Outo ilta

En tiedä mistä se alkoi. Varmaan ihmeellisen lämmin syyspäivä oli saanut meidät sekaisin. Hetki sitten mä olin tiskannut. Olin mä sen jälkeen lukenut lehteäkin, aamulla kun en ehtinyt.

Mutta nyt mä makasin selälläni mun olohuoneen paksulla matolla. Ja pelkkä T-paita yllä. Lehteä lukiessa oli vielä ollut enemmän vaatetta. Oli tässä jotain muutakin outoa menossa. Jalkovälissä tuntui taivaalliselta. Katja kohottautui sieltä muikein suin.

Katja kääntyi, nosti polveaan pääni yli ja asettui varovasti makaamaan päälleni. Otin kämmenilläni kiinni lantiosta ja vedin sen ihan itseeni kiinni. Pimppi tuli kivasti nenäni kohdalle, aistin alkkareissa siinä kohtaa naisellista lämpöä ja hajua. Nuuhkin sitten vielä ylempää, pepun kohdalta. Katja helpotti tutkimusretkeäni levittämällä avuliaasti jalkojaan. Painoin nenäni pakaroiden väliin ja tunsin alkkareiden läpi peppumaisen tuoksun.

Askartelin alkkarit pois ja annoin pimpille kymmenen hidasta suudelmaa. Katja uppoutui tahollaan omaan veitikkaani. Sitten tiedonhaluni keskeytti iltapuhteemme.

Ja annoin sitten sen kysymättömän suudelmani sillekin, pienelle vähäosaiselle. Katja alkoi imeä minua rajummin.

Se tuntui hyvältä, monella tavalla.

Aloin sormellani hyväillä Katjan yhä liukkaampaa pimppiä ja sen pienenpientä ilokumpua. Rohkenin nuolaista sitten uudelleen sitä toistakin koloa. Ja toisen kerran... Katja vavahteli nuolaisujeni tahdissa ja alkoi vähitellen luopua omasta kiinnostuksen kohteestaan. Sitten hän kohottautui käsiensä varaan, levitti jalkojaan ja teki mun hommani vielä helpommaksi...

Tunsin olevani luotettu mies. Katjan sileä, kaunis peppuvako avautui levollisesti edessäni. Nenäni ja suuni oli aivan peppureiän kohdalla. Jännitin kieleni ja painelin sillä lempeästi peppureikää ja sormeilin samalla pimppipuolta. Katja oli ehkä vähän hämmentynyt, muttei kai halunnut tehdä mitään muutakaan, joten minä sitten nuoleskelin hartaasti. Katja huokaili.

Jatkoimme. Suukottelin pakaroita ja sitten taas uudelleen peppureikää. Katja alkoi nyt puristella käsillään kaluani, ja laski päänsä reidelleni kuin tyynylle.

Työnsin varovasti sormeni pimppiin. Sitten vedin sen vielä hitaammin ulos ja vein sen peppureiän luo, jota sitten hieroin ehdottelevasti mutta hienovaraisesti.

Katja ymmärsin ehdotukseni ja toi kätensä rauhallisesti pakaroilleen ja raotti niitä vain vähän, kuin ujostellen... Jos me nyt siinä tilanteessa enää paljoa ujosteltiin. Varmaan meistä molemmista tuntui siltä, että nyt tehtiin jotain, mitä ei pitäisi tehdä, mutta tehtiin vaan.

Painoin hitaasti sormeani sisään. Hyväilin toisella kädellä koko ajan pimppiä.

Sitten päätin antaa sormen olla siellä peppupuolellaan ihan rauhassa ja aloin keskittyä enemmän pimppiin. Sen puolen käteni olikin jo ihan kuumissaan ja kosteana. Pimppi oli liukas ja hereillä, kiusottelin sormellani sen iloista nipukkaa ensin hitaasti, sitten vähitellen nopeuttaen. Käteni oli oikeastaan aika hankalassa asennossa. Rannettani alkoi särkeä, mutta en halunnut vaihtaakaan asentoa.

Katja alkoi vääntelehtiä, tunsin ajoittain mukavia puristuksia pepussa olevan sormeni ympärillä. Sitten Katja jähmettyi, puristi pimpillään ja pepullaan, ja alkoi vavahdella... nytkähdellä, huudahdella, huohottaa... Aika kauan se kestikin... Autoin lempeästi suloiseen loppuun asti.

Oikaisin kipeän käteni mutta toisen käden sormen annoin olla edelleen nihkeässä pikku kolossaan. Lepäsimme siinä hetken.

Katja oli nautinnosta rentona ja levollisena, muttei vaikuttanut ihan uupuneelta. Pepussa oleva sormeni tunsi pari ystävällisen kannustavaa rutistusta. Liikutin sormea sitten varovasti, kuin vetääkseni ulos, mutten kuitenkaan vetänyt.

Sitten painoin sormen takaisin sisään.

Katja halusi peppuseksiä. Niin mäkin. Ei me enää osattu pidätellä.

Vedin sormeni hitaasti, hyvin hitaasti pois lämpimästä kolostaan. Kaluni sojotti kovana, enemmän kuin valmiina.

Vääntäydyin ylös. Katja asettautui kontalleen ja heilautti pitkät hiuksensa toiselle puolelleen. Asettauduin hänen taakseen. Katja otti kädellään kiinni kalustani ja puristeli sitä hellästi. Yhdessä painoimme sen sitten peppureikää vasten. Se näyttikin somalta pulleiden pakaroiden välissä.

Menin kylppäriin, pengoin kaappeja ja laatikoita ja päädyin hajustamattomaan käsivoiteeseen. Voitelin sillä äkkiä kaluni... ja sitten hitaammin ja hellemmin voitelin kalullani Katjan pientä tummaa peppureikää. Lisäsin välillä voidetta kaluni kärkeen, ja painelin sitä varovasti sisään koloon, samalla ikään kuin vakuutellakseni että joo, en unohda sua, pikku kolosein, täältä tullaan kohta...

Sitten painauduin eteenpäin. Katja raotti toisella kädellään pakaroitansa, ja minä ohjasin kalua kohti tiukannäköistä reikää.

Katja muutti asentoaan. Kävi puoliksi kyljelleen makaamaan, tunki tyynyn lantionsa alle ja otti kädellä uudelleen kiinni toisesta kinkustaan ja raotti. Asento oli kiihottava, pieni pyllyreikä pilkahti kutsuvasti pyöreiden pakaroiden välistä. Katja kiemurteli kiihottuneena, pitkä tukka laskeutui kauniisti lakanoille.

Mua kiihotti tilanne aika tajuttomasti. Jo sekin, että Katja ylipäätänsä halusi peppuseksiä. Nyt sen peppu oli kauniisti tyynyllä, kuin tarjottimella, ja mun kaluni suunnilleen yhtä kauniisti ojossa, valmiina tulemaan sinne... Silti mua alkoi jo mietityttää, mentiinkö me jotenkin... liian pitkälle, tai liian nopeasti. Oli pakko pohtia sitä ääneen.

Laskeuduin sitten minäkin makaamaan. Asettauduin Katjan taakse, hamusin hänet syliini, painauduin ihan selkään kiinni. Kaluni oli jossain Katjan jalkojen välissä, onnesta ja nautinnosta puutuneena ja kihelmöiden jo tässä vaiheessa. Paransin asentoani, kaluni heilahti vähän ylemmäs. Olin harvinaisen kiihottunut ja jalkovälin alueelta niin puutunut, etten siinä enää tuntenut niin tarkkaan, mihin kaluni oikeastaan sojotti. Ilmeisesti ihan toivottuun suuntaan, sillä Katja alkoi painautua mua vasten, keinuttaen lantiotaan.

Tunsin kuinka kaluni liukui johonkin lämpimään ja ahtaaseen.

Katjan huohotti ja ojenteli kankeasti jalkojaan. Minä aloin samalla tuntea oloni kotoisaksi ja liikehtiä hieman. Painauduin ihan kiinni Katjaan, ja hapuilin hellästi rinnat kämmeniini.

Ehkä se tuntui Katjasta isolta siksi, kun se nyt oli pepussa, eikä pimpissä. Mut musta myös tuntui, että se oikeestikin taisi jököttää harvinaisen suurena. En uskaltanut liikahtaa.

Mutta Katja uskalsi, ja painoi lantiotaan halukkaasti mua vasten.

Kaluni liukui kankeasti vielä vähän syvemmälle Katjan peppuun. Se tuntui hyvältä. Se tuntui oikealta ja väärältä yhtä aikaa.

Sitten aloin vetää hitaasti ulos. Katja jäykistyi ja huohotti kiivaasti. Painoin sitten hitaasti sisään. Ja sitten jo kohta tasaisesti ja hellästi sisään - ulos, sisään - ulos...

Koko homma tuntui tavallaan samalta kuin normaalistikin, mutta Katjan sileät, pyöreät pakarat kaartuivat ihanasti lantiotani vasten. Ja kaluni oli pakaroiden välissä, jossain syvällä, lempeän tiukassa, liukkaassa, lämpimässä kolossa. Ja Katjakin jotenkin... liikehti eri tavalla kuin yleensä. Ehkä huohottaessaan kuulostikin erilaiselta. Se oli jumalaisen, tai siis jumalattoman, kiihottavaa.

Sitten mä kai huusin, varmaan itkinkin, kun alkoi tuntua liian hyvältä. Jännityin paikallen, ja Katja alkoi liikahdella kuin vastustaakseen pysähtymistäni. Se vasta tuntui kestämättömän hyvältä, enkä voinut pidätellä enää itseäni vaan tunsin jossain kaukana omia purkauksiani, suurenmoisen voimakkaita purkauksiani. Ne vyöryivät kuohuina tajunnan yli. Keskityin vain pitämään kaluni loppuun asti paikallaan tiukassa kolossaan. Katjakin taisi alkaa huutaa ja vavahdella mun kanssa samaan tahtiin. Multa vaan tuli, vielä ja vielä... Katjaltakin, ihan samaan tahtiin.

En muista, koska viimeksi multa tuli yhtä pitkään, ja yhtä paljon.

Enkä muista, koska viimeksi mikään tuntui yhtä läheiseltä, ja kukaan yhtä rakkaalta.

[Tekstit etusivulle]

#golfklubi