Työpöydän äärellä

Istun työpöytäni äärellä, on kuuma. kesämekko päällä ja unelmoin... Aamulla "unohdin" laittaa pikkuhousut jalkaan, tuntuu kiihottavalta tietää, että voin vaikka sujauttaa käteni mekon alle ja hieroa itseäni koska vaan. Tunnen kuinka kostun jo pelkästään ajatuksesta. Työpöytäni on ikkunan vieressä ja katutasolla. Jos vaikka joki tulee ohi, huomaavatkohan he mitä olen tekemässä?

Sormi etsii oikeata paikkaa, välillä lipsuen syvälle sisälleni, tunnen kuinka märkä olen ja tunnen kuinka väristykset jo lävistävät reisiäni. Oisitpa tässä mun työpöydän alla nyt, avaisin reiteni sinulle, istuisin ihan tuolin reunalla jotta pääsisit perille asti. Tuntisin kielesi mun paisunutta klitorista vastaan. Aaah, sormesi tekisi saman kuin omat tekevät nyt, en voisi muuta kuin nauttia. Kielesi mun klitoriksen päällä tekisi ihmeitä ja sormesi mun märässä pillussa, runkkaisi minua kuin viimeistä päivää. Näykkisit hieman, imisit huuleni suuhusi ja tunnen kuinka orgasmi lähestyy, en voi olla ääntelemättä, pelkään että nautintoni kuuluu seuraavaan työhuoneeseen.

Tuntuu kuin taivas repeäisi kun tulen, tulen kuin tulista laavaa tulivuoresta, yhä uudestaan ja uudestaan... Voi tätä nautintoa, toivottavasti se ei koskaan lopu...

Anu