Tuntureilla

Pitkän ja raskaan kevään jälkeen koitti ihana kesä. Oli kuuma, ja vaellusretkeni Tiinan kanssa tuntureille oli ollut nappiin osunut valinta lomaretkeksi. Pitkin kevättä olimme stressaantuneet varmasti siinä määrin, ettemme enää muistaneet kuinka ihanaa olikaan olla irti töistä ja kotikaupungin ympyröistä.

Heräsimme pikku teltassamme viileään aamuun. Tuntureilla virisi kylmä tuuli aamuisin, mutta aurinko peittosi sen jo ennen puoltapäivää. Vaellustamme oli jo muutama päivä takanapäin, ja saman verran jäljellä. Emme oikeastaan olleet tehneet tarkkoja aikatauluja, päätimme kulkea päivä kerrallaan sinne minne nenä näyttää.

Olimme etukäteen haaveilleet tästä reissusta vähän romanttisempaa, mutta nyt näytti vaellus painottuvan vain urheilun puolelle: päivämatkan jälkeen olimme aina niin väsyneitä, että nukahdimme varsin hanakasti. Aamuinen viileyskään ei oikein viritellyt, heräsimme usein nuhaisina ja kurkku hieman kipeänä.

Meillä oli joka tapauksessa hyvä asenne. Tiina oli minua vähän nuorempi, 18-vuotias, mutta oli monessa suhteessa varmaan minua aikuismaisempi. Heti matkan alkuvaiheessa retkikeitin meni rikki, ja ruokavalio kävi askeettisemmaksi. Tiina osoittautui kiitettävän ennakkoluulottomaksi syömisen suhteen; kylmätkin sapuskat näyttivät tekevän kauppansa. Toisena päivänä Tiinan rinkka repesi osittain, ja siirsimme osan tavaroista omaan rinkkaani. Huomasin yllättäen jaksavani vaivatta kantaa muutaman kilon ylipainon, ja vastapainoksi sain osakseni ihailua. Lepohetki pitkän kivikkoisen nousun jälkeen tuntui kyllä hyvältä.

  - Huh, miltä se tuntuu nyt?
  - Oi, ei tunnu missään.
  - Ei missään?
  - No vähän hartioissa ja ehkä pohkeissa.
  - Jos mä otan siitä vähän takaisin?
  - Ei tarvitse. Mutta hieroa voisit jossain vaiheessa.
  - Hmm... Okei?
Kävin maahan istumaan ja nojasin kaatuneeseen puunrunkoon. Tiina asettui taakseni rungon päälle ja hieroi reippaasti. Tiinan sormet tuntuivat ihanalta niskassani. Virkistyin kummasti ja kaappasin hänet vaivaiskoivujen joukkoon pienelle pussailu- ja halaustauolle.

Tiina silitti päätäni, sormeili korviani ja siirtyi aivan kaulaani kiinni. Hyväilimme toisiamme ja lämpenimme siinä todella. Olimme yhtä mieltä siitä, että tämän päivän taipaleen voisi lopettaa tähän, vaikka olikin tuskin iltapäivä. Pitäisi vain löytää sopiva telttapaikka. Kiersimme kallion toiselle puolelle ja löysimmekin kuvauksellisen notkon, jonka pohjalla virtasi vuolas puro. Hieman kauempana alajuoksulla näkyi leveä, syvänoloinen suvanto ja toisessa suunnassa puro kohisi pienenä putouksena kalliolta.

Teltan pystytys sujui äkkiä. Söimme ja lepäsimme. Hieroin nyt puolestani Tiinaa: riisuin hänen vaelluskenkänsä pois ja painelin jalkateriä. Tiina ei ollut mikään iso tyttö. Hänen jalkateränsä olivat somat ja pienet verrattuna omiini ja tuntuivat mukavan lämpimiltä.

Hieromisesta, varsinkin kun se tapahtuu aurinkoisena iltapäivänä vuoristopuron rannalla, on arvaamattomia seurauksia. Tiinan vaellustamineiden suojista löytyi lämmin ja naisellinen syli. Minulla oli puolestani tarjota ehkä hienhajuinen mutta puhdas oma itseni.

Tiina oli riemastuttavan innokkaalla päällä. Käännyin hänen jalkojaan kohti ja painoin nenäni reisien väliin. Tuntui hyvältä levätä siinä ja samalla tuntea hänen tuoksunsa alushousujen läpi. Siinä suutelimme ja kieriskelimme. Miehinen varustukseni innostui, enkä voinut estää Tiinaa sitä huomaamasta. Tiina painautui lähemmäs. Tunsin rakkaani lämmön reittäni vasten ja hiljaista huokailua kaulallani. Tiina ei vierastanut uteliasta ulokettani jalkojensa välissä vaan hyväili sitä aluksi lämpimissä kämmenissään ja kääntyi sitten suutelemaan sitä.

Tiina otti kalun syvälle suuhun ja imeskeli riemastuttavan vapautuneesti. Hieroin samalla hänen pakaroitaan, ja hän hyväili pallejani. Sitten käännyin varovasti ympäri, vapautin hänet aluhousuistakin ja painoin nenäni lämpimään jalkoväliin. Suutelin hitaasti, vaelsin naisellisuuden kukkaa ympäri ja jäin pitkäksi aikaa kiusottelemaan pikku klitorista kielenkärjelläni. Tiina voihki nautinnosta ja halusi minua pian pidemmälle. Käännyimme kasvotusten ja painauduin sisään hunajaiseen naisenkoloon. Tiina hymyili salaperäisesti kun uhkea veijarini lipui hitaasti sisään. Ja ulos ja sisään... Paransin asentoani hieman etukumaraan, tiesin Tiinan nauttivan siitä. Sitten kiersin käden Tiinan selän alitse ja toisen käden neidin kauniin lantion alle.

Hapuilin sormenpäilläni kohti neidin kääntöpuolta. Tiina nosti polvet rinnalleen koukkuun, ja saatoin paremmin hyväillä hänen peppuaan. Tiina ei asiasta koskaan suoraan puhunut tai tunnustanut siitä pitävänsä, mutta hän tuntui nauttivan siitä. Tiinan orgasmi lähestyi hitaasti, ja hän piti jalkansa edelleen koukussa mutta ja alkoi painaa lantiotaan kämmentäni vasten. Samalla painoin keskisormellani lempeästi peppureikää. Olimme tehneet niin muutaman kerran ennenkin. Sormeni kärki liukui hitaasti sisään mutta tunsi pian vastassaan jotain samettista ja pehmeää. Olin hetken vähän yllättynyt. Kai koskin ensimmäistä kertaa elämässäni kakkaan. Onneksi se kuului maailman rakkaimmalle olennolle - joka kaiken lisäksi ei tainnut huomata koko tapahtumaa. En ottanut sormeani pois, ja kakasta huolimatta (tai sen juuri ansiosta) sormeni työntyi helposti vielä vähän syvemmälle.

Otin Tiinan tiukkaan halaukseen, ja tunsimme kumpikin yhteisen orgasmin lähestyvän. Sitten se tuli... Tiina alkoi hengittää raskaammin, laski jalkansa hitaasti takaisin makuupussille, painoi lantiollaan niin, että sai sormeni uppoamaan koko yhä syvemmälle. Tiina inahti raukeasti, kun sormeni painui hitaasti koko mitaltaan sisään. Pidin sormeni hetken aikaa lämpimässä luolassaan. Sitten aloin vetää sitä hitaasti ulos. Tiina huohotti ja yritti vielä hetken pidätellä orgasmiaan, mutta päästi lopulta vapautuneita riemunkiljahduksia, riuhtoi ja vääntelehti allani, painoi pepullaan sormeani vastaan ja tunsin lopulta oman orgasmini alkavan. Painauduin eteenpäin, ja valtavan hyvänolontunteen siivittämänä purkauduin Tiinan hellässä syleilyssä. Olimme varmaan hauskan ja onnellisen näköisiä siinä sitten makoillessamme. Vedin sormeni hitaasti pois Tiinan pyllystä. Tiina sulki samalla silmänsä ja auttoi kohottamalla lantiotaan. Sitten hän hymyili ja sormeili otsakiharoitani.

  - Sä olit ihanan... kookas hihihiii.
  - No, retkeily taitaa reipastaa.
  - Mennäänpäs uimaan!
  - Puroonko?
  - Niin!
  - Tuota... se on helvetin kylmää!
  - Sitähän varten me täällä ollaan! 

Tiina oli ihmeen reippaalla päällä. Juoksimme naureskellen suvannolle. Iltapäivän aurinko paistoi, sää taisi olla lämpenemään päin. Menimme kuin menimmekin uimaan. Vesi oli tosin kummastakin vielä kylmempää, kuin olimme kuvitelleet. Joka tapauksessa se myös maistui hyvältä ja siinä uiminen virkisti. Suvanto oli yllättävän syvä, jalat eivät yltäneet pohjaan. Hetken pulikoinnin jälkeen vesi ei tuntunutkaan enää niin jäätävältä: kävimme kääntymässä pikku putouksenkin alla ja vielä kerran suvannossa, kun kerran kylmän veden makuun päästiin.

Teltassa tärisimme, Tiinan hampaat suorastaan kalisivat. Kuivasimme toisemme ja puimme puhtaat vaatteet päälle. Sitten Tiinan ilme muuttui:

  - Voi saatana!
  - No mikä!
  - Sormus!

Isoäidiltä peritty sormus oli pudonnut uimisen aikana jonnekin. Etsimme teltan edestä ja purolta, kunnes tulimme siihen tulokseen, että se oli uidessa pudonnut ja vajonnut veteen. Tiina oli harmissaan ja melkein menetti malttinsa. Eipä ihme. Sormus oli hopeaa ja varsin tyylikäs. Se ei ollut aivan pienikään, mikä olisi etsimisen kannalta hyvä.

Lämmittelimme vähän aikaa. Valoa riitti, tulisi riittämään kauan. Menimme suvannolle, riisuin vaatteet ja pulahdin suvantoon joka tuntui uudestaan kylmältä. Sukelsin monta kertaa, enkä keskemmällä päässyt edes pohjaan. Tiina istui kyykyssä rantakivellä katsellen suvantoon miettiväisen näköisenä. Hänen hiuksensa olivat menneet uimisesta hauskasti kiharaan.

Vesi oli onneksi hyvin kirkasta ja virtaus hyvin pientä. Olin ehkä kolmen metrin syvyydessä, kun näin sormuksen: se kiilteli rauhallisen arvokkaasti vielä syvemmälle, keskellä laakeaa kiveä, kuin tarjottimella. Mutta sitten oli pakko palata taas pintaan. Tiina vastanotti uutisen löydöstä heittämällä pari kärrynpyörää.

Sormuksen sukeltaminen olikin vaikeampi juttu; se oli ehkä viiden metrin syvyydessä, ja hukkasin kohdan monta kertaa. Jouduin sukeltamaan ja lepäämään uudelleen ja uudelleen. Tiina alkoi pian olla huolissaan enemmän minusta kuin sormuksestaan, ja ehdotti jo urakasta luopumista. Minua palelsi, tärisin oikein, mutta halusin vielä jatkaa.

  - Tätähän varten täällä ollaan!

Lopulta sormus antautui syvyyden sylistä ja sain pujottaa sen juhlallisesti takaisin omistajansa sormeen. Teltassa Tiina pakkasi minut lämpimästi makuupussin sisään. Hetken päästä peittoja piti jo vähentää. En ollut tottunut sukeltaja, päässäni alkoi jyskyttää ikävästi. Tiina tarjosi pikku mukillisen konjakkia. Se auttoi, onneksi sitä oli tullut otettua mukaan. Tiina kippasi itsekin pikku mukillisen ja kumartui antamaan suudelman kiitokseksi urotyöstä. Aika reippaaksi itseni tunsinkin.

  - Kuule, nyt saa toivoa mitä tahansa!
  - No nyt taas ihan hyvä olo.
  - Mutta mä haluaisin että sä saat jotain palkinnoksi!
  - Sinut, sinut!

Tiina kömpi syliini makuupussin sisään. Hän oli suloisen näköinen märkine hiuksineen. Halailimme, suutelimme ja kiihotuimme auttamattomasti uudelleen. Tiina kääntyi selin ja sai siten helpommin riisuttua villapaitansa. Halasin tyttöä takaapäin ja haistelin siroa niskaa. Neidin pikku selkä oli ihanan lämmin ja varsinkin hänen hemaiseva peppunsa tuntui muutenkin kutsuvalta ja naiselliselta lantiotani vasten. Sainkin päähäni ehdottaa jotain, mistä olin silloin tällöin haaveillut.

  - Kuule, ethän sä pelästy jos mä ehdotan jotain hullua.
  - En! - Tai siis en mä voi luvata. Sano.
  - Tää voi olla ihan hassua, mutta mun tekis joskus mieli...
  - Niin?
  - Voi olla ettei mun pitäis sanoa tätä ollenkaan!
  - No jos nyt sitten kuitenkin!?!
  - Voitaisko me tehdä se just näin päin?
  - Ai miten? Näinhän me ollaan usein!
  - Ei, mä tarkoitan, että kokeillaan ... tänne.
  - Täh!?! No ei varmana! Tai joo! Tai ei ...
  - Ei oo pakko. Tuli vaan mieleen! Hassua.
  - Hmm. Jaaha. Haluaisitsä todella?
  - Vähän ainakin. En tieda miks.
  - En mä tiedä... Nyt rupes jännittämään koko asia!
  - Muakin vähän jännittää...
  - Se on kuitenkin sellainen paikka...

Tiina makasi edelleen mahallaan ja vilkaisi olkansa yli. Tiinalla oli sopusuhtainen selkä, ja pikku vyötärö leveni hienosti nuoren aikuisen naisen pikku lantioksi. Tiinan peppu oli muotovalio: kauniin pyöreä, kiinteä ja ryhdikäs. Toinen puoli alushousuista oli vaeltanut pakaroiden väliin. Tiina poimi ne varovasti esiin ja oikaisi. Hieroin reisiä ja kummarruin sitten nuuhkimaan pikkuhousuja. Tiina makasi aluksi hiljaa mutta alkoi sitten hitaasti innostua.

Heittäydyin rohkeammaksi. Huomasin samalla täriseväni jännityksestä. Lämmitin poskellani ensin pakaroita ja siirryin hitaasti lähemmäs pyllyvakoa. Tiina tuoksui sielläkin varsin naiselliselle. Lähinnä pimpille ja puuvillalle. Annoin pepulle rauhallisia suudelmia pikkuhousujen läpi ja tunsin samalla, kun jokin omissa alushousuissani kasvoi täyteen mittaansa alkoi säkenöidä innostuksesta.

Tiina kiemurteli ja myötäili lempeiden peppuhyväilyjeni mukana eikä lainkaan halunnut lopettaa. Otin hampaillani kiinni pikkuhousuista ja nyhdin niitä varovasti pois. Jätin ne välillä puolitiehen, suutelin sitten niskaa ja palasin takasin pepulle. Tiina notkisti selkäänsä, ja näykin vähä vähältä pikkuhousut kokonaan pois.

Innostuimme oikein todella. Hellin Tiinan jalkateriä, sääriä, reisiä... ja taas peppua. Tunsin perhosia mahassani - ja jalkovälissäni. Otimme teltan kuhmuraista lattiasta huolimatta ilon irti. Kiersin käteni reisien ympäri. Tiina liikahteli ja keinutti lantiotaan. Ryhdyin tuhmemmaksi ja ujutin nenäni Tiinan pakaroiden väliin. Tunsin miedon mutta huumaavan hajun peppureiän luona.

Omassa jälkovälissäni kuumotti ja väreili aivan uskomattomasti. Raotin hellästi pakaroita ja hieroin sormellani pehmeästi pyllyreikää. Se oli pieni ja somasti supussa. Sen ympärys oli tumma, punertavansävyinen ja näytti rauhalliselta ja kauniilta siinä pyöreiden, sileiden pepunpuoliskojen välissä. Nuuhkin sitä, ja koskettelin sitä hellästi nenänpäälläni, lopulta annoin sille suukonkin. Sitten rohkaistuin nuolaisemaan varovasti. Se oli liikaa. Tiina puristi pakaransa yhteen ja punastui.

  - Hei älä, älä! Eieiiiiih!
  - Oi! Anteeksi!
  - Ei, ei se mitään, se tuntui ihan... kivalle, mut tota...
  - Mitä-mitä?
  - ...Kohta multa tulee ... siis kohta multa tulee kakka housuihin
   tai ei nyt housuihin, vaan siis TÄHÄN...
  - Oi! Nyt hetikö?
  - No ei - paitsi jos sä jatkat.
  - Hmm... onko toivomuksia? Mitä mä teen?
  - Sano .. uuuhh sano, sano SÄ mitä MÄ teen!
  - No, kyllä sä voit vaikka tehdä sen tässäkin - mutta sitten
   meidän pitää kyllä vähän myöhemmin siirtää telttaa ... luulisin?
  - Hmm. Tosiaan niinkin vois, ei tullut mieleen... Joo. Tai
   mennään nyt kuitenkin ulos. Ei me löydettäis toista näin hyvää
   paikkaa teltalle.
  - Autanko?
  - Joo. Anna vaikka mun alkkarit ja t-paita. En mä ihan nakuna
   osaa ulkona nyt olla...

Annoin rohkaisevan suudelman Tiinalle ja autoin alushousut takaisin ylös ja paidan päälle. Tiina kömpi vaivoin ulos teltasta. Onneksi heti teltan takana oli sopiva paikka, sammaleinen pikku kivikko jota ympäröivät vaivaiskoivut. Kasvillisuuden alta kurkistelevat kivet olivat sileitä ja pyöreitä - puron uoma oli kai joskus muinoin kulkenut tästä.

Tiina laski rauhallisesti pikkuhousunsa polviin ja kävi kyykkyyn. Hän katsoi minua hymyili helpottuneena, ja hymy tarttui minuunkin. En ollut varma, olisiko minun pitänyt pois katselemasta. Tiina ei sanonut mitään, joten jäin siihen odottelemaan.

Katsoin ympärilleni. Näkymä oli kaunis: alhaalla puro kimalteli iltapäivän auringossa ja vastakkaisessa suunnassa nousi jylhä kallioinen rinne. Vaaleanvihreitä kangasvuokon nuppuja oli vasta rullautumassa auki. Maassa makasi kivien välissä paljon talven tummentamia puunlehtiä. Olin joka tapauksessa otettu siitä, että olin nyt sitten luottamuksen arvoinen seuralainen. Tiina pinnisti ja kurkista välillä jalkojensa väliin. Tiina painoi, ja sulki silmänsä kun ruskea pötkö toisensa jälkeen työntyi ulos ja keikahti sammalille. Kakka oli paksua ja kovan näköistä. Ja aika isoa.

  - Voi ei! Tää on ihan hirveän epäromanttista.
  - Eipäs. Minusta tämä on tosi romanttista.
  - Onko sun mielestä romanttista nähdä mut näin?
  - On.

Keskustelumme keskeytyi kullankeltaisen pissan lorinaan. Siitä tuli pieni lammikko, ja Tiina joutui hieman vaihtamaan asentoaan ettei olisi kastanut jalkaansa. Pissa imeytyi hitaasti tuoreisiin sammaleisiin. Pienen ponnistelun jälkeen Tiinalta alkoi tulla kakka uudelleen.

  - Siis onko susta yleensäkin kivaa nähdä nainen kakalla?
- Ei kai yleensä, mutta jos se nainen olet sinä!
- Voi kiitos! Sä taidat tykätä musta ... ainakin vähäsen.

Vaivaiskoivujen keskelle oli ilmestynyt kunnioitettava keko neidin kakkaa. Jos se olisi osanut ajatella, se olisi varmasti ihmettelyt, miten se oli siihen päätynyt. Hetki sitten se oli vielä saanut olla suloisen naisen uumenissa, ja nyt se oli joutunut sammalille, viileään tunturi-ilmaan. Tiina vilkaisi taakseen ja naurahti hämillään.

  - Voi kauheeta! Ei se yleensä tälleen mene...
  - No ainakin mä nyt ymmärrän, jos sulla oli äsken hankala olo!
  - Ei ainakaan ole enää! 

Tiina nousi ylös, puristi pakaransa yhteen ja nosti alushousunsa tyynesti, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Suutelin huojentunutta tyttöä. Tiina kiersi hitaasti kätensä ympärilleni ja vastasi suutelemalla ihanasti ja kiihkeästi. Jätimme hyvästit koivikolle ja astelimme takaisin. Halasin pikku tyttöä, ja hoipuimme hämärtyvässä illassa huvittuneina takaisin teltalle.

Teltalla vähensimme uudelleen vaatteita. Tapoin hyttysen, ja Tiina pyyhki vielä peppunsa kosteuspyyhkeeseen ennen kuin heilahti taas makuupussien päälle makaamaan.

  - Aaaaah, voi että nyt on ihana olo...
  - No ehkä!
  - Mun olis pitänyt käydä jo aikaisemmin mutten halunnut olla 
   susta erossa.
  - Jaaha.
  - Niin siis olikse muuten susta IHAN kauheeta???
  - Ei! Se oli kivaa.
  - Uuhh.. tuntuu, tuntuu kuin ois.. tai siis on hirveen ihanan
   tyhjä olo.. ihanan tyhjä semmoinen... Kuule, ethän sä
   kerro kenellekään!
  - No en. Muita mielihaluja?
  - Tuu makaamaan tähän, mulle tulee muuten kohta taas kylmä!

Laskeuduin varovasti tytön peitoksi. Ihana hetki. Juttelimme kaiken- laista. Maistelin Tiinan tukkaa siinä ohessa. Tiina liikutteli jalkojaan hitaasti, mikä sai jalkovälini taas heräämään. Pyöreä takamus tuntui taas viihtyvän lantiotani vasten. Olimme hiljaa vähän aikaa. Kumpikin ajatteli samaa asiaa.

  - Luuleksä et se edes mahtuu sinne?
  - Joo. Ei mulla niin iso ole.
  - Onpa! Mutta laitetaan sitten rasvaa tai jotain.
  - Ja mä laitan sulle?
  - Jos oikein kovasti haluat... 

Tiina otti alushousunsa pois ja halusi vielä kerran pyyhkäistä peppuaan kosteuspyyhkeeseen. Sitten hän kaivoi rinkasta käsirasvan. Rasvaaminen tuntuikin ihanalta. Kaluni oli laueta jo Tiinan käsittelyssä. Kohta se pääsisi uuteen paikkaan. Yhtä ihanaa oli minulla voidellessani Tiinan peppureikää. Voide oli hyvän tuntuista, pehmeää ja juoksevaa. Peppu oli kaikin puolin suloinen, pieni samettinen reikä tuntui mukavalta sormeani vasten, en malttanut olla kertomatta asiasta sen omistajalle.

  - Ihanan pehmeä...
  - Onhan se puhdas?
  - On!
  - Hyvä...

Löysimme hyvän asennon. Tiina oli puoliksi kyljellään, ylempi jalka hieman koukussa. Syleilin Tiinaa takaapäin, ja ohjasimme yhdessä kaluni somien pakaroiden väliin. Peppuaukko oli pienessä kuopassaan, ja se tuntui pehmeältä ja kiihottavan liukkaalta. Painoin varovasti, ja tunsin kuinka kaluni pää upposi sisään. Tiina ulvahti yllätyksestä. Pidin hetken taukoa, painoin uudelleen. Tunsin nyt kuinka kaluni liukui pehmeästi sisään pyllyyn. Sitten tein varovasti hitaita liikkeitä, ja Tiina myötäili nautiskellen ja voihkien. Katsahdin alaspäin. Jähmeä sauvani liikkui hienosti ja sujuvasti sisään ja ulos. Se näytti nyt minustakin erityisen reippaalta: pitkältä ja paksulta, taisin olla todella innostunut. Tiinan peppureikä halasi sitä mukavan tiukasti. Laskeuduin alas ja halasin Tiinaa rintojen ympäri. Nautiskelimme aluksi hyvin hitaasti mutta pian olimme kyllä sitten aika villejä... Tiina voihki enemmän ja enemmän, ja minun oli pakko kysyä varmuuden vuoksi:

  - Eihän se satu?
  - Ei ollenkaan, siis se on TAAS ihanan ...ISO!
  - Onko hyvä asento?
  - Juuhh...
  - Mustakin tää tuntuu hirveen hyvältä...
  - Juu...

Suutelin ja näykin Tiinan niskaa ja niskahiuksia samalla kun painelin hänen kauniista pyllyään. Neidin pakarat tuntuivat jänteviltä allani. Peppupuoli tuntui kaiken kaikkiaan yllättävän hyvältä, jopa paremmalta kuin tavanomainen puoli. Pepun pyöreys ja pehmeys tuntui ihanalta, ja samalla anuksen tiukka halaus hyvin sexyltä. Huohotimme, puristelin hellästi Tiinan rintoja. Tiina sai minut sitten taivaisiin suoristamalla jalkansa ja jännittämällä pakaransa. Tiina taas tuntui nauttivan eniten pitäessään selän notkolla ja painamalla peppuaan minua kohti.

Sitten jalkovalissäni alkoi lamauttavan voimakas syke. Tiesin, että hetken päästä laukeaisin neidin pyllyyn. Enkä sitä sitten estellytkään. Koko vartaloni jännittyi laukeamisen tahdissa, ja Tiina auttoi jännittämällä takareitensä ja pikku pyllyreikänsä. Laukeamiseni oli ennätyksellisen voimakas ja kesti ihanan pitkään. Tunsin selvästi jokaisen taivaallisen sykäyksen. Samalla Tiina alkoi vääjäämättä saapua oman nautintonsa huipulle. Hän hymyili leveästi ja suuteli minua olkansa yli.

Kaluni pysyi edelleen kovana. Pidin lantioni vakaasti paikoillaan, kun Tiina painoi määrätietoisesti peppuaan sitä kohti... hän pinnisti, vavahteli ja lopulta kiljaisi vapautuneesti... Tunsin kauniin takapuolen keinahtelevan ja supistelevan estottomasti. Tiina uikutti, voihki hiljaa ja lopulta huokaili raskaasti.

Jäimme siihen makaamaan pitkäksi aikaa. Pidin kaluni pitkään lämpöisessä kolossaan. Lopulta vaihdoimme asentoa, ja tunsimme itsemme hyvin unisiksi. Annoin Tiinalle repusta puhtaan t-paitani, sitten pussailimme ja nukahdimme kesäyöhön.