Kanarian lomaviikko

1. päivä, keskiviikko

Jo Kuopion lentokentällä alkoi jännittää, vaikkei siihen oikeastaan olisi ollut mitään syytä. Matka Teneriffan lomaosakkeeseen oli ollut jo monen vuoden ajan jokavuotinen juttu, sillä tätimme Vera oli ostanut osakkeen jo silloin, kun sellainen ei vielä ollut muodissa. Minä ja siskoni Sannimari olimme monena vuonna olleet mukana, lähinnä kai siksi, että vanhempiemme eron jälkeen olimme usein olleet Veralla hoidossa ja osittain, koska siitä oli tullut mukava tapa. Ja osittain tietysti siksikin, että Vera oli suostunut vuodesta toiseen maksamaan koko lystin... Teneriffan kevätviikko oli monena vuonna ollut meille mukava tauko kesken kouluvuoden, mutta myös aikaa, jolloin vaatteet eivät liikaa puristaisi. Viime vuosina tämä Vera-tädin ensimmäisellä matkalla sanoma viisaus oli saanut uudenlaisia merkityksiä...

Kun olimme ensimmäistä kertaa matkassa olin vasta kuusivuotias, eivätkä Sannimari ja Riku-serkkukaan olleet kuin alakouluikäisiä. Muistan vielä, miten jännittävää oli matkustaa isolla lentokoneella ja sitten vuoristotietä vierasmaalaisella bussilla. Muistan myös, miten pettyneitä olimme, kun bungalowissa ei ollutkaan omaa uima-allasta, vaikka sellainen oli luvattu, vaan uimassa piti käydä meressä tai tyytyä kylpyammeeseen. Meitä oli silloin harmittanut niin paljon, että olimme kolmestaan parkkeeranneet itsemme kylpyyn koko loppupäiväksi. Siitä oli alkanut meidän oma leikkimme, joka oli sitten jatkunut myös monina kesinä mökillä käydessämme. Kun olimme heittäneet kuumat talvivaatteet pois päältämme, olimme samantien riisuneet kaiken muunkin ja yhtäkkiä kiipesimmekin yhdessä alastomina kylpyammeeseen. Rikun pippeli oli nopeasti muuttunut hyvin kovaksi ja olimme Sannimarin kanssa sitä kovin ihmetelleet. Riku oli sanonut sen olevan ihan normaalia ja halunnut työntää sormensa meidän pimppeihimme, mihin suostuttuamme huomasimme sen olevan mukavaa. Nyt paljon isompina tyttöinä meillä oli jo tiedossa, mitä muutakin sinne voisi työntää. Kivaa edelleen... Kone oli jonkun ulkomaalaisen firman. Siinä oli yksi suomalainen lentoemäntä, muut espanjankielisiä. Savolaismatkustajat eivät juuri suunvuoroa muille antaneetkaan, joten tarjoilijoiden kansallisuus oli samantekevä. Minun paikkani oli käytävän vieressä, Sannimari oli ottanut ikkunapaikan ja Riku istui välissämme. Vera ja hänen uusi miesystävänsä hiplasivat toisiaan takanamme.

Kaunis tummaverikkö tarjoili meille kumikanaa ja kokista. Riku otti kossupullon esiin heti, kun espanjattaren silmä vältti ja sekoitti meille tuimat ruokajuomat. Kahvin kanssa pullo tyhjeni lisää. Keskipaikalla Rikun edessä istunut nuorenpuoleinen mies huomasi pullon ja Riku tarjosi loput hänelle. Miehellä oli mukanaan omakin pullo ja hän puolestaan tarjosi meille. Tunnelma alkoi nousta ja lento Teneriffalle tuntua aina vain lyhyemmältä. -Toi ei ole sallittu, kuulimme yhtäkkiä jonkun sanovan. Tummaverikkö lentoemäntä seisoi käytävällä aivan sen näköisenä, kuin olisi jäänyt jotain paitsi. Riku puhui jonkin verran espanjaa ja sanoi hänelle jotakin rauhoittavaa, mutta lentoemäntä ei hellittänyt. Pullo tänne, hän sanoi molemmilla kielillä. OK, vastasin, vedin pullon pohjalla vielä jäljellä olleen kossun suuhuni ja annoin tyhjän pullon hänelle. Kossu poltti suussani, en ollut tottunut vetänyt sitä raakana, mutta tätä saattoi pitää pakkotilanteena. Kaiken lisäksi se tuntui humahtavan hetkessä päähän. Lähdin konttaamaan kohti lentokoneen vessaa, koska arvasin, ettei jäävettäkään minulle ihan heti tarjottaisi. Edessämme istunut mies lähti perässäni.

Yksi vessa sattui olemaan vapaana. Mies avasi oven minulle kuin gentlemanni ja tuli perässäni sisään, lukitsi oven, nosti minut istumaan pytylle ja avasi housunsa. Sen kummemmin mitään selittämättä hän tunki kovan kalunsa suuhuni. Olin aika oudossa asennossa ja sitäpaitsi kossun ja normaalista poikkeavan painetilan takia lähes puolitajuton. Ryhdyin kuitenkin sen kummempia kyselemättä heti imemään kalua, joka pian alkoikin sykkiä ja sain suuni täyteen tuota suurimmaksi makunautinnoksikin sanottua elämännestettä.

Nielin kaiken sperman ja otin vielä kaksin käsin kiinni kullista ja nuolin myös esinahan alle jääneet herkkupisarat. Mies haroi käsillään rintojani ja vasta nyt huomasin olevani täysissä pukeissa. Mies esti kuitenkin nopealla kädenliikkeellä minua riisuutumasta, kysyi vain mihin olimme menossa ja kun sen kerroin, hän sanoi tulevansa jonakin iltana meitä tervehtimään. Hänen nimensä oli Osmo ja hän asui Kuopiossa.

Vessaan hän sanoi seuranneensa minua siksi, että oli arvannut minulla olevan kova jano ja koska lentokoneen vesi ei ole juomakelpoista, hän oli halunnut tarjota minulle jotain paljon maukkaampaa. Kiitin, sillä niin hän oli todella tehnyt. Oven ulkopuolella seisoi sama upea tumma lentoemäntä, joka oli tullut kossupulloa hakemaan. Annoin hänelle pitkän ja märän kielisuudelman, johon hän yllätyksekseni loppuvaiheessa yhtyi. Hän taisi siis tuntea, mikä maku suussani vielä vaikutti. Kiedoin käteni hänen ympärilleen ja tunsin pakaroiden kiinteyden virkamekon alla. Irrotin ja iskin hänelle silmää. Lentoemäntä ei loppumatkasta sanonut meille enää mitään.

Saapuessamme Teneriffaan oli jo myöhäinen yö. Vera ja hänen miesystävänsä sanoivat menevänsä bungalowille taksilla, johon mekin mahtuisimme, mutta jotenki hukkasimme heidät näkyvistä ja jouduimme muun samalla koneella tulleen porukan kanssa samaan turistibussiin. Sannimari ja Riku istuivat vierekkäin ja kuin sattumalta Osmo tuli minun viereeni istumaan. Puhuimme jotain aika ympäripyöreää säästä ja siitä, että kukkasia näkyi olevan... Bussi kiersi kahden hotellin kautta. Osmo jäi jälkimmäiseen ja pyysi minua mukaan yömyssylle. En mennyt, mutta kutsuimme hänet luoksemme bungalowiin heti huomenna, kun samassa paikassa usein lomaa viettävien saksalaisten kanssa pidettäisiin tervetuliaisjuhlat. Hän lupasi tulla.

Kävelimme loppumatkan, joka ei ollutkaan pitkä. Vera ja hänen miesystävänsä hiplasivat toisiaan eteisessä, matkalaukkujen keskellä. He eivät olleet edes sulkeneet bungalowin ovea. Hyvä niin, emme joutuneet näin herättämään ketään, ja painuimme suoraan siihen huoneeseen, jonka valtavassa alkovivuoteessa olimme pienestä pitäen aina viettäneet etelän yömme, useimmiten kolmestaan ja poikkeuksetta täysin alastomina. Niin nytkin. Mutta matkasta väsyneinä nukahdimme heti.

2. päivä, torstai

Seuraavana aamuna heräsin Sannimarin ähinään. Hän nukkui vielä, mutta tuo ääni ei ollut minulle tuttu, koska emme kotioloissa koskaan nukkuneet samassa huoneessa. Riku lojui välissämme merkillisessä asennossa. Nostin hieman peitettä hänen yltään ja annoin käteni vaeltaa alemmas, missä serkkuni pikkuruisesta pippelistä isoksi kyrväksi kasvanut elin odotti löytäjäänsä.

Rikulla oli kuin olikin erektio, joten sukelsin kokonaan peiton alle ja otin kalun käsieni väliin. Tunsin, kuinka Riku heräsi, mutta oli kuin minä en olisi sitä huomannut. Vedin esinahkaa taaemmas ja otin terskan pään suuhuni. Syke tuntui kuumenevan. Sannimarikin oli tällävälin herännyt ja oli tuomassa kättään samalle apajalle, mutta huomattuaan minun jo siellä olevan, keskittyikin minun häpyyni. Pimpsani oli aivan läpimärkä ja tunsin eriväristen aaltojen lyövän lävitseni, kun siskoni kieli rupesi maistelemaan emättimeni nesteitä.Rikukin aktivoitui ja hänen huomionsa kääntyi luullakseni Sannimarin puoleen. En jaksanut olla siitä niin kiinostunut.

Riku laukesi ja sain jälleen suun täydeltä herkkua. Kun olin saanut koko annoksen nieltyä, päätyi Riku jakamaan kätensä sekä minun että Sannimarin sisään ja saatoimme nauttia orgasmista samanaikaisesti. Rikun yhä suolaiosenmakeaa spermaa tihkuva kalu oli vielä suussani ja jouduin hieman “pakittamaan”, etten olisi vahingossa purrut sitä liian syvältä. Lähdimme ulos uima-altaalle, samalle, jonka puuttuminen meitä silloin aikanaan oli niin harmittanut. Altaalla lojuivat jo aurinkoa ottamassa naapuriosakkeessa majailevat saksalaiset naiset. Claudian tunsimme vanhastaan ja tervehdimme iloisesti, Hannelore esittäytyi. Heillä oli bikinit päällään, mehän emme olleet jaksaneet ruveta aamu-uinnin takia pukeutumaan, vaan tulimme altaalle alasti.

Saksalaisetkin riisuutuivat ja tulivat kanssamme vesileikkiin. Hannelore oli melko kookas tummaverikkö. Hänellä oli kova ääni ja jatkuvasti iloinen ilme. Hänen upea vartalonsa herätti kaikkien huomion: isot rinnat ja sopusuhtainen lantio, lihakset treenattuja ja väri hyvinvoivan tuntuinen. Lisäksi Hanneloressa kiinnitti huomiota se, että hänen häpykarvansa oli ajeltu. Claudia oli vaaleampi, hänenkin vartalonsa oli trimmatun oloinen, mutta tiesinkin hänen harrastavan aktiivisesti pyöräilyä ja ratsastusta.

Aikamme polskittuamme Claudia pyysi meitäkin tulemaan omalle puolelleen shampanja-aamiaiselle, mihin suostuimme, varsinkin kun illalla oli unohtunut kysyä, oliko talossa mitään syötävää. Tiesin, että Claudia on noin kymmenvuotiaan pojan yksinhuoltajaäiti. Hän oli oman lomaosakkeensa saanut entiseltä mieheltään eron yhteydessä joitakin vuosia sitten. Claudian mies oli ollut kookas, kovaääninen korsto, jota olin pienenä vähän pelännytkin, vaikkei mitään syytä olisi ollutkaan.

Claudia tarjoili shampanjaa ja tuoreita hedelmiä sekä kahvia ja keksejä. Myös Vera ja hänen meille edelleen nimetön miesystävänsä liittyivät joukkoon.

Alakerran ovelta kuului kolkutusta. Nousin ja otin lähimmän pyyhkeen, jonka kiedoin ympärilleni mennessäni alas avaamaan. Tulija oli Osmo. Hänen näkemisestään ilahduin niin, että pyyhe putosi ympäriltäni siinä oviaukossa seistessäni. Osmo huvittui, mutta lupasi riisua omatkin t-paitansa ja sortsinsa heti kun pääsisimme ylätason patiolle. Näin kävikin ja pulahdimme altaaseen, missä Sannimari oli jo ehtinytkin, Riku ja Hannelore kintereillään. Osmo oli hieman häkeltynyt vapaasta meiningistämme, mutta parin kaljan jälkeen hänkin rentoutui niin, ettei lopuistakin vaatteista luopuminen ollut hänelle mitenkään hankalaa. Osmonkin huomio kiinnittyi Hanneloren karvattomaan häpyyn, Claudian trimmattuun kroppaan ja varmaan ainakin jonkin verran Sannimariin ja minuunkin, koska ei pannut vastaan, kun rupesin taas antamaan hänelle suuterapiaa. Tällä kertaa sain kuitenkin keskittyä toimitukseen paljon kokonaisvaltaisemmin kuin ensitapaamisellamme lentokoneen vessassa. Levitin märkää vakoani Osmon käsien ulottuville samalla kun imin ahnaasti hänen kohtalaisen isoa kaluaan. Osmo löysi sormillaan klitorikseni ja samalla hetkellä, kun lävitseni löivät orgasmisarjan aallot tunsin, kuinka sykkivä elin purki täyteläisen spermalastinsa suuhuni. Maku oli kuitenkin hieman toisenlainen kuin Rikulla, jotenkin makeampi.

Siestan vietto auringossa alkoi tympiä ja lisäksi oli muistettava, ettei auringossa saa oleskella uv-säteilyvaaran takia liian pitkään, joten vetäydyimme jossain vaiheessa iltapäivää jälleen saksalaisten puolelle. Hannelore ryhtyi paistamaan jo edellisenä päivänä marinaadiin laittamiaan pihvejä ankarasti rasvaa roiskien.

Claudian poika Helmut tuli vastaan. Hän oli istunut koko päivän tietokoneen ääressä, mistä Claudia ei ollut mitenkään ilahtunut. Helmut oli melkein täysissä pukeissa, vaikka sisällä ei ollut sen viileämpää kuin ulkonakaan. Claudia moitti poikaansa loman pilaamisesta, mutta Helmut puolustautui, ettei jaksa aina katsella äitinsä ja tämän ystävien omituista elämää. Claudia käski Helmutin mennä uimaan ennen ruokailua, mihin tämä sitten suostuikin. Pukeuduimme syömisen ajaksi toogamaisiin kylpytakkeihin. Hanneloren paistamat pihvit olivat niin maukkaita, että ne loppuivat kesken, mutta saksalainen olut ryyditti annosta mukavasti ja jälkiruuaksi nautimme vielä isot annokset rommijäätelöä tequilasilmän kera.

Aterian jälkeen vietimme iloista iltaa hieman muunnellun monopolipelin parissa uima-altaan ääressä. Välillä pulahdimme altaaseen ja leikimme toistemme takaapäin yllättämistä. Hanneloren isot rinnat oli helppo erottaa Claudian ja Sannimarin etuvarustuksesta. Myös häpyvakoja vertailtaessa Hanneloren karvatonta pimppiä ei voinut sekoittaa muihin. Toki pojatkin saivat osansa vertailevasta tutkimuksesta, Rikun ja Osmon kalut olivat molemmat meille kaikille tytöille mieleen ja saimme vertailla myös niiden tarjoamia makuja.

Lähdin vielä yömyssylle Osmon hotellin baariin. Afrikasta puhaltava pehmeä lämmin tuuli puhalsi hiuksissamme ja vetäydyimme hänen huoneensa parvekkeelle hakemaan uutta kiintopistettä toisiimme. Sen löytäminen ei ollutkaan vaikeaa, sillä perinteinen pano ulkoilmassa takaapäin olikin meiltä vielä kokeilematta. Ei kuitenkaan ollut pitkään. Jäin Osmon sänkyyn levähtämään, mutta kun havahduin, oli jo aamu ja kaveri taas täydessä tohinassa kimpussani.

3. päivä, perjantai

Palattuani omalle bungalowillemme sain kuulla Claudian ja Helmutin lähteneen rannalle ja Sannimarin jotain minulle tuntematonta kaveriaan tapaamaan saaren toiseen päähän.

Asetuin siestaa viettämään uima-altaan äärellä. Oli ihanan raukea olo, enkä taatusti olisi halunnut lähteä siitä mihinkään. Ihan totta, en Osmonkaan luo. Uimapuku oli tyystin unhoittunut...

Hannelore tuli istumaan viereeni ja nousi yllättäen istumaan polvieni päälle. Hän rupesi puristelemaan tuoreen appelsiinin mehua syliini. Kysymykseen miltä tuntuu vastasin, etten samanlaista ollut ennen kokenut. Hannelore otti appelsiininpuolikkaan ja siveli sillä molemmat reiteni, nousi napaan asti ja oli lopulta kiertänyt koko häpyni. Kun kysyin, eikö mehua pitäisi kaataa keskellekin, Hannelore hymyili vastauksen: vasta karvojen poiston jälkeen. Hämmästyin hänen suoraa puhettaan siinä määrin, että hän taisi ymmärtää minun tarkoittaneen muka suostuvani alapään sheivailuun. Hannelore haki joka tapauksessa omalta puoleltaan ladyshaver-koneen, partaterän ja -hunajapurkin. Hän aloitti terällä kolmioni yläreunoilta ja vaikka tupsu ei kauhean tiivis ollutkaan, kesti hyvinkin vartin, ennenkuin pimpsaani reunusti enää ohut karvavana aivan vaon tuntumassa. Sen Hannelore ajoi koneella. Lopuksi hän siveli hunajaa pimppini pintaan ja levitimme yhdessä ohuelti hunajaa paljaaksi ajellulle alueelle. Kun se oli tehty, tuli vielä appelsiinimehukäsittelyn vuoro. Hannelore nuoli hunajan pois venuskukkulaltani hitaasti ja nautinnollisesti ja antoi minun hieroa samaa uutetta vielä sekä omiini että hänen rintoihinsa. Olin niin täysin Hanneloren käsi- ja suutyöskentelyn lumoissa, etten huomannut Vera-tädin ja hänen miesystävänsä tulleen altaan reunalle. He taas olivat kuitenkin niin täysin toistensa lumoissa, etteivät varmaan myöskään kiinnittäneet meihin mitään huomiota.

Hannelore puristi appelsiinimehua uudelleen iholleni, nyt myös hävylle. Puristettuani toisen appelsiinin mehut hänen upealle vartalolleen, söimme hedelmälihat yhdessä. Istuimme lootusasennossa, joten saatoimme kaikessa rauhassa tarkkailla toistemme karvattomia pimppejä. Levittelimme häpyhuulia enemmän auki sormilla ja kumarruimme vuorotellen eteenpäin saadaksemme vielä lisää märkää virkistystä.

Minun vakoni oli lyhyempi kuin Hanneloren, mutta klitorikseni isompi. Hannelorekin oli aamulla sheivannut koko alueen, joten sänkeäkään ei tuoreelle, hunajalla ja appelsiinilla maustetulle posliinipinnalle ollut vielä kummallekaan tullut. Poskenpehmeää, senkin testasimme molemmin puolin.

Odottamatta hän haki omalta puoleltaan käsiraudat ja sitoi minut uima-altaan rappujen käsinojiin. Yllätyin niin, etten ehtinyt edes sanoa mitään, kun havaitsin ratsupiiskan kohoavan Hanneloren kädessä ja aloittavan villin tanssin vartalollani. Käännyin häneen selin, jolloin käteni menivät ristikkäin. Paljaalle takapuolelle piiskaniskut antoivat uutta pontta ja Hannelorella oli kyky käsitellä piiskaansa.

Kun aloin tottua kipuun, hän lopetti hakkamisen ja ryhtyi nuolemaan pakaroitani ja paljasta vakoani takapuolelta alkaen. Tunne oli taivaallinen. Hänen päästyään jälleen etupuolelle purin häntä korvaan ikään kuin kostoksi odottamattomasta piiskauksesta, mutta hän ymmärsi sen, aivan oikein, tarkoittavan kiitosta rajun fyysisen kontrastin aikaansaamisesta.

Illalla menimme suomalaisen matkatoimiston järjestämiin perinteisiin possujuhliin. Paisti, että tapasimme siellä erinäisen määrän juopuneita suomalaisia (jollaisia toki olimme itsekin) ja söimme hyvää kokonaisena vartaassa paistettua porsasta, ei niistä ole mitään kerrottavaa. Kun ei ole juuri muistikuvia...

4. päivä, lauantai

Aamulla heräsin kyllä ihan omasta alkovista.

Koska aallokko näytti hieman laantuneen ja tuuli tyyntyneen, menin kävelemään rannalle. Siellä oli runsaanlaisesti porukkaa, muttei ketään tuttuja, joten heittäydyin puheisiin erään paikallisen jäätelönmyyjän kanssa. Hän oli tumma, varsin salskeanoloinen nuorimies ja arvelin itsekseni, mihin kokoluokkaan hänen sortsiensa alle jäävä komistus sijoittuisi. Hän muistutti hieman tv:n Baywatchia, aiemmin Ritari Ässänäkin tunnettua David Hasselhofia. Puhuimme suomen, englannin ja espanjan sekakieltä, josta oli vaikea sanoa, mikä oli hallitseva.

Hasselhofin näköinen mies vapautui työstään puolenpäivän aikoihin ja ehdotti, että kävisimme lenkillä vuoristossa. Suostuin, mutta poikkesin kuitenkin hakemassa huoneestani paremmat jalkineet. Hasselhofmaisella miehellä oli käytännöllinen maasturi, jolla pääsimme vuoristopolun alkuun. Maastolenkillä saimme pari tuntia kulumaan ihan mukavasti. Nousimme Teneriffan korkeimmalle huipulle, Pico de Teidelle.

Palattuamme olimme rättiväsyneitä ja hikisiä, joten kutsuin Hasselhofin näköisen miehen bungalowillemme. Hän nosti autostaan ison arkun tequilajuomia ja seurasi minua altaalle, jossa Helmut polski yksinään. Kysyin muita, hän sanoi Claudian ja Hanneloren olevan siestaa viettämässä. Heitimme miehen kanssa vaatteet päältämme ja sukelsimme uima-altaaseen. Hän tuntui alkuun hieman arastelevan estotonta käyttäytymistä, mutta ehdin kuitenkin vilkaista hänen etuvarustustaan ennen kuin vesi pääsi tuomaan optisia harhoja.

Hannelore ja Claudiakin riensivät mukaan vesileikkiin. Riku tuli kaupungilta, havaitsi tequila-arkun ja kysyi, voiko siitä ottaa. Lupasimme, kunhan itsekin saisimme lisää. Niin kävikin.

Tequila etelän auringon alla oli niin kiihottava yhdistelmä, että ennen pitkää olimme kaikki jälleen täydessä naimisen tohinassa ja arkku sai jäädä sivummalle. Äskeinen oppaani keskittyi nyt enemmänkin Claudiaan, joka levittikin pimpsaansa hänen eteensä. Kun “Hasselhofilta” tuli, Claudia vetäytyi nopeasti irti ja sai kuin saikin suurimman osan spermasta suuhunsa. Pieni määrä spermaa jäi lillumaan altaaseen, mutta ei pitkään, sillä riensin nielemään välipalaosuuteni.

Sannimari ja Osmo tulivat ulkoa, mukanaan isot kalalaatikot. Hannelore kävi hakemassa grillin eikä aikaakaan, kun valtamerenelävät alkoivat valmistua. En ollut huomannut kysyä, mikä Hannelore oli ammatiltaan, nyt ilmeni, että hän oli kokki. Sen huomasi.

Claudia peitteli Helmutin nukkumaan ja häipyi huomaamatta Hasselhofin näköisen miehen kanssa, kaiketikin jatkoille jonnekin...

Aterian jälkeen jatkoimme orgioita uima-altaalla. Nyt Riku ja Osmokin olivat mukana ja yhdessä he alkoivat aivan villisti naida sekä minua, Sannimaria että Hannelorea, edestä ja takaa. Hannelore halusi jälleen nuolla pimppiäni, nyt samalla kun Riku pani minua takaapäin ja Osmo veti suuhun. Sannimari kaatoi tequilaruukusta sisäistä virvoketta koko jengille. Juomaa tuntui riittävän..

Osmo sai orgasmin suussani ja sperma täytti koko tajuntani. Se oli paksua ja makeaa. Imin niin pitkään kuin ainetta tuli ja vemputin esinahkaa vielä sen jälkeenkin ottaen joka tipan talteen. Samaan aikaan sain itse uuden orgasmisarjan Rikun löydettyä kielellään g-pisteeni. Myös Hannelore ja Sannimari olivat nautinnon huipulla, sillä ketjuorgiat olivat todelliset ja Riku purki koko lastinsa Sannimarin pimpsaan melkein samalla hetkellä. Olimme kaikki aika voipuneita, mutta äärettömän onnellisia, sillä lomaa ja kivaa tekemistä olisi vielä jäljellä...

Sanneliina

Osa II ->