Maria

Kello oli noin viisi illalla, kun vihdoin saavuimme perille. Meitä oli yhteensä 7 henkilöä, neljä miestä ja kolme naista. Yöpyisimme yhden yön jonkin sorttisessa majassa ja seuraavana päivänä tulisimme takasin. Paikka oli Seitseminen, tai joku semmoienen. Maja oli keskellä metsää. Paikka oli erittäin miellyttävän tuntuinen. Saunakin oli alempana jonkun pienen lätäkön rannalla, jonne heti suunnistin tutkailemaan tilannetta. Vesi oli humus pitoista ja oli ruskean väristä ja kylmää. Voi vittu, ajattelin, eipä sitten viitti mennä uimaankaan kun vesi on noin saatanan kylmää. Suunnistin sen jälkeen saunalle katsomaan mimmoinen se olisi. Well, erillinen pesuhuone jossa oli iso kattila jossa lämmitettiin kylpyvesi, pukuhuone ja itse sauna. Ihan mukava tämäkin, ajattelin. Aikani hortoiltuani alueella, yksi Timppa sanoi lähtevänsä laittamaan saunaa kuntoon, jotta illalla päästäisiin saunomaan. Me muut jäivät pelaamaan mitä-se-nyt-onkaan Petaqia (en tiedä miten kirjoitetaan). Emme ehtineet kovinkaan kauan sitä pelata, kun näimme saunan ikkunasta kohoavan sakean savun.

"Heh, mitähän se Timppa oikein tekee", kysyin muilta ja ryntäsin ensimmäisenä alas.

"Samperi tätä saunaa", Timppa virkkoi minulle, "tuota vesikattilaa ei oiken voi lämmittää kun se savuttaa niin helkutisti".

Timppa kiipesi sitten katolle ja pyysi minua ojentamaan jonkin pitkän rungon, jolla hän sitten rupesi nuohoamaan savupiippua. Se ei tietenkään onnistunut. Aikansa siinä tapeltuaan, Timppa sanoi vain että antaa kärytä vain. Niinpä me sitten menimme takasin pelin ääreen. Olimme jakautuneet kahteen joukkueeseen Kissa ja Koira joukkueeseen (Toiset pitivät enemmän kissoista ja toiset koirista). Koirat voittivat ylivoimaisesti, vituttihan se pikkasen, mutta niillä oli tyyppi joka on ennenkin pelannut sitä geimiä.

"Sauna olis nyt lämmin", Timppa tuli paikalle, "ketkä menee ensin? Naiset?"

"Tietenkin", Maria virkkoi, "no tuutteko te?", Hän kysyi kahdelta muulta naiselta. (Naiset olivat siinä 22-29 vuotiaita, Maria oli heistä nuorin).

"En minä saunaan taida tulla", Leena virkkoi.

"En minäkään", sanoi Kati.

"Hö", Maria sanoi surullisesti, "en minä yksinkään sinne aio mennä."

"Minä voin tulla mukaan", sanoin herrasmiehenä, "sillä eihän sitä nyt nuorta naista yksin saa saunaan jättää". Maria katseli minua arvostelevasti, niin kyllä katsoivat kaikki muutkin. (Tunnemme kaikki toisemme 2kkn työskentelyn johdosta, isäni tunnen tietenkin paremmin :-), hänkin oli mukana). Tunsin jo kuinka puna rupesi hitaasti nousemaan kasvoilleni, mutta kukaan ei sitä tuntunut huomaavan.

"Hmm", Maria virkkoi, "no.. tule vain", hän lopulta sanoi hymyillen. Shit nyt olisi liian myöhäistä kääntyä takasin, joten hain pyyhkeen ja sauna juoman, eihän minulla tietenkään mitään uikkareita ollut.

"Eh..Tuota, mulla ei ole uikkareita", sanoin Marialle.

"Ei vai?", Marina sanoi hymyillen ilkikurisesti. "Minullapa on, mutta jos sullakaan ei kerran ole, niin en ota sitten minäkään", hän jatkoi.

Niin me sitten astuimme saunaan, riiuuduin arkaillen, selkä häneen päin. Kun sitten käännyin viimein, katsoin hänen alastonta vartaloaan. Tunsin jo kuinka pikku vesseli rupesi heräilemään, mutta pakotin sen pysymään rentona. Olin varmaan lyönyt punastumis enkan. Katsoimme toisiamme muutaman hetken.

"No,mennäänkös me saunaan, vai lämmittelemmekö toisiamme?", sain kuitenkin sanottua, ihme kyllä.

"Hih, mennään saunaan", Maria vastasi ja hypähti saunan puolelle ja istui lauteelle aivan seinän viereen. Minä istuin taasen toiseen päähän lauteita ja suljin silmäni. Ajatukseni harhailivat minne sattuivat ja lopulta erehdyin ajattelemaan hänen pyöreää persustaan ja rintojaan, Tommi heräsikin sitten hurjasti karhjahtaen, tai en tiedä miten Maria huomasi sukukalleuteni ;-).

"No mitä sä sielä kaukana istut?", Maria kysyi, "tules nyt vain lähemmäksi, en minä pure."

"Minä voin purra", sanoin virne naamallani. Istuin aivan kiinni häneen. Tutkiskelin häntä jokapuolelta minne silmäni näkivät, kiinteät rinnat, samanväriset silmät kuin minulla (Vihertävät), alaspäin kaartuva nenä, vähän höröllään olevat korvat, vaaleat kohtalaisen pitkät hiukset ja ahh, niin suloiset kasvot. Kun katseemme kohtasivat, huomasin että olin työntänyt päätäni lähemmäs hänen päätään ja hänen huulensa olivat jo raollaan. Sitten otin hänet lujaan syleilyyn ja suutelin häntä suulle intohimoisesti ja pitkään. Käteni hyväilivät hänen selkäänsä ja kieleni hänen kieltään. Kaadoin hänet makaamaan kuumille lauteille ja asetuin hänen päällensä. Maria otti kiinni munastani ja ohjasi sen hänen vittuunsa. Alotin hitaat naimisliikkeet ja hän painoi minut tiiviisti itseään vasten ja huokaili jotain korvaani, en tiedä mitä hän sanoi, mutta ruotsia se oli. Aikamme siinä rakasteltuamme nousin pystyyn.

"Mennään vilvoittelemaan hetkeks". Maria oli kysymysmerkkinä, kun ei sen enempää tapahtunut. Menin pesuhuoneeseen ja kaadoin sangollisen kylmää vettä päälleni. Sitten käännyin ja otin Marian halukseeni. Potkaisin pesuhuoneen penkiltä muutaman sankon ja saavin pois tieltä. Menin makaamaan penkille ja vedin hänet päälleni. Maria levitti häpyhuulensa, istahti päälleni ja rupesi runkkaamaan. Tunsin kuinka lastini lähti aivan varoittamatta, enkä ehtinyt sitä pidättää. Kun munani lipsui kokoajan pois emättimestä, Maria nousi pystyyn ja pesi vittunsa ja meni takasin saunaan. Minä lepäilin hetken vielä, pesin itseni ja menin saunaan, jossa Maria masturboi itseään.

"Hei, mä teen tuon", sanoin ja asetuin alimmalle lauteelle polvilleni ja työ”nsin pääni hänen haarojensa väliin. Levitin Marian jalat levälleen ja sormillani vedin häpyhuulia erilleen ja upotin kaksi sormea hänen sisäänsä. Hieroin hänen todella liukasta vittuaan jonkin aikaa, ennekuin annoin kieleni tehdä loput. Marina rupesi huohottamaan kuin Hyper Ventulosan(?) saatuaan ja limainen neste valui hänestä lauteille. Istuuduin hänen viereensä lauteille ja huulemme kohtasivat. Istuimme vielä 5 minsaa saunassa, kunnes kuumuus alkoi jo olla väsyttävää ja lähdimme pukemaan ja joimme janoomme. Hän joi valkoviiniä ja minä raittiina join Ginger Ale:n. Kun saavuimme majaan, kaikki kääntyivät katsomaan meitä, kun tulimme käsikädessä sisään.

"No, sitten on teidän muiden vuoro", sanoin iloisesti. Muut sitten menivät saunaan, mutta minä ja Maria lähdimme kävelemään Seitsemisen kansallispuistoon, kun kello lähenteli jo puolta yhtätoista illalla.

Kuten arvata saatatte, nukuimme tietenkin samassa huoneessa sen yön. Mikä pysyy mielessäni aina. Seuraava aamu oli sitten yhtä helvettiä, minulla oli Dagen Efter viilis, vaikka en ollut juonut mitään alkoholipitoista ainetta. Voin pahoin ja pää oli saatanan kipeä. Se päivä meni niin vitulleen että... Minä jäin makaamaan autoon, kun muut talsivat skutassa. Maria tuli kyllä aina kysymään voinko jo paremmin, mutta muuten sain olla aivan rauhassa ja nukkua.

Kun sitten illalla saavuimme kotiin, niin ryntäsin kaikista kivuista huolimatta koneeni ääreen ja soitin 4582088, ja sielä minä sain sitten qsoiltua edellispäivänä jättämäni qsoilut pois.


That's The Life, and the life goes on.

-=Mike=- 11.8.1990