Muovitus

"Ryömi sisälle, kun olet riisuutunut!", Lady Domina jyrisi. Riisun itseni alatomaksi sydän pamppaillen. Asetun mahalleni ja aloitan ryömimisen hänen kammioonsa. Suoraan Ladyn eteen. Hän istuu mukavalla tuolilla ja nostaa jalkansa ylleni. Jaloissa on mustat, kiiltävät saappaat ja niissä on korkeat piikkikorot. Korko painuu peräaukkooni. Yritän painaa itseäni alemmas, mutta allani jököttää, enkä voi painua tarpeeksi alas. "Alemmas mato!", hän kivahtaa. "Vai seisooko madon kalu?", hän jatkaa. "Seisoo^Å", ähisen hänen allaan. "Kenen luvalla?". "En ei kenenkään (nielaus). "Siis ei seiso, joten alemmas!".

Lady Domina kiertää saappaansa korkoa peräaukossani ja sanoo: "Seuraavaksi sinä imet tätä korkoa! Alemmas ja heti!". Hän sivaltaa pitkällä piiskalla persauksiani koron ympäriltä. Kipu yltyy ja kiemurtelen saappaan koron ankkuroimana. "Vai et sinä pääse alemmas! Laitetaanpa sitten lypsykone lehmämadolle siksi aikaa, kun nuolet korkojani!". Hän vetää koron pois peräaukostani ja komentaa minut selälleni.

Lady laittaa kaluuni kumisen tutin ja kiinnittää sen jonkinlaiseen imupumppuun. Hän kytkee laitteen päälle ja minusta tuntuu, kuin heppini irtoaisi imusysäyksissä. Minun on samalla nuoltava kiiltävä saappaankorko putipuhtaaksi.

Lypsykone jatkaa armotonta työskentelyään ja saan orgasmin. Huudan nautinnon ja tuskan sekoituksesta, kunnes Lady laittaa minulle suukapulan. Kiemurtelen, sätkin ja huudan kapulaani. Olen taivaassa, helvetissä ja tie missä yhtaikaa.

Kun saappaan korko on puhdas, Lady siirtyy seuraavan vaiheeseen. "Lehmämato pidetään tällä tuoreena!", hän sanoo hymyillen pirullisesti ja näyttää tuorekelmurullaa. "Muovitetaanpa nyt madon alapää! Nouse ylös!".

Nousen ja Lady Domina avaa rullasta pitkän pätkän esille. "Alapääsi pitää tästä!", hän sanoo ja aloittaa käärimisen. Takapuoleni on kipeä. Piiskan iskut kirvelevät ja peräreikä on hellänä. "Laitetaanpa tämä tappi sinne reikään ja tuo lypsytutti saa jäädä madon letkulle!". Lady laittaa kumisen tapin peräreikääni ja kietoo sitten tiiviisti tuorekelmua ympärilleni.

En saa jalkojani yhteen. Lady komentaa minut pukeutumaan, sillä sessioaika on lopussa. Housuni pullottavat niin edestä, kuin takaa poistuessani hänen luotaan. Muovi natisee housuissani kävellessäni ulos. Häpeän mennä kadulle, mutta on pakko. Pujahdan sukkelasti autolleni ja ajan pois. Riisuudun vasta kotona. Ja rentoudun tästä ihanasta sessiosta ja sen tuottamasta häpeällisestä nöyryytyksestä.

Pena