Opettajan kanssa jalkaseksiä

Olin 15 vuotias ylä-asteen oppilas ja edessä oli normaali koulupäivä. Saavuttuani kouluun, tylsät tunnit kuluivat yksi toisensa jälkeen. Vihdoin koitti ruotsin tunnin aika, jossa minulla oli todella seksikäs opettaja. Nimi jääköön kertomatta.

Odottelimme käytävällä kuten normaalisti, ja sitten opettajamme saapui nurkan takaa yhtä seksikkäänä kuin ennenkin. Hänellä oli päällään sininen mekko, jonka helma ulottui polviin asti jättäen upeat sinisiin nailoneihin verhotut sääret näkyviin. Voi sitä onnen autuutta, kun vielä korkeakorkoisten avokkaiden kopse säesti tuon ihanan olennon kulkua. Eikä pidä unohtaa hänen pitkiä hiuksiaan, jotka laskeutuivat tuuheina pitkin hänen olkapäitään isot kiharat ihanasti liikkeiden mukaan heiluen.

Tässä vaiheessa oli jo useammalla kundilla kävelyä vaikeuttavia pullistumia nivusten alueella.

Päästyämme onnellisesti pulpetteihimme (minun muuten aivan edessä) alkoi tunti. Opettajan pöytä sijaitsi korokkeen päällä, joten näkymät paranivat huomattavasti etenkin, kun pöydässä ei ollut etulevyä.

Tunnin kuluessa erinnäisten tehtävien ja pistokokeen parissa katseeni siirtyi vähän väliä ihailemaan opettajan upeita sääriä, enkä voi väittää etteikö fetissini nyloneita kohtaan olisi avittanut asiaa. Opettajan istuessa näkymä avautui myös reittä myöten jopa pikkuhousuihin asti. Mielestäni parhain ja vastustamattomin tilanne oli, kun hän risti jalkansa ja aloitti leikkimisen avokkaallaan. Välillä kantapää avokkaasta ulos ja taas takaisin, välillä avokas riippui vain varpaiden kärkien varassa jossa hän heilutti sitä kuin kiusatakseen. Haaveilin usein kuinka avokas putoaisi lattialle ja opettaja pyytäisi minua asettamaan sen takaisin hänen jalkaansa.

Tunnin jälkeen opettaja pyysi minua jäämään tunnin jälkeen keskustelemaan aikaisemmin olleesta pistokokeesta. Muitten mentyä odotin puhuttelua, koska ajattelin töpänneeni kokeessa oikein kunniakkaasti. Toisin kävi, opettaja kirjoitti vielä jotain papereihinsa ja aloitti kiittelemällä kuinka hyvin koe oli mennyt. Puhuessaan hän oli siirtynyt istumaan pöydän päälle aivan minun eteeni ja risti jalkansa paljastaen reilusti polven yläpuolelle noita kiihoittavia jalkojaan.

Koska opintoni olivat menneet kyseisen kurssin tasoon nähden paremmin kuin hyvin, opettaja ehdotti minua harkitsemaan kurssin vaihtamista ylemmäs. Niinpä hän pyysi minua noutamaan luokan perältä ylemmän kurssin opintomateriaalia, jotta voisin tutustua siihen ja katsoa kiinostaisiko se minua. Tässä vaiheessa kyrpäni oli jo murtautumassa farkkujen läpi täyttä vauhtia, eikä tämä jäänyt opettajalta huomaamatta noustessani pulpetista ylös. Kävin hakemassa materiaalin ja istuin pulpettiini tutustumaan materiaaliin.

Lukiessani opettaja nousi lukitsemaan oven takalukkoon, mikä ihmetyti minua hieman. Hän tuli istumaan viereiselle pulpetille asettaen jalkansa penkin päälle ja kysyi aivan suoraan "Olin huomaavani tunnin aikana, että sinä silmäilit jalkojani. Pitääkö paikkansa?" Tähän en ollut varautunut ,mutta se antoi tilaisuuden tunnustaa kiimani syy. Vastasin opettajalle, että se pitää paikkansa. Ja kerroin myös fetisismistäni joka kohdistuu jalkoihin ja nylon sukkiin, etenkin saumallisiin mustiin ja sinisiin nyloneihin sekä halusta alistua naisen seksiorjaksi. Opettaja sanoi epäilleensä jo jonkin aikaa asian olevan näin ja toivoneensa tilaisuutta ottaa selvää asiasta. Hän kertoi harrastaneensa jalkaseksiä jo vuosia ja että hänen yhtenä fantasianaan oli harrastaa sitä jonkun alistuvan koulupojan kanssa.

Nyt hänen huomion kohteeksi pääsi jäykkä kyrpäni, jonka hän pyysi ottamaan esiin ja poistamaan farkutjalasta. Otettuani kyrvän esiin pyysi opettaja minua istumaan penkille hänen eteensä, missä hän sitoi käteni tuolin selkänojaan hameen vyöllä. Siinä olin unelmieni naisen armoilla nuo kiihoittavat jalat vain muutaman sentin päässä palleistani ja kyrvästäni. Opettajani poisti hameen sekä avokkaat yltään ja nyt näin koko ihanuuden sukkanauhaliiveineen, kyrpäni jäykistyi entisestään mikäli se siihen enää pystyi. Niin kovana olin, että rupesin jo tässä vaiheessa anomaan armoa ja pyytämään orgasmia. Opettajalla ei ollut mitään aikomustakaan päästää minua vähään aikaan hänen käsittelystään, vaan hän aloitti masturboimaan edessäni ärsyttäen ja kiihottaen minua lisää. Samalla kun hän hyväili itseään opettaja aloitti hiljaa hyväilemään pallejani sekä kyrpäni vartta jaloillaan. Olin tulla hulluksi ja pyysin häntä hieromaan nopeammin sekä lujempaa, mutta opettaja tiesi sen merkitsevän vain nopeampaa loppua. Hän todella halusi nauttia minun kiduttamisestani. Kun opettaja alkoi lähestyä orgasmia rupesi hän hieromaan myöskin minua lujempaa, lopulta opettaja sai orgasmin kuin myös minäkin. Spermat lensivät nyloneitten päälle minkä takia opettaja ilmoitti päästävänsä minut irti vasta kun olisin nuollut joka pisaran pois hänen jaloistaan. Nuollessani opettajan jalkoja spermoista puhtaaksi rupesi tilanne kiihoittamaan siihen malliin, että kyrpäni pamahti taas täyteen seisokkiin. Se mitä sitten tapahtui onkin toinen juttu.

Nylon