Maarit

Maarit oli söpö vaaleat pitkät hiukset omaava tyttö, ei mikään älykkö mutta se sopikin hänen olemukseensa. Minä olin kauan aikaa kirjoitellut hänelle mutta sitten se lopahti kiinnostuksen puutteeseen. En silloin vielä ollut valmis niin takertuvaan tyttöön kuin mitä hän oli enkä yleensäkään ollut hänestä yhtään kiinnostunut muutenkaan. Nyttemmin olen ajatellut kirjoittaa hänelle ja selvittää joitakin asioita ja toisia jättää edelleen pimentoon, toivonpa tosiaan hänen olevan vielä vapaa! Mitäkö haluan hänestä josta en aiemmin ollut kiinnostunut? Minäpä kerron : haluan Maaritista rakastajattaren jota voisin helliä lahjoilla ja pikku huomaavaisuuksilla, pitää hyvänä ja kaikkein eniten kaipaan fyysistä läheisyyttä naiseen. Haluaisin tavata hänet jossain hotellissa. hän tulisi huoneeseeni eikä vielä tietäisi kaikkia vaikuttimiani. Naukkailisimme viiniä ja se menisi päähän hänenlaiselleen riulle äkkiä. Hän ei viitsisi enään yöllä lähteä kotiinsa vaan minä "antaisin hänen jäädä nukkumaan viereeni. Kyllä hän tietää millainen olen joten niin se alkaisi. hän on seksuaalisesti kokematon joten helppo saalis minulle, alkaisin vain lähentelemään häntä varovasti, aivan kuten minuakin kerran hotellissa hivelöitiin ja jolloin teeskentelin nukkuvaa. Lepertelisin kauniita sanoja samalla kun käteni seikkailisivat ensin varovaisesti hänen vyötäisillään ja vähitellen tunnustelisin hänen rintojaan hellästi. Jos hän voihkisi tai muuten tuntuisi kiihottuneelta niin tekisin hyökkäyksen hänen alushousujensa suuntaan ja kankaan läpi hieroisin hänen herkimpiä alueitaan.. Sellaiset olivat siis ensi suunnitelmani.

Sain kirjeeseeni vastauksen ja jo lukiessani sitä tiesin että jes! kaikki mitä suunnittelinkin tulee tapahtumaan. Maarit oli vieläkin kokematon. Nyt hän toki oli sentään jo 21 vuotias joten ehkä järkeä on tullut näinä kolmena vuotena lisää joina en hänelle mitään lähettänyt. Hänen iskemiseeni minulla oli seuraava stragedia; alkaisimme meilailla ja juttelisimme ircissäkin. Tämä tapaus oli nimittäin varsin helppo nakki koska kokemattomana ei osaa tunnistaa toisten kutomia verkkoja ja tiesin että pari chattihetkeä riittäisi jos ne sisältäisivät kuumia juttuja; naisena minulla oli suuri etu siitä että tiesin mitä naiset yleensä haluavat toiselta kuulla. Niimpä sitten chattailimme viikonkin verran sillä Maaritistä alkoi tulla minulle jonkinlainen pakkomielle. En tietenkään kertonut mitään avomiehestäni tai vielä vähemmän lapsestani. Tarkoitukseni oli saada myös hänet niin ihastuneeksi minusta kun vain voi tulla. Salaisimmissa perversioissani minä jopa kuvittelin kuinka avomieheni pääsisi näpelöimään Minun Mmaarittiani ja kuinka minä itse kurkkisin jostain komerosta tapahtumia samalla ihanasti itseäni tyydyttäen. Maarit tietenkin estelisi lesbo kun on mutta lopulta avomieheni saisi kuitenkin hänestä kiihkeän yliotteen. Tämän kaltaiset kuvitelmat riivasivat mielikuvitustani päivin ja öin, ne saivat minut käyttämään kovin rivoa kieltä, jopa siippani ihmetteli mitä on tapahtunut kun tuollaiseksi olet muuttunut.

Olimme sopineet Maaritin kanssa tapaamisesta. Minä otin auton ja kaasuttelin hänen luokseen Juukaan. Olin varannut hotellista huoneen mutta peruutin sen koska naiseni halusi meidän yöpyvän paikallisella rannalla teltassa. Oli kesäinen päivä joten kyllähän se mulle sopi ja vielä rannalla kahdestaan.

Tapasin hänet sovitussa kahvilassa, mutta hän ei tullutkaan yksin vaan jonkin kaverinsa kanssa joka myös oli naispuolinen. Tunsin jo nyt mustasukkaisuutta Maaritista ja mietin miten pääsisin siististi eroon kolmannesta pyörästä mutta en sanonut itse kohteelle mitään.. Tytöt olivat varanneet pullollisen viiniä mukaansa ja ilakoivat että nyt heillä olisi kuskikin, minä. Sappeni kiehui että on siinäkin, kun tavataan niin saapuu toisen tytön - ja viinipullon kanssa kohtauspaikalle ja ehdottaa että ajelisin korttelirallia sillä aikaa kun Maarit ja toinen tyttö, sanotaan häntä vaikka tiinaksi, istuisivat takapenkillä tekemässä ties mitä keskenään. Ääneen sanoin vain että en suostu kuskiksi. Pidetään yhdessä hauskaa, en tullut kuljettamisen vuoksi tänne Juukaan. Viimeisen lauseen kohdistin suoraan Maaritille itselleen joka huomasi ärtymykseni ja ehdotti että mennään sitten tonne puistoon kävelemään kolmisin.

Puisto olikin ihanteellinen oleskelupaikka kaikkine isoine poppeleineen ja rantanäkymineen. Nuorisoa siellä oli paljon mutta se ei haitannut meitä. Tiina näki jonkun tuttunsa ja meni juttelemaan hänen kanssaan. Onneksi häipyi, pysyisikin poissa” totesin hänen poistuttuaan kuuloetäisyydeltä. Jatkoin:” mä luulin että sä olit vapaa! Anna tulla selitystä, mitäs ne chattipuheet oikein olivat?

Tiina on hetero eikä tiedä minun taipumuksistani. ”Maarit selvitti. Aha, kiva. Mikset tullut yksin? Arvaa onko ollut kivaa kuunnella Tiinan juttuja että kuinka kivaa teillä on oikein ollut siellä ja siellä?

Anteeksi, mä olen tyhmä huono ihminen. En uskaltanut tulla yksin, pelkäsin sua.

Tunsin että minulla oli nyt vallan kahva kun Maarit pyyteli jo melkein olemassaoloaankin anteeksi. Vilkaisin Tiinaa joka yhä pölpötti jotain kaverilleen. He olivat arviolta sadan metrin etäisyydeltä meistä. Kysyin:

Onko sun joku pakko olla juuri nyt Tiinan seurassa? Enhän minä ole vaarallinen. Anteeksi äskeinen suuttumiseni mutta katsoin että siihen oli aihetta.”

Maarit totesi ettei hän pelännyt minua enään koska olin kuulemma rehellinen ja kerroin tunteistani. Minä naurahdin ja kävelin hänen luokseen ja silitin hänen pehmeää poskeaan hellästi. Maarit nytkähti hermostuneena paikallaan mutta sanoin vain ettei Tiina meitä näe nyt. Eikä kukaan muukaan. Me lähdimme kävelemään eteenpäin pois kaikista ihmisistä. Kumpikaan meistä ei sanonut sanaakaan. minuutteja käveltyämme löysimme penkin jolle kävimme istumaan.

Minne sä aattelit että mä pystyttäisin teltan? Ei kai tänne sentään, täällähän on populaa kuin tornion keskustassa keskiyöllä. Veikkaan ettei saada rauhassa olla hetkeäkään kun jo joku humalainen mies tunkeutuu luoksemme.

Se paikka on toisaalla, sivummalla eikä sinne kukaan tuu vahingossakaan.” Maarit vastasi.

Ajattelin jo edessä olevaa yötä. Olin varannut pienen kupolitelttani lisäksi mukaan kaksi makuupussia jotka pystyi yhdistämään toisiinsa vetoketjun avulla. Piti vain ensin edetä varovasti Maaritin suhteen sillä hän oli arka kuin metsäkauris ja voisi säikähtää pahoin jotakin kosketusta jos nyt vain muitta mutkitta kävisin kiihkeäksi. Pääasia ei toki nyt ollut tytön vietteleminen vaan luottamussuhteen luominen ja ehkä vähän riippuvuuttakin voisi olla. Tunsin itseni yhtä seksinnälkäiseksi kuin rangaistusvanki vapautuessaan sillä olin ollut ilman naista aina raskaaksitulosta nykyhetkeen enkä enään vain yksinkertaisesti voinut olla ilman.

Tiina tuli ilmoittamaan että jatkaisi illanviettoaan kohtaamiensa ystävien kanssa, Maarit ei oikein sopeutunut aluksi ajatukseen että joutuisi olemaan nyt yksin bissen seurassa mutta minä vakuutin että ei meillä olisi mitään hätää.

Sitten lähdimmekin Maaritin ajattelemaan telttailupaikkaan sillä aurinko alkoi jo laskea ja teltan pystyttäminen veisi sekin oman aikansa.

Paikka osoittautui ihanteelliseksi. Se ei ollut liian kaukana keskustasta mutta ei kuitenkaan niin houkuttelevallakaan paikalla että sinne nuoriso tai muutkaan dokut eksyisivät. Pystytin majamme sammalten pehmittämään paikkaan jossa parinkymmenen metrin päässä oli rantakin - ja parasta kaikesta että tämä kaikki oli vain meidän käytettävissämme.

Vastoin epärealistisen suuria odotuksiani ei yöllä tapahtunutkaan mitään, Maarit nukahti heti makkaran grillaamisen ja lopun viinin nauttimisen päätyttyä, itse pysyttelin valveilla vielä monta tuntia ja imin itseeni edessäni avautuvaa maalaismaisemaa. Rakastin kesää , lintujen laulua , värejä sekä öistä tihkusadetta. Myös se lämpimissä ilmoissa viehätti että pystyi tirkistelemään naisien muotopuolta keveän vaatetuksen alta, kuvitella miltä tuntuisi silittää nätin tytön hiuksia, koskettaa, tai suudella …Katseeni ohjaantui Maarittiin joka kääntyi unissaan. Teltan verkko oven lävitse näin jokseenkin selvästi että hän oli avannut makuupussin koska yö oli ollut lämmin.

Hän ei oikeastaan ollut yhtään hullumman näköinen. Vaalea pitkätukka toi mieleeni Dallas-sarjan Lucyn. Hieman päivettyneet kasvot näyttivät upealta hiusten keskellä. Katseeni liimautui hänen hieman törröttäviin huuliinsa, niiden kaareen. Hyvä että Maarit nukkui sillä enhän häntä kehdannut tuijottaa näin tarkkaan hänen hereillä ollessaan.

Mietin uskaltaisinko avata oven ja kömpiä hänen viereensä ihailemaan näkymää lähempää. Mitä mahtaisi tapahtua jos hän heräisi, säikähtäisikö ja alkaisi kirkumaan? Vilkaisin kelloon joka olikin jo 05:15. Eiköhän tosiaan olisi jo pantava pää tyynyyn ja otettava pienet tirsat. Olihan tämä minun telttani ja nyt sen oli vallannut Maarit jolle olin luvannut pysytellä hereillä vartiossa, kukapa tänne tulisi, ajattelin. Minä en pelkää mitään Bodom tapahtumia. Ryömin hänen luokseen ja hän liikahti unissaan muttei onneksi herännyt.

Siinä häntä katsoessani sain hullun idean joka epäonnistuessaan karkottaisi tytön äkkiä pois luotani. Minä pidän kuitenkin asioista joissa on kiinni jäämisen pelko, niimpä olin kiihottunut valtavasti.

Avasin varovasti loputkin makuupussin vetoketjusta ja siirsin ne vähät peitteet pois hänen päältään jotka siveästi peittivät hänen jalkansa. Ne olivat edessäni nyt aivan paljaina hieman haara-asennossa. Näin hänen punaiset röyhelöpöksynsä paidanhelman alta. Olisin halunnut hyväillä Maaritin jalkojen sisäpintaa sormillani ja huulillani mutta en uskaltanut tehdä sitä. Piti olla varovainen ettei tämä paljastuisi. Sitten siirryin hänen luokseen avatakseni paitapuseronsa napit. Tein sen hiljaa ja hyvin tietoisena että nyt jos hän päättäisi herätä ei minulla olisi yhtään hyvää tekosyytä käyttäytymiseeni. Sitten eteeni vapautui näky latteasta vatsasta ja vartalon kaarista. Vähän hoikkahan hän oli mutta kyllä tämäkin kelpasi ja kyllähän tuo lihoisi varmaan vuokseni muutaman kilon.

Ajattelin vieläkin hieman alistavaan sävyyn Maaritistä mutta se olikin eka tunteeni yleensäkin häntä kohtaan kun hänelle päätin taas kirjoittaa. Minulla vain oli ollut sellainen tunne että nyt pitää ottaa hallintaan joku heikkotahtoinen ja seksuaalisesti kokematon lesbotyttö. Tiesin sen olevan sairasta mutta Maarithan oli minulle tullut pakkomielteeksi.En enään uskaltanut Juukassa ottaa riskejä Maaritin suhteen. En ollut ottanut huomioon sitä luonnollisen yksinkertaista seikkaa että kyllä seksuaalisesti kokemattomat lepakkotytötkin olivat arkoja seksin aloittamiset suhteen. Tähän saakka olin vain kuvitellut että moinen "vika" vaivaisi vain tyttösiä jotka epäröivät kenelle pojalle antaisivat sen kunnian että vapauttaa neitsyyden taakasta. Jos olisin kiirehtinyt asioiden edelle olisi hän varmaankin arvannut jo perimmäiset motiivini eikä sellainen vetele. Maaritilla oli aivan oma eksoottinen käsityksensä minusta ja mielelläni ylläpidin niitä. Miksi minä kertoisin hänelle jotain niin pitkästyttävää kuin äitiydestäni tai siipastani joka tosin ei enään inspiroinut minua tippaakaan, hän olisi vain pitänyt minua jonain outona pervona joka ei muuta ajattele kuin seksia jos näkee jotain mistä pitää. Olin vain uskotellut olevani miehiin kyllästynyt Bi-seksuaali joka haluaisi aidon suhteen vailla häpeää hänen kanssaan.

Päätin kutsua hänet Heinolaan joka osaa olla varsinainen synninpesä jos vain löytyy tarpeeksi paheellista seuraa. Tai joskus vain auttaa jos joku on ihastunut sinuun niin täydellisesti että tekisi mitä vain saadakseen huomiosi. Minulla oli lyhyesti todettuna mielessäni monenlaista vipinää mutta kaikkihan riippuisi miten Maaritin saisi vokoteltua mukaan niihin. Ensialkuun hän nyrpisteli nenäänsä todeten ettei hän ollut ajatellut lähteä niin kauas kotoaan varsinkaan kaupunkiin jonka tiedettiin olevan aika synkän mutta minä sain hänet vakuuttuneeksi että kukaan ei siellä tee minulle enään mitään kamalaa. Kaikki minut tuntevat siellä, tai ainakin se 90-luvun kova jengi josta ei sinänsä mitään haittaa enään ole. Kun sain hänet vakuuttuneeksi katutason maineestani niin hän lopulta myöntyi mukaani. Ehtona vaan oli että pitäisin hänestä huolta ettei impeys mene. Lupasin asian vaikka sisimmässäni kyllä ajattelin että voi kun on nynnerö mutta kolikon toiselta puolelta huomasin että sehän on oikeastaan hyvä juttu sillä enempihän hän sitten on riippuvainen minusta.

"Tota noin. Mimmonen paikka se kaupunki oikein on? poliisi tv:n mukaan siellä tapahtuu vaikka mitä. Se tyyppikin joka potki sen kännikalan tupakan takia kuoliaaksi.", Hän tiedusteli.

"älä kuule vaivaa päätäsi mokomalla. Potkija asui aikoinaan samalla kadulla kuin minä. Pikkupoikana. En usko että hänestä on huolta enään. On muuttanut kokonaan pois heinolasta. Et kai sä vaan ala käymään läpi kaikkea mitä siellä on tapahtunut? Luota vain minuun sillä tiedän miten vaikeille ihmisille puhutaan. Heinola on hyvä kaupunki kuitenkin.", puuskahdin hänelle.

Maarit tyytyi vastaukseeni. Pelkäsi kai suututtavansa minut jos sanoisi jotain typerää. En minä suuttuisi siitä hänelle vaikka inhoankin ihmisten typeryyttä ja heikkoutta. Näytin kai Maaritista hyvinkin miesmäisen kovalta joka puolustaa naistaan.

"Heikkouteni minullakin on. En ole mikään Xena tai jotain", naurahdin hänelle keventääkseni tunnelmaa.

"En esimerkiksi voi sietää hyönteisiä. Tai siedän kyllä mikäli ne eivät mitenkään havittele minua. Kohtilentävät sudenkorennot ovat kyllä kauheita ja Kemin aikoina sääsket tulivat tutuiksi - ja seksuaalisesti aidistelevat vanhat vuokraisännätkin."

Tilanne oli lauennut. Maarit olisi halunnut vielä udella vuokraisännästäni mutta sanoin että eipä se häntä varmaan lesbona kiinnosta hetskujutut. Lupasin kuitenkin säästää sen tylsien iltojen varalle mikäli sellainen tulisi eteen.

Seuraavana yönä lähdimme ajamaan päämääräämme. Minä nautin yleensäkin yöajosta kun voi vain antautua ajamiseen eikä tarvitse huolehtia kokoajan muusta liikenteestä. Pari "perseessä roikkujaa" jouduimme kuitenkin sietämään mutta mitään kummempaa ei tapahtunut. Ajoin pysähtymättä edes kahville. Kyydittäväni yritti turhaan huokutella pieneen paussiin koska pelkäsi että nukahtaisin.

"En minä vaarantaisi sinun henkeäsi kaunokainen. Enkä omaanikaan. Sitäpaitsi nopeamminhan olemme perillä sitten."

"Puhut minulle kuin mies.", totesi hän.

"Etkö pidä siitä? Näin minä aina puhun naisille joita arvostan. En voi sille mitään."

"Mutta minä en osaa puhua samoin sinulle." "Etkö pidä minusta?", kysyin muka harmistuneena.

"Minä olen niin kokematon että...", hän aloitti punastuen. Huomasin hänen ujon hymynsä nyt ekan kerran. Hän ei lopettanut lausettaan enkä minä häntä siihen painostanutkaan. Mielessäni kihelmöi arvailuja siitä mitä hän oli ollut aikeissa sanoa. Muutaman hetken päästä hän kysyi arasti että miksi minä olin kiinnostunut hänestä nyt yht`äkkiä, lopetettuani vuosiksi kirjeenvaihdon mitään selittelemättä.

"Tuohon en näin äkkiseltään osaa sanoa yhtään mitään. Tietysti se on outoa ja voi jopa olla että sinä pelkäätkin minua sen takia."

"Pitäisikö minun sitten pelätä?", hätääntyi hän.

En sanonut mitään vaan ajoin kunnes tuli vastaan levähtämisalue ja kurvasin sille. Onneksi taukoaan viettämässä ollut rekkakuski oli juuri lopettelemassa ja lähtikin pian jatkamaan matkaa. Olin edelleen sanaton. Irroitin turvavyön ja rentouduin.

"Mikset virka mitään? Taidat lopultakin olla vain joku hullu. Vaadin että viet minut lähimpään taajamaan!"

"Mitäpä jos rauhoittuisit. Vien sinut takaisin vaikka Juukaan asti jos haluat ja jos todella pidät minua psykopaattina. Esitit vain niin vaikean kysymyksen etten tiennyt mitä vastaisin. En ollut koskaan varautunut siihen. On minulla joitain pieniä ambitioita sinun suhteesi kyllä."

"No mitä sitten?"

"Olisin halunnut tämän kyllä tapahtuvan toisella tavalla. Sillai spontaanisti."

"Mitä tunnet minua kohtaan?"

"Kuulusteleeko kaunokaiseni minua?", kiusoittelin ja lisäsin: "Me olemme molemmat naisia ja pidämme naisista. Olen huono tässä lajissa mutta toisella tapaa voisin kyllä todistaa tunteeni."

Maarit ymmärsi mitä tarkoitin ja punastui taas -aivan kuten olin laskelmoinutkin. Osasipa hän kerrankin laittaa minut puun ja kuoren väliin kysymyksillään mutta onneksi siitä selvittiin. Olen nimittäin ihminen jonka kiinnostus lopahtaa heti jos ei saa toteuttaa asioita omalla tavallaan. Se pätee seksiasioihin enimmäkseen etten sentään aivan despootti ole. Mitä vikaa on muka siinä jos haluaa pitää langat käsissään. Saatoin ehkä olla hieman alistavaa tyyppiä mutta en koskaan voisi mitenkään vahingoittaa himoitsemaani naista. Vai voisinko sittenkin?

Jatkoa ei tarvitse odottaa yhtä kauan kuin edellisellä kerralla ;)