(Pakka alkaa sakeentua ja hieman sekottua)

Katariinan syntymäpäivät (Kesä, osa VI)

"Nyt minä löysin sen", Tiina herätti minut seuraavana aamuna. Olimme illalla kömpineet raukeina kotiin ja käyneet rinnakkain nukkumaan. Katariina oli vielä ennen lähtöämme toivottanut meidät tervetulleiksi hänen syntymäpäivilleen viikonpäästä lauantaina. Lupasimme harkita asiaa vakavissamme ja parin hellän suudelman jälkeen suuntasimme kohti kotia.

"No, mitäs sinä nyt olet löytänyt", vastasin unen sekoittamalla äänelläni. Sanaakaan sanomatta Tiina nosti naamani eteen jotakin. Se jotakin oli vähintään 20 senttimetrinen tekokalu. Se ei juurikaan muistuttanut esikuvaansa, vaan oli pikemminkin varsin virtaviivaisen näköinen; toinen pää oli ohennettu ja paksuni muutaman sentin matkalla koko komeaan 3,5 senttimetrin paksuuteensa.

"Katariinakin piti tästä eniten", Tiina kohta jatkoi, "sen tyylikäs muotoilu ja tehokas moottori saavat minuun eloa. Mutta silti se ei vedä vertoja sinun kalullesi." Hän sanoi viimeisen lauseen aivan kuin arvelisi minun olevan kateellinen tälle muovinpalalle; todellisuudessa en ollut edes ehtinyt ajatella asiaa, mutta nyökkäsin hyväksyvästi.

Koko lopun aamupäivän vietimme neljän seinän sisällä. Kyseisten tuntien aikana huomasin, kuinka hyvin me kuulumme yhteen. Kaikki mitä teimme hoitui saumattomassa yhteishengessä ja välillä tuntui, kuin meidän aivomme olisivat verkkoyhteydessä keskenään. Otin yhteyden kouluni kautta internettiin ja opetin Tiinalle WWW:n saloja. Vaikka kaikki oli hänelle uutta, oli hän kohta kuin kotonaan ja surffasi maailmaa, kunnes oli aika kohdata vanhempani ruoan merkeissä.

Olimme juuri lopettamassa ruokailua, kun puhelin soi. Olin päässyt puoleen väliin erästä kertomusta, kun puhelimeen vastannut isäni ilmoitti sen olevan minulle. Pyysin anteeksi ja riensin kuulokojeen varteen.

Se oli virkailija työvoimatoimistosta, joka kysyi halukkuuttani lyhyen, noin viikon pituiseen työhön. Työ olisi lähinnä ulkosiivousta, puitten kantoa ja ojan kaivuuta. Ilmoitin oitis olevani kiinnostunut paikasta, sillä olihan minulla jo kokemusta ulkotöistä tältä kesältä eikä hommasta saatava palkkakaan olisi pahasta; varsinkin kun tädiltä saadut rahat hupenivat jo uhkaavaa vauhtia. Virkailija antoi minulle vielä työnantajan yhteystiedot ja kehotti minua hetimiten käymään itse työpaikalla sopimassa asiasta. Hyvillä mielin laskin kuulokojeen alas ja istuin takaisin ruokapöytään.

Työpaikka sijaitsi uudella alueella kaupungin laidalla. Koko alueesta huokui raha; hienoja omakotitaloja rantatonteilla ja luksusautoja. Työnantajani ei eronnut heistä vaan oli johtajatyyppiä ja noin 60 vuotias, hieman lihavahko mies. Myös se sujuvuus, jolla tulin palkatuksi työhön kieli, ettei hän ollut ensimmäistä kertaa näissä hommissa. Sovimme palkastani ja siitä, että aloitan vasta seuraavan viikon maanantaina.

Tiina, kuultuaan, että olisin koko seuraavan viikon töissä, päätti viettää samaisen viikon kotonaan. Sovimme asiasta täydessä sovussa, sillä oli hyvä saada välillä hieman etäisyyttä toisesta; olimmehan viimeaikoina olleet kuin 'paita ja peppu'. Silti tuntui jotenkin luonnottomalta olla erossa rakkaastaan. En kuitenkaan ajatellut asiaa sen syvällisemmin, sillä seuraavaan viikkoon oli vielä pitkä matka ja viikonloppuna olisivat Katariinan syntymäpäivät.

Sinä viikkona aika suorastaan lensi. Ennen kuin huomasimmekaan oli jo perjantai ja lahja oli tietenkin vielä hankkimatta. Sen kanssa alkoi olla jo todellinen kiire, sillä saamassamme kutsussa meitä oli pyydetty saapumaan lauantai aamupäivällä. Monia liikkeitä kierreltyämme ja asiaa harkittuamme päädyimme ostamaan uimapatjan eräästä kumialan liikkeestä. Patja ei ollut aivan tavallinen, sillä se oli tavallista paljon leveämpi ja paksumpi; siinä mahtui vaivatta lepäämään vedessä kaksikin ihmistä rinnan. Kävimme vielä paikallisessa seksikaupassa ja Tiina osti itselleen sekä Katariinalle eroottiset alusasut. Ne koostuivat hyvin läpinäkyvistä valkoisista pitsi topista ja lähes olemattomalla kankaalla kohoon kyhätyistä alaosista.

Kotiin saavuttuamme olisin mielelläni nähnyt kyhäelmän heti kultani päällä, mutta hän toppuutteli minua ja käski odottamaan huomiseen. Jo pelkkä ajatus, tuo puku hänen päällään, sai kaluni heräämään ja huomasin ettemme olleet rakastelleet viikolla kertaakaan; tavallisestihan me peuhasimme lähes koko ajan toistemme kimpussa. Arvelin, että olimme tehneet sanattoman sopimuksen siitä, että säästimme voimiamme seuraavaan viikonloppuun ja olihan se edellinenkin ollut melkoisen kiihkeä.

Lauantai koitti sateisena. Elettiin jo elokuun ensimmäisiä päiviä ja tuolloin lähestyvä syksy ensikertaa muistutti vääjäämättömästä tulostaan. Sain vanhempani sponsoroimaan meille taksikyydin, joten saavuimme mukavasti kuivina ja hyvillä mielellä päivänsankarin oven eteen. Siellä meitä vastassa oli säteilevä 17 vuotta täyttänyt Katariina. Hän oli pynttäytynyt parhaimpiinsa ja laitatanut hiuksensa. Hän oli myös selvästi viettänyt pitkään meikkipeilin edessä ja loihtinut itsestään entistäkin kauniimman. Lahjan antoseremonian, onnen toivotusten ja halausten jälkeen seurasimme emäntäämme peremmälle. Kukaan muu juhliin kutsutuista ei ollut vielä saapunut, joten haimme tarjoilupöydältä boolia ja istuimme olohuoneen sohvalle jutustelemaan. Myös Liisa liittyi seuraamme. Vieraita tuli ja meni. Meidät esiteltiin kaikille ja yritimme seurustella muiden vieraiden kanssa, vaikka he olivatkin meille tuiki tuntemattomia. Ehkä parhaiten tutustuin Katariinan veljeen Aleksiin ja hänen tyttöystäväänsä Tainaan. Heitä kuten meitäkin oli emäntämme pyytänyt jäämään yöksi, ja ennenpitkään kaikki muut vieraat olivat lähteneet ja olimme viisistään. Liisa oli nääs myös lähtenyt erään vieraan matkassa; oli kuulemma vanha rakastaja ja kertoman mukaan kova panomies.

Katariinan ohjeesta siirsimme Aleksin kanssa booliastian ja muita elintarvikkeita altaalle sillä välin kun tytöt valmistelivat itseään. Meiltä meni vain noin kymmenisen minuuttia siirtää kaikki tarvittavat einekset ja kalusteet alas, joten meille jäi paljon aikaa jutella. Jossakin vaiheessa keskustelumme kääntyi tulevaan.

"Tästä illasta taitaa tulla melkoisen kuuma", hän piti pienen tauon ja katsoi minua suoraan silmiin. "Mikäli olen oikein ymmärtänyt nyt alkaa juhlan epävirallinen vaihe, joka on täynnä seksiä ja kiihkoa." Hän lisäsi hieman äänenvoimakkuuttaan. "Olisi varmaan hyvä selvittää muutama seikka ennen sitä. Me olemme Tainan kanssa varsin rakastuneita toisiimme ja haluaisin varoittaa sinua koskemasta häneen. Hän on minun omaisuuttani", hän melkein sylki viimeiset sanat suustaan. "Tiedän, että olet maannut siskoni kanssa ja ehkä äitinikin, mutta sinun täytyy luvata jättää Taina rauhaan", hän sanoi jo hieman rauhallisemmin ja huomasin hänen ilmiselvästi jo katuvan äänenkäyttöään, mutta asia oli tullut perille.

Olimme hetken hiljaa ja jatkoimme rupatteluamme. Olimme myös pikkuhiljaa vaihtaneet uimapuvut päällemme ja saimme odottaa vielä hetken kunnes tytöt lyöttäytyivät seuraamme. He olivat kaikki uimapuvuissaan ja näyttivät todellisilta namupaloilta. Nyt kun katsoin paremmin Tainaa en yhtään ihmetellyt miksi Aleksi oli niin mustasukkainen hänestä. Hänen vartalonsa oli uskomaton ja rintansa suorastaan huusivat 'ota kiinni'. Myös pikkuveljeni huomasi sen ja istuin alas salatakseni asian.

Luola, jossa allas oli, oli osa suurempaa luolastoa. Veden muovaamia luolia, pieniä ja suuria, oli lähes labyrinttimaisesti maanalaisen joen yläjuoksulla. Niihin pääsi joko sukeltamalla tai kahlaamalla. Niissä oli myös tasanteita, jotka olivat veden pinnan yläpuolella ja kuin omiaan levähdykseen. Katariina ehdotti meille näiden luolien tutkimista. Aleksille ne olivat jo tuttuja, mutta minulle, Tiinalle ja Tainalle ne olivat aivan uusia. Kuin yhteisestä sopimuksesta otimme vesitiiviit lamput mukaamme ja lupasimme palata pian takaisin. Aleksi katsoi hieman kireällä naamalla peräämme muttei tullut mukaan vaan alkoi auttaa siskoaan tuomamme patjan puhaltamisessa.

Ensimmäiseen luolaan piti sukeltaa pari metriä laiskaan vastavirtaan, mutta seuraaviin pääsi jo kahlaamalla. Juuri kun olimme saapuneet luolaan, joka oli lähes yhtä suuri kuin se mistä lähdimme, ehdotti Taina yllättäen, että lepäisimme hieman. Huomasin luolan perällä hyvän tasanteen ja johdatin tytöt sinne. Istuuduttuamme sai Tiina päähänsä jonkin tärkeän puhelinsoiton, jonka hänen pitäisi tehdä. Olin hieman yllättynyt ja epäileväinen; sitä ei yhtään vähentänyt se tosiasia, että vielä aivan kun pois mennessään hän olisi iskenyt vaivihkaa toiselle tytölle silmää.

Ennen kuin Tiina oli edes kunnolla ehtinyt poistua luolasta oli Taina jo riisunut uimapukunsa yläosan ja hänen vielä nuoruuden kiinteät, sopusuhtaiset rintansa paljastuivat niiden alta. Muistin Aleksin vuodatuksen, mutta toisaalta kiinnijäämisen riski kiihotti minua.

"Olen kuullut jo kahdelta ihmiseltä, kuinka hyvä rakastelija sinä olet", hän kehräsi. "Aleksi ei ymmärrä mitään naisen tarpeista rakastelussa ja en ole saanut yhtäkään orgasmia hänen kanssaan. Tule ja tee taikasi, olen kokonaan sinun."

Minun teki mieleni heti riuhtaista loput vaatekappaleemme, nousta pukille ja työnnellä itseni taivaisiin, sen sijaan nousimme seisomaan ja otin hänet syleilyyn. Suutelin intohimoisesti hänen huuliaan ja kuljetin käsiäni hänen selällään. Toinen käsi eksyi pikkuhiljaa selkärankaa pitkin pakaroille ja sitä kautta välilihan tienoille. Hän oli kosteudesta päätellen valmis taistoon. Hän hamusi kaluani, totesi sen olevan aivan juhlakunnossa ja puristeli sitä hellästi. Liikkeemme kävivät hurjemmiksi ja olimme kumpikin erittäin latautuneita.

Erkanimme hetkeksi riisuuntuaksemme lopullisesti ja jatkoimme suutelemista. Ohjasin punaisena loistavan terskani häpykummulle ja hieroin sitä ulkoisia häpyhuulia vasten. Se sai Tainan voihkimaan ja vaatimaan minua sisäänsä. Hän hieroi alapäätään sitä vasten ja jo lähes huuti sitä sisäänsä. Sen sijaan jatkoin kiusaamistani, kunnes levitin kädelläni häpyhuulia ja hitaasti ohjasin terskan kiimaisen vitun suulle. Liikutin sitä ensin edestakaisin sisäisten häpyhuulten välissä unohtamatta klitorista ja hän oli myyty; lähes vapisevalla äänellä hän anoi jatkamaan ja voihki kiimaansa ilmoille.

Nyt työnnyin häneen syvemmälle ja kuinka nuoruuden tiukka hän olikaan. Työnsin hitaasti niin syvälle kuin tässä asennossa pääsin ja vedin hitaasti takaisin, aivan ulos saakka ja hyväilin terskallani klitorista. Silloin hän tuli, ensimmäisen kerran, rankasti huohottaen ja valittaen. Työnnyin häneen samalla ja tunsin kuinka vittu heräsi eloon hellien kaluani kosteassa pehmeydessä.

Olin itsekin valmiina laukeamaan, mutta vetäydyin ja ohjasin vielä hieman hoippuvan tytön tasanteelle makuulleen. Kysyin oliko hän koskaan harrastanut suuseksiä; ei ollut, mutta oli halukas kokeilemaan. Ensin kuitenkin halusin hyvillä hänen kauniita rintojaan. Suutelin niitä joka puolelta ja imin hänen kiimasta pystyjä nännejään; tytölle tuntui kelpaavan ja hän hellän hitaasti hyväili vartaloani eripuolilta. Olen aina ollut hulluna rintojen perään ja nytkin leikin niillä monta minuuttia, kunnes kävin hänen vierelleen ja olimme ns. 69-asennossa.

Sain suoran sihdin hänen persikan punaiseen läpeensä ja häpyhuulia levittäen nuolin ensin varovasti koko vitun ympäristön ja siirryin sitten hieman syvemmälle. Taina oppi pian, miten kaluani saa parhaiten hellittyä, ja eikä aikaakaan kun tunsin paineeni kasvavan lähes kestämättömäksi. Hän imi ja nuoli kalunani, antoi sen lipua suussaan edestakaisin liikuttaen päätään ja päästi välillä varsin ihmeellisiä ääniä. Kun tunsin huippuni tulevan otin vittua suuhuni sen verran kuin sain ja ilman mitään varovaisuutta työstin kielelläni aluetta unohtamatta klitorista. Hän tuntui myös huomaavan asian ja nyki alavatsansa lihaksia siihen malliin, että sai ainakin toisen rajun orgasminsa ja äänteli äänekkäästi. Samassa purkauduin suoraan hänen suuhunsa ja päästin lähinnä pihinää muistuttavan äänen. Painelin tahdottomasti kalunani vasten hänen kurkkuaan ja laskeuduin muutamaksi sekunniksi onnelaan.

Me vain makasimme hetken kunnes Taina alkoi puhua. Ensin hän kiitti minua ja sitten jatkoi:

"Tiina on ihana ihminen, kun hän antaa sinua lainaksi muillekin", hän kääntyi ja suuteli minua suulle pitkään ja hartaasti. Minulla ei tietenkään ollut mitään sitä vastaan, että tulin näin kaupatuksi; päinvastoin tämä oli eräs niistä syistä rakastaa tuota tyttöä. Me luotimme toisiimme ja soimme vapauksia harrastaa seksiä vapaasti, kunhan vain rakastamme toisiamme ja olemme muuten uskollisia.

Hieman vielä levähdettyämme lämpimässä syleilyssä, siistiydyimme ja puimme päälle uimapukumme. Kahlatessamme alavirtaan parin luolan päässä kuulimme yllättäen selviä rakastelun ääniä. Sammutimme lampun ja hiivimme hiljaa lähemmäksi. Tiina ja Aleksi olivat toistensa kimpussa ja Aleksi oli juuri saavuttamassa orgasmiaan lähetyssaarnaaja-asennossa. En olisi ollut ihminen, jos en olisi tuntenut pientä pistosta rinnassani, mutta pyrin peittämään sen luottamuksella.

Katselimme yksityistä näytöstämme kunnes tunsin olevani taas valmis ja niin oli Tainakin. Tiinan opettaessa Aleksille miten naista pidetään hyvänä, työnnyin harkitun rauhallisesti koira-asennossa kiihkeään nuoreen lihaan. Hieroin toisella kädelläni hänen uskomattomia rintojaan ja toisella niskaa, selkää ja lopuksi klitoriksen seutua. Vetäessäni ulos viivytin terskaani vulvan suulla ja rauhallisesti työnsin itseni takaisin kosteaan lämpöön. Hänellä oli selvästi vaikeuksia olla hiljaa ja liikkeistäänkin päätellen hän oli valmis laukeamaan.

Silloin yhtäkkiä minä vahingossa annoin meidät ilmi. Minulla oli vielä toisessa kädessäni lamppu ja nauttiessani täysin nuoren naisen vartalosta painoin lampun vahingossa päälle. Valo osui suoraan Aleksin silmiin ja hän lamaantui paikalleen. Hetken olimme, kuin kaksi patsasta, kunnes Aleksi selvisi yllätyksestään ja suuntasi oman lamppunsa meihin. Häntä odotti järkytys, kun hän näki minut tyttöystävänsä päällä. Ilme hänen kasvoillaan oli ensin järkyttynyt mutta alkoi muuttua pikkuhiljaa vihaiseksi. Pelkäsin jo pahinta, kunnes Tiina katkaisi hiljaisuuden:

"Älä viitsi", hän aloitti, "mitäs sinä olit juuri tekemässä. Sinun tulisi ottaa nämä hommat hieman rennommin." Tiina otti Aleksin kalun käteensä ja käytti sitä hitaasti suussaan ja jatkoi: "Sinun kannattaa ottaa rauhallisesti ja pitää tätä vain teidän seksielämäänne rikastuttavana. Te kumpikin opitte paljon uusia temppuja nyt viikonloppuna ja opitte nauttimaan seksistä aivan uudella tavalla."

Puhe tehosi ja Aleksin ilme muuttui raukeammaksi ja hän nyökkäsi meidän suuntamme samalla kun terska hävisi taas Tiinan maalattujen huulien väliin. Jätimme parin omiin puuhiinsa ja palasimme pääluolaan, jossa Katariina leikitteli uimapatjansa kanssa. Hänkin oli riisuuntunut uimapuvustaan ja hyväili itseään toimistaan silminnähden nauttien. Hänellä oli vierellään muutama hieromasauva, 1/3 litran cola-pullo ja purnukka liukuvoidetta. Muistin yhtäkkiä mitä hän oli sanonut tuosta pullosta huomasin himojeni kasvavan.

Uimme patjalle ja yllätimme toimiinsa täysin keskittyneen tytön yhteisellä vesipärskeellä. Katariina ei juurikaan pitänyt yllätyksestämme vaan syöksyi ,puoliksi tosissaan, hurjana kohti meitä. Telmimme vedessä muutaman minuutin kuin lapset, kunnes Taina kiinnostui patjalla makaavista leikkikaluista ja lupaa kysymättä alkoi kokeilla niitä. Katariina otti yhden sauvoista, voiteensa ja pullon ja suunnisti kohti yläjuoksun luolia. Ennen kuin sukelsi, hän viittasi minulle olin sutena hänen perässään. Taina jäi luolaan leikkimään jääneillä sauvoilla ja äänistä päätellen hän alkoikin päästä jutusta jyvälle.

Tiina ja Aleksi makasivat siinä, mihin he olivat viimekerralla jääneetkin. He olivat sylikkäin ja nauttivat toisen ruumiin lämmöstä leväten rakastelun jälkeen. Ohitimme heidät hiljaa ja jatkoimme kohti luolaa, jossa olin telminyt Tainan kanssa aikaisemmin. Hän ei kuitenkaan pysähtynyt siihen vaan jatkoi matkaa, kunnes olimme kulkeneet useita luolia eteenpäin.

"Nyt minä näytän sinulle oman valtakuntani", hän aloitti ja naurahti veikeästi, "ja salapaikkani, josta kukaan muu ei tiedä. Sukella perässäni ja varaudu pidättämään henkeä kymmenisen sekuntia. Tule", hän huudahti ja sukelsi. Vedin keuhkoni täyteen ilmaa ja sukelsin tytön perään. Tässä luolassa näyttikin olevan kaksi reittiä veden tulla siihen; aukko, johon sukelsimme oli se toinen ja koska se oli veden alla ei sitä huomannut, ellei vartavasten etsinyt. Tunneli tuntui jo varsin ahtaalta, mutta mahduin kuin mahduinkin siitä ja nousin toisella puolella pärskyen pintaan.

Heti luolaan tullessani huomasin, että sen ilma tuntui ihmeen raikkaalta. Asiaa ihmetellessäni Katariina kertoi luolan olevan yhteydessä ulkolimaan katon halkeamien kautta ja päivällä kalpea kajastus toi luolaan valoa. Koska kuitenkin ulkona oli jo pimeää hän sytytti pari seinälle ripustettua lyhtyä. Luola oli muutenkin hyvin varustettu; siellä oli sänky, hylly, jossa oli säilykepurkkeja, ja jopa radio. Luola vaikutti hyvältä paikalta asua vaikka vähän pidenpääkin; ja aivan kuin ajatuksen lukien hän kertoi viettäneensä täällä useitakin öitä.

Olimme kummatkin alasti ja yhtäkkiä muistimme, mitä olimme tänne alunperin tulleet tekemään. Otin pullon voiteineen ja aloin liukastaa sen pintaa. Katariina ei kuitenkaan vielä halunnut kokeilla sitä sisäänsä, vaan halusi ensin hieman lämmitellä ja pyysi minua nuolemaan alapäätään. Otin kuitenkin ensin sauvan ja hieroin siihen samaa liukuvoidetta ja sitten vasta asetuin selälleni vuoteelle. Hän tuli päälleni ja sain raikkaan naisen vitun silmieni eteen.

Heti ensitöikseni sovitin sauvan kiilamaisen pään hänen pakaroittensa väliin. Koko tyttö värähti ja tunsin kuinka sulkijalihas kiristyi. Kehotin häntä rentoutumaan ja työnsin sauvaa lihaksen väliin. Hitaasti se alkoi upota ja lihas antaa tietä tytölle ääntelystä päätellen vähän käytettyyn reikään. Koska se oli varsin ohut, pian se oli painunut muutaman sentin ja enin vastus hävinnyt. Liikutin sauvaa muutaman kerran edestakaisin ja lopulta työnsin sen niin syvälle, että se varmasti pysyisi paikallaan, ja käynnistin sen. Hän todella huomasi sen ja lausui melko kovaa hyvään oloonsa ilmoille.

Sormellani löysin Katariinan G-pisteen, aloin hieroa sitä ja imin klitorista. Hän ei enää pystynyt puhumaan vaan laukesi muutaman kerran peräkkäin pitäen järjetöntä mekkalaa. Hän oli samalla unohtanut kokonaan helliä kaluani, mutta annoin sen hänelle anteeksi, varsinkin kuin tiesin, mitä oli tulossa. Leikki oli saanut hänen emättimensä lähes loiskumaan eritteistään ja päättelin hänen olevankin tarpeeksi lämmennyt yrittämään pulloa.

Sauva vielä suolessa Katariina nousi hajareisin sängylle ja asetti pullon allensa. Hän oli hieman väsynyt äskeisestä, mutta ei niin väsynyt, etteikö hän olisi saanut ohjattua pulloa oikealle paikalleen. Pullon koskettaessa häpykumpua hän levitti häpyhuuliaan ja salli pään lipua kuumaan lihaansa.

"Ihanan kova, ylväs...", hän sai voihkittua ja yhä enemmän pulloa alkoi vääjäämättä kadota kiihkeään lihaan. Jokainen lihas jännitettynä tyttö laskeutui, kunnes hän päästi kiimaisen parkaisun ja lopetti.

"Auta minua tämän kanssa, haluan sen sisääni kokonaan", hän sopersi ja meni kontalleen. Näky oli varsin irstas ja minulla seisoi niin, että ihan pahaa teki. Otin pullosta kiinni ja vedin sitä ulos hieman ja työnsin takaisin. Hänen nuori kimmoinen lihansa pisti vastaan ja en uskaltanut painaa liian kovaa, jottei tyttö vahingoittuisi. Työntö työnnön jälkeen pullo upposi aina millimetrin syvemmälle vaikeroivaan naiseläjään, kunnes seinä tuntui tulevan vastaan. Oltiin pullon aivan leveimmän kohdan tuntumassa ja vasta kun hän sai ties kuinka monennen orgasminsa sain ujutettua pullon häneen. Rauhallisesti työntäen paksuin kohta eteni sisälle nyt jo todella väsyneen tytön emättimeen ja hän käytti viimeisiä voimiaan elämöintiinsä. Lähes koko pullo upposi niin, että vain muutama sentti pohjaa jäi näkyville.

Katariina kiertyi selälleen vuoteelle ja näin, että hän oli kauttaaltaan hiessä. Hänen ilmeensä oli monenkirjava; siinä kuvastuivat täysi autius, piina ja kiima. Hän oli aivan poikki ja onnellinen.

"Kiitos", hän sopersi, "se olikin suurempi urakka, kuin luulin. Ottaisitkos sen nyt pois." Tein työtä käskettyä ja vedin pullon ulos kosteasta luolastaan. Liha pullon ympärillä mukautui heti entiseen muotoonsa ja huomasin helpotuksekseni, ettei mitään vakavaa ollut tapahtunut.

"Tule vierelleni ja nuku seuraava yö sylissäni", hän sopersi ja kömmin hänen viereensä. "Minä rakastan sinua...", hän vielä sai sanottua ja nukahti lämpimässä sylissäni syvään uneen.

(Wow! What a girl)

Tanskalaista sovitteluapua (Kesä, osa VII)

Heräsin aamulla Katariinan sylistä linnun lauluun. Jossakin tosiaan lauloi satakieli ja luolaan suodattui kelmeä valo katosta. Yöllä palamaan jääneet lyhdyt olivat palaneet loppuun; tuossa valossa paikka näytti aivan toiselta ja illan tapahtumat tuntuivat kuin unelta. Sitten näin pullon ja yhä tiukasti takapuoleen uponneen sauvan. Se kaikki oli kuin olikin totta.

Katariina nukkui vielä ja yhtäkkiä hän puhui unissaan. Kaikista hänen sanomistaan sanoista en saanut selvää, mutta ilmiselvästi hän todisteli jollekin poikaystävälleen palavaa rakkauttaan. Sitä sen kummemmitta miettimättä aloin aprikoida, mitä kello mahtaa olla, ja vaistonvaraisesti kurkotin kohti vasenta rannettani. Hän kuitenkin heräsi äkilliseen käden liikkeeseeni, hymyili ja antoi pitkän suudelman suoraan suulle.

"Kiitos", hän kiitti taas. Kysyin aikaa ja hän taikoi jostakin kellon, joka näytti yhdeksää aamupäivällä. Minuun iski epäilys, jospa Tiina etsisi meitä ja kerroin siitä hänelle.

"Tiina,...", hän jopa hieman empi, "kyllä hän osaa hoitaa omatkin asiansa", hän kuitenkin jatkoi nopeasti. "Älä hätäile, minä selitän hänelle. Makaa vain tässä vierelläni vielä hetki. Ole niin kiltti", hän melkein anoi. Kyllä se minulle kelpasi ja niinpä juttelimme hiljaa yleisiä.

Tunnin me vain makasimme siinä, alastomat vartalomme vastakkain ja nautimme toisen läheisyydestä. Niin mukavalta kuin se tuntuikin, emme kuitenkaan voineet viettää koko päivää luolassamme vaan vastentahtoisesti nousimme, puimme päällemme ja sukelsimme ulos. Koko matkan pääaltaalle hän piti kiinni kädestäni ja kertoi hauskoja tarinoita. Hänen heleä, tyttömäinen naurunsa kimpoili luolien seinistä; tämä tyttö oli kuin iloisella eväsretkellä luonnon helmassa. Tuo iloisuus tarttui myös minuunkin ja matkamme taittui kuin huomaamatta.

Pääaltailla ei ollut ketään ja niinpä suuntasimme kohti Katariinan makuuhuonetta, josta kolmikko löytyi. He olivat kaikki samassa vuoteessa ja nukkuivat, ilmiselvästi yön uuvuttamina. Sen kummemmin heitä herättämättä jatkoimme keittiöön ja söimme itsemme kylläisiksi eilisistä roippeista. Hän löysi jostakin vielä viinipullon ja sen voimalla kyyditimme koko joukon pikkuleipiä ja voileipäkakkua tuulensuojaan. Viini tuntui varsin vahvalta ja jo parin lasillisen jälkeen tunsin kevyen humaltumisen tuovan petollisen hyvänolontunteen. Tyttö sai siitä lisää kirkkautta simiinsä.

"Tämä viini tekee sen minulle aina", hän paljasti kuin suurenkin salaisuuden. "Jo lasillinen tätä ainetta saa minut varsin kiimaiseksi." Hän katsahti minuun, nosti uimapukunsa yläosan kaulalleen ja jatkoi, "Ajattelin laittaa saunan päälle ja käydä suihkussa. Haluatkos tulla auttamaan", hän kysäisi viehkeän keimailevasti.

Kyllä, kyllä minä halusin. Ajatuksiini ei sillä hetkellä mahtunut muuta kuin alkukantainen himo ja niinpä suunnistin hänen peräänsä valmiina uuteen taistoon. Seurasin himon kohdettani talon yläkertaan, jossa pesutilat sijaitsivat ja sain vain vaivoin hillittyä aikeeni käydä heti hänen kimppuunsa. Sen sijaan annoin hänen laittaa saunan päälle ja hän tekikin sen varsin keimailevasti; koko suoritus oli yhdistetty uimahousujen verkkaiseen riisumiseen. Tunsin olevani kidutettu.

Viimein sain Katariinalta odottamani signaalin, kun hän kutsui minut suihkuun kanssaan. Riuhtaisin housut jalasta ja seurasin emäntääni suihkukoppiin. Jotenkin tunsin olevani hänen sylissään kuin kotonani, vaikka olin ajatellut vielä joskus avioitua Tiinan kanssa. Tällä hetkellä en muistanut häntä ja tunsin jopa suurta rakkautta sylissäni elävää naista kohtaan; eikä alkoholin turruttama mieleni nähnyt tässä mitään ristiriitaa.

Suutelin himoni kohdetta intohimoisesti ja kuljetin käsiäni pitkin hänen vartaloaan. Katariina vastasi samalla mitalla ja ohjasi terskaani kohti vaativaa, valmiin kosteaa läpeään. Sen kummemmitta esileikeittä työnnyin häneen himon vimmassani. Samassa hänen kasvonsa irvistivät ja huomasin, että häneen sattui; kuitenkin hän halusi minun jatkavan. Tein työtä käskettyä ja työntelin itseäni kiihtyvällä vauhdilla kosteassa lihassa, kunnes työnnyin niin syvälle kuin pääsin ja laukesin lihallisessa hurmiossani.

Vasta silloin huomasin, että en ollut ainoastaan unohtanut pistää vettä virtaamaan vaan olin myös unohtanut hyväillä Katariinaa. Kun hän huomasi huippuni tulleen, teeskenteli hänkin saaneensa orgasmin, mutta tunsin tytön elkeet jo niin hyvin, etten mennyt halpaan.

Katariinan poskilla kimalteli ilmiselviä kyyneleitä, kun nyt tarkemmin katsoin hänen kasvojaan. Hän yritti peittää sen pyyhkäisemällä etusormellaan ne olemattomiin ja hymyili hieman teennäisen näköisesti. Jotakin oli nyt ilmiselvästikin pahasti pielessä; niinpä päätin tarttua suoraan härkää sarvista ja kysyä asiasta.

"Uh, ei mitään...", hän yritti ja jatkoi väkinäistä hymyilyään.

Katsoin häntä vakavasti suoraan silmiin ja hänen ilmeensä muuttui hieman alakuloiseksi.

"Minun emättimeni on vielä hieman hellä eilisestä...", hän sain sanottua hiljaisella äänellä ja keskeytin hänet tivaten miksi hän oli halunnut jatkaa.

"Koska minä,...", hän hymyili alakuloisesti pari sekuntia ja sanoi, "...rakastan sinua."

Hymyilin hänelle ja vastasin, että tiesin sen ja että rakastin häntäkin.

"Mutta", hän sanoi jo paljon tomerammin, "minä rakastan sinua todella ja haluan sinut kokonaan itselleni." Hän alkoi nyyhkyttää vasten olkapäätäni.

Samassa kuulin pesuhuoneen oven käyvän ja Tiina astui sisään. Heitin Katariinan ehdotuksen mielessäni taka-alalle ja tervehdin tulijaa. Jos nainen sylissäni oli harmissaan huonosta ajoituksesta, hän salasi sen hyvin ja alkoi hetkessä käyttäytyä aivan normaalisti.

"Vieläkö sinne mahtuu?", Tiina kysy iloisesti ja riisuuduttuaan vastausta odottamatta ahtoi seuraksemme.

Pesimme itsemme ja kävimme saunassa koko poppoo. Aleksi oli selvästi muuttunut ja ennen pois lähtöään Tainan kanssa hän kiitti meitä lämpimästi mukavasta viikonlopusta. Katariina oli hieman tavallista varautuneempi minua kohtaan koko loppu illan ja niinpä lähtiessämme vaihdoimme vain parit pakolliset toivotukset.

Seuraavana päivänä oli maanantai ja saatoin Tiinan rautatieasemalle ennen kuin suuntasin kohti työpaikkaani. Koko ensimmäisen päivän kannoin puita pihalta liiteriin ja kun vihdoin lopetin työpäiväni tunsin olevani levon tarpeessa. Onneksi minun ei tarvinnut illalla mennä minnekään, niinpä löhösin sängyllä koko illan. Johonkin seitsemän aikaan Tiina soitti ja ilmoitti päässeensä ehjänä perille. En ehtinyt kuin sulkea puhelimen kun se soi taas. Tällä kertaa soittaja oli Katariina.

"Hei!", hän aloitti ja meni suoraan asiaan, "Haluaisin pyytää anteeksi sitä, mitä sanoin humalassa eilen." Yhtäkkiä taka-alalle jättämäni ajatus tuli takaisin ja halusin vastasin olevani pikemminkin iloinen tarjouksesta, mutta mielessäni oli suuri ristiriita. Minun olisi pitänyt ehdottomasti tukea tätä päätöstä, jonka nyt kuulin, mutta jokin minussa sai kysymään; oliko hän nyt aivan varma asiasta?

"Aa...". Kysymys taisikin olla yllätys ja häneltä meni kotva vastata: "En, ei en tarkoita sitä...", hän hapuili ja kysyi jo paljon iloisemmin, "oletkos sinä harkinnut sitä?"

Taas järkeni laukkasi vinhasti, mutta yllätin itseni vastaamalla myöntävästi. Ilmiselvästi jokin toinen elin, kuin aivot oli nyt tekemässä päätöksiä. Tosin aivot tuottivat heti perään maininnan varauksesta sanojen `mietin asiaa' muodossa.

"Minä voin auttaa sinua päättämään. Tule huomenna lempemme pesään töittesi jälkeen."

Samassa järjettömyyden puuskassa suostuin ideaan.

Seuraavana päivänä otin töissä paljon rennommin ja säästelin voimiani. Koko ajan päässäni pyöri vain tuo asia. Toisaalta odotin iltaa erittäin jännittyneenä ja toisaalta pelkäsin tilaa, johon olin itseni saattanut. Haluaisinko minä heittää menemään pitkäaikaisen rakkauteni Tiinaan ja syöksyä suoraan toiseen syliin. Voisinko minä olla niin kylmäverinen ja julma häntä kohtaan? Voisin; vastaus yhä järkytti minua. Oli kuin tämä ei tapahtuisi minulle vaan tarkkailisin itseäni ulkopuolelta. Tämä ei yksinkertaisesti voinut olla tapahtumassa minulle.

"Hi, pretty one!", kuulin yhtäkkiä selkäni takaa. Olin huomaamattani pysäyttänyt työntekoni kokonaan ja vaipunut ajatuksiini katsoen tontilta avautuvaa merinäköalaa. Nostin nopeasti yhden halon jaloistani, asetin sen pinoon ja käännyin. Minua katsoi noin kolmekymppinen blondi pukeutuneena bikineihin. Hänellä oli mukana makuualusta, aurinkovoidetta ja kirja. Minulta meni kotvan ennen kuin osasin vastata yhtään mitään ja lopulta sönkötin tervehdyksen englanniksi.

"I have been watching you", hän lausui lähes virheettömällä englannillaan. "Do you mind if I take some sun right here?"

Englannin taitoni kärsi harjoituksen puutteesta, mutta ymmärsin kuitenkin, että hän halusi ottaa aurinkoa juuri tässä ja nyökkäsin vastaukseksi.

"Thankyou my dear, don't let me interrupt you." Sitten hän viritti makuualustan aurinkoiselle paikalle parin metrin päästä pinosta, mistä hän pystyi näkemään minut kokoajan.

"My tanlines, you know...", hän sanoi virnistäen ja riisui yltään bikineiden yläosan sen kummempia arastelematta. Hän ei ollut kovinkaan lihava, mutta hänen rintansa olivat melkoisen kookkaat. Koostaan huolimatta ne eivät vielä olleet vanahtaneet vaan olivat melkoisen kiinteät. Taaskaan minulle ei maistunut työ vaan erittäin epäkohteliaasti ahmin häntä silmilläni.

"Oh, you naughty boy!", hän nauroi kiusoittelevasti ja kävi selälleen. "Please, keep on working."

Hän oli todella valinnut paikan, josta pystyi näkemään minut koko ajan, mutta myös minä näin hänet koko ajan. Kuten on jo aikaisemminkin käynyt monesti ilmi, katson naisessa aina melkein ensiksi rintoihin ja nyt sain katsoa aivan tarpeeksi. Unohdin kokonaan murheeni ja pyrin esittämään naiselle ahkeraa työmiestä silti kuitenkin rehkimättä.

Koko keskipäivän hän makasi auringossa ja aina kun saavuin tuomaan halkoja pinoon juttelimme hieman. Paljastui, että hän oli talon isännän sukulainen Tanskasta ja hän vietti kesälomaansa vieraana täällä. Hänen nimensä oli Lisa HambÆ rg ja hän asui Kööpenhaminan liepeillä. Kertoipa hän myös harrastavansa ATKta ja siitä aiheesta vaihdoimme monta lausetta. Puhuessani hänelle sain taas kiinni ruostuneesta englannistani ja sanat alkoivat tulla suustani lähes ilman, että minun olisi pitänyt niitä jokaista miettiä erikseen.

Mutta myös pian, liian pian, kaikki halot oli kasattu pinoon ja toiset työt odottivat minua toisella puolella taloa. Jouduin hyvästelemään Lisan ja jatkoin kantamaan tiiliä. En nähnyt häntä enää toistamiseen sinä päivänä, vaikka muutaman kerran kurkistinkin talon toiselle puolelle. Hän oli hävinnyt makuualustoineen jonnekin, mutta hän ei ollut hävinnyt mielestäni minnekään; koko loppupäivän muistelin häntä ja ajattelin, josko hän katselisi minua juuri tälläkin hetkellä ja yritin `näytellä' hyvää työmiestä.

Siinä tohinassa olin unohtanut kaikki omat murheeni ja vasta kellon jo lähestyessä neljää muistin tämäniltaisen menoni. Jätin Lisan mielestäni ja suunnistin kotiin, jossa otin nopean suihkun ja puin vapaa-ajan asusteeni. Olin jopa niin kiireinen lähdössäni, jotta unohdin kokonaan ottaa uimapuvun mukaani. Niinpä, kun vihdoin pääsin altaan reunalle, riisuin kaikki vaatteeni ja hyppäsin alastomana veteen.

Matka pikkuluolaan tuntui yksin varsin pitkältä ja pelkäsin jo kulkeneeni vedenalaisen salareitin ohi, kunnes saavuin luolaan, jonka muistin varmasti sen olinpaikaksi. Se, se oli varmasti, sillä löysin ahtaan sisäänkäynnin juuri sieltä, missä sen pitikin olla ja sukelsin sen läpi. Mutta koin karvaan pettymyksen; pikkuluolassa ei ollut ketään. Nousin vedestä ja katsoin jokapaikan tarkkaan. Luola oli kuin valmistettu johonkin; lyhdyt paloivat seinillä ja kaikki oli paikallaan kahta seikkaa lukuunottamatta. Ensiksikin Katariinaa ei näkynyt missään. Hän oli puhunut puhelimessa `yhteisestä lempemme pesästämme', mitä muuta paikkaa hän olisi voinut tarkoittaa. Toinen outo seikka oli sängyllä. Siinä oli varsin hemaiseva seksialusasu ja en tarvinnut kovinkaan tarkkaa sen tutkimista, kun totesin sen oleva se sama, jonka Tiina oli antanut hänelle syntymäpäivälahjaksi. Nyt vasta muistin lupauksen näytöksestä, mutta meillä kaikilla oli ollut liiaksi kiireitä siihen.

Ihmettelin, missä ihmeessä Katariina mahtoi oikein olla. En ollut matkallani tänne tavannut ristinsielua. Ulko-ovi oli ollut auki ja olin käyttänyt tilaisuuttani livahtaa sisälle kenenkään näkemättä. Myöskään sisällä ei näkynyt ketään ja niinpä löysin yksin tieni altaalle ja vihdoin tänne. Ehdin jo jopa alkaa katua tuloani, kunnes rauhallisen ilmapiirin rikkoi pärskähdys takaani. Katariinan oli saapunut.

Hän saapui luolaan säihkyvänä. Hänellä ei ollut mitään päällään ja hän kantoi mukanaan vesitiivistä kassia. Mitään sen kummemmin sanomatta hän heitti poskelleni iloisen muiskun ja avasi kassinsa. Se oli täynnä tavaraa ja päällimmäisenä oli iso pyyhe, johon hän itsensä kuivasi. Olin vielä hieman epäileväinen ja tiesin, että jos nyt en tekisi jotakin estääkseni mitä oli tapahtumassa, sitä olisi enää myöhemmin mahdotonta pysäyttää. Esitin itselleni kysymyksen viimeisen kerran sinä iltana, oliko tuo edessäni hääräävä nainen todellakin sen kaiken pahan mielen arvoinen, jonka hänen takiaan tulisin aiheuttamaan.

Näitä miettiessäni oli Katariina lopettanut kuivauksensa ja alkoi sovittaa asustetta sängyltä päälleen.

"Mitä sinulle tuli?", hän puolittain kysyi, "Miksi sinä vain seisot siinä tekemättä yhtään mitään? Tule auttamaan minua tämän kanssa."


Seuraavana päivänä oli varsin poikki, mutta pyrin tekemään työni yhtä reippaasti kuin edellisenäkin päivänä. En nähnyt päivällä vilaustakaan Tanskalaisesta blondista, vaikka yritinkin löytää hänet katseellani. Kaipasin hänen kurvikkaita muotojaan ja älykästä jutusteluseuransa. Hassua, hän näytti aivan kuin ns. blondin muotokuvalta mutta kuitenkaan hän ei vastannut älyllisiltä kyvyiltään luotua kuvaa; kaikkea muuta. Uskomaton paketti!

Vasta, kun olin saanut kaikki tiilet kannettua iltapäivällä, Lisa ilmestyi talosta pukeutuneena kevyesti, tyylikkääseen ja erittäin syvään uurrettuun valkeaan meno-asuun; WOW!, mikä ilmestys. Hän käveli rauhallisen määrätietoisin askelein kohti pihalla seisovaa valkeaa avo-mallista urheiluautoa. Koko matkansa ajan hän ei edes vilkaissut minuun ja pelkäsin jo, ettei hän enää halunnut edes tervehtiä minua. Sen sijaan, heti saatuaan auton käyntiin, hän ohjasti menopelinsä viereeni ja huikkasi:

"How about a ride, dear?"

Vastasin olevani kiitollinen kutsusta mutta en ollut vielä tehnyt päivää täyteen. Vielä kun olin sanaomassa viimeistä sanaa, olisin halunnut purra kieleni poikki; mitä ihmettä oikein olinkaan mennyt sanomaan. Onneksi hän oli sitkeä.

"Just forget the time, you have been working already enough today. Come on. I will promise, I will not harm you."

Katsahdin kohden taloa, kuin varmistaakseni, ettei kukaan katsellut ja istuin autoon säteilevän blondin viereen. Hän antoi suukon poskelleni ja kehotti kytkemään turvavyön. Ymmärsin kehoituksen heti, kun hän painoi kaasua ja auto syöksähti kohden läheistä risteystä. Nopea kiihdytys sai selkäni painautumaan penkkiin. Heti perään seurasi pikajarrutus ja risteyksessä kääntyminen, jotka olisi saanut Kankkusenkin kateelliseksi. Pari ensimmäistä risteystä pelkäsin todella ja puristin kädensijoja rystyset valkoisina, kunnes huomasin hänen käsittelevän autoaan, kuin kokki kauhaansa. Jokaisessa kurvissa auto otti tarkat ajolinjat ja vähät välitti kaistoista ja liikennesäännöistä; onneksi olimme todella rauhallisella tiellä.

Kun hän huomasi tehneensä vaikutuksen minuun ajotaidoillaan, hän alkoi noudattaa taas liikennesääntöjä ja aloitimme vilkkaan keskustelun. Ensiksi hän kertoi minulle haluavansa pitää tänään hauskaa. Hän halusi minut mukaansa, ellei minulla ollut muita menoja. En ollut onneksi suunnitellut mitään erikoista täksi illaksi ja niinpä pystyin suostumaan hänen tarjoukseensa. Halusin kuitenkin ensin käydä kotonani suihkussa ja vaihtamassa asustettani.

Suoriuduin toimistani todella ennätysajassa ja olin jo pukemassa päälleni, kun isäni sattui saapumaan kotiin ja kertoi Tiinan soitelleen. Hetken olin soittaa mutta muistin kiireeni eikä minun oikein tehnyt mieli puhua hänen kanssaan; ei ainakaan juuri nyt. Kaikki ajallaan, ajattelin ja ryntäsin sen kummemmitta selittelemättä ulos, mitä nyt vähän kättäni vilkautin. Isä katsoi pitkään perääni ja pudisti päätään. Ikkunasta hän näki, kuinka nousin autoon uhkean blondin viereen ja auto kaasutti renkaat ulvoen paikalta. Ennenkuin savu oli ehtinyt hälventyä hän oli jo valinnut Tiinan puhelinnumeron.

Ajoimme mieliravintolaani ja söimme hyvän aterian. Vaikka väitin vastaan melkoisen tiukastikin, hän vaati ehdottomasti saada maksaa ja niinpä huomasin, että illasta olisi tulossa minulle melkoisen halpa. En tiennyt kuinka arvokas se lopulta olisikaan.

Syötyämme hän halusi johonkin rauhalliseen paikkaan, jossa voisimme puhua kenenkään meitä häiritsemättä. Muistin erään siihen sopivan paikan ja niinpä ei mennyt aikaakaan, kun auto seisoi jo siellä ja teimme olomme varsin mukavavaksi sen etupenkeillä. Jatkoimme jo ravintolassa alkanutta jutustelua tietokonealan uutuuksista, kun hän vaihtoi aihetta ja kysyi:

"So, How is your lovelife?"

Vastasin tunteneeni yhden ja saman tytön jo pitkään mutta nyt meidän suhteemme oli kriisissä. Hänen kasvonsa vakavoituivat. Kerroin hänelle Katariinasta ja hänen tarjouksestaan.

"Did you said, yes?", hän kysyi painottaen viimeistä sanaa ja huomasin lähestyvän pahanilman purkauksen hänessä.

Vastasin, että kyllä ja en. Hän näytti olevan varsin ihmeissään vastauksestani ja niinpä jatkoin nopeasti. Kerroin tapahtumista suihkussa, puhelimessa ja luolalla. En ehtinyt, kuin siihen osaan, jossa Katariina pyysi minua auttamaan asustetta päällensä, kun Lisa räjähti. Hän haukkui minua kirosanoilla, joita en edes tuntenutkaan ja osoitti minulle ovea.

Pyysin kuitenkin kauniisti saada jatkaa kertomusta ja sainkin luvan, jos tekisin sen nopeasti. Kerroin miettineeni oliko tämä kaikki sen arvoista, että tuottaisin ympäristölleni niin paljon pahaa mieltä ja sitten näin hänen kiskovan asustetta päällensä; hän muistutti aivan Tiinaa kaupan sovituskopissa. Sillä hetkellä tiesin vastauksen esittämääni kysymykseen. Huomasin pikaisen suhteeni Katariinaan perustuneen vain pelkkään himoon kestävämpien tunteiden sijaan.

Katsoin Lisaa suoraan silmiin ja hänen kiukkunsa oli selvästi laantumaan päin. Hän kysyi jo nyt normaalilla äänellään, mitä minä sitten tein.

Kerroin syöksyneeni mitään sanomatta ulos luolasta ja jättäneeni Katariinan sinne yksin. Sitten olin syöksynyt kotiin ja omaan huoneeseeni. Minuun iski kauhea pelko siitä, että ensimmäinen asia, jonka Katariina tekee on soittaa Tiinalle ja kertoa oma versionsa tarinasta. Nukuin yön varsin kehnosti, koska pelkäsin menettäväni hänet kokonaan.

Painoin pääni Lisan poveen ja itkin. Taisipa olla vihoviimeinen asia, jota koskaan olisin osannut ennalta uskoa tekeväni niin lähellä hänen rintojaan. Hän painoi päänsä omani päälle, helli sormillaan korvannipukkaani ja puhui rauhoittavasti. Tunsin hänen sydämmensä sykken ohuen paidan läpi ja haistoin kalliin parfyymin tuoksun.

Pian kovimman paineen hellitettyä tunsin tehneeni itsestäni täyden pellen ja pyytelin anteeksi käytöstäni. Hän kuitenkin vain hymyili ja piti sitä aivan normaalina. Hän kertoi myös aikoneensa pyytää minua tekemään hänelle palveluksen rakastelemalla hänen kanssaan mutta nyt hän oli liikuttunut kertomuksestani ja halusi kokeilla, josko voisi tehdä jotakin asian korjaamiseksi.

"Maybe she haven't call Tiina yet. What would you think if we go to the Katariina's place and try to talk to her."

Hän oli oikeassa, jouduin myöntämään se. Suunnitelmassa oli, kuin olikin ideaa mutta silti en uskaltanut odottaa kovinkaan hyviä tuloksia, vaikkakin se toi hieman valoa tilanteeseeni. Kohotin katseeni ja hymyilin hänelle. Hän vastasi siihen ja kurvasi menopelinsä tielle.

Muutamassa minuutissa saavutimme päämääräämme ja Lisa halusi yrittää ensin puhua Katariinan kanssa yksin. Minulla ei ollut mitään sitäkään vastaan ja hän nousi autosta, meni ovelle ja soitti ovisummeria. Hetken kuluttua joku avasi oven ja blondi hävisi sisälle taloon. Sitten ei tapahtunut mitään vähään aikaan. Ei huutoja, kirkuvia naisia eikä ulosryntäyksiä. Ajattelin sen olevan vain hyvä merkki mutta silti mitä pidempään hiljaisuus jatkui sen rauhattomammaksi kävi olotilani. Yritin rauhoittaa itseäni kuuntelemalla radiota mutta ei sieltä tullut, kuin rakkauslauluja ja suljin koko rakkineen.

Vihdoin ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen Katariina tuli ulos talosta ja viittoi minulle. Hän näytti ainakin päällepäin aivan normaalilta ja hetkessä olin hänen luonaan. Hän tuntui myös käyttäytyvän varsin normaalisti ja antoi minulle iloisen suukon sisään mennessämme. Sen kummemmitta seurasin häntä suoraan altaalle, jossa Lisa odotti meitä. Hän näytti varsin tyytyväiseltä; päättelin hänen olevan tyytyväinen omaan suoritukseensa, jota hän todellakin oli.

"Sinulla on hyvä puolestapuhuja", Katariina aloitti ja osoitti säteilevää blondia vieressään. Lisa, vaikkei mitään ymmärtänytkään, aavisti häntä kehuttavan ja kiitti toista naista päännyökäytyksellä.

"Hän sai minutkin ajattelemaan asiaa sinun kannaltasi. Silti vielä tunti sitten olin valmis tekemään olosi erittäin epämukavaksi. Kun sinä silloin syöksyit ulos luolasta, syytin ensin itseäni ja etsin syytä outoon käytökseesi jostakin mitä tein. Sitten nukuin koko edellisen yön varsin huonosti ja aamulla tulin siihen johtopäätökseen, että olit vain leikkinyt tunteillani ja olit maapallon paskiainen numero yksi. Mietittyäni koko päivän miten sen sinulle kaikkein parhaiten kostaisin äkkäsin soittaa Tiinalle ja kertoa millainen sinä todella olet." Tässä kohtaa kertomusta järkytyin. Kaikki se toivo asioiden palautumisesta normaaleiksi luhistui yhdessä hetkessä.

"Hän ei ollut kotona", Katriina jatkoi ja tunsin huoahduksen aallon kulkevan lävitseni. "onneksi... Aioin saattaa sinut todella huonoon valoon." Hän hymyili minulle ja pyysi anteeksi. Olin vieläkin hieman kankea yllätyksestäni mutta osasin antaa anteeksi. Samassa muistin ette ollut itse pyytänyt ollenkaan käytöstäni anteeksi. Esitin kauneimman anteeksipyynnön, jonka osasin ja jäin odottamaan vastausta. En saanutkaan anteeksiantoa vaan nainen veti naamalleen hieman pirullisen ilmeen.

"Siihen liittyy kolme ehtoa", hän aloitti. "Ensiksikin teemme sanallisen sopimuksen, josta Tiina ei koskaan saa tietää. Aivan, et saa kertoa siitä koskaan hänelle. Toiseksi; jos koskaan minun tekee todella mieleni rakastella, saan sinut käyttööni. Tietenkin tietyllä kohtuudella. Viimeisenä kohtana...", hän hidasti puhettaan ja valmistautui suureen finaaliinsa; odotin sitä henkeäni pidätellen. "... et saa koskaan jättää minua yksin kiimaisena oman onneni nojaan, kuten teit silloin." Hän nauroi nyt täyttä kurkkua. Yhdyin hänen nauruunsa, olivathan ehdot varsin sopivia ja pahimman kohtauksen mentyä kerroin suostuvani niihin mielelläni. Lisa oli myös yhtynyt iloomme ja pian kävi selväksi, että sain kiittää häntä näin hyvien ehtojen neuvottelusta.

"Well, now I think it's time for my reward." Lisa nousi ja laski pukunsa olkaimet käsivarsilleen. "Could you give me a hand!" hän pyysi ja osoitti vetoketjuaan selässään. Hetkessä hän oli kuoriutunut asusteestaan mutta jätti pikkuhousut vielä jalkaansa ja kysyi Katariinalta, josko sinne kuuluisaan luolaan mahtuisi kolmekin. Yllätyksekseni hän vastasi lähes yhtä virheettömällä englannillaan. Uusi kauhukuva iski tajuntaani, mitähän olisikaan tapahtunut, jos hän ei olisikaan osannut puhua kieltä. Muuten, se vastaus oli hieman epäileväinen kyllä.

"Näyttäisi siltä, että joudut hoitelemaan meidät kummatkin tänään", hän vielä lisäsi ja alkoi itsekin vähennellä vaatetustaan.

En kuitenkaan halunnut odottaa luolaan pääsyämme vaan ehdotin, että leikkisimme ensin täällä hieman. Pyysin Katariinalta, joskopahan hän löytäisi jostakin jotakin suunkostuketta, vaikka sitä viiniä, jota sunnuntaina nautimme. Hän ilahtui ideasta ja käski meitä jo aloittamaan sillä hänellä saattaisi mennä muutama minuutti. Mennessään hän kumarsi minulle, kuin sanoen `pöytä on katettu' ja käski minua kuiskaten säästämään voimiani itselleen, aivankuin Lisa olisi ymmärtänyt suomea. Hän suoriutui rappusiin ja olin taas kahden uhkean blondini kanssa.

Rinnat, voi veljet mitkä rinnat. Niissä riitti uhkeutta ja ryhtiä. Ne olivat todella kauniit, kauniimmat kuin ennen, sillä nyt nainen oli todella kiimassa. Hänen nänninsä erottuivat selvästi ja en voinut vastustaa kiusausta tutkia niitä todella läheltä.

"Do you like my tits?", hän kysyi aivankuin ei olisi ennen huomannut kiinnostustani. Hän nosti toisella kädellään oikean rintansa ja nuolaisi nänniään nauttien. "Come, please be tender with my nipples", hän kehräsi ja loi katseen pullottaviin housuihini.

Annoin kummallekin rinnalle suudelman ja hellin suussani nännejä kielelläni. Siirryin ylöspäin ja muutaman kaulalle antamani suudelman jälkeen suutelin häntä suoraan suulle. Se olikin pitkä ja intohimoinen suudelma, kun keskityimme siihen todella. Kätemme seikkailivat toisen ruumiissa yhä hurjemmin ja hurjemmin, kunnes tunsin hänen koskettavan kovaa kaluani ja kaadoin meidät vieressämme olevalle uimapatjalle. Tärähdys erotti meidät ja palasin hänen rintojensa pariin. Toisella kädellään hän puristelin kaluni vartta ja toisella hankasi jalkoväliään pikkuhousujen läpi. Itse hyväilin rintoja sen mitä taisin ja pian hän sai ensimmäisen orgasminsa. Hänen liikkeensä jalkovälissä voimistui, hänen vartalonsa jännittyi, nännit aivankuin kasvoivat ja suusta pääsi ihmeellisiä äännähdyksiä.

Heti sen jälkeen jätin asemapaikkani ja aloin edetä suudellen kohti napaa. Sen ohitettuani haistoin kiimaisen vitun tuoksun ja otin pikkuhousujen kuminauhan hampaitteni väliin. Kun aloin vetää niitä alaspäin esti Lisa puuhani.

"No, don't", hän kielsi, "No man has ever seen my pussy."

Pidin kuitenkin pääni ja vedin kaksinverroin.

"Oh, no!", hän huusi, kun estelyistään huolimatta housut valahtivat kymmenen senttimetriä alaspäin, paljastaen kauniit naiselliset poimut. Tämä nainen ei näköjään ollutkaan blondi mutta siitä välittämättä laskin pikkuhousut polviin, josta hän potki ne pois, ja upotin pääni hänen haarukseensa.

"No...", pääsi häneltä, kun levitin häpyhuulia kädelläni ja kosketin kielenpäälläni klitorista. Kosketin sitä toistamiseen eikä hän enää pannut vastaan vaan aukaisi reisiään leveämmälle. Kolmannella kerralla hän painoi kädellään päätäni lähemmäs ja äänteli. Neljännellä kerralla otin koko alueen häpyhuulineen suuhuni ja hellin klitorista kielelläni jättäen turhan varovaisuuden taakseni. Silloin hän tuli rankemmin, kuin edellisellä kerralla ja minulla oli täysi työ pysyä hänen alaruumiinsa liikkeiden tahdissa. Hän huohotti jotakin ja huusi pari sanaa tanskaksi huippunsa aikana.

Heti kohta Lisa hamusi suuntaani ja elekielellä kertoi haluavansa kaluni käsittelyynsä, joten riisuuduin ja käännyin hänen viereensä. Sen kummempia empimättä hän upotti terskani suuhunsa ja alkoi ammattilaisen elkein käsitellä kaluani; hieman liiankin hyvin, sillä en halunnut laueta vielä.

Palasin klitoriksen kimppuun ja tein sille parhaat temppuni; imin ja nuolin, härnäsin ja kutitin. Toisen vapaan käteni siirsin hänen rinnoilleen ja hieroin niitä, toisella partioin välilihaa ja sukkuloin emättimessä. Hän ei kestänyt tätä kovinkaan kauan vaan laukesi useamman kerran päin kasvojani vähintään yhtä voimakkaasti, kuin edellisilläkin kerroilla.

"Yes...", hän aloitti jo varsin voipuneena, "Now..., come inside..., Please come..." Hänen äänensä oli sekä raukea että äärimmäisen kiimainen.

"Nai bimbolta aivot pellolle!", Katariina huusi rappusten alapäästä. "I will help him a bit", hän sanoi Lisalle, laski kantamansa korin maahan ja alkoi hyväillä naisen rintoja, kuten nainen vain voi.

Lisa oli todellakin valmis ja halukas. Hänen lovensa pursusi omaa lemmeneliksiiriään ja sitä riitti ympäriinsä. Otin tähän tilanteeseen parhaiten sopivan lähetyssaarnaaja-asennon ja ohjasin terskani malttamattomasti alaruumistaan liikuttelevan naisen häpyhuulille. Sen kummempia aikailematta annoin terskani pään ensin tutustua ylipursuavaan kosteuteen ja pian hän huusi kiimassa. Hän halusi kaluni sisäänsä ja kurkotti käsiään taakseni painaakseen minua sisälleen. Hänen ääntelynsä ja vaatimukset saivat kiihkoni huippuunsa ja niinpä annoin viimein lihojemme yhtyä.

Sen kummemmitta painoin koko kaluni häneen yhdellä työnnöllä. Lisan huulilta pääsi helpotusta kuvaava huokaus ja sen siivittämänä aloin liikuttaa itseäni tuossa hänen kiinteän lämpimän kosteassa lihassaan. Jokainen liike hieroi kaluani kiihdyttäen himoani ja sen kasvaessa lisäsin kaluni nopeutta. Pian lantioni iskut saivat koko naisen vavahtelemaan ja se tuntui taas lisäävän vuorostaan hänen kiimaansa.

Viimein tunsin huippuni olevan edessä hänen saadessa viimeistä orgasmiaan, joka sai hänet tärisemään kauttaaltaan; aivankuin hän olisi saanut kohtauksen. Koko ruumis nyki ja hytky eivätkä vitun lihakset jääneet yhtään huonommiksi. Hurmiossani työnnyin niin syvälle, kuin pääsin, aina kohdunsuulle asti ja ruiskutin siemeneni lähes tiedottoman tytön vielä eläväiseen vakoon. Koko purkautumiseni ajan olin kuin naulittu kiinni häneen ja tein tahdottomia liikkeitä. Se oli vuosisadan orgasmi.

Pikkuhiljaa vetäydyin vastentahtoisesti Lisasta ja annoin hänen levätä rauhassa. Kun kaluni, joka oli yltä päältä märkä eritteistä, tuli ulos, pieni noro niitä seurasi sitä valuen pitkin onnellisen ja tiedottoman naisen pakaroita aina uimapatjalle. Hän näytti todenteolla onnelliselta mutta väsyneeltä.

Kaluni ehti olla muutaman sekunnin ilmassa, kun Katariina nappasi sen suuhunsa ja alkoi imeä sitä puhtaaksi. Hän teki todella perusteellista työtä. Lopetettuaan hän meni korilleen ja kaivoi esille pullon kyseistä viiniä, jota sitten siemailimme katsellen patjalla selällään makaavaa blondia. Hänen ainoina elonmerkkeinään olivat hengitykseen tahtiin liikkuva rintakehä ja sattumanvaraiset pienet lihasten kouristuksenomaiset tahdottomat liikkeet. Pian kuitenkin hän vaipui syvään uneen ja liikkeet rauhoittuivat. Katriina hankki jostakin huovan, jonka asetti naisen päälle ja niinehyvineen hän nukkuikin monta tuntia.

Nautimme lasilliset tuota mainiota viiniä kaikessa rauhassa ja ennenkuin siirryimme seuraaviin hän kertoi järjestelleensä huonettaan meille valmiiksi poissaollessaan. Minulla ei ollut mitään sinne siirtymistämme vastaan ja kerättyämme tavaramme olimme hetkessä kivunneet kierreportaat hänen huoneeseensa. Koko huone oli valaistu uskomattoman kirkkaasti ja erinäisiä välineitä oli kasattu sängylle. Siinä oli erikokoista sauvaa, purnukkaa ja tuubia. Olipa siinä myös valjaita ja remmejä, joiden tarkoituksesta en heti oikein päässyt selville.

"Luotatko sinä minuun?", hän yhtäkkiä kysyi ja en voinut muuta, kuin nyökätä. "Sitten sinä annat minun köyttää sinut kiinni käsistäsi sänkyyn vai mitä."

Mieleeni nousi hienoinen epäilys taka-ajatuksista mutta suostuin hyvässä uskossani nöyryytykseen ja pian huomasin, mihin tarkoitukseen nuo hihnat oli varattu. Hetkessä Katariina sai käteni kiinni rautavahvisteisiin sängyntolppiinsa ja huomasin olevani melkoisen avuton. Vannotin vielä häntä, ettei hän innostuisi mihinkään epätavalliseen, vaikka hallitsikin nyt täysin tilannetta. Hän ei luvannut mitään mutta kuitenkaan en uskonut, että hän ryhtyisi mihinkään SM hommiin.

Hän otti erään purkin käteensä ja alkoi levittää voidetta iholleni. Hän voiteli koko keskiruumiini ja alkoi kuljettaa käsiään pitkin rasvattua ihoani. Puolialaston nainen päälläni, voiteesta irtoavat suloinen lämpö ja tuoksu sekä hierovat kädet saivat haluni taas kasvamaan. Tunsin kuinka kädet siirtyivät nyt jalkoväliini ja hieroivat samaa voidetta sielläkin jokapaikkaan. Pakarat, pohkeet ja sukupuolielimeni saivat saman käsittelyn, ja pian olinkin valmis vaikka mihin.

"Odota vähän aikaa", Katariina nousi ja poistui huoneesta. Tunsin pettymystä, kun pahin himoni alkoi haihtua pikkuhiljaa. Tunsin myös itseni todella avuttomaksi siinä yksikseni. Tilanne olisi ollut paljon parempi, jos minulla olisi ollut edes jokin vaateparsi päälläni ja pikkuhiljaa minun alkoi tulla kylmä. Voiteen tuoma lämpö oli ollut todella petollista sillä nyt tuntui siltä, että se pikemminkin imi lämpöä pois ruumiistani ja pian vilun väristykset kulkivat lävitseni.

Katariina aina vaan antoi odottaa itseään ja kotvan kuluttua päättelin hänen jättäneen minut tähän kostoksi edellisestä. Temmoin käsiäni ja huomasin niiden olevan toivottoman tiukasti kiinni tolpissa. En saanut niitä mitenkään irti ja hienoinen paniikki alkoi vallata alaa mielessäni. Kääntelin epätoivoisena päätäni huusin Katariinaa; ei mitään vastausta. Viimein huusin apua sen mitä keuhkoistani sain; taas sama tulos.

Olin aikaa sitten luopunut jo toivosta ja alistunut kohtalooni, kun tunsin Katariinan jälleen astuvan huoneeseen.

"Anteeksi pieni viivytys", hän sanoi, kuin olisi ollut vajaan tunnin sijasta poissa vain muutaman minuutin. "Liha taitaa olla tarpeeksi riippunutta ja valmista nautittavaksi. Anteeksi en voinut vastustaa tilaisuutta jättää sinut hetkeksi yksin, kun kävin kaupassa. Nyt sinäkin tiedät miltä tuntuu, kun jätetään yksin. Aloitetaanpas alusta vai mitä."

Olin todella oppinut läksyni ja mitään sanomatta alistuin hänen komentoonsa. Sain vartalolleni saman käsittelyn, kuin edelliselläkin kerralla. Jouduttuani pakostakin lepäämään himoni kasvoi taas nopeasti ja hän käyttelikin komeuttani suussaan. Samalla hän kurkotti vierelleni, otti käteensä varsin suipon tekokalun ja kastoi sen liukuvoiteeseen. Sitten hän kääntyi päälleni kalu yhä suussaan ja sovitti tekokalun aivan kasvojeni edessä syvälle suoleensa. Sitten hän otti toisen samanlaisen, liukasti senkin ja alkoi osoittaa sitä minullekin samaan paikkaan.

"Älä vastustele tai teen sen niin, että se sattuu!", hän sanoi yrittäessäni estää toimenpidettä. En halunnut sitä sisääni ja sanoin, että vain homot tekevät niin.

"Olethan sinäkin pannut naisia perään eikä se ennen ole sinua vaivannut. Lopeta kaunistelu!"

Pikkuhiljaa hän työnsi kapistuksen useita senttejä sisään ja jätti siihen. Se oli niin ohut ettei se tehnyt kipeää ja yllätyksekseni tunsin nauttivani siitä, vaikken sitä uskaltanutkaan myöntää.

Katariina otti vielä yhden sauvan ja voideltuaan senkin alkoi sovittaa sitä edellisen tilalle suoleensa. Se oli hieman paksumpi, kuin edellinen mutta pikkuhiljaa sekin painui samaan paikkaan lähes koko pituudeltaan. Sitten hän peruutti niin että sain suullani hyväiltyä hänen vittuaan. Koko tämä toimitus oli saanut himoni todella huippunsa ja olin valmis laukeamaan hänen suuhunsa. Sen sijaan hän nousikin päältäni saatuaan itse räiskyvän orgasmin ja taas pelkäsin hänen jättävän minut.

Katariina veti sauvansa ulos ja otti sängyltä paksuhkon sauvan. Sen kummemmitta hän sovitti sauvan vittunsa ilmiselvästi nauttien ja kävi sitten hajareisin päälleni. Terskani hän kiilasi pakaroittensa väliin ja alkoi istua kaluani sisäänsä.

"Tule sonniseni!", Katariina huusi ja pikkuhiljaa terskani alkoi liukua hyvin rasvattuun peräaukkoon. Kiristäjälihas raastoi jo esinahkaani kalun pikkuhiljaa kadotessa suu auki sanattomasti nauttivan nuoren naisen varsin kireään reikään. Heti kättelyssä hän istui sen melkein kokonaan sisäänsä mutta ei kuitenkaan saanut onnistunut vaan joutui muutaman kerran yrittämään uudelleen, kunnes olin nuoren naisen hehkuvassa suolessa aina pallejani myöten. Olin itsekin varsin sanaton ja loppulaskentani oli alkanut jo paljon aikaisemmin. Hän ehti vielä nousta ja laskea muutaman kerran, ennenkuin laukesin ja koin muutaman sekunnin lähes tajunnan vieneen onnentilan. Kallisarvoinen spermani levisi sille väärään ympäristöön kalun vielä kirnutessa peräsuolea.

Koko toimituksemme aikana Katariina laukesi muutaman kerran mutta vaati vielä lisää. Vasta, kun kaluni menetti kovuutensa, hän jätti sen rauhaan ja laittoi vielä hieman suuremman tekokalun tilalle. Ehdotin hänelle minun vapauttamistani, jotta pystyisin auttamaan häntä paremmin ja sen hän myös teki.

Heti kun pääsin vapaaksi vedin sauvan ensitöikseni pois kannikastani ja olipa mielessäni häipyä vähin äänin mutta rupesin kuitenkin auttamaan Katariinaa onneen. Hän kävi sängylle selälleen ja itse menin niin, että toisella kädellä ylsin hänen jalkoväliinsä ja sain suuni yläruumiin kohdalle.

Katariina oli jo varsin voipunut mutta halusin antaa hänelle hyvät muistot tästä illasta ja niinpä kiihotin häntä niin pitkään, kuin naisessa elonmerkkejä piisasi. Hänen klitoriksensa sai maistaa peukaloani samalla, kun tekokalu liikkui kimmaisessa lihassa. Toisen käteni keplottelin liikuttelemaan toista sauvaa suolessa. Suullani kiihotin ulkoisia nännejä ja imin, kuin pikkulapsi. Hän sai joukon orgasmeja sarjassa liikahdellen ja äännellen viimeisillä voimillaan.

Viimein laskin täysin tyydytetyn naisen makaamaan omaan sänkyynsä ja poistin kaikki sauvat. Olin itsekin väsynyt iltapuhteestani ja nälkäinen mutta olin myös ennen muuta hikinen ja likainen, niinpä suunnistin yläkertaan suihkuun ja sitten keittiöön syömään. Onneksi Katariina äiti ei ollut kotona. Seuraava rastini oli allas, jossa sijaitsivat vaatteeni ja Lisa. Blondi makasi vielä siinä asennossa, johon hänet jätinkin.

Katsahdin kellooni, se oli jo yhdeksän illalla. Minulla oli kaksi vaihtoehtoa; joko herätän hänet nyt ja ajamme kotiimme tai sitten nukumme yömme täällä. Päädyin jälkimmäiseen, olihan se mukavempi meille molemmille. Säädin kelloni herättämään aamulla ja kömmin alastomana nukkumaan Lisan viereen. Hieman vielä vedin huopaa myös oman ruumiini päälle, ennenkuin nukahdin onnelliseen uneen kaunokaisen rinnalla.

Seuraava aamu ei ollut niin mahdottoman suloinen. Hätkähdimme kummatkin hereille kello seitsemältä kelloni hälyyttäessä. Lisa ei ilmiselvästi ollut tottunut nukkumaan mies vieressään ja niinpä herättyään hän säikähti perusteellisesti, kunnes muisti missä oli ja mitä olimme tehneet.

"Thankyou!", hän sanoi unenpöppöröisellä äänellään ja suuteli minua suoraan suulle. "Uh, what have you done? My pussy and nipples are all sore!", hän valitti kosketellen jalkoväliään suudeltuaan. "Thank's anyway, it was worth of it!". Hän jatkoi suutelemistaan mutta viimein nousin ylös ja aloin pukea päälleni.

"Don't you want me anymore?" hän kyseli toimintaani kummeksuen.

Selitin hänelle, että minun pitäisi jo kiiruhtaa kotiin hakemaan työvaatteitani ehtiäkseni töihin ajoissa.

"Are you sure, you want to go working today? I could save you from that, after all your boss is my uncle."

Tarjous oli ehdottomasti liian hyvä torjuttavaksi ja niinpä jäin rokuliin. Käytännössä me vain makasimme siinä vartalot lähekkäin ja suutelimme välillä. Kertoilimme toisillemme tarinoita ja uskouduimme monissa aroissakin asioissa. Sain selville että hän todellakin oli vetyperoxidi-blondi ja hänen oikea värinsä oli ruskeanpunertava. Ihmettelin hänen värivalintaansa ja kerroin itse pitäväni hänen oikeaa hiusväriään todella kauniina. Myös se ihmetytti ettei kukaan mies ollut mukamas nähnyt ennen hänen ulkosynnyttimiään, eihän hän ollut mikään neitsyt. Siihen hän vastasi harrastaneensa vain tavallista seksiä eikä osannut kuvitellakaan kuinka hyvältä suuseksi tuntui. Hän kertoi myös toisen erittäin aran seikan kehostaan ja tätä seikkaa en ollut huomannut, tai oikeastaan olin, mutten ajatellut asiaa kovinkaan paljoa; hänellä oli nääs silikonisiirrännäiset rinnoissaan.

Olin niistä parin sentin päässä ja en voinut, kuin ihailla. Rintoja oli kasvatettu todella ammattitaitoisesti enkä mitenkään voinut sitä tarkastelemalla todentaa.

Viimein kymmenen tienoissa nälkä ja luonnolliset tarpeet ajoivat meidät liikkeelle. Puimme päällemme ja suuntasimme kohti Katariinan huonetta. Hän oli jo herännyt mutta makasi vielä sängyllä, josta kuitenkin nousi heti huomatessaan meidät. Saimme silloin täyden ylöspidon. Hän passasi meille uskomattoman aamiaisen ja lounaan risteytyksen, jonka nautittuamme kiitimme kumpikin omalla tavallamme emäntäämme vieraanvaraisuudesta ja nousimme valkeaan urheiluautoon. Vielä luvattuaan järjestää minulle koko päivän vapaaksi hän jätti minut kotini edustalla kyydistä. Sain vielä kotiinviemisiksi kiihkeän suudelman, ennenkuin hän kaasutti paikalta.

Luulin kodin olevat tyhjä ja niinpä suuntasin suoraan suihkuun. Sieltä selvittyäni astelin kohti huonettani ja sänkyäni, joka osoittautuikin varatuksi. Nukkuja heräsi ovenaukaisuuni ja oli hetkessä pystyssä kiukkuisena, kuin talviunilta herätetty karhu. Tiina oli kaunis vihaisenakin, totesin ennenkuin ehdin edes ihmetellä hänen oloaan täällä. Hän todellakin oli täällä sen todistivat myös kaksi muuta aistiani; tunsin ilmassa hänen käyttämänsä hajuveden tuoksun ja kuulin hänen äänensä. En kuitenkaan ymmärtänyt mitä hän sanoi, sillä sain liikaa ärsykkeitä käsiteltäväksi yllätykseni rinnalla. Suljin silmäni hetkeksi eikä hän hävinnyt mihinkään; tuo rakkauteni kohde todellakin oli siinä. Vieläkään puhetta kuulematta otin hänet syliini ja suutelin häntä hartaasti.

Tiina ei koskaan suostunut toistamaan sitä, mitä oli silloin sanonut ja olin siitä vain kiitollinen. Sain myöhemmin tietää, että isäni oli soittanut hänelle nähtyään seurani ja huulipunaa poskellani. Hän oli heti lähtenyt tänne ja saapunut aamuyöllä odottamaan minua. Mitään pysyvää lovea suhteeseemme ei sittenkään onneksi tullut, vaikka se oli turhankin lähellä.

Seuraavana päivänä oli perjantai ja huomasin jonkun tehneen edellisen päivän työni, joten olin aikataulussa ja sain työni päätökseen hyvissäajoin ennen kello kahta. Palkka, jonka lopulta sain ei kärsinyt rokulipäivästäni yhtään, pikemminkin päinvastoin. Sen loppusummassa oli iloinen bonus ja sitä oli vielä pyöristetty ylöspäin. Lisa, jota olisin voinut kiittää tästä kaikesta oli jo torstaina lähtenyt kotiinsa ja en nähnyt häntä, ennenkuin vasta seuraavana kesänä mutta siitä lisää myöhemmin.

Muutaman viikon päästä minulla alkoi viimeinen vuosi paikallisessa Ammattikorkeakoulussa.

Jatkuu...

© Osmo

[Tekstit etusivulle]

#golfklubi