Sari

Oli toukokuun 20 päivä ja ulkolämpötila oli siina +25 astetta.Heräsin väsyneenä edellisillan valvomisesta ja raahauduinaamupesulle. Avasin suihkun ja väänsin sitä kylmälle, jottaheräisin paremmin. Menin varovasti suihkun alle ja olin saadasydärin, joten väänsin suihkun kuumemmalle. Lopulta pääsinsuihkusta pois ja puin päälleni. Söin aamupalan ja lähdinkävelmään kohti koulua. Olin noin vuosi sitten katsellutkoulustamme erästä rinnakkaisluokalla olevaa Saria. Katsellutja ihmetellyt hänen kauneuttaan. Olinhan siinä jotain aloitettakin yrittänyt, mutta yritykseksi se jäikin. Puolen vuodenkuluttua rohkaisin itseni ja menin sanomaan hänelle "Moi". Hänvastasi ja lähdin tyytyväisenä saavutuksestani kotiin.

Rupesin odottamaan hyvää tilaisuutta keskustelun aloittamiseen jakauan sainkin sitä odottaa, yli kuukauden. Lopulta hän istuiyksin koulun pihalla ja menin hänen viereensä. Kyselin kaikenlaista ja ehdotin voisimmeko tavata myöhemmin samana päivänä.Siitä se sitten alkoi. Tapasimme joka päivä ja viihdyimmeyhdessä.

Nyt sitten oli tämä toukokuun 20 päivä ja olin tyytyväinen miettiessäni saavutuksiani. Tulin koulun pihalle jamenin "pääovesta" sisään. Astelin rauhallisesti koulun käytäviä englanninluokan eteen ja istuin lattialle. Sitten siihenalkoi kerääntyä myös muita omanluokkalaisia ja aloin jutellaheidän kanssaan. Lopulta myös maikka tuli, vanha (kuten kaikkikoulumme maikat) mummeli joka keinui kävellessään. Istuintakariviin ja melkein nukahdin. Sain kuitenkin valvottuatunnin ja astelimme välitunnilla. Kun olin tullut luokastaulos näin Sarin odottavan vähän matkan päässä. Menin hänenluokseen, sanoin moi ja odotin. Lähdimme kulkemaan ulos, muttakun olimme vessojen kohdalla Sari vetäisi minut kanssaanvessaan.

Olin vähän aikaa ihmeissäni, mutta lopetin hämmästelyn, kun Sarin huulet koskettivat omiani. Suutelimme siinävähän aikaa ja kiersin vasemman käteni hänen taakseen samallakun oikealla kädelläni avasin hänen housun vetoketjua. Työnsinkäteni hänen housujen alle ja ... hänellä ei ollut pikkuhousuja. Hieroin vaginaa, joka tuntui kostealta, samalla kun edelleen suutelimme. Kuulin kuinka muut oppilaat menivät opettajien ajamina ulos, joku yritti päästä vessaankin mutta koskaolimme laittaneet oven lukkoon, se ei onnistunut. Nyt Sarialkoi avata housujani, hän saikin ne alas nopeammin kun olikuvitellutkaan ja riuhtaisin hänen housut alas. Availin hänenpaitansa nappeja samalla kun etenin huulillani alaspäin. Ensinkaulalle ja siitä eteenpäin rinnoille, joita jäin hyväilemään.Hänen rintansa olivat todella isot, isommat kuin muilla ikäisillään. Laskeuduin hänen navan kohdalle, samalla kun hyväilinhänen lantiotaan ja pakaroita. Lopulta pääsin vaginan kohdalleja rupesin innoissani nuolemaan sitä. Työnsin kieleni sisäänja liikutin sitä ylös ja alas, Nuolin häpykarvoituksen ihanmäräksi. Sitten en enää voinut vastustella halujani vaantyönsin kaluni sisään. Kiihotuin nopeasti pannessani ahdastavittua ja spermat syöksyivät kohti parempaa tulevaisuutta.Nopeasti hän vetäisi kaluni pois vitustaan ja otti kalunisuuhunsa. Hänen kieli pyöri terskani ympärillä, samalla kunhän pumppasi kaluani suussani.

Käytävä oli nyt hiljainen.Kaikki olivat jo ulkona, paitsi me jotka nautimme toisistammekoulun vessassa. Hän lopetti kaluni nuolemisen ja otti loputkin vaatteet päältänsä pois, sulki WC pöntön kannen ja istahtisiihen. Nopeasti ja sulavasti hänen jalat nousivat koukkuun jahän rupesi levittelemään vittuaan edessäni, minun katsoessalumoutuneena. Hän avasi reppunsa ja otti sieltä jonkinlaisentekopeniksen, jolla hän rupesi tyydyttämään itseään. Hän nousiseisomaan edelleen pannen itseään tekopeniksellä ja halutenlisää "oikeaa". Nyt soivat kellotkin jo sisään, mutta kiihkoisamme emme kuulleet sitä. Nappasin muovilelun pois vitustaja työnsin sormeni sinne. Sari voihkaisi. Hieroin klitoristaja kiihotin Sarin ja itseni valmiiksi. Työnsin kaluni vituunja aloitin, nyt vähän rauhallisemmin kun ensimmäisellä kerralla, panemisen. Sari kiersi kätensä ympärilleni ja huohotti,minä taasen pidin käsilläni vastaan hänen pakaroistaan etteihän vaan pääsisi liian kauaksi. Huuleni liikkuivat taas kohtirintoja ja niiden ihanan punaisia nännejä, jotka ikään kuinkutsuivat nuolemaan. No mitäpä minä siinä odottelemaan vaannänni suuhun ja... Sari sai orgasmin ja kiljahti.

Toivoin hiljaa mielessäni ettei kukaaan kuullut. Jäimme vielä vähäksiaikaa vessan seinää vasten toisiamme suudellen ja hyväillen.Taas hän istahti pöntölle, mutta nyt ottikin laukusta jonkunlaisen kosteusvoide purkin josta levitti jotain rasvaa kokokeholleen vittua myöten. Puin päälleni ja autoin häntä samassahommassa. Sitten lähdimme ulos ja erosimme jatkaaksemme oikeisiin luokkiin.

Ja tämä kaikki tapahtui inhottavassa ympäristössä: Koulunahtaissa vessoissa, mutta kyllä sitä kaikkeen pystyy jos eiole pitkään aikaan saanut yhtä hyvää kuin Sari. Tämä on sitäepätoivon alkua.