Paheeliset

1. Luku

Hän laskeutui päälleni, kuin mailman valtiatar. Hänen vaaleat pitkät hiuksensa levittäytyivät ympärillemme, kuin kesäisen päivän poutapilvet kirkkaan sinisellä taivaalla. Hoikka vartalo kosketti alastomana omaani.

Hän laskeutui alas päin, otti kovana seisovan kaluni suuhunsa ja puraisi hellästi terskan päätä. Kieli tunnusteli jokaista koloa ja uloketta kullin varrella, samalla kun käsi puserteli hellästi täysinäisiä pallejani. Kaluni paisui suureksi ja vain vaivoin se mahtui hänen punaisten huultensa väliin. Tyttö imi ja lutkutti elintäni ja tunsin, että laukeamiseni olisi lähellä. Hän huomasi jännittyneet väristykseni ja imaisi kyrvän niin syvälle suuhunsa, että hetken uskoin hänen tukehtuvan. Mutta samassa alkoivat sykäykset, jotka lähtivät kivesteni pohjasta saakka ja ruiskautin viikkojen aikana kerääntyneen lastini suoraan hänen kurkkuunsa.

Tyttö nieleskeli spermaani osan valuessa hänen suupielestään kauniille kaulalle. Hän hymyili ja sanoi, että nyt olisi minun vuoroni antaa nautintoa. Nuori nainen kääntyi vuoteella selälleen ja levitti kutsuvasti jalkansa. Jalkojen yhtymäkohdassa oli kaunein paljaaksi ajeltu pillu, mitä koskaan olin edes kuvitelmissani nähnyt. Tyttö veti jalkansa koukkuun, polvet pieniä rintojaan vasten ja samalla hänen kosteana kiiltelevä vakonsa avautui kutsuvasti. Levitin häpyhuulia varovaisesti sormillani ja katselin tuota ihanaa näkyä. Työnsin kieleni hänen sisäänsä ja nuolin hänen märkää vittuaan. Imin klitorista ja nussin häntä sormillani niin syvälle, kuin vain ylsin. Painoin peukaloni peräaukkoon ja liikutin sormiani hänen aukoissaan rajusti. Tyttö huokaisi ja nousi kaarelle saadessaan orgasminsa. Vaivuin hengästyneenä hänen viereensä ja nukahdimme tyydytettyinä autuaaseen uneen toisiimme kietoutuneina.

Heräsin. Olin yksin ja kullini seisoi kovana kiihottavan unen jälkeen. Työnsin peiton pois ja tartuin kädellä kaluni sykkivästä varresta kiinni. Vedin esinahkaa pois paisuvan terskan päältä ja pusertelin toisella kädellä täysinäisiä kiveksiäni. Kuvittelin, että äskeinen uneni olisikin totta ja nuori nainen vatkaisi kyrpääni ja ottaisi sen suuhunsa. Vetelin esinahkaa edes takaisin terskan yli yhä nopeammin ja nopeammin. Muutaman vedon jälkeen laukesin ja sperma ruiskahti vatsalleni.

Sirkan lähdön jälkeen olin useimpina aamuina herännyt tällä tavoin. Sirkka oli entinen tyttöystäväni, jonka kanssa olin asunut muutaman vuoden saman katon alla. Suhteemme oli kuitenkin lopahtanut ainaiseen riitelyyn ja toistemme menemisten seuraamiseen. Meillä oli omat harrastuksemme, joiden parissa tuntui menevän yhä enemmän aikaa. Tapasimme toisiamme enää pääasiassa vuoteessa, eikä sielläkään enää sujunut niin kuin aikaisemmin. Oli parempi erota. Onneksi emme olleet naimisissa, vaikka siitäkin oli puhuttu.

Nyt olin asustellut jo kolme viikkoa yksin ja ilman naista. En ole mikään seksihirmu ja tyttöjen seurassa ehkä hieman kömpelökin, mutta aina kuitenkin olen seuraa saanut. En ollut kuitenkaan pitkään aikaan käynyt missään. Olin keskittynyt työhöni ATK-konsulttina ja saanut jopa jotakin aikaankin. Tapasin paljon naisia, kauniita ja vieläkin kauniimpia, mutta kukaan ei ollut sytyttänyt minua yhden pettymyksen jälkeen uudestaan. Tänään oli kuitenkin perjantai ja lyhyen työpäivän jälkeen lähtisin juhlimaan. Nousin vuoteesta ja painelin suihkuun.

Päivä sujui kuten kaikki kiireiset arkipäivät yleensäkin, ehkä liiankin nopeasti, sillä aina jää jotakin tekemättä. Joudun ammatissani liikkumaan melko paljon ja tapaan kaiken laisia ihmisiä. Olen oppinut kuuntelemaan ja seuraamaan ihmisten ilmeitä ja eleitä. Niiden perusteella on helppo päätellä, minkälaisesta henkilöstä on kysymys ja miten häntä tulisi kohdella.Minulla oli päivän mittaan muutamia kohteita, joissa oli ongelmia enemmän, kuin mitä pystyisin hoitamaan näin nopeasti. Niinpä sovin uusia tapaamisia seuraavalle viikolle ja lopetin työpäiväni aikaisin.

Asunnollani haukkasin hieman välipalaa ja valmistauduin illanviettoon. Minut oli kutsuttu erään suuren firman henkilöstöjuhliin ja lähdin sinne erittäin mielelläni. En pelkästään ammatillisista syistä, vaan mukana olisi myös Raija, joka oli ehkä ainut viime aikoina tapaamistani naisista, jossa oli sitä jotain. Hän sai päät kääntymään kadulla kulkiessaan.

Raija oli kaunis vaaleaverikkö. Muodoiltaan ihan sopusuhtainen ja aina viehättävästi pukeutunut nuori nainen, joka työskenteli firmansa pääoperaattorina. Työmme sivusivat tämän tästä ja tapasimme väkisinkin vähintään kerran viikossa. Raija oli selvästi osoittanut kiinnostuksensa ja päätin, että tänä iltana kävisin täyteen hyökkäykseen. Tarkoitukseni oli iskeä Raija ja vietellä hänet vuoteeseeni. Onnistuisinko, sen näyttäisi tuleva ilta ja yö.

Saavuin yhtiön edustustiloihin hyvissä ajoin. Porukkaa oli jo melko paljon paikalla ja lisää tuli jatkuvasti. Yritys oli melko suuri Suomen mittapuissa ja tiesin sen olevan hyvä työnantaja, joka piti huolta henkilökuntansa viihtyvyydestä ja hyvinvoinnista. Etsin Raijaa katseellani ja viimein huomasinkin hänet keskustelemasta kahden muun naisen kanssa. Tunkeuduin ihmismassan läpi heidän luokseen.

"No onhan täällä tuttujakin." sanoin ja jäin odottamaan vastausta, josta ratkeaisi ehkä koko illan lopputulos."Seppo! Tulithan sinäkin." Raija vastasi huudahtaen ja tarttui käsivarteeni hyväilevällä otteella."Tässä on Seija ja Carita. He työskentelevät samalla osastolla minun kanssani. Tytöt, tässä on Seppo Rautanen. ATK-ekspertti ja täyttä rautaa koko mies." Raija jatkoi ja katsoin tyttöjä suoraan silmiin. Häkellyttävä tapa, jonka olen oppinut puhuessani asiakkailleni."Tässä mitään teräsmiehiä olla. Tavallisia duunareita vain." sanoin mahdollisimman vaatimattomalla ilmeellä. Syrjäsilmällä tutkiskelin tyttöjen muotoja tiukkojen mekkojen alla. Seija oli pieni pullukka, joskin aika hauskan näköinen ristiverinen ehkä noin 25-vuotias. Hän ei ollut mitenkään vastenmielisen lihava, mutta tiesin, että Seija ei olisi minun tyyppiäni. Carita taas oli tumma ja hoikka, jonka ihanan suuret rinnat yrittivät vapautua tiukan puseron paineesta. Nännien kohoumasta huomasin, että hänellä ei ollut lainkaan rintsikoita, eikä Carita niitä varmasti olisi tarvinnutkaan. Mielestäni naisen kehossa on kaksi kohtaa, joihin mies kiinnittää huomionsa; takapuoli ja rinnat. Eikä välttämättä juuri tässä järjestyksessä.Itse olen pyllymies. Minua kiihottaa tavattomasti paljaan tai vaatteiden verhoaman pyllyn katseleminen ja koskettelu. Kadulla kävellessäni seuraan usein naisten takamuksia, joista toiset ovat kiihottavan pyöreitä, toiset päärynän muotoisia, mutta kaikki yhtä kauniita.

Raija piti minua edelleenkin omistajan ottein käsivarresta kiinni, enkä pitänyt sitä lainkaan vastenmielisenä. Joku toi meille ryypyt ja kippistimme asiallisesti. Juoma oli jonkinlainen coctail, joka oli minun makuuni hieman liian makea, mutta se oli hyvää ja raikasta. Tytöt tyhjensivät lasinsa nopeasti. Huomasin heidän jo nauttineen muutamia coctaileja ennen saapumistani, sillä katseet harhailivat nousuhumalaisten tavalla. "Lähtisitkö tanssimaan kanssani?" kysyi Raija pitäen asiaa selvänä ja lähti raahaamaan minua saman tien kohti tanssiparkettia, joka oli raivattu huoneen keskelle. Joitakin pareja jo oli tanssimassa ja ahtauduimme sekaan. Raija kietoi kätensä kaulaani ja painautui tiukasti lantiotani vasten. Pujotin käteni hänen vyötärölleen ja puristin hänet kovemmin nyt jo elonmerkkejä osoittavaa kaluani vasten. Raija vastasi liikkeisiini ja koko tanssi oli melkeinpä yhdyntää, niin lähellä olimme toisiamme. Orkesteri soitti hyvin, tulihan musiikki levyltä. Muitakin pareja oli lattialla ja tanssi oli lähinnä vain nojailua ja toistensa kiihottamista. Eräs pariskunta suuteli ja hyväili toisiaan ihan avoimesti ja näin, miten tytön nännit olivat paisuneet puseroa vasten. Kukaan ei kiinnittänyt meihinkään erikoisempaa huomiota ja niin uskalsin puristella Raijan pakaroita melkoisen rohkeasti. Hän ei kuitenkaan pannut sitä pahakseen, vaan työnsi venuskukkulaansa tiivimmin reittäni vasten ja hieroi häpyään jalkaani.Kullini seisoi kovana ja painui Raijan vatsanpohjaan. Raijakin tunsi kohouman ja tanssin tahdissa hieroi kaluani lantiollaan, eikä se tuntunut ollenkaan epämukavalta, päin vastoin. Hänen hajuvetensä tuoksu huumasi ja nojasimme toisiamme vasten ahtaalla tanssilattialla. Suutelin hänen kaulaansa ja imaisin korvannipukkaa. Raija hengitti raskaasti ja tiesin hänen olevan valmis menemään pidemmällekin tänä yönä.

Tanssin päätyttyä palasimme toisten seuraan. Minun oli tosin hivenen vaikeata kävellä kovana jököttävä kulli housunlahkeessa. Carita sen ainakin huomasi, sillä hän loi pitkiä katseita tummilla silmillään jalkoväliini. Carita alkoi jo olla hieman humalassa ja hänestä joku saisi ilmeisen helpon saaliin. Niin avoimesti hän osoitti kiinnostuksensa ja olevansa valmis seikkailuihin. "Olihan tanssia." Carita virkkoi harvakseen. "Seuraava on varattu varmaankin minulle." hän jatkoi ja katsoi minua suoraan silmiin. "Saattaisi olla mukava tanssia tuollaisen rautaisen kaverin kanssa." Otimme uudet paukut ja istuuduimme nojatuoleihin, joista oli koottu pieni ryhmä huoneen nurkkaan. Sain viimein tilaisuuden katsella hieman ympärilleni ja antaa kaluni kaikessa rauhassa veltostua.

Firman henkilökunta oli miltei kokonaisuudessaan paikalla. Siellä olivat niin johtajat kuin lähettitytötkin. Ja kaikki enemmän tai vähemmän humalassa. Huomiotani kiinnitti pieni porukka tanssilavan toisella puolella. Kolme naista yritti pitää erästä tukevaa apulaisjohtajaa pystyssä, siinä kuitenkaan onnistumatta. Mies kaatui lattialle pitkin pituuttaan ja naisilla oli täysi työ raahata hänet ulos huoneesta. Samassa alkoi musiikki. Carita oli heti vieressäni ja istahti nojatuolin käsinojalle. Hameen helma nousi ylös ja paljasti pitkälti vaaleata sukan verhoamaa reittä. Hän pujotti kätensä kaulaani ja silitteli toisella kädellä poskeani."No. Lähtisikö tämä Rauta-Mies tällaisen pienen tytön kanssa nojailemaan tuonne lattialle?" hän kehräsi korvaani "Täällä ei näytä olevan muita tanssikuntoisia uroksia, joten sinulla on tänä iltana kova urakka edessäsi." Katsahdin Raijaan ja hänen iskiessään silmäänsä minulle, nousin ylös ja tartuin Caritaa kädestä.

Lähdimme tanssimaan.Lattialla oli suurin piirtein sama porukka, kuin Raijan kanssa tanssiessanikin ja ahtauduimme sekaan. Carita nojautui raskaasti minua vasten ja hieman hämilläni hänen rohkeudestaan annoin käsieni pudota hänen kiihottavan pyöreille pakaroilleen. Puristin Caritan pyllyä ja huomasin, että hänellä ei ollut alushousujakaan jalassaan. Sylissäni huojui siis lähes alaston nuori nainen yllään ainoastaan ohut mekko ja sukkanauhaliivien ylhäällä pitämät nailonsukat. Kullini ponkaisi pystyyn kuin salamaniskusta ja Carita hieroi itseään kaluani vasten. Olin niin kiihottunut, että pelkäsin laukeavani housuihini. Painoin käteni väliimme ja hieroin kämmenellä hänen jalkovälissä olevaa kukkulaansa. Tunsin Caritan pillun lämmön kädessäni ja painelin keskisormea hameen läpi hänen vakoonsa. Tunsin kuuman aukon olevan avoimena ja kosteana. Carita huohotti raskaasti ja työnsi alapäätään voimakkaammin kättäni vasten. Hieroin hänen vittuaan ja tunsin hameen kostuvan sormieni alla. Carita voihki, eikä tahtonut enää pysyä pystyssä. Runkkasin pillua voimakkaasti ja hän sai orgasmin keskellä tanssilattiaa. Katselin ympärilleni, mutta himmeässä valaistuksessa ei kukaan ollut kiinnittänyt huomiota puuhiimme. Olin itsekin aivan laukeamispisteessä, mutta minusta tuntui, että tänä iltana olisi syytä säästää panoksia. Musiikin loputtua, oli Carita saanut jo hengityksensä hieman tasaantumaan ja erkanimme vastahakoisesti toisistamme.

"Se oli ihanaa. Olisinpa voinut tehdä sinulle saman. Toivottavasti saamme vielä myöhemmin siihen tilaisuuden." hän sanoi korvaani ja lähti edelläni sipaisten mennessään kovana housuissani tököttävää kyrpääni. Palasimme posket punaisina paikoillemme ja otimme lisää juomaa. Raija katsoi meitä kumpaakin pitkään, mutta ei sanonut mitään. Hän varmaankin huomasi kostean läikän Caritan hameessa ja minun vaikeuteni kävellessämme takaisin tanssilattialta. Keskustelimme niitä näitä ja tunsin, että kiihotus välillämme kasvoi. Kohta minun olisi pakko pyytää jompaa kumpaa tytöistä kanssani hieman sivummalle. Pakotus kyrvässäni voimistui, enkä pian voisi enää istua paikoillani.

"Mitä jos lähdettäisiin minun luokseni jatkoille." Raija kysyi yhtäkkiä. "Minulla on juotavaa ja syötävää ja hyvää musiikkia. Pääsisimme samalla pois tästä hälinästä. Mitä sanot Seppo. Sopiiko?" "Sopiihan se." sanoin ja katsoin Raijaa seksikkäimmällä katseellani, jonka osasin. "Ehkäpä keksimme jotakin mukavaa tekemistä." "Ja Carita kanssa. Lähdethän sinäkin. Voimme viettää oikein kunnolliset jatkot kolmestaan." "Tottakai." vastasi Carita "Siitähän voi tulla vaikka kuinka jännittävää." Raija nousi ja lähdin hänen ja Caritan perässä eteistä kohti. Vedimme päällysvaatteet yllemme ja astuimme viileään syysyöhön. "Voimme varmaankin mennä kävellen. Matkaa ei ole kuin pari korttelinväliä." Olin hyvilläni Raijan huomautuksesta, sillä ulkoilma saattaisi hieman selvittää sumuista päätäni. Kävelimme rinnatusten. Tytöt kietoivat kätensä ympärilleni ja painautuivat kummaltakin puolelta kylkiini kiinni. Matkaa ei todellakaan ollut kuin pari korttelin väliä, mutta se riitti selvittämään aivojani. -skeisen puheensorinan ja musiikin jälkeen ulkona oli melkeinpä hiljaista.

Nousimme kerrostalon kolmanteen kerrokseen ja astuimme sisälle Raijan asuntoon. Kaksi huonetta ja keittiö oli yksinäiselle naisihmiselle ruhtinaallinen huoneisto. Tilaa oli ihan tarpeeksi. Huoneet oli sisustettu hyvällä maulla, mutta ei mitenkään prameilevan kalliilla kalusteilla. Olohuoneessa oli sohva ja pari nojatuolia. Kirjahyllyssä useita romaaneja ja ATK-alaa käsitteleviä teoksia. Paljon matkamuistoja oli siroteltu sinne tänne. Raija oli ilmeisestikin kova matkustelemaan ja kiertämään maailmaa.

Raija meni keittiöön sekoittamaan meille juomia. Menin Caritan perässä olohuoneeseen. Istahdin sohvalle kun Carita meni laittamaan levyn soimaan. Mukavaa taustamusiikkia alkoi kuulua vaimeasti kaiuttimista. Carita istahti nojatuoliin minua vastapäätä ja hänen ristiessään jalkansa näin vilaukselta tumman mättäikön reisien yhtymäkohdassa. Han katsoi minua suoraan silmiin ja huomasi tuijotukseni. Carita nosti tarkoituksellisesti jalkojaan parempaan asentoon ja näin suoraan hänen pilluunsa, joka erottui vaaleiden reisien välistä. Tunsin jälleen kiihottuvani, sillä näin suoran vihjeen minäkin ymmärsin selväksi naimatarjoukseksi. Samassa Raija toi meille juotavat.

"Kippis ja tervetuloa. Olkoon iltamme viihtyisä." toivotteli Raija ja istahti viereeni sohvaan. Joimme ja keskustelimme yleisistä aiheista. Raija nojasi koko ajan kylkeeni ja kyrpäni sojotti nyt jo aivan kovana housuissani."Sen tanssin kyllä tahtoisin ottaa uusiksi." Carita sanoi unelmoiva ilme äänessään. "Se oli jotakin aivan ihanaa." "Minäkin pidin Sepon kanssa tanssimisesta oikein kovasti. Lattialla vain oli hieman tungosta." Raijakin jatkoi samasta aiheesta. Ajatukseni harhailivat tanssien kokemuksissa. Miten ihmeessä saisin tunnelman samalle asteelle heidän kumpaisenkin kanssaan. Näin jo itseni vuoteessa näiden kahden kauniin nuoren naisen kanssa. Yhteen kietoutuneina ja alastomina.

"Mitäs mieltä te olette anaaliseksistä." kysyi Carita yhtäkkiä ja sai ainakin minut hetkeksi hämilleni. "Minä ainakin pidän siitä, että mies tunkee kovan elimensä peräaukkooni. Se on jotenkin niin eläimellisen irstasta, että sellainen saa minut aivan hillittömän himon valtaan." "En ole koskaan kokeillut." sanoin "Saattaisi tuntua kiihottavaltakin, jos puhtaudesta on pidetty huolta. Tiukka aukko se varmaankin olisi. Ainakin takaapäin naiminen on suosikkiasentoni, eikä kait sillä väliä ole kumpaanko reikään vehkeensä työntää. Entäs sinä Raija?" "En tiedä. Usein itseäni hyväillessäni painelen sormella pyllynreikää, mutta en ole työntänyt mitään sinne sisälle. Minulla on niin vähän kokemuksia miesten kanssa, että ei ole vielä ollut tilaisuutta kokeillakaan." Raija lopulta sanoi posket punaisina. Ilmeisesti ajatus tuntui hänestäkin kiihottavalta. Kuvittelin jo mielessäni miten levittäisin Raijan ihania pakaroita ja työntäisin kuumaa kyrpääni milli milliltä hänen tiukkaan anukseensa. Huh, sain melkein ajatuksesta orgasmin. "Minä ainakin haluan kokeilla seksissä kaikkea mahdollista. Ja mahdotontakin." Carita lisäsi ja puristeli samalla pystyjä rintojaan puseron päältä. "Olen aina esimerkiksi halunnut esittää Strip-Teasea. Minussa on kai hieman itsensäpaljastajan vikaa. Kai meissä kaikissa on. Tykkään nimittäin siitä, kun saan näytellä itseäni ja joku on katselemassa."

"Miehet ilmeisesti ovat sitten synnynnäisiä tirkistelijöitä. Ainakin kaikki tuntemani miehet pitävät katselemisesta, joko salaa tai julkisesti. Tirkistellään naisia kaduilla ja uimarannoilla. Jos vaikka edes vilahdukselta näkisi jotain peitettäväksi tarkoitettua." kerroin omista kokemuksistani. "Itsekin nautin katselusta. Esimerkiksi Srippausesityksestä. Varsinkin rohkeammasta kuin mitä Suomen ravintoloissa on sallittua. Kerran satuin paikalle, kun joku nainen onanoi puistossa. Ei minulla ollut tarkoitus jäädä siihen tirkistelemään, mutta tilanne oli niin herkullinen, etten voinut jättää sitä käyttämättä." jatkoin ja kerroin yksityiskohtaisesti muutama vuosi sitten sattuneesta tapauksesta. "Siinä sitten seisoin, kaikki kaksi, ja tuijotin naisen runkkausta orgasmiin saakka."

"Voisinko minä esittää teille srippausnumeron?" kysyi Carita huoahtaen ja kohottautui samalla tuolistaan. "Sellaisen rohkeamman puoleisen. Se voisi olla teistäkin kiihottavaa." "Sinulla taitaa jo nyt olla liian vähän vaatteita riisuttavaksi." nauroi Raija ja painautui entistäkin tiiviimmin kylkeäni vasten. Vein käteni hänen selkäänsä pitkin pyllynvaolle, jota painelin sormella hameen läpi. Raija työnsi takapuoltaan kättäni vasten ja jatkoin pusertelua kiihkeästi odottaen Caritan esitystä.

Carita nousi nojatuolista ja alkoi keinutella vartaloaan musiikin tahdissa. Hänen pitkät tummat hiuksensa valuivat vapaina pitkin selkää. Carita hyväili itseään puvun päältä ja hänen liikkeensä olivat täynnä pidäteltyä himoa. Hän avasi pukunsa vetoketjun, pudotti sen lattialle ja kääntyi meihin selin. Caritan pylly oli todella hyvän muotoinen. Hän keinutti takapuoltaan meidän edessämme vain sukkanauhaliivit ja ohuet nailonsukat yllään. Hän kääntyi ja tuijotin musiikin tahdissa pomppivia kiinteitä tissejä. Nännit olivat paisuneet koviksi ja Carita puserteli rintojaan ilmeisen kiihottuneena. Katsoin hänen jalkoväliinsä ja huomasin pillun peittona olevien karvojen kostuneen kiiman nesteistä.

Raija avasi vetoketjun ja pujotti kätensä housuihini, ottaen kullini varresta kiinni kovalla otteella. Vedin hänen hamettaan ylemmäksi ja pujotin käteni selän taitse hänen pikkupöksyihinsä. Hyväilin sormella piukkaa pyllynreikää ja työnsin välillä pidemmälle kohti kosteata pillua. Raijan vittu oli jo aivan litisevän märkä ja vetelin sormella pikin vakoa, välillä klitorista härnäten. Carita oli alasti. Hän pyöritti pyllyään aivan edessämme ja hyväili samalla rintojaan. Hänen nänninsä törröttivät kovina ja houkuttelevina rintojen keinahdellessa hänen tanssiessaan. Raija avasi housuni ja laski ne saman tien nilkkoihin. Kyrpäni sojotti kohti kattoa kiimatipan kiiltäessä sen päässä. Riisuin Raijan puseron ja hameen hänen vetäessä samalla paitaani pois. Vihdoin olimme kaikki alasti.

Istuin sohvalla jalat levällään Raijan runkatessa kovaa elintäni ja puserrellessaan kiveksiäni. Sormeni oli Raijan pillussa ja puristelin toisella kädelläni samalla hänen nännejään. Carita tuli peruuttaen lähemmäksi. Hän pyllisti edessäni ja levitti käsin pyllynpuoliskoitaan. Näin ryppyisen anuksen ja sen alapuolella kosteana kiiltelevän avonaisen pillun. Carita pujotti sormen pilluunsa ja levitteli häpyhuulia aivan silmieni edessä. Ojensin käteni ja hyväilin hänen pakaroitaan. Painelin sormellani pyllynreikää Caritan vatkatessa pilluaan. "Onko Raija sinulla mitään rasvaa. Haluan saada kyrpää perseeseen." Carita sanoi kiimasta huohottaen. Raija nousi ja haki kylpyhuoneesta purkin Niveaa. Hän rasvasi sormensa ja alkoi voidella Caritan peräaukkoa. Otin itsekin rasvaa työnsin sormeni tiukkaan reikään. Voitelimme Caritan anuksen hyvin, sillä se tuntui todella tiukalta. Kaluni olisi pian elämänsä puristuksessa. Carita pyöritti pyllyään kiimaisena ja vatkasi samalla sormillaan vittuaan, jonka mahlat valuivat jo hänen reisilleen.

"Laitetaan se sisään." Carita vaati ja alkoi laskeutua kohti kulliani. Raija otti kalustani kiinni ja ohjasi sen Caritan pyllynreijälle. Hitaasti Carita laskeutui alemmaksi ja kyrpä upposi anukseen. Se oli todella tiukka, mutta viimein kaluni oli juurta myöten Caritan perseessä. Carita liikutteli itseään hitaasti istuessaan sylissäni kulli suolessaan. Raija polvistui hänen eteensä ja alkoi nuolla Caritan märkää pillua kiimoissaan. Carita ratsasti rajusti ja laukesi melko nopeasti. Sitten tuli minulta. Tunsin miten sperma ryöppysi perseeseen ja pussini pusertuivat tyhjiksi. Sykäykset jatkuivat ja jatkuivat. Ja Carita sai taas. "Nyt on minun vuoroni." Raija valitti ja paneutui selälleen lattialle. Hän makasi edessämme jalat levällään, runkkasi pilluaan ja puserteli rintojaan. Carita laskeutui hänen jalkojensa väliin ja imi Raijan klitorista, joka oli paisunut suureksi. Raija kiemurteli hänen käsittelyssään ja Carita nuoli vittua ahnaasti. Niin sai Raijakin orgasminsa. Makasimme kaikki lattialla raukeina huohottaen. Levättyämme hetken nousimme ylös ja menimme suihkuun. Pesimme toisiamme ja kiihotuimme uudestaan. Hyväilin kahta kaunista naista ja nautin suihkuavan veden virkistävästä vaikutuksesta. Saippuoituamme ja huuhdeltuamme toisemme, kuivasimme ja menimme alastomina takaisin olohuoneeseen. Raija sekoitti uudet paukut ja istuuduimme sohvaan nauttimaan juomista ja toisistamme. Raija ja Carita suutelivat minua ja toisiaan. Pitelin kumpaakin tyttöä vyötäröltä ja vedin sieraimiini heidän tuoksujaan.

Carita painoi päänsä syliini ja otti jäykistyvän kaluni suuhunsa. Hän imi ja näykki terskaa ja upotti kullin syvälle nieluunsa. Raija puserteli pallejani ja työnsi sormeaan peräaukkooni. Oli mahtava tunne, kun kaksi kaunista naista antoivat täydellisen käsittelyn paisuneelle elimelleni. Tytöt olivat taas valmiita, ja kyrpäni oli kovana Caritan huulien välissä. "Minäkin haluan kokeilla, miltä tämä tuntuu pyllynreijässä." Raija sopersi ja tarttui kyrpääni. "Mene lattialle kontillesi, niin laitetaan rasvaa. Se tuntuu aivan ihmeellisen hyvältä." sanoi Carita ja otti Niveapurkin pöydältä. Raija laskeutui lattialle eteemme ja nosti pyllynsä pystyyn samalla kun nojasi kyynärpäillään lattiaan. Rasvasimme Raijan pyllyä hitaasti ja hellästi. Carita levitti rasvaa kulliinikin, jotta luisto olisi heti hyvä. Työnsin kaluni hitaasti Raijan avautuvaan peräaukkoon niin syvälle kuin pääsin. Aloin hitaasti työnnellä edes takaisin tiukassa aukossa. Rasvan ansiosta kyrpä luisti helposti sisään ja ulos.

Carita oli polvillaan vieressämme ja katseli silmät kiiluen, kuinka kullini upposi Raijan perseeseen. Carita runkkasi pilluaan ja puserteli kiveksiäni. Painoin syvälle ja hartaasti. Tunsin, että nyt kestäisin pitempään laukeamatta. Raija painoi pyllyään taaksepäin ja Carita levitteli pakaroita erilleen, jotta näkisi paremmin. "Nussi pilluakin." Raija pyysi ja vedin hitaasti kalun anuksesta ja työnsin sen yhdellä rajulla liikkeellä Raijan vitun pohjaan. Työntelin nyt todella rajusti, sillä tunsin, että lasti oli tulossa. Raija vastasi työntöihini ja vikisi hiljaa nautinnosta. Carita työnteli sormeaan Raijan rasvattuun pyllynreikään ja silloin minulta tuli. Jo toisen kerran tänä iltana purkasin spermalastini. Raijakin sai rajun orgasmin ja valahti mahalleen lattialle. Kaluni solahti ulos nesteitä valuvasta vitusta ja ruiskin loput spermat Raijan pakaroille.

Heittäydyin selälleni Raijan viereen kullini lotkahtaessa puolivelttona reidelleni. Carita tuli myös viereemme ja tarttui puolikovaan kulliini. Hän runkkasi sen hellästi taas kovaksi. "Minä jäin vielä ilman" Carita huohotti saatuaan kyrpäni jälleen seisomaan. "Haluan tämän sisääni nyt heti." Hän laskeutui hajareisin päälleni ja aloitti rajun ratsastuksen kullillani. Hänen rintansa pomppivat kiihottavasti nännien tököttäessä kovina. Carita laukesi nopeasti räjähtävällä voimalla ja retkahti hervottomana päälleni. Kyrpäni oli yhä jäykkänä Caritan sisällä. Liikutin lantiotani häntä vasten ja Carita vastasi työntöihini. Raija tuli viereemme ja hyväili meitä molempia hellästi. Hän toi pillunsa aivan kasvojeni eteen ja levitti häpynsä nuoltavakseni. Imin Raijan pillua ja nussin Caritaa altapäin pitkillä työnnöillä. Caritakin kurotti nuolemaan Raijan märkää vittua ja pian saimme orgasmit melkein yhtä aikaa. Hikisinä kävimme vielä suihkussa ja menimme Raijan vuoteeseen. Nukahdimme kaulakkain ja tyydytettyinä.

2. Luku

Heräsin aamulla kahvin tuoksuun, kun Raija kantoi tarjotinta vuoteeseen. Caritakin heräsi ja nautimme alastomina aamiaisen. Raija katseli koko ajan puoliksi velttona reidelläni lepäävää kulliani ja nuoleskeli vähän väliä huuliaan. Sitten hän nousi sängynreunalta ja työnsi minut selälleni. Raija otti marmeladikulhon ja kaatoi sen sisällön jalkojeni väliin. Sitten hän alkoi nuolla hilloa kalultani ja palleiltani ja hetkessä oli kyrpä jälleen juhlakunnossa. Se paisui aivan uskomattomiin mittoihin ja luulin, että terska pian räjähtää. Caritakin söi marmeladia naama tahraisena. Tytöt suutelivat välillä toisiaan ja jatkoivat taas kullini käsittelyä. Onneksi minulla oli lievä krapula, muuten olisi mälli jo lentänyt suoraan tyttöjen kasvoille.

Raija nousi hajareisin päälleni pylly minuun päin ja levitti sormilla pilluaan. Carita ohjasi kyrpäni Raijan vittuun ja taas alkoi hurja ratsastus. Katselin kuinka kaluni upposi Raijan märkään aukkoon. Carita runkkasi Raijan pyllynreikää ja työnsi sormeaan sinne sisälle. Raijan pillu puristeli tiukasti kaluni varrella ja hän sai pian orgasmin. Raija nousi päältäni ja Carita otti hänen paikkansa.

Carita ratsasti hitaammin ja nautinnollisemmin. Hän imi pillullaan kaluani syvemmälle. Puristelin hänen rintojaan ja nipistelin nännejä, jotka sojottivan pystyssä. Kullini pää tökki Caritan kohdunsuuta ja laukesimme molemmat yhtä aikaa. Makasin selälläni vuoteella. Carita toisella ja Raija toisella puolellani. Tunsin oloni todella kuninkaalliseksi, enkä olisi tahtonut millään lähteä. Mutta pakko on Sakarin tanssia, kun soitetaan.

Nousimme vuoteesta ja menimme keittiöön lopettelemaan aamiaisemme. Olimme kaikki edelleenkin alasti ja oli mukava seurata tyttöjen keikkuvia tissejä heidän siinä puuhaillessaan. Caritan tiskatessa astioita menin makuuhuoneeseen pukeutumaan. Raija seurasi minua ja halasi tiukasti keskellä lattiaa. "Tulisitko illalla pienelle haukkapalalle. Joisimme hieman viiniä, keskustelisimme ja viettäisimme rauhallisen koti-illan." hän ehdotti epävarmasti. Ajattelin asiaa ja tulin siihen tulokseen, että viettäisin Raijan kanssa enemmän kuin mielelläni rauhallista koti-iltaa kahdestaan. "Kyllä se sopii. Mihin aikaan tulisin?" "Olisiko puoli kahdeksan liian aikaisin?" Raija ehdotti ja sanoin sen sopivan mainiosti. Minulla olisi hieman puuhaa päivällä työn merkeissä, mutta illalla olisin taas vapaa. Maanantaina aloittaisin vasta puolilta päivin, joten ei haittaisi, vaikka menisi hieman myöhemmällekin.

Kävin sanomassa Caritalle heit ja halasin häntä hellästi. "Oli ihana yö. Voisimme ottaa vaikka uusiksi piankin. Ihan kahdestaan. Sopiiko?" hän supatti korvaani. "Tottakai sopii. Soitellaan, jookos." kuiskin takaisin ja hän sipaisi ohimennen kädellään jalkoväliäni. Toivoin todella, että tapaisimme pian, sillä en ole hetkeen tavannut niin kiihottavaa naista, kuin Carita. Menin eteiseen ja kiskoin päällysvaatteet ylleni. Raija tuli saattelemaan minua. Hän oli jo pukenut väljän kotiasun ylleen ja näytti hyvin suloiselta siinä eteisessä seistessään. "Nähdään puoli kahdeksan maissa." hän sanoi niin hiljaa, ettei Carita kuulisi. "Nähdään." vastasin ja annoin hänelle kevyen suukon pehmeille huulille. "Illalla. Hei."

Kotiin saavuttuani kävin suihkussa ja menin hetkeksi nukkumaan. Seksikkäät unet kuitenkin häiritsivät lepoani, enkä nukkunut kuin tunnin verran. Nousin ylös ja aloitin työnteon. Minun olisi huomenna mentävä suunnittelemaan erään pienemmän huonekalutehtaan ATK- järjestelmää. Systeemiin liitettäisiin CAD-piirtäminen huonekalujen suunnittelua varten, mikä olikin erikoisalaani. Tehtäväni olisi tutkia tehtaan tarpeet ja laatia niiden pohjalta tarjouspyynnöt eri toimittajille. Tarjousten perusteella sitten tehtäisiin lopulliset hankintaratkaisut. Tiesin, että vastuuni olisi suuri, sillä kellään yrityksessä ei ollut aikaisempaa kokemusta tietokoneista. Yllättävän monet, varsinkin pienemmät firmat, ovat juuri nyt hankkimassa ensimmäisiä mikrojaan ja tarvitsevat siinä aina asiantuntijan apua. Siksi erilaisia konsultti- yrityksiä onkin noussut kuin sieniä sateella.

Työskentelin pääasiassa yksin. Joskus pyysin virka-apua eräältä kollegaltani, jolla oli isompi konsulttifirma Etelä-Suomessa. Kun tekee töitä omalle yritykselle, voi vapaammin valita työaikansa. Siksi minullakin oli melkein aina töitä kotona, joko iltaisin tai viikonloppuisin. Saatoin tietokoneellani olla yhteydessä moniin tietopankkeihin kotoa käsin ja antaa samalla asiakkailleni puhelinneuvontaa, josta tietenkin veloitin kohtuullisen taksan mukaan. Sain pääosin suunnitelmani valmiiksi ja sammutin koneeni. Menin keittiöön ja laitoin pienen välipalan, jonka hotkaisin nopeasti. Ehtisin vielä käydä lenkillä ja suihkussa, ennen Raijan tarjoamaa iltapalaa. Puin pikaisesti ulkoiluvaatteet ylleni ja venyttelin eteisessä ennen lähtöä. Olin ottanut tavakseni käydä lenkillä niin usein, kuin vain töiltäni ehtisin. Se oli jonkinlaista vastapainoa tietokoneen ja tärkeilevien ihmisten seurassa istumiselle.

Minulla oli oma vakituinen reittini, jonka juoksin. Matkaa puiston takaa ja joenvartta pitkin takaisin asunnolleni tuli noin viisi kilometriä. Sopiva matka harrastajahölkkääjälle. En pitänyt mitään erityistä kiirettä, vaan lönköttelin rauhassa ja sain samalla aikaa ajatella näiden muutaman päivän tapahtumia. Olin kohdannut kaksi todella seksikästä naista ja olin varma, että vielä joutuisin tekemään valinnan heidän välillään. Mutta se olisi sen ajan murhe. Pääsin hengissä kotiin juosulenkiltäni ja heitettyäni hikiset verkkarit pesukoneeseen menin suihkuun ja pesin itseni huolellisesti. Ajoin parran ja menin olohuoneeseen kuivattelemaan kosteata ihoani. Tein Bacardista ja Colasta ryypyn ja istahdin TV-tuoliini sitä siemailemaan. Käänson kaukosäätimellä TV- vastaanottimen päälle ja seurasin toisella silmällä jotain poliisisarjaa. Olin oikeastaan iloinen, että Raija kutsui minut luokseen tänä iltana. Muuten olisin kai istuskellut yksinäni ja katsonut kaikki ohjelmat telkkarista ennen nukkumaan menoa. Nyt oli jotakin, mitä odottaa tulevalta illalta.

Tällaista yksin istumista oli elämäni viime aikoina ollutkin. En ollut saanut Sirkkaa mielestäni, vaikka olin yrittänytkin. En ollut koskaan ollut mikään seikkailija, vaan silloin kun seurustelin jonkun naisen kanssa, en harrastanut muita suhteita siinä sivussa. Sirkka oli ihan toista maata. Hänellä oli paljon kavereita, enkä ollut ollenkaan varma, etteikö hän olisi jonkun kaverinsa kanssa käynyt naimassakin. Sirkka oli niin eläväinen ja välitön, että se saattoi hyvinkin olla mahdollista. Minähän siitä joka tapauksessa olisin viimeisenä tiedon saanut. Tänä iltana olisi kuitenkin parasta haudata synkät ajatukset ja olla valmiina Raijaa varten. Tyhjensin lasini ja menin pukeutumaan.

Menin taksilla Raijan asunnolle ja soitin ovikelloa tasan puoli kahdeksalta. Täsmällisyys on valttia, ajattelin. Ovi avautui ja Raija päästi minut sisälle. Eteisessä hän antoi kevyen suukon ja auttoi takkini yltäni naulakkoon. "Tervetuloa. Ole kuin kotonasi." Hän toivotti. "Astu peremmälle ja tee olosi kotoisaksi. Käyn vielä keittiössä. Ruoka on kohta valmista. Sekoita vaikka paukku itsellesi sieltä kaapista. Minä tulen ihan pian." Raija touhusi kuin parempikin kestitsijä.

Menin olohuoneeseen, jonne Raija oli kattanut pöydän kauniisti valmiiksi. Kynttilät paloivat ja pehmeä musiikki kaikui vaimeasti taustalla. Menin baarikaapille ja sekoitin itselleni ryypyn. Istahdin nojatuoliin ja ihastelin taas Raijan hyvää makua huonetta sisustettaessa. Valaistus oli himmeä ja kohdistettu muutamiin arvotauluihin, joita riippui näennäisen huolimattomasti seinillä. Huonekalut olivat ajattoman tyylikkäät ja mukavan käytännölliset. "Ole hyvä ja käy aterialle." sanoi Raija kantaessaan ruokia pöytään. Istuimme vastatusten pienen ruokapöydän ääreen ja katsoimme toisiamme. "Kaataisitko sinä viinin. Minä en osaa tehdä oikeastaan muuta kuin pizzaa, mutta se onnistuukin sitten aina." Raija oli turhan vaatimaton, sillä kaikki näytti todellakin herkulliselta. "Ota salaattia. Se on terveellistä." "Kiitos. Ainakin tuoksut ovat makuhermoja hiveleviä." kehuin sapuskoita ja leikkasin pizzasta ison palan lautaselleni. "Minä en juurikaan syö muuta kuin pikaruokaa ja senkin usein kylmänä. Edustuslounailla sattuu joskus pääsemään lämpöiseenkin ruokaan käsiksi, mutta niitä osuu kohdalle kuitenkin aika harvoin." "Meillä on onneksi työmaaruokailu. Muuten näkisin varmaankin nälkää." Raija selitteli ja otti lisää salaattia. Syödessämme juttelimme pääasiassa työasioista ja harrastuksistamme. Tunsin, että Raijan kanssa oli mukava keskustella ja tulimme hyvin toimeen. Tästä saattaisi jopa kehittyä jotakin tärkeääkin ja sitä juuri halusinkin. Ruoan kanssa joimme viiniä ja kynttilöiden lepatus pöydän yllä antoi oman romanttisen tunnelmansa. Syötyämme Raija keräsi astiat pois ja kannoimme ne yhdessä keittiön puolelle. Ne saisivat kuulemma odottaa huomiseen. Nyt ei viitsisi tiskata. Palasimme olohuoneeseen ja Raija kaatoi meille konjakkia. Istahdin nojatuoliin ja luvan saatuani sytytin savukkeen. Vasta neljäs tänään. Olin yrittänyt päästä eroon pahasta tavastani, mutta se oli vaikeampaa kuin uskoisikaan. Polttelin ja nautin konjakista Raijan kertoessa viimeisimpiä kaskuja firmastaan. "Käyn vaihtamassa hieman kotoisampaa vaatetta ylleni. Ota toinen konjakki ja kaada minullekin. En viivy kauaa." Raija sanoi ja poistui kylpyhuoneeseen.

Nousin ja kaadoin molemmille konjakkia laseihin ja vein ne nojatuolin vieressä olevalle pikkupöydälle. Istahdin taas alas ja sytytin vielä toisen tupakan. Samassa Raija tulikin. Hän oli vaihtanut ylleen mustan, läpinäkyvän yöviitan. Erotin hänen alastoman vartalonsa selvästi eteisen valoa vasten ohuen kankaan läpi. Hän asteli lantio keinahdellen luokseni ja istui muitta mutkitta syliini. Kiedoin käteni hänen ympärilleen ja suutelin häntä suoraan suulle. Raija vastasi suudelmaan ja hyväili hiuksiani hellästi. Raotin hänen yöviittaansa ja paljastin ihanat pystyt rinnat, joiden kärjet jo sojottivat kovina. Hivelin hellästi kämmenellä rinnan kaarta ja pyöritin sormea nännin ympärillä. En voinut vastustaa kiusausta, vaan otin nännin suuhuni ja imin sitä varovasti. Toistin saman tempun toisellekin rinnalle ja Raijan hengitys tiheni kiihottuneesti.

Avasin hänen takkinsa ja otin rinnat kouriini. Pusertelin ja nipistelin nännejä sormieni välissä. Raija avasi paitani ja kiskoi sen pois yltäni. Hän hiveli rintani karvoitusta ja puserteli nännejä sormiensa välissä. Raija pudottautui polvilleen lattialle jalkojeni väliin ja riisui viittansa. Alastomana hän avasi vapisevin käsin housuni. Nostin takapuoltani, kun Raija veti housut pois jaloistani. Kyrpäni sojotti kohti kattoa suureksi paisuneena ja valmiina rakasteluun.

Raija painoi poskensa kalulleni ja veti hitaasti esinahkaa paljastaen punaisen, muhkean terskan. Hän lipoi kaluani kuin tikkukaramellia ja upotti välillä pään kokonaan huuliensa väliin. Hän imi kyrpääni ja upotti sen syvälle kurkkuunsa. Raija lipitti kielellään terskani jokaisen kohdan ja puserteli kämmenellään paisuneita pallejani. Sormi hyväili hellästi pyllynreikääni ja vapisin sunnattomasta nautinnosta. Tunsin, että laukeaisin pian hänen suuhunsa ja vedin kaluni etäämmälle. Vedin Raijan mukanani ylös ja suutelimme kiihkeästi. Nostin tuon alastoman naisen syliini ja kuin elokuvissa kannoin hänet makuuhuoneeseen ja laskin varovaisesti vuoteelle.

Menin hänen viereensä ja suukottelimme toisiamme hellästi. Laskeuduin alemmaksi ja imin taas pystyjä nännejä. Alemmaksi ja nuolin hänen napaansa. Alemmaksi kunnes olin kiihottavien tuoksujen keskellä hänen reisiensä välissä. Tuijotin kosteta vakoa vaaleiden karvojen peitossa. Mitään niin kaunista ei varmaankaan ole olemassa, kuin naisen kiihotuksesta kostea pillu, joka odottaa vain kovaa kalua sisäänsä.

Levitin varovasti sormillani häpyhuulia erilleen. Painoin kieleni huulille ja livoin hitaasti ylemmäksi kohti klitorista. Kieleni tunnusteli aukon reunoja ja saavutti pienen herneen kokoisen nyppylän pillun yläosassa. Lipsuttelin klitorista ja välillä otin sen huulieni väliin imien hellästi. Työnsin keskisormeni märkään aukkoon ja hieroin emättimen yläosaa samalla kun nuolin ja imin paisunutta nyppylää. Raija huohotti ja nosti vittuaan kasvojani vasten.

"Oi kun tuntuu hyvältä. Minulta tulee kohta." hän huokaisi ja jatkoin pillun käsittelyä. Työnsin toisenkin sormen märkään vittuun ja runkkasin kielelläni paisunutta klitorista. "Ah nyt, nyt. Se tulee. Voi kulta se tulee." Raija huudahti ja laukesi samalla pyllyään kieputtaen. Sormeni oli yhä syvällä hänen sisällään ja nuolin ahnaasti pillua. Hän hervahti liikkumattomaksi vuoteelle ja nousin ylemmäksi. Pyyhkäisin pillun nesteistä märät kasvoni hänen vatsaansa ja painoin pääni rintojen väliin.

"Voi Seppo. Se oli todella ihanaa. Paina kalusi sisääni. Haluan sitä. Syvälle." Raija sopersi ja nousin käsivarsieni varaan nojaan. Levitin sormilla pillun huulia ja työnsin kivikovan kullini hitaasti tuohon ihanaan aukkoon. Painoin vähä vähältä syvemmälle, kunnes terskan pää tökki kohdunsuuta. Raija nosti jalkansa selkääni ja pillu avautui kaluni ympärillä. Liikutin kullia hitaasti edes takaisin liukkaassa vitussa Raijan vastatessa työntöihini. Laukeamiseni oli aivan lähellä ja tunsin, että Raijakin saisi pian. Painelin niin tiheään kuin pystyin ja pusersin spermani Raijan pillun syvyyksiin. Raija laukesi yhtä aikaa ja vapisimme molemmat mahtavan tunteen vallassa. Makasin Raijan päällä puoliksi veltostunut kalu yhä hänen sisällään. Annoimme hengityksen tasaantua ja nautimme läheisyydestä, jonka voi kokea vain ihanan yhdynnän jälkeen. Kierähdin selälleni ja Raija painautui kainalooni ja veti peiton päällemme. Nukahdimme onnellisina ja tiesin, että tyttö olisi minulle tärkeä. Tunsin Raijaa kohtaan jo näinkin lyhyen tuttavuuden jälkeen syvää kiintymystä. Aika näyttäisi, mihin tämä kaikki kehittyisi.

Seuraava viikko töissä olikin sitten todella kiireinen. Tein pitkää päivää, enkä tavannut Raijaa kuin pari kertaa ohimennen. Olimme sentään ehtineet vaihtaa muutaman sanan ja huomasin Raaijankin ikävöineen minua. Se nosti hieman itsetuntoani, joka oli aika tavalla pohjalukemissa Sirkan tempauksien jälkeen. Kumma, etten ollut ajatellut Sirkkaa enää vähään aikaan. Olin ilmeisesti pääsemässä sen yli ja voisin ehkä taas alittaa elämisen. Perjantaina tullessani kävellen asuntoani kohti, näin Caritan, joka oli menossa kadun toisella puolella samaan suuntaan. Hänkin huomasi minut ja kättään heilauttaen juoksi kadun yli luokseni.

"Missäs olet luuhaillut, kun ei sinua ole näkynyt mailla ei halmeilla?" Carita kysyi hengästyneenä. "Sinunhan piti soitella minulle." hän jatkoi syyttävä sävy äänessään. "Töitä, töitä, töitä." vastasin ja hymyilin muka kiireisen näköisenä. "Onneksi niitä piisaa, sillä yksityisyrittäjän on tehtävä huomattavasti pidempää päivää, kuin toisen leivissä olevan duunarin." sen verran aikaa ollut, että olisit voinut puhelimella pirauttaa. Sehän ei vie kuin muutaman minuutin." jatkoi Carita moitteitaan. "Minne muuten olit menossa?" "Kotiin vaihteeksi. Ajattelin aloittaa aikaisen viikonlopun ja jättää työasiat hetkeksi mielestäni. Entäs itse. Et sinäkään ole soitellut. Yhtä hyvin puhelin toimii sieltäkin päin." "Toimii, toimii. Ja olen minä yrittänytkin, mutta sinun tyhmälle puhelinvastaajallesi en viitsi mitään viestejä jättää." "En ole juurikaan kotona käynyt. Melkein tien päällä koko ajan." "Kuule. Onko sinulla juuri nyt mitään ihmeempää puuhaa. Ajattelin vain, että josko lähtisit katsomaan millaisessa luukussa minä asustelen. Voisimme vaikka myöhemmin lähteä haukkaamaan pienet iltapalat lähikuppilaan. Mitä sanot." Carita pyyteli, enkä hienona miehenä voinut mitenkään kieltäytyäkään. "No ei minulla ole enää mitään tälle päivälle. Voisin aivan hyvin lähteäkin." sanoin ja suunnistimme Caritan asunnolle. Hän asui ihan lähellä keskustaa, eikä matkaa ollut kuin kivenheitto minun asunnolleni. Nousimme hissillä ylös ja astuimme Caritan pesään. "Tervetuloa matalaan majaani. Heitä ylimääräiset vaatteet naulakkoon ja astu peremmälle." Carita toivotteli. "Ottaisitko paukun työpäivän päätteeksi?" hän kysyi ja opasti minua kädestä pitäen olohuoneen mukavimpaan tuoliin. "Voisinpa tuota ottaakin." sanoin ja istahdin nojatuolin uumeniin. "Voit sitten tehdä siitä aika tavalla vahvan, sillä koko viikko on ollut yhtä hullunmyllyä." "Vahva tulee." Carita sekoitti meille ryypyt. Hän toi lasin kouraani ja istui nojatuolin käsinojalle. "Kippis ja kulaus." "Kippis." sanoin ja imaisin puolet juomasta kerralla kurkkuuni. "Ah. Kylläpä terästää olotilaa kummasti." "Kuule Seppo. Olen koko viikon ajatellut viime viikonloppua. Meillä oli todella ihanaa kolmestaan." Carita kertoi haaveellisena. "Haluaisitko kokeilla minun kanssani kahden jotakin vastaavaa." hän kysyi suoraan ja olin vähällä saada juoman väärään kurkkuun. "Voisin näyttää sinulle sellaista, mitä et varmaankaan ole koskaan kokenut." "Mitä sinulla on mielessäsi." kysyin ja unelmoin jo jostain erikoisesta seksikokemuksesta. "Oletko koskaan filmannut videokameralla?" "Kyllä minä joskus olen kokeillut, vaikka en omia vehkeitä omistakaan. Nauhuri minulla kyllä on, mutta ei kameraa. Mitä sitten?" "Voisitko kuvata minua?" "Miksei." sanoin ja ihmettelin, mitä Carita oikein aikoi. "Haluaisin saada itseni nauhalle. Esittäisin kameralle jotakin seksikästä. Alasti. Kuvaisitko sinä sen?" hän kysyi ja odotin mielenkiinnolla, mitä tästä vielä kehittyisi. "No missä sinun kamerasi on. Saat ensiksi hieman näyttää miten se toimii. Kyllä minä kuvaan mielellänikin sinun esityksesi." sanoin ja Carita kävi kaapista hakemassa uudehkon videokameran. Hän näytti minulle päällisin puolin laitteen toiminnan ja otin muutaman koeotoksen. Katsoimme kokeilun tulokset TV:stä ja hyvinhän tuo onnistui, vaikka käsi olikin hieman tärissyt. Carita sekoitti uudet ryypyt ja tuli viereeni istumaan. "Hyvinhän se käy. Laita uusi kasetti kameraan sillä aikaa kun käyn hieman valmistautumassa. Ilmoitan sitten, kun saat laittaa kameran käyntiin. Jookosta. Kaada itsellesi vielä ryyppy ja odota vähän." Carita sanoi ja poistui makuuhuoneeseen.

Tein itselleni tukevan paukun, sillä minusta tuntui, että tarvitsen sitä vielä. Laitoin samalla stereot päälle ja valitsin levytelineestä tunnelmaan sopivaa musiikkia. Mietin millaisen esityksen Carita näyttäisi kameralle. En ollut varma halusiko Carita esittää kameralle vai minulle, vai halusiko hän vain näyttää itseään. "Oletko valmis?" Carita huikkasi makuuhuoneesta. "Valmista on." "Käynnistä kamera ja kuvaa koko ajan. -läkä unohda lähikuvia, sillä niitä on kiva katsella jälkeenpäin." Nostin kameran olkapäälle ja painoin käynnistysnappulaa. Tähystin makuuhuoneen ovelle, kun se avautui. Carita astui huoneesta melkein alastomana. Hänellä oli vain lyhyt läpinäkyvä yöpaita päällään ja pienen pienet tangat jalassaan. Hän asteli hitaasti ja lanteitaan hekumallisesti keinutellen sohvan luo. Carita hyväili itseään yöpaidan päältä ja pujotti kätensä alushousuihin. Nyt käsitin, millainen tästä showsta tulisi ja omat housuni alkoivat tuntua ahtailta. Carita istuutui sohvalle ja riisui hitaasti yöpaitansa. Hän puserteli rintojaan ja nipisteli paisuvia nännejä. Otin lähikuvaa noista kauniin muotoisista tisuista ja hänen hekumallisista huulistaan. Carita pujotti taas kätensä alushousuihin ja näin ohuen kankaan läpi, miten sormi upposi pilluun. Otin lähikuvaa ja kullini seisoi niin kovana, että pelkäsin housujeni repeytyvän paineesta.

Carita lojui sohvan reunalla jalat levällään käsi syvällä housuissa. Hän kiemurteli alushousut jalastaan ja filmasin kosteana kiiltelevää vittua suurennuksella. Carita levitti pillunsa kameran eteen ja minä kuvasin. Hän nousi ylös sohvalta ja lähti makuuhuoneeseen takapuoltaan veikeästi pyörittäen. Menin perässä kamera käyden ja kuvasin hänen ihanaa pyllyään. Hän heittäytyi selälleen vuoteelle ja hyväili itseään joka puolelta. Carita makasi jalat levällään ja kurotti yöpöydän laatikolle. Hän avasi laatikon ja otti sieltä aivan kyrvän muotoisen hieromasauvan. Carita huokaili ja hyväili tekopeniksellä rintojaan ja kovina tököttäviä nännejä. Hän vei sauvaa alemmaksi, kunnes painoi sen klitorikselleen ja hitaasti sisälle avautuvaan vittuun. Sauva meni helposti pohjaan asti ja Carita huokaisi syvään. "Aah. Tuntuu ihanalta. Ota lähikuvaa. Oh." Menin vuoteen jalkopäähän ja polvistuin lattialle, jotta pääsisin oikeaan kuvakulmaan. Zoomasin pillun koko ruudun kokoiseksi ja seurasin lähietäisyydeltä, kuinka tekomulkku liikkui sisään ja ulos Caritan likomärässä aukossa. Hän kääntyi vatsalleen sauva sisällää, enkä ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Sauva painui niin syvälle, että luulin sen katoavan sinne kokonaan. Meinasin ruiskauttaa spermat housuihini pelkästä katselemisesta. Carita veti sauvan ulos vitustaan ja painoi sen pyllynreijälle. Hitaasti kumikulli upposi peräaukkoon samalla kun hän runkkasi klitorista sormillaan. Anus venyi todella avoimeksi, sillä sauva ei ollut mitään pienintä sorttia. "Ooh. Pian tulee. Ah. Nyt. Nyt se tulee. Aaah." Carita sai orgasmin kameran edessä ja sauva luiskahti ulos pyllynreijästä hänen kouristellessaan nautinnon armoilla. Kuvasin vielä hetken aikaa ja sammutin sitten kameran. Pyyhkäisin hikeä otsaltani ja istahdin sängyn laidalle. "Sain mahtavan orkun. Kameran edessä poseeraaminen kiihottaa minua ihan valtavasti. Olen joskus laittanut kameran käyntiin ja runkannut sen edessä. Katsellessani nauhaa, olen onanoinut uudestaan." Carita tunnusti harrastuksistaan. "Oletko sinä koskaan esiintynyt filmillä?" "En ole." "Haluaisitko kokeilla? Voisin kuvata sinut samassa tilanteessa." "Enpä tiedä. Ei minulla ole mitään sellaista himoa näytellä itseäni. Varsinkaan kameran edessä." "Onhan sinulla kulli kovana. Vai? Runkkaat vain ja annat tulla spermat pihalle. Minä voin auttaa. Katsellan sitten nauhaa yhdessä jälkeen päin." "Antaa olla tällä kerralla." sanoin lähtiessäni olohuoneeseen kamera kainalossa. "Ehkä teenkin sen vielä joskus. Nyt en varmasti saisi edes kyrpää housuista, kun jo mälli lentäisi." Carita seurasi minua alastomana huoneeseen ja kaatoi meille uudet juomat. "Laita kasetti nauhuriin, niin katsotaan mitä siitä tuli." Kelasin nauhan, käynnistin videon ja avasin TV:n. Istuuduimme sohvalle katsomaan elokuvaamme. Olin jo nähnyt kaiken, mutta TV:stä se oli erilaista. Kyrpäni seisoi housuissani ja olin pakahtua himosta. Katsoin uudestaan Caritan leikin hieromasauvalla ja nyt se oli ehkäpä vieläkin kiihottavampaa, kuin sitä filmatessani. Carita avasi housuni ja päästi turvonneen kaluni vapauteen. Hän kumartui syliini ja antoi terskan liukua hitaasti ja kiusottelevasti kuumien huuliensa väliin. Hän puserteli pallejani samalla kun lutkutti suullaan kulliani, enkä kestänyt kauaa, vaan laukaisin lastini hänen suuhunsa. Luulin, että varpaistanikin lähtisi kynnet irti, niin syvältä tuli purkaukseni. Carita nieli sperman ja jatkoi kaluni imemistä. Kyrpä pysyi kovana ja hän nousi syliini istumaan selkä minuun päin. Tyttö ohjasi kaluni pillunsa ja istui kahvaan. Hän ratsasti kalullani rajusti ja pillun nesteet litisivät välissämme. Kyrpäni oli syvällä vitun uumenissa ja tökki aukon pohjaa. Pujotin käteni Caritan alle ja työnsin keskisormen hänen pyllynreikäänsä. Tunsin puristuksen sormessani ja Carita vikisi nautinnosta. Vein toisen käteni etupuolelta hänen pillulleen ja painon sormella klitorista. Runkkasin hänen klitoristaan sormi peräaukossa ja kyrpä syvällä vitun pohjassa. "Voi Seppo. Tuntuu mahtavalta. Sinulla on ihana kyrpä." "Sinulla on ihana vittu. Tuntuuko hyvältä kun runkkaan persettä?" "Tuntuu. Paina kovempaa. Pian tulee. Saatko sinä?" "Kohta. Kohta." ja samassa tunsin, että nyt lähtee. "Nyt. Tule. Laukea." Saimme yhtä aikaa. Carita vapisi sylissäni ja kyrpäni tyhjeni hänen pilluunsa. Vedin sormen pois pyllystä ja hän nojautui taaksepäin kalu yhä sisällään. "Se oli ihanaa. Sinä osaat käsitellä naista. Sain sellaisen orgasmin, että siihen en ole pystynyt itsekään." Carita huohotti ja kääntyi halaamaan minua lujasti. "Et sinäkään ole ollenkaan hassumpi." sanoin ja rutistin häntä rinnoista. "Hyvän muotoinen ja kokoinen ainakin." hän istui sylissäni lämpöisenä ja naiselta tuoksuvana. "Onko sinulla mitään unelmia seksistä?. Salaisia haaveita, joita haluaisit toteuttaa?" hän kyseli uteliaasti. "Tottakai. Kaikillahan haaveita on ja unelmia." "Mitä sinä yleensä kuvittelet, kun tyydytätä itseäsi. Vai runkkaatko sinä?" hän jatkoi uteluaan. "Pakkohan se on aina silloin tällöin antaa paineiden purkaantua. Joskus katson seksivideoita tai kuvia lehdistä. Ne yleensä riittävät." sanoin. "Mitäs haaveita sinulla on, kun olet niistä niin kiinnostunut?" "Olen aina kuvitellut, miltä tuntuisi saada monta miestä yhtä aikaa sisäänsä. Jokainen reikä kullia täynnä. Joskus kuvittelen nussivani montaa miestä ja työnnän samalla hieromasauvan vittuun ja perseeseen. Saan aina mahtavan orkun, kun runkkaan sillä tavalla." hän sanoi mitään häpeilemättä tai ujostelematta. Melkoinen nainen. "Joisitko kupin kahvia?" hän kysyi, enkä ollut ollenkaan sitä vastaan. Carita nousi ja meni keittiöön. Saatuaan kahvinkeittimen ladattua, hän tuli viereeni sohvalle.

"Tule kanssani suihkuun." hän lauloi ja menimme kylpyhuoneeseen pesulle. Suihkutimme toisiamme, saippuoimme ja leikimme kuin lapset. Ihomme olivat saippuasta liukkaat ja oli hauska yrittää pitää toista otteessaan. Huuhdeltuamme kuivasimme toisiamme ja tunsimme taas kiihottuvamme uudestaan. Painauduin takaapäin Caritan vartaloa vasten ja vein käteni hänen pillulleen. Hän pyllisti hieman ja sain ohjattua kaluni kuumana odottavalle aukolle. Työnsin kyrvän yhdellä rajulla painalluksella niin syvälle vittuun, ku in se ylettyi.

Nussin seisoviltaan Caritaa rajuilla työnnöillä ja pusertelin hänen rintojaan. Carita vatkasi klitoristaan ja piti pallejani kämmenellään kaluni upotessa kerta toisensa jälkeen hänen sykkivään pilluunsa. Laukesimme nopeasti ja jalkamme melkein pettivät alta. Suutelin Caritaa niskaan ja hyväilin hänen hoikkaa vartaloaan. "Käyhän se näinkin." sanoin kun kaluni luiskahti ulos limaisesta vitusta sperman valuessa pitkin Caritan reisiä. Peseydyime uudestaan ja menimme alasti keittiöön juomaan kahvia. "Sinun kanssasi on harvinaisen mukava nussia." Carita ilmoitti tyytyväisenä. "En ole hetkeen tavannut yhtäkään miestä, joka kiihottaisi minua samalla tavalla. Minulla on nytkin pillu ihan märkänä." "Sinäkin olet mukavan avoin. Ei tarvitse miettiä, mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Kaikkea voi kokeilla, vai mitä." "Tottakai pitää kokeilla. Eihän muuten voi millään tietää, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei." hän vastasi ja hinkkasi paljasta pyllyään keittiön tuolilla. "Minua haluttaa taas ihan kauheasti. Olen ilmeisesti nymfomaani, kun koko ajan ajattelen seksiä. Eihän sinua häiritse, jos tässä juodessamme vähän runkkaan pilluani. Sitä pakottaa niin kovasti." Carita vei vastausta odottamatta käden jalkojensa väliin pöydän reunan alle. Hän katsoi minua koko ajan silmiin ja hyväili vittuaan niin että litinä vain kuului. "Voi kulta. Tämä on ihanaa. Kuvittelen miltä sinun kova kyrpäsi tuntuisi täällä märässä vitussa. Syvällä." häntä ilmeisesti kiihotti tuollainen puhe, sillä ilme silmissä sameni ja huomasin, että hän saisi pian orgasmin.

"Minulta tulee kohta. Vähän vielä. Aah. Nyt. Nyt se tulee. Mahtavaa. Aah..." Carita huohotti ja lysähti pöydälle. Nousin ja menin hänen taakseen. Kyrpäni sojotti taas kovana ja nostin hänet pöydän reunalle mahalleen. Katsoin pystyssä olevaa pyllyä ja survaisin kaluni avoimena ja märkänä kiiltelevään vittuun kahvaa myöden. Se uppisi helposti sisääm ja nussin liukasta pillua rajuilla, syvillä työnnöillä. "Työnnä syvälle, rakas. Paina pohjaan asti." Carita vikisi ja minä painoin. Vittu litisi kyrpäni ympärillä ja keittiön täytti huumaava kiiman tuoksu. "Minä saan taas pian. Tule sinäkin yhtä aikaa." "Minäkin saan nyt." sanoin ja tihensin työntöjä. Pumppasin kuin viimeistä päivää ja laukesimme molemmat. Carita puristeli pallejani ja imi vittunsa lihaksilla viimeisetkin pisarat kullini nesteistä sisäänsä. Painuin huohottaen hänen selkäänsä vasten. "Kyllä tämä alkaa työstä käydä." sanoin hengästyneenä. "En ole vähään aikaan nussinut näin montaa kertaa perä jälkeen." kuiskasin Caritan korvaan ja liikuttelin veltostuvaa kaluani hänen sisällään. "Sinä se saat miehessä tosiaan himon heräämään." "Ei minullekaan tällainen hurjastelu tapana ole. Sinä vain saat minut syttymään oikealla tavalla." Carita sanoi ja työnsi samalla pyllyään tiiviimmin vatsaani vasten. "Mennään pesulle ja laitetaan sitten jotain syötävää." Carita vetäytyi pois ja lähti kiskomaan minua kohti pesuhuonetta. "Tule nyt, kulta."

Käytyämme suihkussa, laitoimme yhdessä pienen iltapalan. Söimme rauhallisesti ja joimme hieman viiniä ruuan kanssa. Menimme sen jälkeen nukkumaan kuin vanha aviopari ikään. Itse ainakin olin niin poikki, että nukahdin melkein heti Carita kainalossani. Juuri nukahtaessani ajatukseni kääntyivät Raijaan. Toivottavasti hän ei saisi tietää seikkailustamme, sillä halusin katsoa mitä suhteestamme tulisi. Nukuimme Caritan kanssa rauhallisesti vierekkäin aamuun asti.

3. Luku

Herätessäni oli aamupäivä jo pitkällä. Carita nukkui vieressäni kyljellään paljas pylly minuun päin käännettynä ja houkuttelevasti pystyssä. En voinut vastustaa kiusausta, vaan käytin hyväkseni kaluni aamujäykkyyttä ja hyväilin kullinipäällä Caritan reisien väliä. Unissaan hän kääntyi vatsalleen ja levitti jalkojaan. Vein käteni hänen jalkojensa väliin ja työnsin sormeani pillulle. Vedin sormenpäätä vakoa pitkin ja Carita vastasi hyväilyihini hitaasti heräten.

"Onpa mukava tapa herättää." hän mutisi unisena. Hänen pillunsa kostui ja työnsin sormeni sisään. Suutelin Caritan niskaa ja nuolin korvan taustaa. Hän nosteli pyllyään runkaukseni tahdissa ja työnsin sormea syvemmälle nyt jo ihan märkänä avautuvaan vittuun. "Työnnä jo kova kyrpäsi sisälle. Haluan saada sen näin takaapäin ihan hitaasti." hän pyysi ja nousin hänen selkäänsä. Painoin kulliani kostealle aukolle ja työnsin sitä sentti sentiltä syvemmälle. Vein käteni Caritan alle ja pusertelin hänen rintojaan samalla kun toisella kädellä runkkasin klitorista. Nussin naista hitain, pitkin työnnöin, nautiskellen.

"Voi kun tuntuu hyvältä. Sinulla on niin ihana kyrpä. Iso ja paksu. Nussi kovaa. Minulta tulee pian." Carita huohotti. Nousin käsivarsieni varaan Caritan nostaessa pyllyä pystyyn. Työntelin kullia sisään ja ulos niin nopeasti kuin pystyin. Vittu litisi märkänä kiiman nesteistä ja kullini painui syvemmälle joka työnnöllä. "Kulta, rakas. Nyt se tulee. Nyyyt." huudahti Carita ja vapisi kyrpäni ympärillä. Hänen kouristuksensa saivat mehuni liikkelle ja spermani pursui vitun syvyyksiin. Työnsin kullini syvälle ja annoin pussieni tyhjentyä. Lysähdin Caritan selkään ja hyväilin hiljaa hänen klitoristaan, kulli yhä vitussa. Hän nosteli pyllyään minua vasten ja kaluni liukui märässä aukossa.

"Laittaisitko sen pyllyyni?" Carita kysyi. "Haluaisin, että nussit minua vielä perseeseen." hän jatkoi rivosti. "Kova kyrpä persereijässä tuntuu niin hyvältä." Vedin kaluni ulos pillusta niin että kuului vain iso maiskahdus ja painoin sitä Caritan anukselle. Pyllynreikä avautui vähitellen kaluni edessä ja panoin sen sisään juurta myöten. Liikutin kyrpää varovasti tiukassa, liukkaassa pyllyssä. Se tuntui mahtavalta. Carita voihki allani ja runkkasi sormillaan limaista vittuaan. "Voi Seppo. Paina se syvälle. Nussi persettä." hän vikisi kiimoissaan. "Nussi kovaa. Minulta tulee taas. Voi kun tuntuu ihanalta." Ja minä nussin niin että litinä kuului. Painelin kullia persereikään ja sain orgasmin. Vedin kaluni ulos ja runkkasin spermat Caritan pyllylle ja selälle. Caritakin laukesi ja kierähdin selälleni hänen viereensä. Mitään vastaavaa en ollut kokenut kenenkään naisen kanssa. Carita oli rivo ja kiimainen nainen, joka todella halusi kyrpää mahdollisimman monella tavalla.

"Se oli ihanaa, Seppo." Carita huokaisi ja painautui kainalooni. "Tuntuiko sinusta hyvältä?" "Joo kyllä." sanoin viisaasti. "Kuule." hän aloitti hetken hiljaisuuden jälkeen varovasti. "Mikä on sinun seksiunelmasi. Kerro, miten haluaisit rakastella. Kai sinullakin jokin hurja haave on, jota et vielä ole voinut toteuttaa?" "Kyllä ihmisellä pitää haaveita ja unelmia olla." sanoin "Ei minulla mitään erikoista seksiunelmaa ole, mutta minua kiihottaisi katsella kahden tytön lemmiskelyä ja osallistua siihen vaikka itsekin. Mutta pelkkä katseleminen kiihottaa minua yleensäkin."

"Kiihottiko sinua kameralla kuvaaminen eilen illaalla?" "Kovasti. Etkö sinä huomannut, miten housuni meinasivat revetä paineesta. Kyrpä paisui niin, että olin vähällä laueta pulttuun." sanoin. Carita painautui lähemmäksi ja tunsin taas värähdyksen kalussani. Pelkkä eilisen esityksen ajatteleminen sai kullini osoittamaan heräämisen merkkejä, eikä sitä helpottanut lainkaan Caritan käsi, joka tutkiskeli rintani karvoitusta.

"Minulla on eräs tyttöystävä, jonka kanssa olen joskus kokeillut lesbo- lempeä." Carita sanoi ujosti. "Ei me mitään lesboja olla, mutta kerran kun olimme kahden meillä, pikkuisen juovuksissa, niin katselimme yhtä pornoleffaa videolta ja siinä vain kävi niin." hän jatkoi ja puristeli sormillaan nännejäni.

"Sinä siis rakastelit toisen naisen kanssa. Mitäs merkillistä siinä nyt sitten on. Monella naisella varmaankin on lesbolaisia kokemuksia." sanoin ja hyväilin samalla Caritan pakaroita kädelläni. "Rakastelin." hän vastasi. "No. Oliko se ihanaa?" kysyin uteliaana. "Kerro mitä te teitte yhdessä. Haluaisin tietää kaiken." "Se alkoi ihan viattomalla halaamisella, mutta minä ainakin olin filmistä hyvin kiihottunut. Pilluni oli ihan märkänä ja Ritva varmaankin huomasi sen, koska alkoi halata ja hyväillä minua rohkeammin. Hän se teki aloitteen, enkä minä halunnutkaan panna vastaan. Hän suuteli minua ja puristeli rintojani. Tuntui vähän oudolta ajatella, että siinä oli toinen tyttö, joka minua hyväili." Carita hengitti kiivaammin ja pujotin käteni pyllyn alta hänen vaolleen. Pillu oli kostea rakastelumme nesteistä ja painoin sormen häpyhuulten väliin. Liikutin sormea hitaasti aukolla ja Carita työnsi pilluaan sormeani vasten.

"Ritva riisui puseroni pois ja alkoi suudella rintojani. Hän imi nännit koviksi ja riisui sitten itsensä ihan alasti. Ritvalla on upea hoikka vartalo. Hän painautui minua vasten ja hyväili ja nuoli minua joka puolelta. Ritva runkkasi minulle orgasmin ja minä tein saman hänelle. Se tuntui todella ihanalta ja erilaiselta. Oli kiihottavaa hyväillä toista tyyöä ja antaa hänelle nautinto." Carita huohotti nyt kiivaasti. Työntelin sormeani hänen vittuunsa niin syvälle kuin se ylsi. Carita nousi päälleni 69-asentoon ja imaisi kovana jököttävän kyrpäni suuhunsa. Kaunis pillu oli kasvojeni yläpuolella ja häpyhuulet avautuivat hänen pyllistäessään. Levitin vittua ja nuolin klitorista, joka törrötti pitkällä. Imimme ja nuolimme toisiamme ja lopulta laukesimme toistemme suuhun. Carita kääntyi viereeni ja nukahdimme tyytyväisinä, vaikka päivä olikin jo pitkällä.

Näin unta kahdesta kauniista toisiinsa kietoutuneesta naisesta. Unessani tytöt hyväilivät toisiaan kiimaisina, hoikat vartalot hikisinä. Katselin vieressä tyttöjen lemmiskelyä runkaten samalla kovana seisovaa kaluani. Tytöt laukesivat ja minä ruiskin spermani heidän päälleen. Heräsin Caritan imiessä kovaa kaluani. Hän upotti kullin syvälle kurkkuunsa ja lipoi kielellä terskan herkkiä poimuja. Hän oli painanut sormet vittunsa ja runkkasi aukkoaan rajusti samalla kun paineli pyllynreikäänsä. Carita nousi päälleni ja otti kaluni sisäänsä. Se upposi helposti märkään pilluun juurta myöten, terskan painaessa aukon pohjaan saakka. Hän aloitti hurjan ratsastuksen.

Kyrpä liukui sisään ja ulos liukkaassa, kuumassa vitussa. Pusertelin Caritan hiestä kosteita rintoja. Työntelin kaluani syvemmälle hänen avonaiseen pilluunsa. Carita ratsasti. Tunsin orgasmin lähestyvän ja työntelin alta päin nopeammin. Carita vastasi työntöihini ja purkauduin hänen vittunsa pohjalle. Tyttö laukesi vapisten päälläni ja lysähti velttona rinnalleni.

"Voisin rakastella kanssasi vaikka koko päivän. Saat minut haluamaan aina vain lisää tätä ihanaa kyrpää." sanoi Carita hengästyneenä ja tarttui puoliksi veltostuneeseen kaluuni antaen sille suukon. Kaluni oli jo hellä nussimisesta, mutta Carita otti sen taas suuhunsa ja lutkutti hellästi terskaa huuliensa välissä. Kyrpäni nousi taas pystyyn. "Tämäkin näköjään haluaa lisää." "Kyllä se haluaa kun sitä tuolla tavalla härnätään." sanoin ja käänsin Caritan selälleen. Nousin hänen päälleen ja suutelin kaulaa ja pystyjä rintoja. Imin nännejä ja valuin hitaasti alemmaksi. Carita levitti reitensä ja edessäni oli kaunis naimisesta kostea vittu. Pyyhkäisin karvat pois vaon päältä ja levitin häpyhuulia erilleen. Pillu avautui punaisena ja kiiman limasta märkänä.

"Täällähän on märkä vittu odottamassa." sanoin rivosti, sillä olin huomannut sen kiihottavan Caritaa. "Se märkä vittu haluaisi jotakin sisäänsä. Nuole sitä ensin." "Levitetään vittu ihan auki." sanoin ja vedin häpyä auki. "Haluaisikohan tuo nyppylä käsittelyä? Ainakin se törröttää pystyssä, kuin miehen kyrpä." Imaisin klitoriksen huulieni väliin ja lipsutin kieltäni sen ympärillä. Carita nosti vittuaan suutani vasten ja painoin sormea hänen pyllynreikäänsä.

"Minullakin on yksi seksiunelma." hän sanoi huohottaen. "Haluaisin saada kyrvän jokaiseen reikääni yhtä aikaa. Olisin kerrankin ihan täynnä. Joskus vielä toteutan sen ja annan ainakin kolmelle miehelle yhtä aikaa." Levitin vitunhuulia ja nuolin klitorista sormi Caritan peräaukossa. "Tule jo, kulta. Nussi minua rajusti. Tule." Nousin hänen päälleen ja ohjasin kovan kaluni liukkaalle pillulle. Työnsin sen sisään yhdellä rajulla painalluksella. Kalu upposi helposti pohjaan saakka ja nussimme rajusti. Carita kiemurteli allani ja kynsi selkääni. Emme kestäneet kauaa, vaan laukesimme nopeasti. Jäin hänen päälleen tyydytettynä kaluni luiskahtaessa lakanalle. Olimme hiestä märkiä kiiman nesteiden ja sperman valuessa elimistämme. "Tule. Mennään suihkuun." hän sanoi ja nousi vuoteesta vetäen minua perässään. Peseydyttyämme pukeuduin ja halausten ja suukkojen jälkeen lähdin omalle asunnolleni.

4. Luku

Lauantai on yleensä mukava päivä. Silloin ei tarvitse mennä töihin, vaan voi kuljeskella kaupungilla katselemassa ihmisiä, näyteikkunoita tai vaikkapa autoja. Käytyäni kotona vaihtamassa vaatteita, lähdin kävelylle.

Ihmisiä oli jo paljon liikkeellä, vaikka oli vielä aamupäivä. Kauppojen kassajonot pitenivät ja ihmisten kiire alkoi tarttua muihinkin. Kiire olikin oikeastaan ainoa seikka nykyisessä maailmanmenossa, jota en voinut käsittää. Itsellänikin oli niin paljon tekemistä, että aika ei aina tahtonut millään riittää.

Nyt kävelin kaikesa rauhassa kaupungilla, eikä minulla ollut mitään kiirettä minnekään. Olin kotona kuunnellut viestit puhelinvastaajastani, mutta vain yhdellä sanomalla oli jotakin merkitystä. Raija oli pariin otteeseen pyytänyt soittamaan. Olin välittömästi tarttunut puhelimeen ja pyörittänyt Raijan numeron. Seliteltyäni työkiireitä, olimme sopineet tapaamisesta illalla. Aikaa olisi levätä ja rauhoittua edellisen yön seikkailuista Caritan kanssa. Raija oli aivan toisenlainen tyttö kuin Carita. Hän oli rauhallisempi, eikä ihan niin kiimainen Carita oli. Raijan kanssa voisi seurustella pitempäänkin, kun Carita taas oli pelkkä seksiseikkailu. Ihana sellainen. Caritan estottomuus ja kokeilunhalu veivät helposti mukanaan, mutta se varmasti kyllästyttää lopuksi.

Kotiin palatessani pysähdyin lähibupiin oluelle ja menin sitten nukkumaan. Yöllinen kokemus oli vienyt mehut melko totaalisesti ja nokkaunet olisivat nnyt paikallaan. Herätessäni oli jo iltapäivä ja minulla olisi aikaa enää pari tuntia. Odotin Raijan tapaamista, sillä emme olleet vaihtaneet kuin muutaman sanan koko viikolla. Kävin suihkussa ja söin pienen välipalan kuunnellessani uutisia radiosta. Maailmalla oli yhtä rauhatonta, kuin ennenkin. Pukeuduin ja lähdin kävellen Raijan asunnolle. Ilma oli syksyisen kostea ja nautin raikkaasta ulkoilmasta. Työni takia joudun olemaan paljon sisällä ja aikataulun kireyden takia en ollut ehtinyt edes lenkille koko viikolla. Pysähdyin ostamaan kukkakioskilta pari ruusua Raijalle. En tiennyt hänen lempikukkiaan, mutta ruusuista pitää varmaankin kaikki naiset. Soitin Raijan ovikelloa tarkasti sovittuna aikana. Tapa, jonka olen aikojen kuluessa omaksunut. Työssäni on pidettävä huolta siitä, että on sovittuna aikana sovitussa paikassa.

Raija avasi oven ja kutsui minut peremmälle antaen kevyen suukon poskelle. Ojensin juhlallisin elein hänelle ruusut ja sain kunnollisen suudelman palkakseni. Raija meni puuhastelemaan kukkien kanssa ja jätin päälysvaatteeni ja kenkäni eteiseen. Menin olohuoneeseen ja heittäydyin nojatuoliin mahdollisimman mukavaan asentoon. Televisio oli auki ja siellä pyöri amerikkalainen komediasarja, jota olin aina silloin tällöin seurannnut. Raija toi käteeni tervetuliaismaljan, viiniä hienossa pikarissa. Hän istahti vastapäiseen tuoliin ja kohotti lasiaan.

"Terve. Kiva kun tulit." hän sanoi ja kohotti lasiaan. "Terve itsellesi." ja joimme viiniä. "On tainnut olla kiireinen viikko. Yritin soittaa sinulle muutaman kerran, mutta puhelinvastaajasi oli yksin kotona." "On tosiaankin pitänyt kiirettä. En ole paljon ehtinyt kotona oleilla." vastasin väsyneellä äänellä. "Syksy on muutenkin meidän hommissa ehkä kaikkein vikkelintä aikaa. Kaikilla tuntuu olevan samat tarpeet ATK-puolella ja yhtä aikaa. Kuinkas teillä?" "Sitä samaa vaan. Eihän meidän hommissa niin paljon tunnu, onko syksy vai kevät. Vasta vuoden vaihteen jälkeen alkaa kiireet. Varsinkin palkanlaskennassa. Kaikki tilastot ja sellaista." hän kertoili ja katselin Raijan elehtimistä. Hänen koko olemuksensa henki jonkinlaista luottamusta ja hellyyttä. Hänestä tulisi pitää kiinni. Toivottavasti hän ei saisi tietää seikkailustani Caritan kanssa. Raija ei ehkä ymmärtäisi, että kyse oli pelkästä raaasta seksistä.

"Mitenkäs teidän firmassa muuten? Minua kiinnostaa kovasti, miten ATK-järjestelmänne toimii. Minähän sitä olen ollut suunnittelemassa" "Kyllä se toimii, mutta alkaa olla jo melko täynnä. Laajentaa sitä pian varmaankin pitäisi." hän kertoi ensimmäisestä urakastani. "Ottaisitko lisää viiniä, vai jotakin väkevämpää?" hän kysäisi. "Voisin ottaa vaikka wiskiä, jos sinulla vain on. Jäillä, kiitos" "Tulee. Odota hetki." Raija ilmoitti ja pyyhälsi keittiöön tekemään paukkuja. Nousin tuolista ja kävin sammuttamassa TV:n. Laitoin stereoista pehmeätä taustamusiikkia ja istahdin takaisin nojatuoliin oikein löhöasentoon.

"Siinä sinulle wiskiä ja jäätä." Raija sanoi tuodessaan lasin käteeni. Hän hipaisi samalla poskeani kämmenellään ja istuutui tuolin käsinojalle. "Kippis ja kulaus, rakkaani." Kippistimme ja hörppäsimme laseista. "Minun on oikeastaan ollut ikävä sinua. Viikko on pitkä aika." Raija sanoi haaveellisena. Hän pujotti kätensä niskani taakse ja pörrötti hiuksiani. "Viime viikonloppuna meillä olikin kivaa, vai mitä." "Olihan meillä. Voisimme ottaa vaikka uusiksi." sanoin ja hyväilin puseron päältä Raijan pystyjä rintoja. Avasin napit ja pujotin käteni kankaan alle. Raijalla ei ollut rintaliivejä yllään ja puristin paljaan rinnan kämmeneeni. Nänni kovettui kämmenpohjaa vasten ja hyväilin paljasta ihoa hellästi. Raijan hengitys muuttui kiivaammaksi. "Sinä et ainakaan aikaile." hän sanoi. "Mennään makuuhuoneeseen. Tule, kulta." Raija nousi ja tarttui minua kädestä vetäen perässään. Makuuhuoneessa riisuuduimme vuoteen vastakkaisilla puolilla toisiamme katsellen. Raijan hoikka vartalo sa vereni kiertämään nopeammin ja paine kalussani kasvoi saaden sen nousemaan kohti kattoa.

"Katso nyt, mitä sait aikaan." sanoin ja otin kullini varresta kiinni vetäen esinahkaa taakse. "Tämä alkaa olla jo ihan valmiina." "Kyllä täälläkin odotetaan jotakin." sanoi Raija painaen kätensä pillulle. "Tule."

Menimme vuoteeseen ja painauduimme kyljittäin toisiimme kiinni. Suutelimme kiihkeästi ja puristimme vartalomme tiiviisti yhteen. Kaluni etsiytyi Raijan reisien väliin ja tökki pillun huulia. Hyväilin tytön selkää vieden käteni kiinteille pakaroille. Raija nosti toisen jalkansa vyötärölleni ja työnsin käteni takakautta hänen kostealle vitulleen. Hän vei kätensä väliimme ja tarttui paisuneeseen kaluuni. Raija hyväili klitoristaan kaluni päällä samalla kun painoin sormea sisään pillun huulten väliin. Työntelin kaluani vitun reunoille ja levitin aukkoa. Kyrpä luisui helposti pilluun. "Voi kun tuntuu hyvältä. Ollaan ihan hiljaa tällä tavalla." Raija sanoi ja liikutti hitaasti lantiotaan kalun painuessa syvemmälle märän vitun poimuihin. Painelin sormella pyllynreikää ja työnsin kalua syvemmälle. "Anna minä tulen päälle." sanoi Raija ja nousi hajareisin ylleni. "Näin saan sen syvemmälle."

Raija nosti jalkansa koukkuun ja istui sylissäni kyrpä syvällä vittunsa pohjassa. Hän liikkui hitaasti, nautiskellen. Kaluni oli tiukassa puristuksessa Raijan pillussa. Hän käytti vitun lihaksia ja tunsin kuinka kaluni imettiin yhä syvemmälle. "Voi, kulta. Minä saan ihan pian." "Anna tulla vain." sanoin ja työntelin kaluani ylöspäin. Raija liikutti pyllyään kiivaammin ja laukesi voimakkaasti. "Aaah. Nyyyyt. Se tuleee." hän voihki ja lysähti päälleni vavisten. Itse en vielä lauennut ja kyrpäni oli kovana Raijan pillussa. Puristin hänen pakaroitaan ja nostin lantiotani ylös kalun työntyessä vitun huulien välissä.

"Anna minä tulen takaa päin. Se on suosikkiasentoni." sanoin ja puristelin Raijan pyllyä. "Kyllä minäkin siitä tykkään." hän sanoi ja nousi polvilleen painaen rintansa sängylle. Paljas pylly oli ylhäällä ja märkä vittu avoimena edessäni. Tartuin kyrpääni ja painoin sen yhdellä rajulla työnnöllä pohjaan asti.

"Oih kun tulee syvälle. Paina kovempaa." hän voihki edessäni. Tartuin hänen vyötäröstään kiinni ja työntelin kulliani edestakaisin litisevän märässä, liukkaassa vitussa. Tunsin laukeamiseni olevan lähellä. "Pian lähtee." sanoin ja työntelin tiheämmin. "Minäkin tulen. Nyyyt." Laukesin ja purkasin spermani Raijan pilluun. Hän lysähti vatsalleen vuoteelle ja kaluni luiskahti ulos. Painauduin hänen päälleen kalu pyllyn vaolla. "Ihanaa. Sinä rakastelet ihanasti." sanoi Raija huohottaen allani. Kierähdin hänen viereensä ja Raija painautui kylkeeni. "Minä tosiaan tykkään sinusta, Seppo." hän kuiskasi hiljaa. "Minäkin tykkään sinusta." vastasin totuuden mukaisesti. "Sinun kanssasi on mukava olla. Muutenkin kuin sängyssä."

"Kuule, Seppo. Kerro jotain itsestäsi. Onko sinulla ollut tyttöystävää ja mitä sinä harrastat vapaa-aikanasi." "Kyllä minulla oli tyttö. Sirkka." aloin kertoa itsestäni. Kerroin Sirkan ja minun riidoista ja muista miehistä. Erosta ja katkeruudesta, jonka se oli tuonut tullessaan. "Harrastuksia minulla ei oikein olekaan. Tietokoneet vievät aikani melko totaalisesti, eikä aikaa juuri jää muuhun. Mitä nyt joskus ehdin lenkille. "Entäs sinä. Kerro sinäkin itsestäsi."

Raija painautui tiukemmin kylkeeni ja aloitti tarinansa. Hän oli hieman alle kolmekymppinen, naimaton ja aika hiljainen, ujokin omasta mielestään. Miehiä hänellä ei ollut kovinkaan montaa ollut, eikä mitään pidempiaikaista suhdetta ollenkaan. "Ei seksi minulle kaikkea merkitse, niin kuin se tuntuu tekevän Caritalle. Jos himo pääsee yllättämään, ei sen tyydyttämiseen välttämättä miestä tarvita. Omat sormet riittävät useinmiten." hän kertoi avoimesti. "Tyydytätkö sinä usein itseäsi?" kysyin ajatuksesta kiihottuen. "Aika usein. Joskus montakin kertaa päivässä, mutta joskus menee viikkokin, ettei seksi käy ollenkaan mielessä. Entä sinä?" "Pakkohan se on paineitaan purkaa. Näen usein yöllä seksikkäitä unia ja herätessä on sellainen pakotus jalkojen välissä, että jotakin on tehtävä." sanoin ja peristin Raijaa tiukemmin itseäni vasten. "Miten sinä sen teet?" hän kysyi. "Onko sinulla jotain unelmia, vai katseletko pornolehtiä siinä samalla?" "Yleensä kuvitelmat riittävät, mutta joskus katson seksivideoita ja tyydytän itseäni. Yhden elokuvan aikana saatan saada montakin orgasmia. Kiihottavatko kuvat sinua?" "Olen minä joitakin lehtiä ostellut ja aika usein niitä selailenkin. Jotenkin toisen naisen alastoman vartalon näkeminen kiihottaa. En minä lesbo ole, eikä minulla kai ole edes mitään taipumuksia siihen suuntaan, mutta naisen vartalo on kyllä kiihottavampi, kuin miehen." "Niin minustakin." sanoin ja hyväilin hänen rintaansa hellästi. Tunsin nännin kovettuvan ja nipistin sitä pehmeästi. "Usein katson hankkimaani lesbofilmiä ja aina se saa hormonit hyrräämään. Siinä kaksi naista rakastelee keskenään tekopeniksellä. Onko sinulla hieromasauvaa?" "On minulla. Ostin kerran Tanskasta." hän sanoi ujostellen. "Se on sellainen aidon peniksen näköinen." "Käytätkö sitä koskaan?" "Joskus." hän tunnusti. "Se tuntuu melko aidolta ja kun laittaa vibran päälle, sillä voi hyväillä klitorista tehokkaasti ja saan orgasmin hyvin nopeasti."

"Saisinko kokeilla sitä sinulle? Haluaisin antaa sinulle orgasmin ja katsoa, kun sinä nautit." Raija hyväili hiljaa rintaani ja laski kättään alemmaksi, kunnes tavoitti kovana seisovan kaluni. Hän veti esinahan taakse ja paljasti kiiltävän terskan. Hitain liikkein hän runkkasi kaluni vartta ja kyrpä paisui yhä suuremmaksi. "Se on tuolla yöpöydän laatikossa. Ota se sieltä." hän sanoi ja päästi kaluni vapaaksi. Ojensin käteni ja avasin laatikon. Vedin keinopeniksen Raijan rinnoille ja hyväilin sillä kovina tököttävi nännejä. "Makaa selälläsi, äläkä tee mitään. Ole vain ja nauti." snoin ja painoin Raijan sängylle. Pyörittelin sauvaa hänen rinnoillaan ja vein sitä hitaasti alemmaksi. Raija levitti kutsuvasti jalkansa ja vaivuin hoikkien reisien väliin.

"Mikä unelma saa sinut kiihottumaan?" kysyin samalla kun siirsin häpykarvoja pois pillunhuulten päältä. "Usein kuvittelen, miltä tuntuisi kun kaksi miestä rakastelee minua yhtä aikaa. Toinen oikeasti ja toinen pyllyyn." hän kuiskasi. Painoin tärisevää tekokullia hitaasti hänen pilluunsa, joka avautui sauvan edessä. Oli erittäin kiihottavaa katsoa näin läheltä, kuinka aidon näköinen kyrpä upposi naisen liukkaaseen vittuun. "Haluaisitko joskus toteuttaa unelmasi?" kysyin. "En varmaankaan olisi siihen valmis, mutta ajatus kiihottaa kovasti." hän sanoi huohottaen. Työnsin tekokyrpää syvemmälle hänen vittuunsa ja pian oli enää tyvi näkyvissä. "Sinä olit ensimmäinen, joka minua on nussinut pyllyyn."

Liikuttelin hieromasauvaa Raijan limaisessa vitussa nopeammin. Hän nosti alapäätään ylemmäksi, jotta saisi sauvan syvemmälle sisäänsä. Nussin Raijaa tekokyrvällä ja nuolin samalla paisunutta klitorista. "Voi, kulta kun tuntuu ihanalta." hän huohotti ja puserteli rintojaan. "Pian tulee. Aaah. Nyyyt." hän kirkaisi vaimeasti ja laukesi vapisten. "Mahtavaa. Vielä, vielä." Työntelin sauvaa litisevässä pillussa ja Raija sai toisen orgasmin heti edellisen jälkeen. Hän nyyhkytti nautinnosta ja hervahti liikkumattomaksi sängylle. Nousin ylemmäksi ja suutelin hänen rintojaan. Painoin pääni tissien väliin ja pidin sauvan yhä pillussa.

"Voi, Seppo. Se oli kerta kaikkiaan ihanaa. Sain niin mahtavan orgasmin, että luulin varpaista kynsien irtoavan." hän huohotti hengästyneenä. "Mene siihen selällesi, niin minä imen sinua." Käännyin selälleni vuoteella kyrpäni sojottaessa kohti kattoa. -skeinen oli ollut niin kiihottavaa, että laukesin melkein itsestään. Raija painoi kaluni rintojensa väliin ja runkkasi minua tisseillaan. Hän levitti jalkani ja otti kovan kaluni suuhunsa. Käsi puristeli hellästi kiveksiä ja kieli lipoi terskaa. Raija kostutti sormensa vittunsa mehuissa ja työnsi sen peräaukkooni.

"Onko sinun pyllysi herkkä. Tuntuuko tämä hyvältä?" hän kysyi kun likkutti liukasta sormeaan pyllynreijässäni. "Hyvältä tuntuu. En kestä enää kauaa." sanoin, sillä tunsin orgasmin lähestyvän. "Nyt se tulee." Laukesin Raijan suuhun. Sperma valui hänen huuliltaan, kun kieli lipoi paisunutta terskaa. Ruiskin koko lastin hänen suuhunsa ja kasvoille, mutta Raija ei siitä välittänyt, vaan imi kaluani kiivaasti. Pallini tyhjenivät ja Raija painoi poskensa veltostuvalle kalulleni. Levättyämme hetken, kävimme vielä suihkussa ja menimme nukkumaan. Raija kietoutui ympärilleni ja nukahdimme sylikkäin. Tunsin hellyyttä tätä tyttöä kohtaan. Jotakin sellaista, mitä en ollut tuntenut kehenkään pitkiin aikoihin. Se sai sydämeni lyömään tiheämmin ja kämmenet hikoamaan. Tämä oli jotakin uskomattoman fantastista. Uskoin, että suhteestamme voisi kehittyä vielä vakavampaakin, mutta sille pitäisi antaa aikaa kehittyä. Heräsin yöllä ja nousin varovasti vuoteesta, etten herättäisi Raijaa. Tissuttelin alastomana kylpyhuoneeseen ja tyhjensin rakkoni. Menin keittiöön ja avasin jääkaapin oven. Kaadoin viinipullosta kunnon kulauksen lasiin ja jäin ikkunan eteen ryypiskelemään. Kuulin askeleita takaani ja käännähdin. Raijakin oli herännyt ja painautui alastomana vartaloani vasten.

"Täällä sitä vain ryypätään heti kun silmä välttää." hän kuiskutteli kujeellisesti puristautui kaulaani. "Pakko kerätä voimia. Sinä imet miehestä mehut niin totaalisesti, että välillä on tankattava." sanoin ja puristin vapaalla kädelläni Raijan pakaraa ja hän kehräsi tyytyväisenä rintaani. "Tuletko pian nukkumaan?" "Pian. Poltan vain yhden tupakan ja tulen sitten. Jää tähän seurakseni." sanoin sytyttäessäni savuketta liesituulettimen alla. Raija nosti pyllynsä työpöydän reunalle ja heilutteli viehkeästi sääriään. "Seppo. Minua haluttaa taas." hän kuiskasi käheästi. "-lä puhu. Pikkukaveri osoittaa muutenkin jo elonmerkkejä." sanoin ja viittasin jalkoväliini, jossa kaluni nosteli päätään. "Mennään sänkyyn rakastelemaan."

Nostin Raijan syliini ja kannoin hänet makuuhuoneen vuoteelle. Makasimme aivan rauhassa toisiimme painautuneina ja annoimme kiihotuksen yltyä polttavaksi himoksi. Suutelimme ja nuolimme toistemme kasvoja. Painoin käteni Raijan jalkojen väliin ja kostealle vaolle. Vedin sormillani häpyhuulia erilleen ja pujotin keskisormen liukkaaseen aukkoon samalla kun pyöritin peukaloa klitoriksella. Raija tarttui kaluuni ja alkoi runkata sitä hitaasti. Kullini paisui hänen käsittelyssään ja pakotus voimistui palleissani. Raija työnsi minut selälleni ja kääntyi 69-asentoon päälleni. Kostea, kaunis pillu oli silmieni edessä. Levitin sormillani vittua auki ja upotin kieleni poimuihin. Tavoitin kielelläni klitoriksen. Nuolin vittua ja imin paisunutta klitorista voimakkaasti. Raija vääntelehti päälläni ja upotti kulliani suuhunsa. Hän nussi kyrpääni huulillaan ja puristeli pallejani. Raija nousi ja liukui kohti nivusiani. Hän nousi hajareisin kyrpäni ylle takapuoli minuun päin. Hitaasti, melkeinpä kiusoittelevan hitaasti, hän laskeutui alemmaksi ja nielaisi kaluni pilluunsa. Se upposi syvälle märkään aukkoon ja Raija liikutti pyllyään vatsallani kyrpäni kutitellessa vitun pohjaa.

"Sinulla on ihana kalu. Tuntuu niin hyvältä kun se on näin syvällä." hän sanoi nautiskellen. "Kiihottavaa katsella sinun pyöreätä pyllyäsi. Nosta välillä vähän ylemmäksi ja paina sitten taas pohjaan asti." Raija nosti pyllyään niin, että kullini oli vähällä luiskahtaa pillusta. Sitten hän hitaasti painoi itseään alas päin ja kaluni oli jälleen vitun pohjassa. Kurotin kättäni ja otin hieromasauvan yöpöydältä. Painoin sauvaa Raijan pakaroiden väliin ja hyväilin sillä hellästi hänen peräaukkoaan. Raija nojautui eteenpäin ja laski rintansa polvieni väliin lakanalle. Pyllynreikä oli kyrpää täynnä olevan vitun yläpuolella. Kostutin tekokullin pillun nesteissä ja työnsin sitä varovasti pyllyyn. Reikä avautui sauvan edessä ahtaana. Hitaasti painoin muovista korviketta syvemmälle anukseen. Raija vapisi kiihkosta päälläni ja kaluni oli todellisessa puristuksessa.

Hieromasauva oli syvällä Raijan perseessä. Liikutin sitä hiljaa edes takaisin ja tunsin kullissani sen aiheuttaman paineen. "Tätähän sinä olit uneksinut. Kalu kummassakin reijässä yhtä aikaa." "Voi, Seppo kulta. Tuntuu ihanalta. Olen aivan täynnä kullia." hän huohotti ja työnteli pyllyään nopeammin kulliani vasten. Painoin hieromasauvan niin syvälle Raijan peräaukkoon, kuin vain sain sen mahtumaan ja käänsin vibran päälle. Voi taivas, mikä tunne. Tärinä hieroi syvällä vitussa olevaa kyrpääni ja laukeamiseni oli hyvin lähellä. "Tuleeko sinulta pian?" kuiskasin ja painelin hieromasauvaa pyllyyn. "Ihan pian. Voi kun tuntuu ihanalta." Raija kiihdytti liikkeitään ja kullini paineli voimalla vitun pohjukkaa. Laukesimme yhtä aikaa. Orgasmia tuntui jatkuvan ja jatkuvan. Kullini sysäyksistä ei meinannut tulla lainkaan loppua. Raija lysähti jalkojeni väliin ja sauva luiskahti ulos liukkaasta peräaukosta. Huohotimme molemmat raskaasti. Raija kierähti viereeni.

"Kiitos, kulta." hän kuiskasi. "Unelmasta tuli melkein totta. Ainakin se tuntui mahtavalta. Untuiko sinusta?" "No varmasti." sanoin. "Sauva tärisytti kertakaikkiaan mukavasti. Vai mitä." "Tärinä tuntuu vieläkin pyllyssä. Kokeile vaikka." hän sanoi ja vei käteni pakaroilleen. "Tärisee se." sanoin ja puristin pyllyä. Painoin sormea pyllynvakoon ja hyväilin hiljaa. "Täältäkin." Suutelin Raijaa kiihkeästi ja sivelin toisella kädellä hänen rintojaan. Raija vei kätensä kalulleni ja tarttui sen varresta kovalla otteella. "Tämäkin tärisee. Aina vain kovemmin." hän huokaisi ja runkkasi kovenevaa kaluani pitkin vedoin. "Anna minä vähän imen sitä." Raija kumartui ja otti kaluni huuliensa väliin. Hän imi ja lutkutti terskaa ja olin vähällä laueta heti. Vedin kyrpäni ulos hänen suustaan ja käänsin hänet selälleen. Nostin Raijan jalat ylös ja painoin reidet pystyihin rintoihin. Vittu oli kosteana ja avoimena edessäni. Ohjasin kullini kädellä Raijan pillulle ja painoin yhdellä työnnöllä sen pohjaan saakka. Tässä asennossa yltää todella syvälle. "Kulli on melkein sitäkauttakin kurkussani. Paina vielä syvemmälle." Raija huohotti. Hän nosti alapäätään minua vasten ja työntelin kyrpää liukkaassa vitussa edes takaisin. Raija huohotti työntöjen tahdissa ja pillusta kuuluva litinä vain lisäsi kiihkoani. "Sinulla on liukas pillu." "Saan taas pian. Tuleeko sinulta?" "Pian. Nussitaan kovaa." sanoin ja kiihdytin tahtia. Työntelin kaluani vittuun niin nopeasti kuin pystyin, eikä kestänyt kauaa, kun kyrpäni purkasi nesteensä Raijan pillun pohjalle. Samassa Raijakin sai orgasminsa. Valahdin velttona hänen päälleen ja hautasin kasvoni pystyjen rintojen väliin.

"Voiko rakasteleminen olla tosiaankin näin ihanaa?" Raija huokaisi. "Se on aivan niin ihanaa, kuin me sen haluamme olevan." Suutelin Raijan rinnanpäitä ja imasin hellästi nännejä. "Käydäänkö pesulla ja nukutaan sitten aamuun asti. Minä herätän sinut rakastelemaan aikaisin, jotta voimme olla yhdessä mahdollisimman kauan."

"Ei minulla ole aamulla minnekään kiirettä. Mutta mennään vain pesulle. Haluan pestä sinut joka paikasta." sanoin ja nousimme ylös. Peseydyimme nopeasti ja menimme tosiaankin nukkumaan. Olimme molemmat väsyneitä rakastelemisesta. Nukuimme aamuun asti ja Raija tosiaankin herätti minut rakastelemaan. Lemmiskelimme hellästi ja laukesimme molemmat useita kertoja. Raija osoitti avoimesti tunteensa minua kohtaan ja se sai minut vaivautumaan, sillä itse en vielä ollut varma, mitä tunnen Raijaa kohtaan. Söimme aamiaista kuin nuoret rakastavaiset ikään ja juttelimme asioista, jotka tuntuivat kiinnostavan molempia. Suhteemme syveni hiljalleen, sillä huomasimme pitävämme samoista asioista. Tästä saattaisi tulla vakavampaakin, mutta sen näyttäisi aika.

5. Luku

Ihmisen elämä on perin merkillinen kokemus. Yleensä sitä ei osaa elää, ennenkuin se alkaa olla lopuillaan. Olin joskus aikojen alussa päättänyt elää oman elämäni täysillä ja kokonaan, sillä olin nähnyt joidenkin ystävieni elämän valuvan hukkaa.

Arkinen aherrus vei ajatukseni pois Raijan ihanasta vartalosta, lemmenjanosta ja rakkaudesta. Tiesin Raijan olevan jo nyt hyvin tärkeä minun elämässäni, enkä osannut suhtautua siihen tarpeeksi vakavasti. Tunsin jotakin sellaista, mitä olin aikaisemmin saanut katua. Minulla oli toinenkin nainen mielessäni. Carita. Hänen seksinnälkänsä tuntui olevan pohjaton ja olisin halunnut kokea vielä uusia seikkailuita, mutta en uskaltanut jostain syystä ottaa yhteyttä. Niinpä Carita soittikin minulle keskiviikkoillalla, melko myöhään.

"Morjensta, Seppo." hän hihitteli puhelimessa ja arvasin alkoholilla olevan hieman osuutta asiassa. "Lähde tänne. Minulla on sormet pillussa, mutta sinne pitäisi saada jotakin paksumpaa. Sinun kyrpääsi." "Nyt on kyllä aika myöhäistä ja huomenna on täysi työpäivä." yritin estellä, mutta turhaan.

"Kyllä sinun on nyt melkeinpä pakko tulla. Mulla on vittu niin kuumana, että en voi edes istua. Kastuu pian joka paikka. Tule heti nyt. Ei sinulla mene kuin kymmenen minuuttia." Carita selvitti luuriinsa. Eihän siinä muukaan auttanut kuin vetää vaatteet niskaa ja lähteä. Oikeastaan minun teki mielenikin naida Caritaa, eikä lähteminen ollut lainkaan vastenmielistä.

Kävelin reippaasti ja pian soitin Caritan ovikelloa. Sisältä kuului musiikin pauhu ja kuulosti siltä, kuin siellä olisi ollut vieraita. Carita avasi oven aamutakkiin pukeutuneena ja horjahteli selvästikin hiprakassa. "Ah. Uljas prinssini saapui." hän kikatti ja heittäytyi kaulaani. "Astuos matalaan majaani, ylhäisyys." hän jatkoi ja vei kätensä jalkoväliini pusertaen palleja housujen läpi. Carita porhalsi aamutakin liepeet hulmuten suoraan olohuoneeseen. Jätin päällysvaatteeni naulakkoon ja menin perässä. Olihan siellä vieraita.

Nojatuolissa istui kaunis tummaverinen tyttö. Pitkät hiukset valuivat vapaina olkapäille. Hänellä oli yllään vain tiukkaakin tiukempi neulepusero ja lyhyt hame, joka anteliaasti paljasti hoikkaa reittä. "Seppo, tämä on Sirpa. Sirpa, tämä on Seppo. Sanokaa hei." Carita esitteli meidät. Katsoin Sirpaa silmiin ja kättelin asiallisesti. Sirpan nännit olivat paisuneet puseron alla ja seurasin katseellani rintojen pyöreätä muotoa. Hänen vartalonsa oli upea. Oikea unelma. Pystyt ja pyöreät rinnat, hoikka vyötärö ja kiihottavan muotoinen pylly. Kaikki kohdallaan.

"Hei, Seppo." Sirpa sanoi hunajaisella äänellä. "Istu alas, niin saat ryypyn. Tai kaksi heti kerralla. Me olemme jo ottaneet muutaman hörpyn." Carita selosti ja työnsi minut toiseen nojatuoliin Sirpaa vastapäätä. Tuijotin Sirpan nännejä, jotka yrittivät työntyä puseron läpi. Olisin mielelläni imaissut ne suuhuni ja imeskellyt niitä kuin tikkunekkuja. Sirpa huomasi himokkaan katseeni ja työnsi rintojaan pystympään. Luulin jo puseron repeytyvän kun Carita toi meille juomat.

"Ole hyvä. Ja kippis." Kippasin paukun kerralla kurkkuuni ja ähkäisin, sillä se oli todella vahvaa ainetta. "Sillä tavalla, Sepposeni." Carita sanoi ja lähti lasini kädessään kaatamaan lisää. Sirpa levitteli jalkojaan edessäni ja näin pitkälle hameen alle, jossa karvakolmio oli piilossa. Hän hyväili rintojaan hiljaa puseron päältä ja puristeli reisiään yhteen. Carita toi uuden paukun käteeni ja istahti muitta mutkitta syliini päätään nostelevan kullini päälle. Hän hieroi pyllyään kaluani vasten ja sai sen ujutettua pyllynvakoonsa turvaan.

"Tämä Seppo se onkin varsinainen ori. Kyrpä pystyssä koko ajan." Carita innostui ja paineli pakaroitaan kalulleni. "Ja isokin se on. Taivaallisen ihana." "Sitähän täytyisi sitten kokeilla." hyräili Sirpakin. Kaksi naista, jotka molemmat ilmiselvästi halusivat nussia ja saada kyrpää. Taitaisi tulla kova ilta, tuumin ja otin juomaa. "Seppo haluaisi joskus katsella kahden naisen lemmiskelyä. Mitä sanot, Sirpa? Olisiko se toteuttamisen arvoinen haave?" kysyi Carita kiihkon liekit silmissään. "Saattaisi ollakin." Sirpa vastasi ja katsoi minua suoraan silmiin. "Haluaisitko katsella meidän rakasteluamme, Seppo?" hän kysyi kuin tavallista asiaa. Katsoin tyttöjä vuoron perään ja näin jo heidät alastomina vuoteessa. Kyrpäni pullistui housuissa Caritan pyllyä vasten kovana ja ilmaisi siten oman mielipiteensä asiasta. "Tottakai, jos te vain siihen suostutte." "Olemme me ennenkin rakastelleet yhdessä. Silloin kun ei ole miestä lähettyviltä löytynyt." sanoi Sirpa ja nousi nojatuolista. Hän veti puseron päänsä yli ja heitti sen lattialle. Caritakin nousi ja haki videokameran kaapista. "Seppohan voisi kuvata lemmiskelymme. Hänellä kun on jo kokemusta filmaamisesta. Carita sanoi ja antoi kameran minulle. Hän meni Sirpan eteen ja ojensi kätensä tämän mehukkaille rinnoille.

Käynnistin kameran ja otin tytöt tähtäimeen. Carita hyväili hiljaa Sirpan tissejä nännien paisuessa entisestäänkin. He painautuivat toisiinsa kiinni ja suutelivat intohimoisesti. Sirpa riisui Caritankin yläruumiin paljaaksi ja rinnat koskettivat toisiaan. Hitaasti tytöt pudottivat vaatteensa lattialle ja olivat viimein alastomina edessäni. He hyväilivät alastomia vartaloitaan ja hieroivat tissejään vastakkain. Kyrpäni seisoi housuissani kovana ja vapaalla kädelläni avasin vyöni ja laskin farkkuni nilkkoihin. Potkin housut pois ja riisuin saman tien paitanikin. Sirpa pudottautui polvilleen lattialle ja upotti kasvonsa Caritan häpykarvoihin. Sormillaan hän levitti pillun huulia ja nuoli vittua. Kuvasin kaiken läheltä ja olin vähällä ruiskauttaa spermat matolle katsoessani linssin läpi häpyyn painuvaa kieltä.

"Oi kun tuntuu hyvältä, Sirpa." Carita huokaisi ja veti Sirpaa hiuksista lähemmäksi pilluaan. Sirpa nuoli niin että litinä vain kuului. Caritakin laskeutui polvilleen lattialle ja tytöt painautuivat kiimaisina toisiaan vasten. Sirpa vajosi selälleen ja levitti kutsuvasti reitensä. Carita avasi sormillaan Sirpan vitunhuulet levälleen ja painoi sormensa kosteaan ja liukkaaseen aukkoon. Sirpa nosti alaruumistaan ylemmäksi ja pillu avautui Caritan sormille.

"Nussi minua." Sirpa huohotti. Carita runkkasi Sirpan litisevää vittu sormillaan ja kumartui nuolemaan klitorista. Kuvasin lähikuvaa ja kyrpäni oli haljeta kiihotuksesta. Carita kääntyi Sirpan päälle ja tarjosi omaa pilluaan imettäväksi. Tytöt kiemurtelivat 69-asennossa lattialla ja nuolivat toistensa vittuja. Filmatessani minun oli pakko tarttua kulliini ja vedellä esinahkaa edestakaisin.

Carita sai orgasmin ja Sirpa laukesi pian hänen jälkeensä. He lysähtivät toistensa viereen pillut mehuja valuen. Sirpa kääntyi vatsalleen puoliksi Caritan päälle ja imaisi nännin suuhunsa. En kestänyt enää vaan sammutin kameran ja menin kontilleni Sirpan taakse. Tartuin häntä vyötäröltä ja yhdellä rajulla työnnöllö painoin kovan kyrpäni hänen vittuunsa pohjia myöten. Muutaman työnnön jälkeen laukesin ja vedin kaluni vitusta ruiskauttaen spermani Sirpan pyllylle ja selälle. Heittäydyin lattialle tyttöjen viereen selälleni huohottaen äskeisestä kiihtymyksestä. "Et voinutkaan katsella." ilkkui Carita leikkisästi. "Nyt voisin minä filmata teidän lemmiskelyänne." hän jatkoi ja nousi ottaen kameran sohvalta, jonne olin sen jättänyt. Carita käynnisti kameran ja suuntasi sen Sirpaan. "Nussikaa nyt, niin saadaan se videolle." Carita sanoi pitäen kameraa olallaan yhdellä kädellä toisen painuessa kostealle pillun karvoitukselle. Sirpa kääntyi puoleeni ja tarttui kulliini upottaen sen suuhunsa. Hän imi kaluani ja sai sen hetkessä kovaksi.

Sirpa nousi päälleni ja istui kyrpääni. Se upposi helposti Sirpan märkään pilluun ja hän aloitti kiivaan ratsastuksen. Tartuin edessäni pomppiviin tisseihin ja puristelin niitä rajusti. Carita oli Sirpan takana ja kuvasi sisään ja ulos liukuvaa kaluani samalla kun runkkasi vittuaan sormillaan. "Voi. Minulta tulee kohta." Sirpa huohotti ja kiihdytti tahtia. Kyrpäni vatkasi litisevässä vitussa. Sirpa kiljaisi ja sai rajun orgasmin. Itse en vielä lauennut ja Sirpan kaatuessa viereeni, nousi punapäinen kaluni kohti kattoa. Carita filmasi kulliani aivan läheltä ja tarttui siihen kädellään. Hän veteli esinahkaa paisuneen terskan yli ja pian ruiskautin spermat melkein kameran linssiin. Carita hiveli hitaasti veltostuvaa kaluani ja laski sitten kameran kädestään ojentaen sen minulle. "Nyt on taas sinun vuorosi filmata." hän sanoi ja nousi hajareisin Sirpan kasvojen ylle. Käynnistin kameran ja kuvasin Caritaa, joka levitti sormillaan märkää pilluaan Sirpan nuoltavaksi.

Sirpa lipoi kielellään Caritan vittua ja upotti sormiaan Caritan pyllyyn. Otin lähikuvaa pilluun painuvasta punaisesta kielestä ja kaluni nousi jälleen pystyyn. Ei kestänyt kauaa, kun Caritakin sai orgasminsa ja heittäytyi sitten Sirpan viereen lattialle. "Nyt voitaisiin käydä suihkussa ja katsoa sitten äskeinen elokuva." Carita sanoi hengästyneenä ja nousi ylös. Hän lähti pylly keikkuen pesuhuoneeseen ja seurasimme Sirpan kanssa perästä. Pesimme toisiamme hyväillen ja huuhtelimme kiiman limat pois elimistämme. Kuivasimme toisemme hellästi ja palasimme olohuoneeseen jo hieman kiihottuneina. Kyrpäni sojotti taas pystyssä ja olisi ollut valmiina uuteen taistoon.

Carita kävi sekoittamassa meille uudet ryypyt ja istuimme kaikki sohvalle, minä tyttöjen väliin, ja käynnistimme videon. Oli kiihottavaa nähdä kaikki uudestaan filmiltä. Oman rakastelunsa katsominen sai kyrpäni paisumaan ennätysmittoihin, eikä sitä yhtään helpottanut kädet, jotka puristelivat vuoroin palleja, vuoroin vetivät esinahkaa taakse. Sirpa laski päänsä syliini ja otti kuuman kullini huuliensa väliin. Hän imi terskaa hellästi ja lutkutti sitä kielellään. Carita laskeutui lattialle ja levitti Sirpan reidet eteensä. Hän avasi sormillaan Sirpan kostean pillun ja painoi kielensä paisuneelle clitorikselle. Työnsin käteni Sirpan pyllyn alle ja painoin sormeani hänen peräaukkoonsa. Sirpa päästi kullini suustaan ja nousi syliini selkä minuun päin. Hän laskeutui hitaasti alaspäin ottaen kyrpäni sisäänsä. Carita oli polvillaan lattialla edessämme ja katsoi, miten paisunut elimeni upposi märkään vittuun pohjia myöten. Tunsin hänen kätensa kullini varrella. Carita runkkasi pallejani, kun Sirpa ratsasti rajusti päälläni. Pillu litisi nesteistä märkänä ja Sirpa sai rajun orgasmin lysähtäen selälleen päälleni. Hän kierähti lattialle viereeni ja Carita otti hänen paikkansa sujauttaen kovana seisovan kyrpäni vittuunsa.

Otin edessäni pomppivat tissit kouriini ja pusertelin niitä rajusti Caritan voihkiessa sylissäni kyrpä syvällä vitussaan. Imin koviksi paisuneita nännejä vuoron perään. Carita ratsasti rajusti kullillani ja saimme pian molemmat orgasmin. Tunsin, miten spermani purkautui Caritan pillun pohjukkaan pallieni tyhjentyessä. Carita valahti veltoksi sylissäni ja laskeutui lattialle Sirpan viereen. Hyväilimme hellästi toisiamme ja annoimme hengityksen tasaantua äskeisen kiiman jäljiltä. "Sepossa tuntuu olevan miestä kahdellekin." sanoi Sirpa hiljaa. "Minä ainakin sain kerta kaikkiaan ihanan orgasmin." "Minähän sanoin, että Seppo on varsinainen teräsmies. Vai pitäisikö sanoa teräskyrpä." hihitteli Carita ja otti velton kullini käteensä. "Nyt tämä ei kyllä ole ihan terästä, mutta varmasti taas pian." hän sanoi ja runkkasi hitaasti kaluani, joka taas osoitti jäykistymisen merkkejä. Sirpa tuli viereeni ja painautui tiukasti kylkeeni. Hän puristeli sormillaan nännejäni ja suuteli minua kiihkeästi. Carita otti kullini suuhunsa ja imi terskaa voimakkaasti. Tunsin hänen kielensä pyörivän kyrvän pään ympärillä. Kaluni paisui nopeasti juhlakuntoon. "Voisitko nuolla minun vittuani, Seppo? Sekin kaipaa taas käsittelyä." Sirpa kuiskasi korvaani ja nousi polvilleen painaen kätensä jalkojensa väliin.

"Tule tähän päälleni. Haluaisinkin nuolla sinun ihanaa pilluasi." Sirpa levitti reitensä kasvojeni yläpuolelle ja raotti sormillaan pillunhuulia. Näin paisuneen klitoriksen ja otin sen suuhuni imien hellästi. Lipsutin kieltäni klitoriksen ympärillä ja painoin sormeani Sirpan pyllynreijälle. Hän huohotti raskaasti ja liikutti lantiotaan kieleni tahdissa. Painoin sormeni Sirpan ahtaaseen peräaukkoon niin syvälle, kuin se meni ja nussin anusta rajusti.

Carita nousi päälleni ja ohjasi kyrpäni märkään vittuunsa. Se upposi helposti pohjaan asti ja tunsin pillun puristuksen kaluni varrella. Hän nussi rauhallisesti ja melkeinpä kiusoittelevan hitain liikkein. Imi kyrpäni välillä aivan vittunsa pohjaan asti, välillä vain terska oli häpyhuulien välissä. Carita ratsasti päälläni nopeammin ja sai viimein rajun orgasmin lysähtäen vavisten viereeni lattialle. Nuolin Sirpan märkää vittua ja työntelin sormeani hänen pyllyynsä. Sirpa nousi kasvojeni päältä. Hän meni alemmaksi ja istui kovana seisovaan kyrpääni, ottaen sen syvälle liukkaaseen pilluunsa. Carita kohottautui imemään ja nuolemaan Sirpan tököttäviä nännejä ja puristeli samalla kädellään paisuneita pallejani. Tunsin hänen työntävän peukalonsa Sirpan pyllynreikään, syvälle. Carita nussi sormellaan Sirpan pyllyä, eikä kestänyt kauan kun laukesimme molemmat. Carita runkkasi sormillaan litisevää vittuaan ja s ai yhtä aikaa orgasminsa. Lojuimme alastomina ja hikisinä lattialla vieretysten, hiljaa toisiamme hyväillen ja nauttien laukeamisen jälkitunteista.

"Nyt mennään kaikki pesulle ja sitten nukkumaan." sanoi Carita vieläkin hengästyneenä äskeisestä rakastelusta. "Minä ainakin alan olla jo ihan poikki." "Mennään vaan pesulle, mutta nukkumisesta ei vielä vähään aikaan taida tulla yhtään mitään." Sirpa huokaili käsi kulliani hyväillen. "Täällä taitaa pian taas olla elämää." Nousimme lattialta ja marssimme peräkanaa kylpyhuoneeseen. Edelläni keinui kaksi kauniin muotoista pyllyä, enkä saanut silmiäni irti niiden houkuttelevista vakosista. Tällaista seksiseikkailua en ollut aikaisemmmin kokenut ja aioin nyt ottaa sitä kaiken irti. En enää välittänyt huomisesta työpäivästä, sillä yksityisyrittäjänä voisin kyllä jättää yhden päivän väliin. Menimme suihkuun ja aloimme pestä toisiamme virtaavan veden alla. Kullini nousi heti pystyyn, kun saippuoin kahta kaunista, alastonta naista. Heidän liukkaat vartalonsa kiemurtelivat käsieni liikkeiden tahdissa.

"Se seisoo taas ihan kovana." Sirpa huudahti ja tarttui kattoa kohti sojottavaan kyrpääni. "Valmiina taisteluun." hän jatkoi ja veteli esinahkaa edestakaisin. Keskityin Caritan pystyihin rintoihin toisella kädelläni ja annoin toisen pudota Sirpan pyöreälle pyllylle. Hyväilin hiljaa saippuan liukastamia pakaroita ja painoin sormeni vakoon. Syvemmälle, suoraan kiihottavalle pyllynreijälle. Työnsin keskisormeni hitaasti avautuvaan pyllyyn ja runkkasin liukasta reikää. Työnsin sisään toisenkin sormen ja nussin persettä nyt jo rajummin. Sirpa vastasi sormieni liikkeisiin ja alkoi huohottaa kiihottuneena.

"Haluaisitko nussia minua pyllyyn?" hän kysyi hiljaa ja runkkasi kovemmin jäykkää kaluani. "Saisinko?" kysyin vastaan. "Saisit." Sirpa huokaisi ja käänsi pyllynsä minuun päin, ohjaten kyrpääni saippualla liukastetulle anukselle. Levitin pakaroita ja työnsin elimeni pyllynreikään. Se painui helposti tiukkaan aukkoon. Carita painautui meitä vasten, halaten Sirpaa kiihkeästi. Suutelin häntä Sirpan olan yli ja ojensin käteni hänen vitulleen. Työntelin kyrpääni Sirpan perseeseen juurta myöten. Samalla runkkasin Caritan vittua sormillani ja toisella kädellä Sirpaa. Monien orgasmien jälkeen tunsin, että nyt kestäisin kauan ennen laukeamista. Tytöt hieroivat rintojaan vastatusten ja hyväilivät toisiaan kiihottuneesti. "Minulta tulee nyt." huudahti Sirpa ja laukesi samassa rajusti. Hän horjahti eteenpäin vavisten ja kyrpäni solahti ulos hänen pyllynreijästään jääden tutisemaan suihkun alle. Carita tarttui siihen ja veti sen pilluunsa. Seisoimme vastatusten ja painoin kaluni hänen sisäänsä. Carita nosti toisen jalkansa vyötärölleni ja liikutti lentiotaan kiimaisena yhä nopeammin. Painelin sydämeni kyllyydestä niin syvälle kuin kaluni vain ylettyi ja pian Caritakin sai orgasmin. Itse en lauennut vieläkään, mikä saattoi olla hyväkin. Kulliani kylläkin pakotti ja halusin lisää. Huuhtelimme toisemme hengästyneinä ja kuivattuamme menimme takaisin olohuoneeseen. Istahdin alastomana sohvalle ja sytytin savukkeen.

"Mitähän jos tekaisisit vielä kunnon paukun. Ei tästä kuitenkaan aamulla mihinkään töihin selvitä." sanoin Caritalle. "Eikä taida niin väliksi ollakaan, kun kerran on tällaista seuraa tarjolla." Carita meni keittiöön sekoittamaan juomia. Sirpa tuli heti viereeni sohvalle ja pujottautui kainalooni. Kaluni lepäsi koko ajan puolijäykkänä redelläni ja sykki hiljaa sydämenlyöntieni tahdissa. Sirpa laski kätensä vatsalleni ja silitteli hiljaa karvoitusta. Kullini jäykistyi ja nousi kovana ja uljaana kohti kattoa."Sinä et saanutkaan äsken orgasmia." hän kuiskutti kehräten kainalossani.

"No en. Joskus on tietysti hyväkin hieman säästellä paukkujaan. Muuten voi käydä niin, että ne loppuvat harmittavasti kesken." vastasin odottavana. "Sehän vasta noloa olisi, vai mitä." "Taitaisi olla. Toinen osapuoli siinä jäisi jännittyneenä odottelemaan, josko siitä vielä peli tulisi. Ja jos mies ei osaa kunnolla hoitaa hommiaan, ei koko suhteesta helposti tule mitään." Sirpa selitti ja antoi kätensä liukua kaluni juureen. Hän hyväili kovana seisovaa kulliani kiusoittelevan hitaasti. "Ei ole hyväksi, jos nainen joutuu jatkuvasti hoitamaan tyydytyksensä itse." "Minulla ei vielä onneksi ole niitä pulmia ollut." sanoin ja vein käteni Sirpan selän takaa pyöreille pakaroille. "No ei todellakaan." hän sanoi ja otti kyrpäni käteensä. Hän veti hitaasti esinahan taakse paisuneen terskan päältä. Istuin hajareisin sohvan reunalla Sirpan runkatessa kovaa kaluani. Carita tuli keittiöstä lasit käsissään ja ojensi minulle uuden ryypyn.

"Täällä sitä taas aloitetaan nussimista." hän sanoi käheästi tuijottaen paisunutta, juhlakunnossa seisovaa kyrpääni. "Ja valmistakin näyttää olevan." hän jatkoi nuolaisten supieliään. Siemaisin lasistani kunnon kulauksen ja katselin Caritan kiinteätä vartaloa, joka oli kuin luotu lemmenleikkeihin. Hän puristeli rintojaan lasi toisessa kädessään ja katsoi, kun Sirpa upotti kyrpäni huuliensa väliin. Terskani paisui kiihotuksesta lähes räjähtämispisteeseen. Sirpa nussi suullaan kaluani ja puristeli täysiä pallejani kourassaan. Carita seisoi edessämme itseään hyväillen. Hän painoi sormiaan märkään pilluunsa ja runkkasi itseään rajusti.

"Anna minun tulla syliisi." Carita huokaili. "Ainakin kyrpä on valmiina." Sirpa ilmoitti hengästyneenä imemisen jälkeen. "-lä ota kaikkea. Minäkin haluan nussia." Carita laski lasinsa pöydälle ja nousi haarat levällään syliini. Sirpa levitti Caritan vittua ja ohjasi kyrpäni märkään aukkoon. Nainen sylissäni laskeutui hitaasti alemmaksi ja kaluni upposi liukkaaseen pilluun juurta myöten. "Voi kun tuntuu taivaallisen ihanalta. Sinun kyrpäsi on niin mahtavan suuri, että se levittää minut ihan auki." Carita henkäisi ja nosteli itseään ylös ja alas. Sirpa oli sohvalla vieressäni ja hyväili jalkoväliään. Carita tihensi liikkeitään ja laukesi nopeasti. Hän nousi sylistäni ja suuteli minua kiihkeästi.

"No niin, Sirpa. Nyt on sinun vuorosi nussia." "Minä haluan takaapäin. Se tulee ihanan syvälle." Sirpa sanoi ja pudottautui lattialle kontalleen. Hän nosti pyllynsä pystyyn ja levitti sormillaan märkää vakoaan. "Tule jo Seppo." Menin polvilleni hänen taakseen kyrpäni sojottaessa kovana ja vaativana. Carita ohjasi kaluni Sirpan vitulle ja painoin rajusti yhdellä työnnöllä pohjaan asti. Tartuin Sirpaa lanteista ja vedin häntä itseäni vasten. Kyrpä oli syvällä Sirpan kuumassa pillussa ja tunsin pian laukeavani. "Nyt minultakin pian tulee." sanoin ja aloin hitaasti työnnellä elintäni kosteassa vitussa.

"Anna tulla vain. Minäkin saan ihan heti." Sirpa huohotti ja työnsi pyllyään tiiviimmin vatsaani vasten. Nussin rajusti Sirpan litisevän märkää vittua ja tunsin purkauksen lähtevän palleistani. Sirpa uikutti ja sai rajun orgasmin samalla kun spermani ruiskusi hänen pillunsa pohjukkaan. Työnsin vielä muutaman kerran syvälle vittuun ja annoin siemeneni tyhjentyä. Vedin limaisen kaluni ulos ja lojahdin lattialle Sirpan hikisen vartalon viereen. "Se oli ihanaa. Kiitos Seppo." Sirpa huokaisi ja antoi minulle märän suukon keskelle suuta.

"Nyt käydään vielä pesulla ja sitteen mennään oikeasti nukkumaan. Nussimista voidaan jatkaa vaikka aamulla, jos joku vielä haluaa." Carita ilmoitti pontevasti ja alkoi kiskoa Sirpaa ja minua ylös lattialta. Käytyämme pesulla ja kuivattuamme, menimme Caritan makuuhuoneeseen ja ahtauduimme hänen vuoteeseensa. Halausten ja suukkojen jälkeen nukahdimme toisiimme kietoutuneina tyytyväiseen uneen. Kaksi alastonta, kaunista naista samassa vuoteessa kanssani. Ensin ajattelin, että nukkumisesta ei tulisi yhtään mitään, mutta olimme kaikki niin väsyneitä, että kenellekään ei tullut enää rakastelu mieleen. Nukuimme rauhallisesti aamuun saakka toisiamme lämmittäen.

6. Luku

Kun aamulla heräsin, en heti tiennyt, missä oikein olin. Vieressäni kuitenkin oli Caritan tuttu pylly, joka paljaana painautui vatsaani vasten. Selkäpuolellani oli toinen nainen alastomana minua vasten pusertuneena. Sirpa. Kunnolla herättyäni, muistin edellisen illan seksihurjastelun ja Caritan pyllyä vasten lepäävä kullini osoitti heti elonmerkkejä.

Vaihdoin hieman asentoa ja jäykistyvä kaluni painui Caritan pyöreiden pakaroiden väliin. Pujotin käteni etupuolelta hänen reisiensä yhtymäkohtaan ja painelin sormella hiljaa klitoriksen yläpuolta. Carita huokaisi unissaan ja työnsi pyllyään lähemmäksi. Siirsin käteni hänen pakaroilleen ja levitin vakoa varovasti. Pujotin sormeni takakautta hänen vittuunsa ja tunsin sen kostuvan kiihotuksesta. Sirpa liikahti takanani unissaan ja mutisi jotakin epäselvästi. Työntelin sormeani Caritan vitussa rohkeammin ja hän vastasi hyväilyihini.

"Oletko jo hereillä?" kysyin häneltä kuiskaten. "Olen." hän kuiskasi unisena. "Jatka vain. Tuntuu hyvältä kun runkkaat minua sieltä. Laita jo kulli sisään." Levitin pillua ja painoin kyrpääni liukkaaseen aukkoon. Työnsin sitä hitaasti syvemmälle ja vittu avautui kaluni edessä. Liikutin lantiotani Caritan pyllyä vasten kaluni porautuessa yhä syvemmälle pillun uumeniin. Carita painoi kätensä jalkojensa välistä palleilleni ja puristeli niitä hellästi. Pumppasin kyrpääni hänen liukkaseen pilluunsa. "Ihana tapa herättää nainen." hän kuiskasi huohottaen. "Minä saan ihan pian." Tihensin työntöjäni ja tunsin samassa Sirpan käden pakaroillani. Hän painoi sormeaan pyllyyni ja nuoli toista korvaani märällä kielellään.

"Älä anna Caritalle kaikkeasi. Minäkin haluan." Sirpa sanoi ja pujotti kätensä Caritan ja minun väliin. Hän tunnusteli kovana liukkaaseen vittuun painuvaa kyrpääni. "Haluan tämän mahtavan aisan kuumana odottavaan vittuuni." "Voi Seppo. Nussi kovaa. Minulta tulee nyt." Carita huudahti ja laukesi samassa. Hän vapisi rajusti orgasmin saadessaan, kova kaluni syvällä pillussaan. Pidättelin itseäni ja pystyin olemaan laukaisematta mälliäni Caritan aukkoon, jotta pystyisin tyydyttämään vielä Sirpankin halut. "Nyt on minun vuoroni." sanoi Sirpa vaativasti ja veti minua erilleen Caritasta. "Käänny selällesi niin että saan seivästää itseni." Käännyin selälleni vuoteella ja Sirpa nousi hajareisin päälleni. Hän tarttui kulliini ja ohjasi sen vittuunsa. Sirpa nosti polvensa koukkuun ja kyrpäni upposi todella syvälle hänen pilluunsa. Otin Sirpan kiinteät rinnat kouriini ja pusertelin niitä hellästi, samalla painellen nänninpäitä, jotka jäykistyivät koviksi kämmeniäni vasten.

"Oh. Tämä tuntuu hyvältä." Sirpa huohotti. "Kyrpä on aivan pohjassa asti." hän jatkoi ja nussi minua rajusti. "Nyt minä saan. Nyyt. Tuleeko sulta?" hän kiljaisi ja sai orgasmin. Samassa minultakin irtosi. Terska syvällä Sirpan kouristelevassa vitussa annoin lastin lentää. Carita puserteli pallejani pumpaten ne tyhjiksi, kun ruiskutin siemennesteeni Sirpan pilluun. Sirpa lysähti hikisenä viereeni. Halasimme kaikki toisiamme ja nukahdimme uudestaan. Toisen kerran herätessäni tunsin kahvin tuoksun sieraimissani. Olin vuoteessa yksin. Tytöt olivat ilmeisesti aamupalan valmistuksessa, sillä keittiön suunnasta kuului epämääräisiä ääniä. Aamuhetki on aina kallis, varsinkin silloin kun taakse jäänyt yö on ollut ikimuistoinen. Venyttelin itseäni rypistyneiden lakanoiden keskellä ja nautin hetken hiljaisuudesta ja rauhasta.

Nousin vuoteesta ja tissuttelin alastomana keittiön raollaan olevalle ovelle ja kurkistin sisään. Ja mitä näinkää. Carita makasi alastomana keittiön pöydällä jalat levällään, polvet rintoja vasten koukussa ja Sirpa nuoli silmät suljettuina hänen pilluaan. Vai tällaisia aamuaskareita tytöt tekivätkin. Kyrpäni ponkaisi tuon näyn edessä heti pystyyn vaatien päästä mukaan leikkiin. Tartuin sykkivään kaluuni ja vedin esinahkaa hitaasti taaksepäin paljastaen punaiseksi paisuneen terskan. Runkkasin hiljaa ja seurasin tyttöjen seksileikkiä ovenraosta. Carita oli vetänyt polvensa rintojaan vasten ja märkä pillu ja ryppyinen pyllynreikä olivat selvästi näkyvissä. Sirpa levitteli sormillaan hänen vittuaan ja nuoli ja näykki ahneesti Caritan pillunhuulia ja paisunutta clitorista. Toisella kädellään Sirpa runkkasi hiljaa omaa vittuaan ja pyllyään. Näky oli todella kiihottava ja sitten en enää kestänyt, vaan halusin mukaan leikkiin.

Hiivin äänettömästi Sirpan taakse kyrpä kädessäni. Caritan vittu oli levällään edessäni Sirpan imiessä hänen klitoristaan. Painauduin Sirpan selkään ja ohjasin kaluni hänen pakaroidensa väliin. Sirpa hätkähti, mutta ei sanonut mitään, vaan jatkoi kiivaasti ystävättärensä pillun nuolemista ja imemistä.

Vein käteni hänen rinnoilleen ja puristin Sirpan itseäni vasten. Hän pyllisti hieman ja kyrpäni painui takaapäin reisien väliin. Pujotin sormeni vitulle ja ohjasin kuuman kaluni odottavaan aukkoon. Tartuin Sirpaa lanteista ja painoin yhdellä rajulla työnnöllä kyrpäni kostean pillun pohjaan asti. Rakastelu oli lyhyt ja raivokas. Nussin Sirpaa rajusti vitun litistessä työntöjeni tahdissa. Carita inisi pöydällä ja levitti sormillaan vittuaan, jotta Sirpa voisi paremmin nuolla paisunutta häpykieltä. "Voi kun tuntuu hyvältä." Carita huokaili. "Voi, multa tulee nyt." hän huudahti ja sai orgasmin. Vedin Sirpan persettä yhä kovemmin kulliani vasten ja porasin kaluani yhä syvemmälle litisevään pilluun. Nussin kuin viimeistä päivää. Rajusti ja eläimellisesti. Tunne oli mahtava. Kyrvässä tuntui orgasmia edeltävä nipistely ja tiesin pian laukeavani. "Oi Seppo. Minäkin saan nyt. Tule." Sirpa huohotti ja levitti käsillään pyllynpuoliskojaan, jotta pääsisin syvemmälle kuumaan vittuun. Työnsin kullini syvälle Sirpan orgasmista värisevään aukkoon ja laukaisin aseeni. Sperma purkautui paineella palleistani ja ruiskahti limaiseen vittuun. Painoin muutaman kerran kaluni pohjaan asti viimeisten sykäysten tahdissa ja vedin sen sitten hitaasti veltostuvana ulos nesteitä valuvasta pillusta. Lysähdin polvet täristen Sirpan selkään ja huohotin raskaasti.

"Voi tytöt, että teidän kanssanne joutuu mies koville." sain viimein sanotuksi. "Ainakin sinä olet kestänyt meidän vauhdissa." sanoi Sirpa onnellisena ja likisti minua syliinsä. "Harvemmin olen nauttinut seksistä yhtä paljon kuin viime yönä. Ja nyt aamulla." "Minun pilluani vielä kihelmöi." sanoi Carita vedellen sormellaan kosteata vakoaan pitkin. "Tänne voisi vielä laittaa Sepon suuren kyrvän sisälle. Jos se nousee."

"Ainahan sitä saa kokeilla." sanoin ja lerputin veltostunutta kaluani hänen edessään. "Minä voisin imeä sen kovaksi." Sirpa sanoi polvistuen eteeni. Sirpa tarttui kulliini ja veti esinahan taakse. Hän imaisi kaluni huuliensa väliin ja lirputti kielellään terskaa. Kyrpä jäykistyi hitaasti, mutta varmasti hänen suuhunsa. "Toimiihan se." Carita sanoi runkatessaan vittuaan. "Minulla alkaa pillu olla valmiina. Katso kun levitän sitä sinun kyrvällesi." Hän levitti sormillaan vittuaan ja näin syvälle kosteaan aukkoon. Häpyhuulet kiiltelivät kiiman nesteistä, jotka valuivat pillusta pyllynreijälle. Vedin kaluni Sirpan suusta ja hän ohjasi sen Caritan avonaiseen ja liukkaaseen vittuun. Carita nosti polvensa rintojaan vasten, kun painoin kyrpääni pilluun. Sirpa levitti vitunhuulia ja työnsin kaluni yhdellä työnnöllä pohjaan saakka. Nussin hitain, pitkin liikkein Caritan limaista aukkoa. Sirpa venytteli sormillaan klitorista ja Carita kiemurteli nautinnosta keittiön pöydällä.

"Laita se pyllyyn." hän sanoi kiimaisesti. "Nussi persettä!" Vedin kaluni lopsahtaen ulos vitusta ja painoin terskaa pyllynreijälle. Sirpa ohjasi kyrpääni toiseen reikään ja työnsi samalla sormensa Caritan vittuun. Kaluni painui vähitellen syvemmälle tuohon tiukkaan anukseen ja tunsin orgasmin olevan taas lähellä. "Minulta tulee kohta." sanoin ja työntelin kaluani pyllyssä nopeammin. "Anna tulla vain. Minäkin saan kohta." Carita huohotti ja levitti jalkojaan yhä enemmän. Nussin Caritan tiukkaa persettä rajusti ja juuri kun sain orgasmin, vedin kaluni ulos pyllystä ja ruiskin spermat Caritan vatsalle ja rinnoille. Sirpa runkkasi pallini tyhjiksi ja vajosin Caritan jalkojen väliin polvet tutisten. "Ihanaa! Se oli todella ihanaa." huokaisi Carita.

"Oli se." sanoin hengästyneenä. "Minä olisin kanssa halunnut vielä kerran." Sirpa ilmoitti pettyneenä. "Pillu on ihan märkä." Sirpa istahti keittiön tuolille jalat levällään ja hyväili turvonnutta vittuaan. "Minulla ei varmaankaan enää ota eteen, mutta voisinhan minä nuolla sinun pilluasi." sanoin tuijottaessani Sirpan märkää vakoa. "Tule Seppo. Nuole minua." Sirpa sanoi ja levitti pillua sormillaan. Menin polvilleni hänen eteensä ja katsoin avoimena odottavaan vittuun. Klitoris oli kovettuneena häpyhuulten yhtymäkohdassa ja painoin kieleni siihen. Lipsutin ja pyörittelin kieltäni nyppylän ympärillä, välillä imaisten sen huulieni väliin. Työnsin sormeni liukkaaseen pilluun ja tunnustelin sen jokaista poimua. Sirpa kiemurteli tuolilla ja nosteli häpyään ylemmäksi.

"Aah, ihanaa." hän huohotti. "Kohta tulee. Jatka vielä. Kovaa! Nyyyt!" Levitin sormillani hänen pyllyään ja työnsin peukaloni anukseen. Sirpa uikutti hiljaa, kun runkkasin persettä ja vittua rajusti sormillani, samalla kun imin klitorista. Hän sai orgasmin nopeasti ja rajusti. Nousin ylös naama vitun limoista märkänä. "Mennään suihkuun." Carita hihkaisi laskeutuessaan pöydältä. "Ja sitten syödään aamiainen." ja niin tehtiin.

Kävimme pesulla ja palasimme sitten keittiöön aamiaiselle. Söimme rauhallisesti tukevan aamupalan edelleenkin alastomina. Oli mukava katsella kahden tytön alastomia vartaloita heidän häärätessään lieden ja pöydän ympärillä. He olivat aivan luonnollisia. Ikään kuin olisivat aina ilman vaatteita. Sirpan ja Caritan rinnat heiluivat kiihottavasti heidän kantaessaan ruokia ja tarvikkeita pöytään. Kullini yritti taas nostaa päätään, mutta syödessämme en enää ajatellut seksiä, vaan mielikuvani harhailivat jo jossakin kauempana. Syötyämme oli aika erota. Pukeuduin vastahakoisesti ja aloin tehdä lähtöä.

"Oli oikein kiva kun tulit. Vai mitä Sirpa." Carita sanoi hyvästellessämme eteisessä. "Oikein kiva." Sirpa myötäili ajatusta. "Meidän täytyy ottaa kaikki uusiksi mahdollisimman pian." hän jatkoi ja tuli suutelemaan ja halaamaan minua. "Voisimmehan jatkaa harjoituksia vaikka viikonloppuna. Silloin on aikaakin paljon enemmän, ettei tarvitse hosua." sanoin. "Olisi tosiaan hauskaa, jos voisit tulla vaikka lauantaina. Jo siinä puolen päivän aikoihin." Carita innostui. "Voisimme laittaa ruokaa ja juotavaa ja nussia siinä samalla koko päivän. Vai mitä." "Ihana idea." hihkaisi Sirpakin. "Pilluni kostuu jo nyt, kun vain ajattelenkin Sepon suurta kyrpää." Sovimme treffeistä Caritan asunnolla lauantaiksi ja suukkojen jälkeen suljin oven perässäni. Kävelin reippaasti kotiin ja painuin saman tien vuoteeseen ja nukahdin heti. Iltapäivällä olisi hoidettava monta asiaa, joten lepo edellisen yön valvomisen jälkeen olisi rahan arvoista.

7. Luku

Joskus tuntuu siltä, että vaikka miten yrität saada aikaan jotakin tärkeätä, et saa aikaan muuta kuin vahinkoja. Kaikki menee pieleen, jos siihen vain on jonkinlainen mahdollisuus.

Viikon loppupuoli tuntui olevan sellainen, että olisi ollut parempi pysytellä kotona kiikkustuolissa. Menetin yhden hyvän asiakkaani typerän erimielisyyden takia, joka ei edes ollut minun syytäni. Tiesin olevani oikeassa, mutta asiakkaalle ei mitenkään voi sanoa, että hän on typerys. Vai voiko?

Perjantaina lopetin työt aikaisin iltapäivällä ja soitin Raijalle. Sovimme tapaamisesta hänen asunnollaan illalla. Nautin pienen välipalan ja menin hetkeksi nukkumaan, jotta jaksaisin pitää Raijalle seuraa, sillä toivoin suhteemme onnistuvan. Koputin Raijan ovea tarkalleen sovittuna aikana. Hän avasi ja antoi suukon heti kynnyksen yli. "Hei. Pitkästä aikaa." hän kuiski päästyämme eteiseen. "Minulla on ollut ikävä." Raija painautui minua vasten ja rutisti voimakkaasti. "Minäkin olen kaivannut sinua." vastasin hänen suudelmiinsa. "Tule nyt sisälle asti." Raija kiskoi minua olohuoneeseen ja istutti sohvaan. "Minä haluan rakastella heti." "Niin minäkin." sanoin hänen kiskoessaan vaatteita yltään. "Anna minä autan."

Vedin häntä lähemmäksi ja avasin hameen vetoketjun. Laskin vaatekappaleen lattialle ja ihailin paljastuvia pitsipöksyjä, jotka olivat kuin suoraan jonkin seksikuvaston sivuilta. Raija veti puseron päänsä yli ja heitti sen huoneen nurkkaan. "Minä olen niin kiimassa, että alushousutkin on ihan märät." hän hihitti. "Ota ne pois." Vedin pöksyt hitaasti alas nilkkoihin ja paljastin hänen kostuneen karvoituksensa. Kiiman tuoksu kantautui sieraimiini ja imin sitä itseeni. Upotin kasvoni hänen reisiensä yhtymäkohtaan ja painoin nenääni pilluun. "Riisu sinäkin. Tahdon saada kalusi sisääni nyt heti." hän sanoi kiskoen paitaa pois päältäni. Riisuin nopeasti vaatteeni ja pian seisoimme lattialla vastatusten, alastomina toisiamme katsellen. "Sinä olet kaunis." sanoin Raijan vartaloa ihaillen. "Et sinäkään ole lainkaan hullumpi." hän vastasi kovana seisovaa kyrpääni tuijottaen. "Tuo ainakin on uljas näky."

Raija tarttui kulliini ja veti minua siitä kiinni pitäen makuuhuoneeseen. Hän heittäytyi vuoteelle selälleen ja levitti kutsuvasti jalkansa. Katsoin kosteana kiiltelevää pillua ja kumarruin nuolaisemaan paisuneita häpyhuulia. Raija voihkaisi kieleni saavuttaessa pillun yläosassa olevan herkkunyppylän, jota kiusasin kielelläni. "Älä enää härnää." hän huohotti kiskoen minua hiuksista ylemmäksi. "Anna jo." "Haluatko tätä?" kysyin nousten polvilleni hänen jalkojensa välissä kulli kädessäni. "Haluatko, että työnnän kyrvän vittuusi?" "Haluan. Paina se sisään." hän sanoi ja nosti jalkansa koukkuun. "Anna minulle kyrpää."

Katsoin avonaista pillua ja työnsin kaluni hitaasti liukkaaseen aukkoon. Se upposi helposti syvälle. Tartuin Raijaa polvitaipeista ja runnoin kaluani märässä vitussa edes takaisin yhä nopeammin. "Voi Seppo. Minulta tulee jo. Nyyt." Raija huohotti ja sai heti orgasmin. Itse en lauennut vielä, vaan pidin kaluni hänen sisällään liikutellen sitä hitaasti kouristelevassa pillussa. "Se oli ihanaa. Tulin heti." hän sai sanottua. "Pidä kalusi sisälläni. Haluan vielä lisää."

Laskeuduin hänen päälleen ja vein käteni hänen pyöreille pakaroilleen. Puristelin pyllyä ja painelin sormella anusta. Työntelin kyrpää hiljalleen limaiseen vittuun ja tunsin orgasmin lähestyvän. "Minäkin saan kohta." kuiskasin Raijan korvaan. "Anna tulla. Minulta tulee kanssa." Työnsin kaluni syvälle ja liikutin lanteitani. Kyrpä painoi Raijan kohdunsuuta ja laukesimme molemmat yhtä aikaa rajusti. Puristimme toisiamme tiukasti ja nautimme laukeamisen jälkeisestä hyvän olon tunteesta ja ihanasta raukaudesta.

"Ai että teki hyvää. Olen odottanut tätä jo monta päivää." hän kuiskutti korvaani. Kierähdin selälleni vuoteella ja Raija käpertyi kainalooni. Hän oli lämmin ja tuoksui miedolta hajuvedeltä. "Niin teki." "Rakastellaan taas heti kun pystyt. Minulla on paikat aina vain märkänä. Koita vaikka." hän sanoi vieden käteni jalkojensa väliin. Tunsin pillun lämmön kämmenelläni, kun painoin käteni karvoitukselle. Hieroin kättäni kukkulalla ja painoin sormeni kosteaan vakoon. Raija huokaili ja vastasi hyväilyihini. Hän otti veltostuneen kaluni käteensä ja runkkasi sitä hiljaa.

"Tähän pitäisi saada pian eloa." hän sanoi ja laskeutui alemmaksi. Raija otti kullini suuhunsa ja imi sitä kielellään. Kyrpä jäykistyi hänen huuliensa välissä ja paisui entistä suuremmaksi. Raija katseli kaluani vedellessään esinahkaa edes takaisin terskan tullessa punaisena esille nahkan poimuista. "Alkaako olla valmis." kysyin leikkisästi. "Siltä tuntuu. Jos se vielä tuosta kasvaa, niin se ei mahdu kyllä mihinkään aukkoon."

Raija nousi hajareisin päälleni ja ohjasi kaluni vittuunsa. Hän istahti reisilleni kyrpä syvällä sisällään. Puristelin hänen ratsastuksen tahdissa pomppivia rintojaan ja hyväilin hoikkaa vyötäröä, joka värisi nautinnosta. "Haluaisin kokeilla pyllynreikään." hän kuiskasi kiihkoissaan. "Mahtuisikohan se sinne nyt?" "Kokeillaan." vastasin ja hän nosti pyllyään ylemmäksi. Kaluni painui kuin itsestään anukselle, joka vähitellen avautui sen edessä. Hiljaa kyrpä upposi pyllyyn. Raija nojautui taaksepäin ja kaluni oli syvällä hänen perseessään. Levitin sormillani vittua ja työnsin sormeni sisälle liukkaaseen aukkoon. "Voi kun tuntuu ihanalta. Molemmat reijät täynnä." hän huohotti. "Ota hieromasauva avuksi ja paina se vittuun."

Kurkotin yöpöydän laatikolle ja etsin sauvan käsiini. Hyväilin Raijan pillua tekopeniksellä hänen ratsastaessaan kyrpä pyllyssään. Painoin sauvaa vittuun ja se upposi sinne helposti. Työnsin sen niin syvälle kuin sain ja tunsin sen paineen kyrvässäni. Käynnistin vibran ja tunne oli mahtava. Raijan koko alapää tärisi sauvan voimasta. "Voi multa tulee taas." Raija huudahti. Laukesimme molemmat yhtä aikaa. Ruiskutin spermani pyllynreikään ja pallini tyhjenivät paineella syvälle suoleen. Sammutin sauvan ja vedin sen ulos limaisesta aukosta. Raija kellahti viereeni vuoteelle ja pusertautui kainalooni.

"Se oli mahtavaa." hän kuiskasi korvaani. "Sulla on niin ihana kulli, että en meinaa saada siitä lainkaan tarpeekseni." "Sinun pillusi on kanssa niin mehukas, että sinne upottaa vehkeensä enemmän kuin mielellään." sanoin hiljaa hänen lanteitaan hyväillen. Nousimme vuoteesta ja menimme kylpyhuoneeseen pesulle. Olimme hikisiä ja limaisia äskeisen rakastelun jäljiltä. Pesimme nopeasti ja kuivattuamme kuumat vartalomme palasimme sänkyyn. Kellahdimme lakanoille vieretysten ja Raija painautui lämpöisenä kainalooni, kuin pieni kissan pentu. Raija laski kätensä vatsalleni ja hiplutti karvoitusta. Vähitellen hän vei hyväilyjään alemmaksi ja sai velttona reittä vasten lepäävän kaluni sormiinsa. Hän tarttui siihen voimakkaalla otteella ja kullini paisui kourassa taas kovaksi.

"Se seisoo taas." hän sanoi hiljaa. "Taidanpa antaa sille pienen suukon." Hän laskeutui alemmaksi ja otti paisuneen kyrpäni suuhunsa. Raija imi kaluani ja puristeli hellästi palleja. Levitin jalkojani ja hän hyväili pyllynreikääni. Tuntui todella hyvältä. "Käänny, niin minäkin saan nuolla sinua." sanoin ja Raija nousi hajareisin kasvojeni yläpuolelle. Näin edessäni ihanan kostean ja puoliksi avoimen pillun. Raotin häpyhuulia sormillani ja klitoris paljastui kovana näppylänä, jota livoin kielelläni. Raija huohotti kulli suussaan, kun nuolin vittua ja painoin sormeani pyllyyn. Kyrpäni oli syvällä hänen kurkussaan ja tunsin, että laukeaisin pian. Nuolin Raijan märkää vittua rajusti ja nussin sormella pyllynreikää.

"Nyt se tulee." Raija sai sanottua ja pillu alkoi supistella orgasmin tahdissa. Hän runkkasi rajummin kulliani ja samassa lastini purkautui hänen suuhunsa. Sperma suihkusi sykäysten tahdissa palleistani, joita Raija puserteli hellästi. Raija kierähti viereeni yhä spermaani nieleskellen. Nuolaisin hellästi hänen pilluaan ja painoin pääni pehmoiselle reidelle. Puristelin pyöreätä pyllyä, jota juuri olin nautinnollisesti nuollut ja runkannut. "Voi luoja, että teki hyvää." Raija huokaisi. "Niin teki." myöntelin ja imin sieraimiini hänen vittunsa kiihottavaa tuoksua.

Nautimme hetken toistemme läheisyydestä ja lämmöstä. Sitten kävimme vielä nopeasti pesulla ja menimme vuoteeseen nukkumaan. Nukahdin heti, sillä viikko oli jättänyt jälkensä. Kunnon lepo tekisi nyt hyvää ja parasta lepo olisi rakastelun jälkeen. Nukuin rauhallisesti aamuun saakka ja heräsin auringon noustessa ja lähettäessä säteitään makuuhuoneen ikkunasta suoraan silmiini. Räpyttelin silmiäni kirkkaassa valossa ja katselin ympärilleni. Raija nukkui vieressäni selällään, jalat levällään ilman peittoa. Pyöreät rinnat kohoilivat hänen rauhallisen hengityksensä tahdissa. Katsoin reisien väliä, joka houkuttelevana uinui häpykarvojen peitossa.

Ojensin hiljaa kättäni ja hyväilin pehmeätä reittä. Pyöritin etusormeani pillun karvoituksella ja sivelin hiljaa vakoa. Raijan hengitys tihentyi, mutta hän oli yhä syvässä unessa. Hyväilin pillua rohkeammin ja tunsin sen kostuvan sormeni alla. Unissaan Raija levitti reisiään ja kostea vittu avautui sormeni alla. Tunsin klitoriksen paisuvan ja pyöritin etusormeani sen ympärillä. Raija nosteli pilluaan ja voihki hiljaa. "Herää jo." kuiskasin hiljaa hänen korvaansa ja kumarruin samalla ottamaan kovettuneen nännin huulieni väliin. Imin ja nuolin paljasta rintaa, kuin pieni lapsi nälissään. Ja nälkäinen minä olinkin. Halusin nussia tuota kaunista ja kiihottavaa naista. "Ihanaa." Raija huokaisi. "Mahtava herätys. Olisipa jokainen aamu tällainen."

Suutelin Raijaa kiihkeästi ja työnsin sormeni hänen märkään pilluunsa, joka jo odotti kyrpää sisäänsä. Imin pystyssä tököttäviä nännejä ja Raija huokaili kiihottuneena. "Tule jo. Minä haluan sinun kalusi sisääni." Kohottauduin ja vajosin Raijan levitettyjen reisien väliin. Hän nosti jalkansa ylös ja ohjasi kädellään kyrpäni liukkaaseen aukkoonsa. Painoin kaluni rajusti hänen vittuunsa. Se upposi helposti pohjaan asti ja terska painoi kohdun suuta. "Ihana kyrpä. Paina syvälle. Tuntuu niin hyvältä." Raija huokaili työntöjeni tahdissa. Pujotin käteni Raijan pyllyn alle ja puristelin pyöreitä pakaroita. Painelin sormella peräaukkoa ja tunsin sen kiimaiset supistukset. Pillusta kuului litsahtava ääni jokaisella työnnöllä. Tunsin orgasmin olevan lähellä.

"Tuleeko sinulta pian." kuiskasin hengästyneenä. "Tulee, tulee." Raija huudahti ja viskoi päätään puolelta toiselle. "Nussi kovaa. Nyt se tulee." Työnsin kyrpääni rajusti Raijan limaiseen vittuun ja muutaman vedon jälkeen laukesimme yhtä aikaa. Spermani purkautui voimakkaina sykäyksinä pillun pohjalle. Raija nosti lantionsa kaarelle ja kullini painoi kouristelevan vitun pohjaa. Vavisten kellahdin hänen viereensä rajusti huohottaen. "Mahtavaa." kuiskasin Raijan korvaan ja nuolaisin hellästi korvannipukkaa.

"Kerta kaikkiaan." hän vastasi pusertautuen lämpöisenä minua vasten. Makasimme vuoteella odottaen hengityksemme tasaantumista. Hyväilimme hiljaa toisiamme nauttien rakastelun antamasta mielihyvästä. Kyrpä lepäsi reidelläni vielä puoliksi jäykistyneenä. Se sykki sydämenlyöntieni tahdissa ja osoitti taas elonmerkkejä. "Minulla alkaa pippeli olla taas valmiina. Katso vaikka." Raija kohottautui vuoteella istumaan ja katsoi jalkojeni välissä jo kovana tököttävää elintä. "Sehän on jo ihan valmis uuteen taistoon." Raija hihitteli ja otti kyrvän hellästi käsiinsä.

Hän veti esinahkaa taakse ja paljasti punaisena hehkuvan terskan, joka odotti kuumaa suukkoa. Raija kumartui ja upotti kullin suuhunsa. Syvälle. Kädellään hän runkkasi hiljaa kalun vartta ja puserteli toisella kädellään palleja, jotka edellisen laukaisun jäljiltä olivat melko tyhjinä. Hän paineli sormellaan pyllynreikää ja imi kyrpää rajummin. Ojensin käteni ja vein sen Raijan pyllylle. Painoin sormen houkuttelevana avautuvaan vakoon ja vedin hitaasti pyllynreijän yli kohti kuumana odottavaa vittua. Työnsin kaksi sormeani rajusti sisälle liukkaaseen aukkoon ja nussin Raijan pillua sormillani. Hän nousi hajareisin kasvojeni ylle ja levitin vitun huulia paljastaen kosteana kiiltelevän aukon. Klitoris tökötti kovaksi paisuneena häpyhuulien yhtymäkohdassa. Kohotin päätäni ja otin herkkunappulan suuhuni. Imin ja lutkutin sitä samalla kielellä nuollen sen ympärystää. "Voi Seppo." Raija huohotti. "Minun on pakko saada tämä vehje sisälleni."

Hän kohottautui ja oli pian hajareisin kovana seisovan kyrpäni yllä. Hitaasti hän laskeutui alemmaksi ja upotti kaluni sisään kiiman nesteiden liukastamaan aukkoonsa. Suureksi paisunut kullini oli juurta myöten Raijan kuumassa pillussa. Hän puristeli vittuaan kaluni ympärillä ja imi sitä yhä syvemmälle. Hetken luulin, että pallinikin olisivat pian tuossa pohjattomalta tuntuvassa luolassa. "Kyrpä on melkein kurkussa asti." hän huohotti ratsastaessaan hitaasti satulan tapissa. "Tuntuu ihanalta. Minulta tulee nyt heti. Ooooh." Raija sai nopean orgasmin. Työntelin kyrpää limaiseen vittuun alta päin ja Raija pääsi uudestaan vauhtiin. Hänkin kiihdytti tahtia ja vatkasi vittuaan kaluni ympärillä. Työnsin sormen hänen pyllynreikäänsä ja nussin sitä voimakkailla liikkeillä.

"Taas se tulee. Voiiii kun iiihanaaa." hän kiljaisi ja laukesi taas. Samassa minultakin lähti. Sain niin rajun orgasmin, että luulin varpaistakin kynsien lähtevän. Raija kaatui eteenpäin polvieni väliin vatsalleen. Kullini oli yhä hänen sisällään ja hän liikutteli pilluaan hiljaa kyrpää tunnustellen. Hänen pyllynsä oli levällään edessäni ja minun oli pakko hyväillä hellästi tuota nautinnon antanutta ruumiinosaa. Raija kohottautui vastahakoisesti ja päästi kaluni sisältään. Hän kierähti viereeni ja nukahdimme autuaaseen uneen täydellisen tyytyväisinä. Nukuin unta näkemättä rauhallista ja syvää unta. Kun heräsin, oli päivä jo pitkällä ja aurinko paistoi verhojen raosta suoraan silmiini. Raija nukkui vieressäni ja hiljaa vedin peiton hänen alastoman vartalonsa peitoksi.

Nousin varovaisesti vuoteesta, jotta en herättäisi häntä ja hiivin hiljaa kylpyhuoneen kautta keittiöön. Keitin kahvit ja tein muutamia voileipiä aamupalaksi. Istahdin ikkunan ääreen ja polttelin hiljaa aamun ensimmäisen savukkeeni. Tällaiseen tottuisi uskomattoman helposti. Kaunis nainen aamulla vieressäsi, valmiina estottomaan rakasteluun. Valmiina kokeilemaan uutta. Eikä pelkästään seksi, vaan meillä tuntui menevän muutenkin ihan kivasti. Osasimme keskustella erilaisista asioista ja vaikka joskus olimmekin eri mieltä, emme vielä ainakaan olleet riidelleet mielipiteistämme. Tumppasin savukkeen ja karistin ajatukset mielestäni. En olisi vielä valmis sitoutumaan mihinkään. Parasta olisi vain antaa ajan kulua ja katsoa, mitä huominen toisi tullessaan. Kaadoin kahvia kuppeihin ja asetin ne voileipien seuraksi tarjottimelle, jonka olin kaapista löytänyt. Lähdin raahaamaan kantamustani makuuhuonetta kohti.

Raija nukkui vuoteella paljas pylly pystyssä. Peitto oli liuskahtanut jonnekin lattialle, eikä hänen alastoman vartalonsa verhona ollut rihman kiertämää. Laskin tarjottimen yöpöydälle ja istahdin varovasti sängyn laidalle. Kumarruin suutelemaan häntä. "Oletko ollut jo kauankin pystyssä?" hän kysyi unisena. "Ei se vielä ole pystyssä lainkaan." vastasin leikkisästi ja puristelin kädelläni hänen pyöreitä pakaroitaan. "Keitin siinä ohimennen muuten aamukahvitkin. Olepa hyvä." "Eikös kylmä kahvi kaunista." Raija sanoi ja tarttui velttona jalkojeni välissä uinuvaan kaluuni.

Hän puserteli hellästi paisuvaa kulliani. Hyväilin hiljaa Raijan pyllyä ja kutsuvana avautuvaa vakoa reisien välissä. Hän kohottautui vuoteella ja painoi päänsä syliini. Kuuma suu nielaisi kovan kyrpäni imuunsa. Raija nuoli ja lipoi terskaani ja puserteli samalla palleja. Hän nussi kyrpää suullaan ja se tuntui todella mahtavalta. Painoin sormeni takakautta Raijan kostuneeseen vittuun. Työntelin sormia edes takaisin kuumassa aukossa, välillä pyllynreikääkin härnäten. Raija päästi kaluni suustaan ja laskeutui vuoteelle levittäen reitensä kutsuvasti. Vittu oli avoimena edessäni ja nuolin sen mehuja suuhuni.

"Tule jo. Haluan sinut sisääni." Raija kuiskasi. Nousin käsivarsieni varassa Raijan reisien väliin ja painoin hitaasti kovaa kyrpääni hänen liukkaaseen pilluunsa. Työnsin kaluni niin syvälle kuin sain ja pidin sen siellä. Aloin liikutella lantiotani sivuttain. Kyrvän pää tunnusteli Raijan vitun pohjaa varren hieroessa paisunutta klitorista. Hän makasi allani silmät kiinni ja nautti. Vedin kaluni hitaasti ulos ja lipsuttelin terskalla limaisia häpyhuulia. "Voi kun tuntuu hyvältä." Raija sanoi ja veti minua pakaroista syvemmälle. "Paina pohjaan asti." Painoin ja työnsin kyrpääni syvälle Raijan vittuun. Välillä nopeasti ja sitten taas kiusoittelevan hitaasti. "Anna minä tulen takaa päin loput." sanoin ja vedin samalla kullini pois pillusta.

Raija kääntyi vatsalleen ja nosti pyllynsä pystyyn. Levitin pyllynpuoliskoja ja luiskautin kaluni taas vitun uumeniin. Tarrauduin kourillani Raijan lanteista kiinni ja vedin persettä tiukemmin vatsaani vasten. Kyrpäni porautui syvälle Raijan liukkaaseen pilluun ja tunsin orgasmin olevan lähellä. Työnsin rajusti kaluani edes takaisin ja sitten se tuli. Ruiskutin spermani kuumaan vittuun kovalla paineella. Luulin jo, että sykäyksistä ei tule lainkaan loppua. Pumppasin pallini tyhjiksi varpaita myöten. Ja sitten oli Raijan vuoro.

"Nyt tulee." hän kirkaisi niin että naapuritkin varmasti sen kuulivat. Hänen pyllynsä vapisi vatsaani vasten. Kyrpäni oli yhä syvällä kouristelevassa vitussa. Raija lypsi kaluani pillullaan orgasmin kourissa. Vapinan lakattua vedin hiljaa kaluni ulos ja vaivuin vuoteelle Raijan viereen raskaasti huohottaen. "Nyt voisin ottaa sitä kahvia." hän sanoi hengityksensä tasaannuttua. Ojensin hänelle kupin ja nautimme kahvit vuoteessa seinään nojaten. Juttelimme niitä näitä maailman asioista. Kahvit juotuamme rakastelimme rauhallisesti vielä kerran. Olimme kuin nuori aviopari, joka ei voi saada tarpeekseen toistensa läheisyydestä. Sitten olikin jo aika lähteä ja erota, mutta sovimme tapaamisen sunnuntai-illaksi ja tällä kertaa minun luokseni.

8. Luku

Kävelin pienen lenkin kotiin mennessäni ja ihailin kevääseen päin taittuvaa luontoa. Olin sopinut Caritan ja Sirpan kanssa seksipäivällisestä ja pienen omantunnonpiikin vaivatessa alitajunnassani, koin jännittyneitä väristyksä ajatellessani tulevaa iltapäivää ja yötä. Housun puntissa kullinikin tuntui olevan taas kasvamaan päin ja lupasin sille hiljaa mielessäni, että tänään se saisi sukeltaa monta kertaa limaisena odottavaan vittuun. Tai kahteen. Kotiin päästyäni nautin pienen välipalan ja menin nukkumaan, sillä lepo olisi varmaankin tarpeen. Nukahdin heti ja näin unta kahdesta, kauniista naisesta, jotka tarjosivat karvattomia pillujaan nussittavakseni. Ja minä nussin niitä antaumuksella, sillä kyrpäni pysyi unessa kovana kuin terästanko. Herätessäni tanko tosiaankin oli kovana jalkojeni välissä, mutta kylmän suihkun jälkeen se suostui viimein rauhoittumaan. Uni oli tehnyt hyvää, sillä tunsin itseni täysin virkistyneeksi. Olin valmis vierailulle.

Kello oli jo melkein kolme, kun soitin Caritan ovikelloa. Hän tuli avaamaan heti. Alastomana. Ilman rihmankiertämää. Carita veti minut nopeasti sisään ja paiskasi oven kiinni perässäni. Sain tulisen suudelman huulilleni ja puristin tyttöä syliini. Laskin käteni paljaille pakaroille ja pusertelin niitä himokkaasti. "On sinua odotettu. Luulimme jo ettet uskalla tullakaan." hän kuiski korvaani ja halasi voimakkaasti. "Jouduimme aloittamaan ilman sinua." "Vai epäilitte te minun kuntoani." vastasin leikkisästi ja sivelin samalla kämmenelläni hänen jalkojensa välissä olevaa karvakolmiota. "No ei me nyt varsin epäilty, mutta odoteltiin jo." hän vastasi ja veti minua perässään olohuoneeseen.

Sirpa istui sohvalla myös alastomana, jalat hieman harallaan ja grogilasi kädessään. Hän hyväili uneliaasti kädellään pystyjä rintojaan ja puristeli reisiään yhteen. Katsahdin Sirpan jalkojen väliin ja kaluni osoitti heti elon merkkejä housuissani. Pillun karvat kiiltelivät kiiman limasta ja häpyhuulet olivat selvästi turvonneet kiihotuksesta. Tytöt olivat todellakin päässeet hyvään alkuun. En halunnut olla toisia huonompi, vaan heitin heti vaatteeni pois ja paljastin uljaana seisovan kyrpäni, joka painovoimaa uhmaten kohosi melkein suoraan kattoa kohti. "No niin. Nyt olemme melkein tasoissa." sanoin ja istahdin sohvalle Sirpan viereen. Hän tarttui heti lujalla otteella kyrpääni ja runkkasi sitä hitaasti.

"Tämä värkki ainakin on heti valmiina." hän kuiskasi ja painoi päänsä syliini. Tunsin kuumat huulet terskani ympärillä ja kieli tunnusteli kullin päätä. Hän imi ja lutkutti kyrpääni välillä kielellään maiskutellen. "Jaaha. Heti suihinotto käynnissä kun selkänsä kääntää." huudahti Raija olohuoneeseen tullessaan. Hän oli käynyt rakentamassa minullekin paukun, jonka otin täriseviin käsiini. "Lopeta Sirpa. Jos Seppo nyt ruiskauttaa, niin siitä ei hetken perästä ole yhtään mihinkään." Ilmeisen vastahakoisesti Sirpa päästi kyrpäni suustaan. "Olisin tykännyt ottaa koko lastin suuhuni." hän huohotti hieman hengästyneesti. "Saat varmasti vielä ottaakin. Vai mitä Seppo." Carita hihitteli. "No ihan varmasti saat. Nyt jo oli lähellä lentää." sanoin ja taputtelin Sirpan paljasta reittä hellästi. "Eikös meidän pitänyt syödä jotakin. Vai muistanko väärin."

"Sinuahan tässä on odoteltu." Carita toitotti muka kiukkuisena. "Ruoka on ihan kohta valmista. Otetaan nyt parit ruokaryypyt ja mennään sitten atrialle." Nautimme parit terävät Caritan tekemät sekoitukset ja siirryimme sitten keittiöön, missä oli pöytä valmiiksi katettuna. Istahdimme alas ja söimme uunissa haudutettua kalaa ja kokoperunoita herkullisen salaatin saattelemana. Ruokajuomana oli viiniä ja tunsin, miten alkoholi alkoi vähitellen vaikuttaa. Olimme kaikki iloisella ja odottavalla mielellä. "No niin. Nyt on kupura vittu." sanoi Sirpa vatsaansa pidellen. "Taitaisi olla parasta mennä maata."

"Ei nyt kyllä maata kerkiä. Ei ainakaan nukkumaan." Carita hihkaisi. "Levätään hetki ja sitten nussitaan." hän ilmoitti tissejään puristellen. Menimme olohuoneeseen uusien juomien kanssa ja istahdimme kaikki sohvaan. Tytöt laskivat kätensä reisilleni ja hipelöivät sormillaan hiljaa kaluni juurta. Kyrpä ponkaisi heti pystyyn ja esinahka vetäytyi pois punaisena kiiltävän terskan päältä.

"Täällähän onkin melkoinen kanki valmiina." Carita sanoi ja otti kyrpäni käsiinsä. "Mitähän se tekee jos sitä hieman vatkaisi." "Älä kovin lujaa runkkaa. Seppo on sen näköinen, kuin laukaisisi piankin tuon aseensa." Sirpa varoitteli, mutta vei hänkin kätensä jalkojeni väliin. Tunne oli mahtava. Carita runkkasi hitaasti kovaa kyrpääni ja Sirpa puserteli paisuneita palleja. Pelkäsin laukeavani nopeasti tässä käsittelyssä. "Ottakaas tytöt hieman rauhallisemmin. Alkaa mällin lähtö olla jo lähellä." huohotin varoitukseksi.

"Anna minä otan Sepolta suihin." Sirpa kuiskasi ja painoi samassa huulensa terskalleni. Hän lipoi kulliani kuin tikkunekkua. Nuoli terskaa ja upotti kalun välillä syvälle kurkkuunsa. Tunsin orgasmin lähestyvän. Sirpakin huomasi väristykset ja nussi kyrpääni huulillan ja kielellään rajummin ja nopeammin. Sitten se tuli. Sperma purkautui palleistani ja syöksähti voimalla Sirpan kurkkuun. Tyttö nieleskeli nesteitäni osan valuessa hänen suupielistään kaulalle. Carita kurkotti eteen päin ja nuoli Sirpan spermaisia kasvoja suudellen tätä samalla rajusti ja kiihkeästi. "Nyt minä olen kyllä sellaisessa kiimassa, että tarvitsen siihen helpotusta." Carita sanoi. "Ja ihan heti."

Hän paneutui lattialle selälleen ja levitti reitensä ihan levälleen. Sormillaan hän avasi vittuaan ja runkkasi samalla kovana tököttävää klitorista. Pudottauduin polvilleni hänen jalkojensa väliin ja katsoin syvälle hänen pilluunsa. Työnsin kaksi sormea kerralla tuohon liukkaana odottavaan aukkoon ja kumarruin imaisemaan herkkunäppylän huulieni väliin. Nussin sormillani litisevää vittua ja imin ja lutkutin klitorista kielelläni. Carita nousi kaarelle allani. Syrjäsilmällä näin miten Sirpa runkkasi rajusti vittuaan katsellessaan toisen pillun nuolemista. Hän oli tukkinut ainakin kolme sormeaan syvälle häpyhuulten väliin ja työnteli niitä edes takaisin. "Voi Seppo. Nyt se tulee." Carita huohotti. "Vähän vielä. Nyyyyt." hän kiljaisi ja sai rajun orgasmin.

Vajosin huohottaen hänen vatsalleen ja pyyhkäisin limaiset kasvoni pehmeään ihoon. Kännyin katsomaan Sirpan onanointia. Hän istui lattialla jalat koukussa, polvet rintojaan vasten ja nojasi sohvan reunaan silmät puoliksi suljettuina. Hän työnteli sormiaan vittuunsa ja venytteli toisella kädellä suureksi paisunutta klitorista. Matolla hänen allaan oli jo märkä läikkä siihen valuneista kiiman nesteistä. Sirpa oli hyvin lähellä orgasmia. Hänen koko vartalonsa tärisi ja sormet vatkasivat vittua yhä nopeammin. Sitten hän laukesi hiljaa vikisten.

"Päästiinhän sitä edes jotenkin alkuun." Carita sanoi edelleen hieman huohottaen. "Tästä on hyvä jatkaa, kun kaikki ovat yhden kerran saaneet orkut." "Omin käsin onneen." sanoi Sirpa minua silmiin katsoen. "Toivottavasti Seppo saa vielä värkkinsä toimimaan tänä iltana. Tahtoo kyrpää sisäänsä."

Nousimme lattialta ja istahdimme Sirpan kanssa sohvalle Caritan mennessä tekemään meille uusia paukkuja. Nostin käteni Sirpan kaulalle ja otin toisen rinnan kämmeni puristukseen. Hän laski kätensä reidelleni ja siveli sitä hellästi. Carita kolisteli keittiössä ja toi meille pian lisää juotavaa kannussa. "Nyt aloitetaan sitten varsinaiset orgiat." hän hihkaisi kaadettuaan juomat laseihin. "Otetaanpas nyt kunnon kulaukset." Hän kohotti lasiaan ja kilistimme ja joimme. Carita istahti sohvaan toiselle puolelleni ja olin taas kahden kauniin alastoman naisen välissä.

"Tänään voitaisiin vaikka toteuttaa seksiunelmia." Sirpa sanoi ujosti. "Jos jokainen kertoisi vuorollaan kiihottavimmasta haaveestaan, niin katsotaan olisiko se kokeilemisen arvoinen." "Mahtava idea." Caritakin innostui. "Kuka aloittaa? Seppo tietysti." hän hihitti ja tökki minua sormella kylkeen. "No voisinhan aloittaakin. Mikähän niistä haaveista nyt olisi kiihottavin." sanoin muka hajamielisesti. "Yksi uni ainakin on sellainen, johon olen monena aamuna herännyt. Kelpaisiko se?"

"Kokeillaan. Kerro ensiksi." Sirpa vastasi ja minä kerroin." "Herään aika usein tähän samaan uneen. Nuori ja kaunis nainen ottaa minulta suihin. Siinä nyt ei mitään ihmeellistä ole, mutta sitten on minun vuoroni. Tyttö makaa sängyllä selällään, jalat levällään. Hän nostaa polvensa ylös pieniä rintojaan vasten. Ja jalkojen välissä on ihana paljaaksi ajeltu pillu. Täysin karvaton. Posliini." jatkan tarinaani ja tunnen jo kaluni heräävän. Tyttöjen kädet hyväilevät taas reisiäni ja minä jatkan untani. "Pillu on kuin tehty nuolemista ja nussimista varten. Painan kasvoni siihen ja levittelen vitun huulia ja nuolen sitä niin kauan, että tyttö saa rajun orgasminsa. Tähän yleensä herään kyrpä pystyssä."

"Posliinipillu." sanoi Carita unelmoiden silmät puoliksi suljettuina. "Haluaisitko nuolla minun karvatonta pilluani?" "Karvat vain täytyisi ensin poistaa. Tottakai haluaisin." vastasin. "Ei vielä." Sirpa keskeytti "Ensin kaikkien haaveet ja sitten vasta toteutukset. Nyt on varmaankin Caritan vuoro kertoa."

"Minullakin on eräs uni, jonka olen usein nähnyt. Se on oikeastaan painajainen, mutta silti aina herätessäni olen ollut hyvin kiihottunut." hän aloitti. "Minut on sidottu vuoteeseen ranteista ja nilkoista kiinni. Jokainen raaja yhteen vuoteen nurkkaan, joten olen ihan levällään selälläni. Kaksi naista hyväilee ja nuolee minua ja tämä mies seisoo vuoteen jalkopäässä katselemassa. En pääse irti, vaikka kuinka yritänkin." Carita jatkaa ja pujotan samalla käteni hänen pakaroilleen. "Kiihotun unessani hirveään kiimaan ja kiemurtelen voimattomana köysissä kiinni. Naiset hyväilevät minua joka puolelta, mutta eivät päästä minua orgasmiin saakka. Laukeamisen puuttuminen ottaa jo melkein kipeää, kun mies sitten tulee reisieni väliin. Hän työntää suuren kyrpänsä sisääni yhdellä työnnöllä ja sama hidas kidutus jatkuu. Aina kun meinaan saada orgasmin hän lopettaa ja jatkaa taas hidasta kidutusta. En tiedä kuinka uni päättyy, kun aina herään ja minun on pakko tyydyttää itseni."

"Vai seksisadismia." sanon puoliksi leikilläni. "Sirpa. Sinun vuorosi." Käännän katseeni Sirpaan, joka tuijottaa kovana seisovaa kyrpääni silmät kiiluen. Hän nuolaisee huuliaan punaisella kielellään ja aloittaa oman tarinansa."Minäkin kerron yhdestä unestani, joka minua kiihottaa." hän huokaisi.

"Haluan alistaa miehen. Uneksin usein, että sidon miehen sänkyyni ja katson kun hän makaa siinä avuttomana minun armoillani. Voisin tehdä hänelle vaikka mitä. Ja niin teenkin." hän jatkoi ja tarttui kyrpääni vetäen esinahkaa taakse hitaasti ja kiusoittelevasti. "Kuvittelen miten runkkaan kyrpää ja otan sen suuhuni. Imen ja lutkutan sitä, mutta en anna miehen laueta. Istuudun hänen päälleen ja pakotan hänet nuolemaan vittuani ja pyllynreikää. Minulla on hieromasauva, jonka työnnän miehen pyllyyn. Lopulta seivästän itseni kivikovana seisovaan kyrpään ja upotan sen syvälle sisääni. Samalla työnnän hieromasauvan anukseeni ja nussin molempia reikiä niin että saan orgasmin. Samassa tunnen, miten mies ruiskauttaa siemenensä sisääni ja saan vielä toisenkin kerran."

Sirpa lopetti unelmansa kertomisen ja minulla alkoi taas olla orgasmi lähellä. Hän oli koko ajan hiljaa runkannut kaluani ja nyt otin hänen kätensä pois, jotta en taas laukeaisi liian aikaisin.

"Olisikohan nyt aika toteuttaa unelmiamme." Carita kyseli hengästyneenä. Sormeni seilasi hänen pyllyllään ja painelin hiljaa kosteata vittua. "Kyllä varmaan. Mistä aloitetaan?" sanoin ja siemaisin juomani loppuun.

"Ajellaan ensiksi Caritalta karvat." Sirpa ilmoitti. "Käydään samalla pesulla ja mennään sitten makuuhuoneeseen jatkamaan." Nousimme sohvalta ja menimme kylpyhuoneeseen. Carita istuutui pienelle jakkaralle jalat levällään. Kohta hänen ihana pillunsa olisi karvaton kuin nuorella tytöllä. Sirpa otti peilikaapista saippuaa ja vaahdotti sitä Caritan karvoille. Löysin kaapista kertakäyttöisen partakoneen ja laskeuduin polvilleni Caritan jalkojen väliin. Hän nosteli alapäätään Sirpan kättä vasten ja oli selvästi kiimassa. "Nyt karvat pois." Sirpa komensi ja ryhdyin varovasti työhön. Vedin partakoneella karvoja poikki ja huuhtelin sitä välillä Sirpan tuomassa vedessä. Nenääni kantautui vitun ja saippuan tuoksua ja kyrpäni paisui räjähtämispisteeseen. Hieroin Caritan pilluun lisää saippuaa ja huomasin hänen olevan laukeamaisillaan. Ajelin loput karvat pois ja huuhtelin jalkojen välin puhtaalla vedellä.

"Siinä se nyt on. Posliinipillu." sanoin työni tulosta ihaillen. "Laitetaan siihen vielä jotakin rasvaa, jotta sitä ei kirvelisi." sanoin ja Sirpa haki purkin mietoa voidetta. Levitin rasvaa Caritan entisten karvojen paikalle ja hän huohotti todella raskaasti. En kuitenkaan antanut hänen laueta, sillä mielessäni oli naisen sitominen vuoteeseen ja seksikidutus. Peseydyimme nopeasti suihkussa ja kuivattuamme itsemme menimme makuuhuoneeseen. "Löysin eteisen kaapista narua." Sirpa sanoi kantaen pientä vyyhtiä paksuhkoa köyttä. "Tällä on hyvä sitoa Carita sänkyyn kiinni. Selällesi petiin." hän komensi.

Carita laskeutui vuoteelle selälleen ja levitti vapaaehtoisesti raajansa. Sidoimme Sirpan kanssa kädet ja jalat vuoteen jalkoihin kiinni. Ei liian lujalle, mutta niin kuitenkin, ettei niitä saisi itse auki. Nousin ylös ja katselin sängyssä avuttomana makaavaa naista. Hänen rintansa kohoilivat nopeasti kiivaan hengityksen tahdissa. Jalkojen välissä oleva karvaton vittu kiilteli rasvaisena. Kyrpääni pakotti ja pian olisi pakko saada laukaisu aikaan.

"Kidutus alkakoon." Sirpa julisti ja laskeutui vuoteelle Caritan viereen. Seisoin sängyn vieressä katsellen, kun Sirpa hyväili Caritan alastonta vartaloa. Hän otti paljaan rinnan suuhunsa ja imi nänniä, puserteli tissiä käsillään. Carita kiemurteli kiimasta toisen tytön käsittelyssä. Sirpa siirtyi alemmaksi ja nuoli napaa. Hän painoi huulensa paljaaksi ajellulle pillulle ja imi paisuneen klitoriksen huuliensa väliin. Menin lähemmäksi ja hyväilin Sirpan pystyssä olevaa pyllyä. Pillu oli houkuttelevasti avoimena reisien välissä, enkä jaksanut enää odottaa, vaan painoin kovan kyrpäni Sirpan märkään vittuun. Työnsin aseeni kerralla pohjaan saakka ja Sirpa inisi hiljaa työntöjeni tahdissa. Hän nuoli samalla Caritan rintoja ja näky oli niin kiihottava, että sain orgasmin melko nopeasti. Kiihdytin tahtia ja laukaisin lastini Sirpan tärisevän vitun uumeniin. Vedin kaluni ulos ja Sirpa kellahti sängylle Caritan viereen.

"Antakaa minullekin." Carita vikisi kiimaisena. "Ei saa enää kiusata." "Sinuahan piti kiduttaa." vastasin hengästyneenä ja sivelin hiljaa paljasta rintaa. "Kidutusta tulet vielä saamaan." Kumarruin ja otin kovettuneen nännin huulieni väliin. Nuolin tissiä ja vein käteni paljaaksi ajellulle vitulle. Häpyhuulet törröttivät paisuneina ja märkä pillu odotti avoimena kuumaa kyrpää sisäänsä. Menin alemmaksi ja katsoin Caritan karvatonta jalkoväliä. Levittelin varovasti sormillani vittua ja paljastin klitoriksen, joka oli suuri kuin pieni pippeli. Otin sen huulieni väliin ja imaisin hellästi. Carita nosti alapäätään suutani vasten ja upotin kieleni pilluun. Nuolin raivoisasti märkää aukkoa ja työnsin kaksi sormea sisälle. Kohottauduin polvieni varaan ja painoin hitaasti jäykistyneen kaluni Caritan sisälle. Työnsin sen niin syvälle kuin sain ja liikutin hiljaa lantiotani. Tunnustelin kyrvälläni vitun jokaista poimua ja huomatessani Caritan olevan lähellä orgasmia, vedin kaluni ulos. Kidutusta tulisi vielä jatkaa. Sirpakin nousi katselemaan käsittelyäni. Carita pyöritti lantiotaan puolelta toiselle ja yritti hieroa reisiään vastatusten, siinä kuitenkaan onnistumatta. Köydet pitivät hänen jalkansa levällään ja vittu ihan valui nesteitä lakanalle. Sirpa painoi sormen Caritan pilluun ja runkkasi sitä hiljaa.

"Tämä reikä on kyllä ihan kuumana. Taitaisi tehdä hyvää kun saisit orgasmin. Vai mitä." hän kuiskutteli kiusaavasti. "Antakaa jo. Antakaa jo. Minä tulen kohta hulluksi." Carita voihki ja nosti vittuaan Sirpan sormia vasten, pyytäen niitä syvemmälle. Nousin taas Caritan reisien väliin ja Sirpa ohjasi kovan kullini sisään. Painoin hiljaa pohjaan asti ja vedin sitten kyrpääni vielä hitaammin ulos. Carita voihki ja levitteli reisiään, jotta pääsisin paremmin nussimaan hänen limaista vittuaan. Sirpa katsoi aivan läheltä, miten kaluni upposi liukkaaseen aukkoon. Kädellään hän hyväili pallejani ja runkkasi välillä Caritan klitorista.

"Joko annetaan Caritan laueta?" kysyin Sirpalta ja työntelin kovaa kyrpääni nopeammin Caritan vitussa. "Ei vielä. Härnätään vain lisää." Sirpa sanoi sadistisella äänellä. Vedin kullini kokonaan ulos Caritan aukosta ja Sirpa runkkasi kaluni kärjellä Caritan kovana tököttävää klitorista. Hän ohjasi kyrpäni uudestaan limaiseen vittuun ja painoin rajusti sen pohjia myöten. "Antakaa jo. Nussi vittua kovempaa." Carita ulisi allani. "Joko Caritan saa antaa laueta?" kysäisin käheästi Sirpalta, joka tuijotti pilluun painuvaa kyrpääni.

"Annetaan vaan. Täytyyhän sillekin jotakin antaa." Painoin kaluni niin syvälle kuin suinkin vain sain ja nussin nyt todella rajusti. Carita voihki allani ja vittu litisi työntöjen tahdissa. "Nyt se tulee. Vooiih. Nyyyyyt." Carita kiljaisi ja sai varmaankin monta orgasmia perätysten. Hän vapisi allani kuin horkassa. Vedin hitaasti kaluni ulos tärisevästä pillusta ja katsoin Caritan avoinna sykkivää paljasta aukkoa. Sirpa hyväili hänen rintojaan ja vatsaansa ja nousi viimein päälle painaen rintansa Caritan rintoja vasten. Sirpan pylly oli kiihottavasti pystyssä kun hän suuteli Caritaa ja nuoli tämän paisuneita nännejä. Tartuin Sirpaa lanteista ja survaisin kovan kullini märkänä odottavaan vittuun.

Työntelin pitkiä, rauhallisia työntöjä Sirpan pillun lopsahtaessa kiihottavasti joka kerralla. Pusertelin häntä lanteista ja painoin toisen peukaloni pyllynreikään. Sirpa vispasi persettään kiimaisena puolelta toiselle ja sai nopeasti orgasmin. Hän lysähti hervottomana Caritan päälle ja jäin polvilleni naisten reisien väliin. Edessäni oli kaksi märkää ja juuri nussittua vittua päällekkäin. Hyväilin hiljaa Sirpan pyllyä ja painoin sormeni Caritan pilluun. Ensin yhden, sitten toisen ja kolmannenkin. Tunnustelin kosteata elintä sormillani ja venyttelin sitä leveämmäksi. Sirpa kierähti selälleen Caritan viereen ja katseli askarteluani paljaaksi ajellun pillun kanssa. Työntelin sormiani edes takaisin liukkaassa aukossa ja Carita huokaili hyväilyjeni tahdissa. Kumarruin alemmaksi ja otin kovana tököttävän klitoriksen huulieni väliin. Imin näppylää ja lipsutin kieltäni sen ympärillä. Nussin sormillani Caritan vittua yhä rajummin ja sitten Carita laukesi taas. Hän vapisi rajusti ja pillu sykki ja kouristeli sormieni ympärillä. Hengästyneenä avasin Caritaa sitovat narut ja heittäydyin sängylle tyttöjen väliin. Nukahdimme väsyneinä ja tyydytettyinä levottomaan ja hikiseen uneen.

[Tekstit etusivulle]

#golfklubi