(Seuraavassa on taas hieman uusia henkilöitä ja kokeiluja. Myöskään nyt minua eivät sido samat säännöt, kuin aiemmin.)

Leffassa on tunnelmaa (Kesä, osa XI)

Valkoisiin pukeutunut piika asteli iloisin askelin kohti navettaa sanko toisessa ja jakkara toisessa kädessään. Hän hyräili jotakin sävelmää iloinen ilme nuorilla karvoillaan, kun yhtäkkiä hänen ilmeenä navetan ovella vakavoitui ja hän jäi tuijottamaan jotain edessään.

Talon isäntä makasi sisällä toisen varsin nuoren piian kanssa. Tyttö punastui ja kääntyi palatakseen takasin vajaan, josta oli välineensä noutanutkin mutta päättikin sitten hakea paikan, josta voisi katsella salaa tapahtumia. Sellainen löytyikin navetan takaa.

Isäntä hivutti kättänsä hieman vastahakoisen piian väljän puseron alle. Hän otti kiinni tytön vasemmasta rinnasta ja tunnusteli sitä suurilla sormillaan.

"Älä, jos joku tulee ja näkee..."

Sen kummempia häkeltymättä isäntä jatkoi puuhasteluaan ja puhua pukahtamasta laski housunsa nilkkoihin. Hän nosti piian hameen ylös ja asetteli tätä, kuin tahdotonta nukkea. Viimein hän painautui naisen päälle sovittaen eloon heränneen kalunsa tämän nuorehkoon vaativaan läpeensä. "Puuuuh...", hän päästi suustaan ja painui suoraan sisään koko komeudellaan.

"Ääääh!...", piika vastasi ensityöntöön ja painautui kovemmin isäntää vasten. "...tule, tule, aaa..."

Piika seinän takana alkoi kiihottua katsellessaan isännän lihanpiilotusleikkiä. Hänen kätensä liikkuivat pitkin vartaloa hyväillen ja tutkien omaa seksuaalisuuttaan. Kohta toinen käsi painui hyväilemään reiden sisäpintaa ja häpyhuulia. Pian hyväily muuttui orgasmihakuiseksi, tytön hengitys voimistui, pulssi nousi ja ensimmäiset jännitetilat myllersivät pitkin nuorta kiihkeää vartaloa.

"Aaaa, aaa..", piika vikisi puhisevan isännän alla miehen lisätessä tempoaan ja valmistautuessaan purkamaan latauksensa.

"Huuu... Huuu... Huuu..uu..." Isäntä kiihdytti loppukirinsä ja viimehetkellä vetäytyi ja ruiskutti siemenenä kiemurtelevat naisen hekumaiseen valkovälin karvoitukselle.

Mira kiinnitti huomion itseensä puristamalla kättäni ja kuiskasi korvaani: "Tuota ruiskuttelua minä en näissä filmeissä ymmärrä. Muuten, käyn heittämässä juttua siskon kanssa, kai selviät hetken yksinkin?" Loin naisen suuntaan hymyn ja hienoisen pään nyökäytyksen, sitten siirsin huomioni takaisin valkokankaalle.

Katsellut piika havahtui aivan kuin horroksesta ja katseli hieman nolona ympärilleen ettei kukaan ollut nähnyt vuorostaan häntä. Vielä vaatteensa suoristettuaan ja varmistuttuaan, että navettaan oli sopivaa mennä hän kiersi takasin ovelle.

Piian astuessa sisään toinen näytti hieman säikähtäneeltä mutta tokeni varsin nopeasti ja poistui navetasta muille asioilleen. Isäntä vilkaisi vielä tullutta piikaa ja suoriutui hänkin ulos.

Illalla piiat vetäytyivät yhteiseen aittansa. Puhellen niitä näitä he laittautuivat valmiiksi nukkumaan, kunnes päivän tapahtumat tulivat esille.

"Hei, kuulepas Sanni", ensimmäinen piika alkoi, "Huomasitko mitään tuossa iltapäivällä tullessasi navettaan?"

"No jaa..." Sanni epäröi. "En juuri mitään muuta, kuin erään Erja nimisen piian naimassa isännän kanssa", hän viimein päästi suustaan paljastaen koko tietämyksensä asiasta. Erja punastui hieman ja naamalle pyrki hienoinen tahaton virne.

"No, miltä tuntui maata isännän kanssa?"

"Äh, no eipä hän mikään maailman paras rakastaja ole, mutta kyllä se menetteli." Erja päästi tyttömäisen kikatuksen ja Sanni yhtyi siihen. Sitten he vaikenivat ja katselivat vain toisiaan.

"Tuota...", Sanni rikkoi hiljaisuuden muurin, "...Minä kun olen paljon kokemattomampi, kuin sinä; kertoisitko siitä tarkemmin..." Erja kuvatessa tapahtumia ja tuntemuksiaan toiselle varsin yksityiskohtaisesti, Sanni alkoi taas hyväilemään itseään.

Ennen kuin tarina oli kerrottu loppuun, Sanni puuttui siihen. "Yöstä tulee varsin kylmä. Tulisitkos nukkumaan viereeni", hän kysyi ääni hieman värähdellen jostakin aivan muusta, kuin kylmästä.

"Onko tässä tilaa", ääni kysyi vierestäni. Tulija oli Taina. Sen kummemmin vastausta odottamatta hän istui, ei viereeni vaan jaloilleni ja alkoi suoraan hieroa jo hieman eloa saanutta kaluani.

Tytöt olivat jo riisuneet pukunsa ja makasivat naamat vastatusten. Aluksi he vain katselivat toisiaan, kunnes sitten kävivät toistensa kimppuun kiimaisesti liikehtien. He suutelivat ja kuljettivat käsiään pitkin kohteensa vartaloa. He hymisivät mielihyvästä jokaisesta saamastaan hellyydenosoituksesta ja vastasivat takaisin samalla mitalla.

Tyttöjen ääntely, kiihkeä nuori liha ja Tainan toimet saivat minut hetkessä juhlakuntoon. Irrottamatta silmiäni valkokankaalta autoin naista vapauttamaan komeuteni. Pian kuitenkin menetin silmäkontaktini lähes kokonaan, sillä vapauduttuaan kahdella nopealla käden liikkeellä väljästä iltapuvustaan notkea nainen hivutti jalkansa olkapäitteni ja tuolin selkänojan päälle. Hän liikkui taaksepäin, kunnes nenäni oli sentin päässä hänen vireästä vitustaan ja pää oli juuri sopivasti kaluni kohdalla. Tuin ilmeisen tukalaa asentoa, työntämällä alaruumistani hieman eteenpäin ja ottamalla kunnon otteen hänen alaselästään.

Valkokankaalla tytöt olivat siirtyneet 69 asentoon ja lipittivät toistensa kiihkeitä poimuja. Otin toimesta oppia ja tein saman Tainalle.

"Aaa.. Aaa.. Missä... Missä sinä olet oppinut noin hyväksi..?", Erja kysyi ääni väristen. Vastaamatta Sanni jatkoi toimeaan ja sai toisen vaikeroimaan onnesta.

Samassa kuva leikkasi toisaalle. Huomattavasti vanhempi nainen oli herännyt piikojen ääntelyyn. Hän oli pukeutunut hyvin väljään ja läpikuultavaan yöpaitaan, joka ei peittänyt nimeksikään hänen tuuheaa jalkoväliään tai suuria rintojaan.

Nainen hieroi itseään ja alkoi päästä hyvään vauhtiin nuorten ääntely korvissaan. Pian hän oli saanut käsiinsä kaksi tekokalua ja ilmeisen kiihottunut ilme kasvoillaan leikki toisella. Hän käytti sitä suussaan, hieroi sillä isoja nännejään kankaan läpi ja viimein vapautui koko vaatekappaleesta jatkaen kiimaista leikkiään. Sauvan lila pää painui rinnoilta jalkaväliin ja etsi tiensä poimukkaille häpyhuulille, jotka loistivat turvonneina, syvän tumman punaisina. Hitaasti sauvan paksu varsi kastui hänen eritteistään sen liikkuessa hekumallista rakoa ylös ja alas. Ottaen toisenkin sauvan käsittelyynsä hän jatkoi kiihottamistaan nauttien silminnähden.

Kamera palasi piikojen pariin. He olivat lopettaneet hyväilynsä ja istuivat toisen tytön vuoteella ja keskustelivat iloisesti. Kummankin ruumiinkieli kertoi vielä tyydyttämättömästä kiimasta, joka haki keinoa purkautua maailmalle, tuottaa mielihyvää ja eritoten pitää itse hauskaa.

Taina kiemurteli edessäni keskittyessäni antamaan hänelle mielihyvää. Hän vaikeroi ja voihki liukuen omaan räjähtävään orgasmiinsa, joka riepotti hänen hentoa ruumistaan. Hänen rintansa painuivat jo mahdollista vieläkin lähemmäksi vatsaani ja tunsin nännin nipukoiden painautuvan tiukasti ihoani vasten. Hän unohti kaluni hetkesi mutta palasi toimeensa heti hieman toettuaan. Kiitos harjoittelun ja kovan käytön tänään, en näyttänyt laukeavan aivan niin helpolla ja niinpä jaksoin pidätellä laukeamista pitkään.

Toinen tytöistä kaivoi jostakin kynttilän ja avaten jalkovälinsä levälleen loi toiseen tyttöön haastavan kiimaisen katseen samalla hieroen sillä nuorta kosteaa lihaansa. Toinen tyttö asettui ensimmäisen päälle takasin 69 asentoon ja alkoi leikkiä kynttilän suipolla päällä ystävänsä vireän vitun kiimaisissa esikartanoissa.

Vanhempi rouva oli upottanut lilan sauvansa syvälle emättimeensä ja liikutti sitä aina kohdun suulta hekumaisille huulilleen leikkien samalla toisella. Hän valitti kiimaansa pimeään yöhön ja jatkoi vaaleanpunaisen ystävänsä liikettä hieroen samalla klitoristaan. Kun orgasmi saapui, kuin höyryjuna, hän työnsi toisen sauvansa hervottoman tilansa avittamana suoraan peräsuoleensa. Orgasmin rentouttama kiristäjälihas antoi helposti periksi. Pian hän sai sen sisään lähes kokonaan ja päästi huuliltaan syvää nautintoa kuvastavan huudahduksen.

Taina tuli uudelleen lähes saman aikaisesti uhkean näyttelijän kanssa. Hän oli kuin järkensä kadottanut kiemurrellessaan lujassa otteessani. Hän jopa heilutti jalkojaan niin, että sain kovan tällin oikeaan olkapäähäni ja tarkkaavaisuuteni herkesi hetkeksi. Samassa menetin otteeni hänen liukkaasta vartalostaan ja nainen liukui pää edellä jaloilleni. Hymyilin hetken hänen avuttomalle asennolleen ja vihdoin autoin hänen pystyyn. Hänen hiuksensa olivat aivan sekaisin ja naama likainen. Hän vastasi kuitenkin hymyyni hymyllä ja aivan kuin mistään välittämättä hamusi suuhunsa hieman jo laskenutta mieskuntoani. Ja eipä aikaakaan, kun olin taas huippukunnossa.

Tällä kertaa Taina teki toisen näköisen stuntin. Hän luopui himonsa kohteesta hetkeksi nousten seisomaan ja ryömien syliini istumaan. Hän levitti jalkansa viereisille istuimille ja istui sojottavan kaluni valmiiksi lämpimän vittunsa uumeniin. Koko matkaan kohti syliäni hän teki nautiskelevan hitaasti ja kun vihdoin karvoituksemme kohtasivat, tunsin olevani taivaissa.

Piiat alkoivat päästä huipennukseensa. Kynttilä takoi Sannin nuorta vittua kiihtyvällä vauhdilla. Toinen samanlainen teki samaa toisen tytön jalkovälissä. He kiihdyttivät ääntelyään olivat valmiita laukeamaan varsin rajusti milloin tahansa. Ja eipä aikaakaan, kun kuin yhteisestä sopimuksesta he saivat sen yhtäaikaan henkeä ahdistavasti valittaen. Vanhempi rouva tuli hänkin heti tyttöjen perään ja kietoutui niine hyvineen vuoteeseensa.

Suutelin Tainan kiihkeitä punaisia huulia ja koskettelin hänen herkkiä nännejään. En muutenkaan jäänyt passiiviseksi osapuoleksi vaan liikutin alaruumistani hänen nautinnollisen hitaita liikkeitään voimistaakseni ja unohdin valkokankaan kokonaan. Keskityin kokonaan rakastelemaan tuon nuoren kettuvartaloisen naisen kanssa.

Hänen kätensä liikkuivat levottomina pitkin hikistä vartaloani ja painoivat vartaloitamme lujemmin yhteen. Tunsin hänen vartalossaan sykkivän suuren sydämen ihollani. Se tahtoi ja määräsi minua lisäämään ponnistelujani tyydyttääkseni sen hentoista kantajaa. Ja niin minä tein, en ajatellut mitään, toteutin vain yhtä ihmisen alkukantaisimmista haluista.

"Kulta, pieni. Oma pieni hunajapupuseni, tule.. tule, aaa..", Taina kehräsi ja voimisti otteitaan. Hän painoi rintojaan voimallisesti vasten yläruumistani ja haroi hiuksiani. Hänen liikkeensä kävivät hetki hetkeltä vilkkaammiksi ja lopulta hän tuli taas painautuen minuun kiinni, kuin hukkuva.

Olin itsekin olut valmiina laukeamaan jo hetken. Tainan kaartuessa kohti viimeistä orgasmiansa, tein pari nopeaan edestakaista liikettä ja tulin voimallisesti kiimaisen lihan hyväilyssä.

"-"

"Kiitos!", Taina kuiskasi ja vaihdoimme kiihkeän ehkä hieman raukean suudelman. "Ihanaa!", hän kuiskasi ja huokaisi. "Voisinpa olla tässä sylissäsi pidempääkin." Toivoin sitä itsekin ja niinpä olimme vain niillä sijoillamme seuraavat viisitoista minuuttia.

"Huh! Ei auta", Taina viimein rikkoi hiljaisuuden. "aa.. auttaisitkos minut ylös? Minun jalkani eivät pidä enää", hän kuiskutti korvaani ja helli sen nipukkaa. Olin hieromassa työn lämmintä niskaa ja sain helposti siirrettyä käteni hänen takamukselleen. En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta hieman helliä tätäkin osaa tytöstä ja niinpä häntä nostaessani, minkä tein varsin hitaasti, liikuttelin hänen täyteläisiä pakaroitaan. Ehdinpä hipaista hänen hellää jalkoväliänsäkin.

En muistanut jälkeenpäin mitään elokuvan lopusta. Tiina kertoi, että isäntä makasi vielä kummatkin piiat ja emäntäkin oli sekaantunut juttuun elokuvan lopussa. Kaikkineensa varsin mitäänsanomaton elokuva.

Selvisimme jotenkin puoleen yöhön mennessä ulos ja uusi vuosi vaihtui mallikkaasti. Viimein kotona minulla oli enemmän kuin yksi paikka kipeänä, mutta muuten olin kunnossa ja monta kokemusta rikkaampi.

Jatkuu lähitulevaisuudessa...

© Osmo

[Tekstit etusivulle]

#golfklubi