Nuoruus on oikeasti kivaa

Eräästä keskikesän illasta on jo ihan liian kauan, mutta muistan ja muistelen sitä enemmän kuin muita lukioajan tapahtumia.

Meitä oli varmaan yli tusina, tyttöjä peräti enemmän kuin poikia vaikka nyt olivatkin parhaan kamuni mökkibileet, jotka oli alun perin omistettu vain pienen poikaporukan oluenjuomistilaisuudeksi. Olen ihan varma että kaikilla oli tosi hauskaa, koska tuolloin (lukion tokalla) ei kenenkään kuviot olleet kauheen lukkiutuneet vaan kaikki näki elämässään enimmäkseen jotain hyviä ja jänniä odotuksia tai miten sen yksinkertaisesti sanoisi. Siis oltiin tarpeeksi vanhoja olemaan miettimättä vain itseämme mutta tarpeeksi nuoria tuntemaan omat ja toistemme pienet vireet.

Kaikki ei ollut tietenkään yhtä päätä lentämistä, jokainen oli tajulla siitä mikä aiheuttaisi - ja mikä ei aiheuttaisi - morkkista sitten kun parhaat hetket kääntyvät kummallisina ajassa jo poispäin.

Inari (jolla ei todellakaan ollut sukujuuria pohjoiseen, vaan Skåneen) oli kanssani monessa asiassa täsmälleen samalla aaltopituudella. Siis se oli rinnakkaisluokalla, samassa saksanryhmässä, eikä useinkaan sen kummemmin nähty vapaa-aikana, mutta silti me tykättiin toisistamme sanoisinko vakaalla tavalla. Vaikka ei tosiaan tunnettu kovin hyvin. Oikeastaan se oli niin kuin yleensä ajattelee lapsuuden tyttökavereistaan: pitää niitä niin tärkeänä että varoo tilanteita jotka vivahtaa rakastumiseen, puhumattakaan seksiin. Inarin tyylikkyys tuli varmaan monesta pienestä asiasta. Inari osasi (ja osaa varmaan vieläkin) seistä tosi naisellisesti, syöttää tenniksessä kierommin kuin silloin kukaan muu meidän luokalla ja vielä laulaa pitkiä pätkiä aarioista ja opereteista ja sellaisista. Sitä taitoa hän pyydettäessä käytti joskus bileolosuhteissakin.

Silloin oli melkein yö, sauna oli jo viilennyt, sanoin ilma ja melkein kaikki siirtyivät yläkertaan pelaamaan ties mitä. Inari oli vielä uimapuvussa, oli unohtanut farkkunsa saunan pukuhuoneeseen. Lähdin seuraksi hakemaan koska ei huvittanut pelata. Inarikin manasi samaa asiaa ja halusi mieluummin jutella. Nyt oli juuri semmoinen hyvä hetki - huomasin etten ollut muistanut edes juoda oluitani, mutta Inarikaan ei muistanut hakea housujansa vaan näytti hyvältä uimapuvussaan istuskellessamme saunan kuistilla. Menimme kahlaamaan rantaan ja kuulimme muiden mekastuksen vaimeana huvilan yläkerrasta.

En sitten tiedä kuinka se sitten tapahtuikaan mutta yhtäkkiä me olimme sylikkäin. Paikka oli aika mainio; rannassa oli vankka koivu joka kaarsi ensin järven puolelle ja sitten hitaasta ylös. Istuimme rungolla hajareisin ja vastakkain, puun kaarevuudesta johtuen Inari oikeastaan istui enemmän sylissäni kuin koivun päällä. Inarin uimapuku oli vielä märkä ja viileä ja tuntui hyvältä lämmittää sitä kun ei aamuaurinkokaan ehtisi vielä pariin tuntiin. Huomasin orastavaa virkeyttä jalkovälissäni mutten antanut sen häiritä sopuisaa hetkeä, eikä ilmeisesti antanut Inarikaan, jos oli sen huomannut.

Juttelimme välillä pehmoisia ja välillä ihan asiaakin. Sitten yhtäkkiä, siinä istuessaan hajareisin sylissäni Inari katsoi rajusti kaukaisuuteen ja pian tunsin munillani jotain järvivettä lämpimämpää kun Inarin uimapuvun läpi valui pissa ensin syliini ja sitten koivun rungolle ja lopulta lorisi pienen pudotuksen järveen. Inari tapitti vielä vähän aikaa, punastui ja kiroili hetken niin reippaasti kuin 18-vuotias lukiolaistyttö pystyi. Mulle kolahti yhtäkkiä voimakas halu antaa lohdutussyleily ja Inarikin vastasi reippaasti ihanalla, pitkäkestoisella, pehmeällä suudelmalla, jollaisen osaa antaa vain nuori nainen. Sitten taisimme tuijottaa toisiamme aika vakavina ja vakaina. Sen jälkeen kumpikin me tiesimme ettei tätä kerrottaisi kavereille huomenna tai koskaan. Pussasimme uudelleen ja sovimme siinä ohessa että voitais laittaa sauna uudelleen päälle. Kävimme uimassa tai siis pikemminkin huuhtomassa itsemme järven lämpimässä vedessä.

Ennen saunaa Inari vihjaisi että pitäisi käydä vessassa. Mielessäni ihmettelin lisääntynyttä virtsan tuottoa ja osoitin metsikköä missä yleensä tytöt ovat tykänneet käydä pikapissalla. Inari oli vähän kiusaantunut kun en ymmärtänyt heti, että nyt olikin kyseessä isompi hätä. Selitin että huvilan takana on kodikas puusee, jossa voi keventää oloaan. Inari lähti ensin yksin kipittämään ylämäkeen, mutta sitten kääntyikin pyytämään minua seurakseen kun kerran "pienemmätkin asiat sujui yhdessä niin luontevasti".

Täytyy sanoa että siinä seuratessani huomasin jännittäväni, koska poikana minulla ei todellakaan ollut kokemusta tyttöjen tavasta käydä yhdessä vessassa. Idea oli hauska ja samalla jännittävä, kun kumpikin tajusi ettei ole tullut oltua vessassa vastakkaisen sukupuolen kanssa. Eikä elämän aikana varmasti tule monta kertaa oltua. Sitten iski pieni omistushalu, ja yhdistettynä jo sellaisenaan tarpeeksi hulluun hetkeen ehdotinkin ettemme menisikään huvilalle ihmisten ilmoille vaan etsittäisiin tarkoitukseen sopiva luonnonmuotoinen paikka järvellä olevasta pikku saaresta. Aluksi Inari kainosteli ideaa mutta haki sitten saunan kuistilta viinipullon, otti huikan ja tyrkkäsi pullon minulle, jotta minullakin olisi jotain puuhaa. Uintimatka oli lyhyt ja saarelle päästyämme sukelsimme tuuheaan lepikkoon.

Yhteinen ilomme oli varmasti harvinainen ja kummallinen mutta tilanne oli tullut niin luontevasti ettemme kumpikaan ihmetelleet maailman merkillisyyttä. Lepikko oli kuin valtava pyöreä pensas, reunasta tiheä mutta kun sisälle pääsi, pystyi kulkemaan melkein suorana. Pääsin helpoimmalla kun käänsin pyöreän kiven pois kuopastaan. Inarin silmät nauroivat velmusti kun hän rullasi uimapukuaan alas. Oli hämärää, mutta näin uimapuvun alta paljastuvan siro märän selkä ja harvinaisen kauniin takapuolen jota varmaan Inarin ystävättäretkin kadehtivat. Inari kyykistyi ja kehoitti minua keskittymään viinin juontiin. Istuuduin muutaman metrin päähän pulloinen mutten malttanut olla seuraamatta. Kumpikaan ei oikeen keksinyt luontevaa puhuttavaa, joten varmaan Inari kuvitteli miltä minusta tuntuu ja minä kuvittelin miltä hänestä.

Ilmeisesti vähän kyllä Inariakin jännitti kun kakka ei meinannut tulla millään vaikka oli ensin kovasti aikonut tulla. Annoin neidille rohkaisupusun ja istuuduin lähemmäs kannon päälle istumaan. Inari pinnisti ja sitten aika iso kappale kurkistikin ulos ja tipahti kuopan pohjalle. Tapahtuman ainutlaatuisuuden kirvoittama jännitys tuntui sekä ylä- että alapäässäni. Yritin säilyttää normaalin olemukseni; painelin salaa viinipulloa jalkoväliäni vasten jottei päätään nostava muodonmuutos paljastuisi. Sen jälkeen Inarilta tuli vielä kiinteämpää ja paksumpaa, joka hitaasti liukui ulos ja päätyi kuopan pohjalle. Inari on terve tyttö, ilmoitin Inarille ja tunsimme hassua läheisyyttä lepikon hämärässä. Inarilta tuli vielä uudestaan pissakin ennen kuin muutama suuri lepänlehti sai tutustua siihen paikkaan missä yleensä vain vessapaperi käy. Käänsin kiven takaisin ja lähdimme uimaan saunalle.

Palatessa Inari ui reppuselässäni ja piteli pulloa. Tyttö ilmoitti ykskantaan ettei ikinä aio ruveta ainakaan seurustelemaan minun kanssani koska sanoi meidän olevan liian hyviä ystäviä. Ymmärsin yskän ja toivotin samaa takaisin. Rannassa sauna oli sopivasti lämmennyt, ja kiipesimme lauteille. Olimme yhtä mieltä siitä että päivä oli ollut aivan liian hullu jotta sitä voisi ajatella. Tavoitimme hetken jossa pystyimme puhumaan ihan mistä vaan. Puhuimme kavereistamme, uskonnosta, arkkitehtuurista, kasveista ja kauneusihanteista. Seksistäkin tuntui vapautuneelta puhua, uimapuvutkaan eivät onneksi jäykistäneet keskustelua. Yleensä olen mieluummin munasillani saunassa, mutta jätin aloitteen Inarille, joka näköjään näytti viihtyvän uimapuvussaan.

Sitten mieleeni tipahti mieletön ajatus, jonka esitin sen enempää miettimättä Inarille. Ehdotin, että kumpikin nimeää sellaisen eroottisen tapahtuman, jota haluaisi kokeilla muttei koskaan ole ollut mahdollista tehdä. Sitten kun kumpikin on sanonut omansa, voitaisiin yhdessä päättää jos halutaan arpoa toinen niistä toteutettavaksi - vain toinen, ja sikäli kun temppu on mahdollista toteuttaa. Inari oli heti juonessa mukana. Idea oli tietysti siinä, että olimme tarpeeksi uteliaita, saisimme tietää yhden uuden asian toisistamme ja kiihottava siinä, että pelissä on joko totaalinen voitto tai häviö, jos ideat ovat kaukana toisitaan. Arvonnasta, jos se päätetään tehdä, ei voisi valittaa.

Siirryimme lauteilla vastatusten, istumaan ristikkäin ja nostin vesivadin ja kauhan väliimme. Arvoimme kauhan pyöräytyksellä ensimmäisen paljastuksen tekijän. Minä sain kunnian aloittaa. Pohdin hetken, että turhan reippaan idean esittäminen johtaisi siihen, että Inari kieltäytyisi arvonnasta. Toisaalta olin tyytväinen että tunnelma oli siinä määrin läheinen, ettei kummankaan tarvitsisi hävetä mahdollista kieltäytymistä tempun arvonnasta.

Sitten sanoin sen... anaaliseksi. Tarkensin: "Pippeli siis tytön ..." "... peppuun. Joo, tiedän.", sanoi Inari ja väläytti silmiään. Näin ilmeestä että hän ei ainakaan ollut koskaan sitä harrastanut (kuten en minäkään) eikä vaikuttanut toisaalta inhoavankaan ideaa, oli parhaassa tapauksessa ehkä uteliaskin. Tunsin pullotusta kalussani. Inari katseli alaspäin ja kysyi pohtiva hymy huulillaan, mikä minua naisen pepussa niin viehätti. Vastasin ytimekkäästi "Nainen" ja ihailin mielessäni Inarin kaunista peppua.

Inarin toive, vaikka olikin vähemmän tuhma, vaati pidemmän selvityksen. Hän halusi vastapuolen painelevan pimppiänsä nenällään aluksi hitaasti sitten sopivasti nopeuttaen (kohti arvattavaa loppua, heh). Kuulemma vaatteen läpi olisi paras tuntuma. Nyt taisi Inarikin huomata heräävän jalkovälini. Epäreilua.

Totesin mielessäni että tässä pelissä ei voikaan hävitä. Äänestin arvonnan puolesta ja samoin Inarikin, hetkeäkään miettimättä. Varmistimme uudelleen, että ainoastaan toinen voittaa ja panin kauhan taas pyörimään. Kauha vaelsi vadissa kunnes kääntyi osoittamaan voittajaa - Inaria. Samalla hetkellä mielihaluni paljastaminen alkoi harmittaa, mutta Inari lohdutti häviäjää uudella ihanalla suudelmalla.

Sitten hän ojentautui seläälleen, pitäen jalat edelleen ristissä. Kumarruihin aloittelemaan kohtalon minulle osoittamaa roolia ja sivelin sormillani tytön mahaa. Otsani tunsi ensin alavatsan lämmön, ja painoin sitten naamani kohti naisellisuuden puutarhaa, jota valitettavasti verhosi uimapuku, kaunis tosin. Painelin nenälläni Inarin pikku vakoa. Inari piti käsiä lanteillaan ja hengitti epätasaisesti. Nenäni löysi ihania happamia tuoksuja, osa Inarin tuttua ominaistuoksua, jonka huomaa ohi kulkiessaankin. Loppu oli Inarin intiimimpää hajua, pehmeätä ja ylivoimaisen naisellista.

Tunsin sydämeni hilpeät lyönnit kalussani, mutten voinut muuta kuin hieroa nenääni Inarin pehmeään pimppiin. Inari alkoi hiljaa puhista ja vääntelehti aina kun nenäni painui vakoon. Pyöritin, nyökyttelin ja painelin niin tunnollisesti kuin pystyin. Inari laittoi kädet takaraivolleni ja painoi päätäni vähän väliä. Sitten hän nosti jalkansa sivulle koukkuun, myötäili lantiollaan nenäni tahdissa ja huohottaen. Tunsin tyytyväisyyttä Inarin heittäytyessä orgasmiin. Riemunhuudahdukset kaikuivat kiukaassa asti kun Inari silmiään tiukasti kiinni pitäen laskeutui taivaastaan. Annoin kovin liukkaaksi muuttuneelle uimapuvun osalle ja pitkän ja rauhallisen loppusuudelman. Ojentauduin alas halaamaan hengästynyttä ja hymyileväistä tyttöä. Lekottelimme siinä varmaan puoli tuntia. Itsellänikin oli rauhallinen olo, vaikka kaluni olikin vielä kovasti hereillä.

Hiippailimme yöuinnille. Keskikesän aurinko näkyi kajona horisontissa. Pehmeä järvivesi tuoksui lumpeille ja kaislalle ja rauhoitti onneksi jalkovälinikin. Ilta olisi ollut ihana niinkin, täytyy sanoa.

Saunan pukuhuoneessa Inari halusi antaa minulle lohdutuspalkinnon ja ojensi minulle kosteusvoideputkilon pyytäen voitelemaan jalkansa. Riisumatta uimapukuaan Inari asettui selälleen makaamaan pukuhuoneen vuoteelle. Hieroin voidettaa ensin varpaisiin, sitten polvien ympäri ja sitten reisiin, jotka olivat todella minun makuuni: hieman pulskat mutteivät kuitenkaan veltot. Taputin lopuksi pimppiä puolen vaihdon merkiksi. Inari kääntyi mahalleen, levitin voidetta jalkapohjiin ja siitä ylöspäin. Huokailin mielessäni katsellessani välillä Inarin suloista kääntöpuolta. Kahden tasaisen pyören kummun päältä uimapuku taittui kauniina kaarena kohti jalkoväliä.

Vitsaillen tiedustelin Inarilta, olisiko nenähieronta mahtanut onnistunua yhtä hyvin tätä kautta. Inari nauroi ja kohotti kysyvästi peppuaan. Kumarruin sitä kohti. Nenäni tunsi lähelle päästyään uimapuvun läpi järviveden hajun, johon sulavasti sekoittui makeampi haju: kakan mieto, mutta tuore tuoksu. Sivelin kädellä Inarin pakaroita ja yritin samalla poistaa uimapuvulle osunutta voidetta siinä kuitenkaan onnistumatta. Inari päättikin kuoria uimapukunsa kokonaan pois ja pyysi voitelemaan selän ja takapuolenkin. Kuin kiusakseni huomasin kaluni taas heräävän.

Hieroin voidetta selkään ja huomasin että peppukin nautti saamastaan huomiosta. Painelin pakaroita rauhallisesti sivellen enkä halunnut paljastaa koko ruumiissani värissyttä halua. Hiljakseen Inari alkoi itsekin kiihottua haaveestani ja kyseli peppuseksistä. Tunnustin heti etten ole asiantuntija mutta veikkasin ettei se ole kovin yleistä. Inari paljasti että yksi hänen ystävättäristään oli kokeillut sitä poikakaverin kanssa, ja vielä omasta aloitteestaan. Tämä ystävätär ei kertomansa mukaan pitänyt siitä kovinkaan paljon, mutta Inari oli tempusta kuultuaan nähnyt seuraavana yönä jänniä unia ja herännyt ihmeekseen kiihottuneena - tyyny jalkojensa välissä. Inari päätti riemukseni luopua pelin säännöistä ja kääntyi hellittelemään jalkoväliäni joka oli uimahousuistani huolimatta tainnut nähdä ja kuulla kaiken.

Hämmästykseni oli joka tapuksessa suuri kun Inari kuiskasi: "Kokeillaan!", ja pyysi laittamaan lisää voidetta. Ensiksi hän otti avuliaasti intoa puhkuvan kaluni kauniiden kämmeniensä väliin ja levitti voidetta hitain liikkein. En ollut koskaan nähnyt alapäätäni niin edustavan kokoisena kun tuon hellän käsittelyn jälkeen.

Vuorostani voitelin keskisormella neidin pakaroiden välin. Pyöritin voidetta runsaasti Inarin suloisen, pienen peppureiän ympäri ja painelin pehmeästi myös itse sisäänkäyntiä. Näky silmieni alla oli yllättävänkin kiihottava. Inarin pyöreä peppu lepäsi allani, keskellä ruskea pieni reikä, joka huokui lämpöä ja omaa kivaa tuoksuaan. Silittäessäni pakaroita huomasin peppureiän välillä hitaasti ikään kuin laajenevan ja suppenevan.

Saavutimme molemminpuolisen hyvän olon. Painelin kaluani rauhallisesti kohti voiteesta liukasta mutta piukan tuntuista koloa. Sujahdin hitaasti sisään ja sain tuntea Inarin lämpimän vastaanoton. Suutelin naisellisen siroa niskaa ja lämmitin lantiollani Inarin hieman viileitä pakaroita. Inari huokaili ja peppuaan hitaasti keinuttamalla kannusti pippeliänikin jatkamaan. Inari piti käsiään tyynyn päällä, tartuin niihin ja pidimme sormia ristikkäin. Liikuttelin riemuitsevaa ulokettani vaimein liikkein. Inari huohotti ja keinutti rauhallisesti lantiotaan. Vedin välillä melkein ulos asti kunnes uudelleen hivuttauduin sisään pikkureiän uumeniin. Inari tuntui pitävän erityisesti melko hitaasta liikkeestä ja painoi välillä vastaankin. Peppureikä piti kaluani ystävällisessä, kiinteässä ja keinuvassa syleilyssä. Inari nautti takapuolessaan aiheuttamastani paineesta ja alkoi väristä. Värinä tarttui pian minuunkin. Tunsin taivaiden huojuvan kun kaluni alkoi sykähdellä orgasmin saapuessa tiukkaan hetkeemme. Inari kiljahteli alkaessaan saada omaansa ja painoi peppuaan kohti. Vavahtelimme ja pidimme toisiamme lujasti käsistä kiinni ihanaan loppuun asti. Sen jälkeen makasimme siinä pukuhuoneen vuoteella pitkän tovin.

Pippelini liukui varsin hyväntuulisena ulos pikku reiästä. Tottahan toki, se oli saanut uuden velmun tuoksun mutta mitään näkyvää merkkiä sen retkestä ei sentään ollut todisteena, mitä nyt kosteusvoide oli vaihtanut sävyään aavistuksen verran. Inarikin oli kiinnostunut asiasta, tutki hetken jalkoväliäni ja pesi sen sitten hellästi. Huuhtelin vielä Inarin pepun ennen kuin astelimme kuistille odottelemaan auringonnousua.

Myöhemmin aamuyöllä menimme uimaan. Ja teimme pepputempun vielä uudestaan. Ja taas menimme uimaan.