Lähettinä

Toimin lähettinä ja olen saapunut erääseen firmaan hakemaan postia. Suunnistan kohti toimiston ovea jossa minulle neuvottu nimi komeilee ja olen jo avaamassa raollaan ollutta ovea, kun huomaan katsoa sisälle.

Sinä istut tuolissasi ja tuijotat näyttöäsi herkeämättä. Suustasi pääsee pieniä huokauksia ja kätesi liikkuu jossain hameesi alla. Toinen kätesi käyttää välillä hiirtä ja välillä hieroo rintojasi. Katselen sinua hiljaa ja alan kiihottua. Jatkat itsesi hyväilyä, kunnes kiihkoltani pudotan avaimeni lattialle.

Säpsähdät ja kysyt kuka olen ja kauanko olen siinä seisonut. Vastaan punastellen ja kerron seisseesi ovellasi 5 minuuttia. Käsket minut sisään ja sulkemaan oven perässäni. Seison pöytän edessä ja huomaat pullistuneet housuni. Näytät näytöltäsi kuvan, jossa mies nuolee naisen kiiltelevää pillua ja kysyt haluaisinko tehdä sinulle niin. Vastaan myöntävästi siirryn eteesi.

Kumarrun polvilleni ja lähestyn haaroväliäsi, nostan hameesi ylemmäs ja huomaan ettei sinulla ole housuja. Alan nuolla häpyhuuliasi varoen ja kun huomaan että pidät siitä, siirrän suutani ylemmäs klitoriksellesi ja nuolen sekä näykin sitä. Alan nuolla klittaasi kiihtyvällä tahdilla ja laitan sormen sisääsi. Hetken nuolen jo valmiiksi kosteaa pilluasi ja nain sinua sormellani kunnes otan sormeni pois. Huokaat ja pyydät sitä takaisin mutta työnnänkin sen äkkiä anukseesi. Perseesi on kuuma ja tiukka mutta hitaasti sormeni uppoaa sisääsi. Toisen sormeni työnnän kosteaan pilluusi ja alan työnnellä niitä edestakaisin samalla nuollen klitoristasi pyörittäen kieltäni sen päällä. Pian tunnen kuinka alat väristä ja räjähdät orgasmiin. Pillusi ja anuksesi supistelevat sormieni ympärillä ja huohotat äänekkäästi.

Nousen eteesi seisomaan ja alat avata farkkujani. Kullini pomppaa eteesi ollen jo ihan kova, mutta otat sen silti suuhusi. Alat runkata sitä kädelläsi samalla pitäen terskaa suussasi ja hierot toisella kädellä pallejani. Varoitan sinua etten moista käsittelyä kauan kestä, jolloin lopetat ja nouset seisomaan.

Käyt nojaamaan pöytään ja pyllistät minuun päin vaatien minua tulemaan sisääsi. Asetan kullini huulillesi ja hitaasti työnnän sen sisääsi. Käsket lisätä tahtia ja teen työtä käskettyä ja alan naida sinua kunnolla kuumaan ja kosteaan pilluusi. Pian alat taas huohottaa ja hivutan sormeni klitoriksellesi. Alan hieroa sitä ja nussin sinua koko ajan kiihdyttäen vauhtia. Saat jälleen mahtavan orgasmin ja se on liikaa minullekkin ja karjaisen tulevani jolloin riuhtaiset itesi irti ja käyt polvillesi eteeni ottaen kullini suuhusi. Alat vatkata sitä kuin hullu ja spermani purskahtavat suuhusi. Näen tähtiä ja olen tippua polvilleni, mutta käsket minun jo pukeutua. Annat minulle postisi ja ajat minut ulos. Vihellellen lähden seuraavaan paikkaan.

Mikke