Kuuma kesä

Viidestoista kesäkuuta, lämmin ja ikimuistoinen kesäpäivä.

Aamu Hotelli Presidentissä

Herään hotellissani herätyskellon ääneen. Kello on vähän yli kahdeksan.

Eilisen tapahtumat nousevat mieleeni. Käynti Eduskunnan auditoriossa, jossa olin ollut asiantuntijana ympäristön kehitystä pohtivassa seminaarissa. Tilaisuus oli antoisa ja pääsin loistamaan tiedoillani, mikä hiveli kolhuja saanutta itsetuntoani.

Se on ymmärrettävää, koska olin ollut ehdolla ympäristökeskuksen merkittävään virkaan ja jäänyt valitsematta. Olisin tarvinnut työkokemusta huomattavasti enemmän.

Käynti ei kuitenkaan siitä syystä jäänyt mieleeni, vaan siksi, että metallinpaljastin vääjäämättömästi piipitti vahtimestarien tarkassa syynissä.

Kamera, avaimet, rahapussi ja kello olivat pöydällä, mutta piipitys jatkui. Yhtä äkkiä muistin, että kultainen penisrenkaani oli paikallaan. Olin ostanut sen eräällä lomareissulla Kanarialta.

Oikeastaan se on kolmen yhteen liitetyn renkaan yhdistelmä. Isoimmasta pujotetaan kivekset ja penis lävitse. Toiseksi suurimmasta vain kivekset ja pienimmästä penis.

Tällainen renkaiden yhdistelmä työntää sukukalleuksia ulospäin vartalosta myöskin peniksen ollessa lepotilassa. Kesäisin uimarannalla tyttöjen katseet kiinnittyvät vääjäämättömästi tangojeni pullottavaan etumukseen.

Lisäksi minulla on keskimmäisen renkaan kokoisia kultarenkaita vielä kolmekymmentä. Pidän usein kolmesta viiteen rengasta kiveksien yläpuolelle pujotettuna, saadakseni riippuvat sonninkivekset. Olen tällä tavoin venyttänyt kivespusseja alaspäin. Pystyn pujottamaan kaksikymmentäneljä rengasta kerralla munien yläpuolella.

Olen käyttänyt penisrengasasetelmaa nyt seitsemän vuotta. Kivekset ovat sen ansiosta laskeutuneet huomattavasti alemmas. Naidessa munat hakkaavat kivasti tyttökaverin peppuun.

Seisokissa renkaat tekevät peniksestä suonikkaan ja antavat sille uskomattoman kestävyyden.

Pidän sitä varsinaisen tarkoituksensa lisäksi koruna, koska siinä on pieni jalokivi yläpuolella ja se on riittävän väljä, ettei siitä ole haittaa ympärivuorokautisessakaan käytössä.

Nyt siitä oli haittaa ja pohdin pääni puhki, miten selviäisin kunnialla. Ei auttanut muuta kuin keksiä hätävale ja sanoa, että minun on soitettava, koska jäin jumiin vahtimestareiden syyniin.

Menin soittamaan vähän sivummalta ja samalla sujutin käteni housuihin ja otin rengasyhdistelmän pois ja pistin laukkuuni, mikä ei ollut helppo suoritus.

Pääsin lopultakin onnellisesti seminaariin.


Illalla tuli otettua joku paukku liikaa, koskapa nyt oli tosi mahtava aamukrapulasta johtuva seisokki päällä. Myöskin valot paloivat joka lampussa ja olin täysin ilkosillani. Muistelin mitenkähän olin tullut hotelliini ja mitä oli tullut tehtyä? Pahempia mokia ei kuitenkaan tullut mieleen.

Koko kaksikymmensenttinen varsi oli nyt kova kuin rautakanki. Esinahaton jalokivellisellä renkaallani kaunistettu penikseni oli niin kaunis, että siihen olisi voinut vaikka rakastua.

Näkymän kauneutta lisäsi vielä täysi posliini, joka saa kankeni näyttämään vielä paljon suuremmalta.

Olen pitänyt koko kroppani täysin karvattomana uimarivuosistani lähtien. Päälakeni, kainaloni ja sukuelimeni ovat yhtä sileät.

Narsistisesta itseihailustani huolimatta katsahdin ulos. Huomasin ikkunaverhojen olevan auki ja naapuritalon konttoritytön katselevan Hotelli Presidentin suuntaan liiankin kiinnostuneesti.

Ensin hämmennyin, mutta pian se alkoi kiihottaa. Annoin tytön katsella rauhassa alastonta vartaloani hotellihuoneen sängyllä. Olihan hän tehnyt sitä jo siitä asti, kun oli tullut töihin.

Näin kun hän soitti puhelimella. Samaan aikaan viereisessä huoneessa selin oleva konttoristi vastasi puhelimeen. Pian hän katsahti taakseen hotellini suuntaan.

Hetken kuluttua tyttö meni soittajan työhuoneeseen ja pian kumpikin suuntasi kiinnostuksensa minun nukkumiseni seuraamiseen.

Pian käännyin poikkipäin kaksoisvuoteella pää lasiin päin. Nostin jalkani hitaasti kohti kattoa tukien vartaloani käsillä selästä kiinni pitäen. Sitten laskin jalat hiljaa alas hartioille ja autoin kädellä jalat vuorotellen niskan taakse. Tämä onnistuu koska olen säilyttänyt notkeuteni hyvin voimistelemalla. Harrastan vähän myös joogaa.

Siinä se oli oma terskani parin sentin päässä huuliltani. Näkymä oli niin eroottinen ja kaunis, että pysähdyin ihailemaan sitä useaksi minuutiksi.

Sitten työnsin hiljaa penistäni lähemmäs. Sitten tuntui kosketus. Huuleni koskettivat omaa lemmenlähdettäni. Kirkas kiimatippa erittyi terskan päähän. Nuolin sen vähän suolaisen nesteen pois.

Tiesin konttorityttöjen seuraavan vastapäisestä talosta puuhiani. Se oli kiihottavaa. Tunsin kuinka sydämeni hakkasi rinnassani.

Painoin kaluani hiukan syvemmälle. Koko terska painui sisään. Pyöritin kieltäni terskan alapinnalla. Se saa aina laukeamisen lähestymään.

Päätin hiljentää tahtia, etteivät tytöt lasissaan menettäisi kiinnostavaa ajankuluaan. Otin molemmat riippuvat kivekset suuhuni ja imin niitä tovin. Kun kummatkin munat ovat suussa tulee se aika täyteen. Suulla voi hieroa kiveksiä mukavasti. Samalla usein puren niitä jonkin verran.

Kun olin rauhoittunut, työnsin taas kyrpääni syvemmälle, Kokeilin kuinka syvälle suuhuni saan kalun näin aamulla, jolloin olen kankeampi kuin illalla. Tulihan sitä pari senttiä, mutta asento väsytti niin, että hellitin pian.

Nuolin terskaani parikymmentä minuuttia siinä toimistotyttöjen silmien alla. Sitten päätin lopettaa ja säästää spermat Lailalle, jonka oli puhe tulla illalla mökilleni.


Kun aloin harrastaa autofellatiota, minulla oli aluksi vaikeuksia ylettyä penikseeni. Siinä menikin kolme kuukautta ennen kuin se kunnolla onnistui. Jumppasin ja voimistelin paljon.

Saadakseni lisää pituutta penikseeni ja helpottaakseni nuolemistani leikkasin terskan alapuolella olevan jänteen poikki partakoneenterällä. Siitä tuli ainakin puoli senttiä lisää pituutta, koska terskan asento erektiossa muuttui toiseksi. Jänne ei enää vetänyt sitä poikkipäin.

Myöhemmin menin ympärileikkaukseen tyttöystäväni innostamana. Hänestä esinahaton penis olisi paljon kauniimpi ja puheiden mukaan leikkaus myös lisäisi kestävyyttä. Lisäsihän se sitä, enemmän kuin osasin kuvitellakaan.

Ennen kuin lähdin aamupalalle, heitin suuhuni tupla annoksen seksuaalista halua ja kestävyyttä lisäävää yrttivalmistetta. Kaikki eivät usko luontaistuotteisiin. Kokemukseni tästä valmisteesta ovat pelkästään positiivisia. Tupla-annos tietäisi päivän mittaan toistuvia kovia erektiota.

Sanaton junamatka

Lähdin Helsingistä poikkeuksellisella junalla, koskapa menin mökille. Lähes tyhjä juna kulki hiljaisempaa rataosuutta ja pysähtyi melkein joka asemalla.

Tampereelta lähdettäessä junaan nousi kaunis nuori nainen. Hän asettui istumaan käytävän toiselle puolen kasvot minuun päin. Hänellä oli kauniit vaaleat hiukset ja siniset silmät.

Koska oli lämmin kesäpäivä Naisella oli yllään hihaton ohut vaalea t-paita. Paita ei ollut läpinäkyvä mutta paljasti silti rintojen muodon täydellisesti. Paidan alla ei ollut myöskään mitään, koskapa terhakkaat nänninpäät pistivät selvästi esiin. Nännipiha oli tavallista suurempi ja pulleampi, jonka päällä vasta varsinainen nipukka oli. Yllään hänellä oli myös lyhyehkö kellomainen puuvillahame. Jalassa hänellä oli sandaalit, jotka hän työnsi penkin alle.

Jonkun aikaa istuttuamme nuori nainen etsi laukustaan esiin suuren kirjan ja alkoi lukea sitä. Välillä hän aina salaa vilkaisi minua. Samoin kuin minäkin häntä. En saanut kirjan nimestä selvää, vaikka kuinka pinnistin silmiäni.

En voinut pitää katsettani irti hänestä, koska hän oli nostanut paljaat jalkansa penkille ja hame valui reisiä pitkin syliin aina kirjaan saakka. Samalla paljastui reisien takapuoli katseelleni ikään kuin vahingossa aina pakaran alkuun saakka.

Välillä tämä nuori nainen aina vilkaisi salaa minuun ja veti häveliäästi hametta alaspäin. Hetken kuluttua kuitenkin sama näkymä avautui minulle uudestaan. Tämä toistui monen monta kertaa.

Minuun silmieni ilo vaikutti siten, että minulla alkoi seistä aivan tosissaan. Koska minulla oli ohuet valkoiset puuvillahousut seisokki näkyi tosi sopimattomasti. Pelkäsin konduktöörin tulevan juuri sillä hetkellä. Siksi ajattelin työntää kaluani vähän alaspäin. Sujautin käteni housunkauluksesta sisään. Tyttö vilkaisi tietysti juuri silloin ja hymyili hiukan. Nolostuneena vedin käteni pois.

Hetkeen emme kumpikaan kehdanneet katsoa toisiamme edes salaa. Kun seuraavan kerran katsoin tyttöä, oli hame pudonnut täysin syliin. Näin vilaukselta kirkkaan keltaiseksi värjätyn karvakolmion muuten posliinin häpykummun keskellä, ennen kuin tyttö kääntyi minuun hiukan selin ja veti hamettaan taas alaspäin. Samalla hän nosti polvensa lähes leukaansa niin, että kirjaa ei voinut enää niin läheltä mitenkään lukea.

Kaluni alkoi taas seistä ja kultaisen penisrenkaani ansiosta seisokki oli aika kova. En malttanut olla työntämättä kättäni uudelleen housunkauluksesta sisään. Tein muutamia tyydytysliikkeitä, kun tyttö taas salasilmällä vilkaisi minuun ja jouduin lopettamaan.

Nyt flirttikumppanini antoi hameen maata aivan sylissä polvet leuassa kiinni ja kirja puristuneena reisien ja rintojen väliin. Koska hän oli hiukan selin minuun en päässyt ihailemaan näkymää vaikka mekko oli aivan ylhäällä. Samalla kuitenkin t-paidan hihaukosta näkyi paljas rinta lähes kokonaan.

Hetken kuluttua hän työnsi selkänojan puoleisen kätensä jalkojen väliin, niin että hame painautui ihan vatsaa vasten. Näin käden tekevän pientä liikettä kaiken aikaa.

Itse nostin Iltasanomat syliini ja työnsin käteni reilusti housuihini mustien ohuiden stringsieni alle. Kaivoin penikseni ulos housuistani lehden alle ja aloin runkata hiljalleen.

Junan tärinä ja liike rytmittivät touhujani ihanasti. Kun katsoin tyttöä hänellä oli sama juttu. Hän vartalonsa eli junan rytmin mukaan. Käsi teki välillä aina nopeampaakin liikettä.

Nyt tyttö otti kätensä pois ja nuoli etusormeaan kainosti mutta viekoittelevasti. Tovin kuluttua hän työnsi kätensä takaisin reisien väliin ja vilkaisi syrjäsilmällä minua.

Tätä jatkui jonkun aikaa. Vaikka pystyn yksin ollessa runkkaamaan kaksi kolmekin tuntia laukeamatta, niin tilanne oli niin kiihottava, että tilanne melkein karkasi käsistä. Olin lähes tulossa, kun huomasin hiljentää tahtia. Sen verran kuitenkin myöhään, että vähän spermaa valui jo terskan päästä vatsalleni. Liekö johtunut aamullisesta tuokiosta hotellin sängyllä.

En malttanut olla tekemättä samaa kuin tyttökin. Toin osan spermasta sormillani suuhuni. Maku kiihotti minua aivan hirmuisesti. Tyttö ei sperman maisteluani huomannut.

Onneksi en vielä lauennut kunnolla vaan pystyin jatkamaan. Tyttö painui yhä enemmän kippuralle samalla nytkähdellen vaimeasti.

Huomasin yht`äkkiä, että juna on pysähdyksissä. Saman huomasi tyttökin. Hän kääntyi minuun päin ja antoi minun pienen hetken ihailla keltaiseksi värjättyä kiinnostukseni kohdetta. Sen jälkeen hän nousi salamannopeasti pystyyn. Samalla vei sormensa suuhun ja nuoli sen maun itselleen. Lähtiessään hän heitti lentosuukon ja pienen hymyn ja juoksi junasta asemalaiturille ennen kuin sain kaluni housuihini ja housuni kiinni.

Läksin kuitenkin vielä juosten ovelle. Juna meni kuitenkin jo aika lujaa. Näin kun tyttö heilautti kerran kättään ja alkoi näpytellä kännykkään numeroita.

Katsoin haikeana perään ja tiesin, että jonain päivänä kuljen tuon pikkukaupungin katuja tuo sanaton tyttö mielessäni.

Maantiellä

Nousin junasta itse pari asemaa myöhemmin. Autoni oli parkkipaikalla odottamassa. Lähdin matkaan mökilleni. Ilma oli edelleen lämminnyt ja minun tuli kuuma. Ajoin linja-autopysäkille vähentääkseni vaatteita. Olo oli junamatkan jälkeen vähän kiimainen, joten heitin kaikki muut vaatteet pois paitsi pienet mustat stringini. Liekö aamuisella tupla-annoksellakin osuutta kiimaani, eniten kuitenkin junan tytöllä.

Kun olin ajanut jonkun matkaa ja ajatellut junan keltakolmioista tyttöä, alkoi kaluni seisoa taas kovasti. Se ei mitenkään mahtunut enää pikkuisiin uikkareihini. Annoin penikseni katsella reilusti ulkomaailmaa.

Parin kilometrin jälkeen tuli hitaassa mutkassa vastaan pakettiautolla paikallisen K-kauppiaan tytär. Tyttö tunsi minut ja nosti kättään iloisesti. Olin melko varma että hän näki koko komeuteni seisomassa, koska ajoi korkeaa pakettiautoa. Kun katsoin peilistä näin auton poistuvan väärää kaistaa. Jäin odottamaan seuraavaa tapaamista vähän ilkikurisissa mietteissä. Tyttö oli aika hulivili, joten asia ei minua muuten häirinnyt.

Mökille oli vielä matkaa kaksikymmentä kilometriä. Seisokkikin laantui hiljalleen sellaiseksi puolijäykäksi. Päätin käydä paikallisessa lähikaupassa mistä äskeinen vastaan tullut tyttökin oli lähtenyt. Riisuin stringssini pois ja puin ylleni pelkät yhtä numeroa liian pienet shortsit. Olen kurillani leikannut shortsien sisähousun pois, että sukukalleuteni muodot näkyisivät pikkutarkasti ohuen kankaan läpi.

Sisälle mennessäni vedin shortsit aivan ylös, että penikseni ja kivekseni tulivat lyhyen pultun sisään. Pienikin erektio saisi peniksen työntymään ulos lahkeen suusta.

Kauppias ei itse ollut paikalla vaan uusi kesäapulainen. Tyttö oli tavallinen ujo maalaistyttö joka tuskin uskalsi tervehtiä. Puettukin aivan säädyllisesti. Tytöt ovat silti aina viehättäviä. Niin tämäkin.

Keräsin viikonvaihteen tavarani ja kysyin aina jotain tavaroita tytöltä, mitä en muuten olisi löytänyt.

Kassalla maksaessani tyttö ei katsonut minua silmiin vaan huomattavasti alemmas. Ymmärsin tyttöä kiinnostavan liian pienten shortsieni alla olevan puolijäykän sukunuijani, jota penisrengasyhdistelmä nosti esiin.

Keskustelimme jotakin kylän asioista. Kassaneiti ei malttanut pitää silmiään erossa etumuksestani. Se vaikutti minuun niin, että penikseni jäykistyi täysin ja työntyi shortsin pultusta koko komeudessaan tytön ihailtavaksi. Myöskin kivekset valuivat ulos saman tien.

Neitonen katsoi elintäni hetken, niin kuin ei olisi ikinä jäykkää miehen kalua nähnyt. Varmaan ei ollutkaan, ainakaan työkunnossa. Sitten hän punastui, eikä tiennyt mitä tehdä.

Itse aioin tehdä jonkinlaisen aloitteen, mutta kuulin kauppiaan äänen takahuoneesta ja lähestyvien askelten kopinan. Minulle tuli kiire ulos, mutta sanoin tytölle, että lauantaina on kuulemma tanssit kylän lavalla, nähdäänkö?

Kassaneito sanoi epävarmasti, voisihan sitä tullakin. Nyökkäsin ja kiirehdin ulos kantamuksineni.

Lähdin jatkamaan matkaani.

Itseltä suihin

Saavuin mökille vähän liikuttuneessa mielentilassa. Olihan päivän mittaan tapahtunut yhtä sun toista.

Laitoin ostokseni paikoilleen ja katsoin, että paikat ovat kunnossa. Aloin leikata nurmikkoa.

Työntäessäni ruohonleikkuria Laila soitti ja sanoi, ettei pääse tänään tulemaan. Tulisi vasta huomenna, hänen äitinsä kun tulisi käymään Oulussa, missä Laila opiskeli.

Laila kysyi mitä päivän mittaan oli tapahtunut? Kerroin junamatkan tytöstä ja millaista peliä olimme harrastaneet. Laila kiusoitteli minua, että munasi halkeavat tuota menoa. Lupasi kuitenkin tulla huomenna pelastaman minut puutteesta.

Aamullisesta esityksestäni hotellihuoneeni ikkunassa en maininnut mitään. Olen kuitenkin näyttänyt Lailalle mitä osaan ja joskus nuolemme yhdessä penistäni.

Menin puhelun jälkeen pettyneenä ulos pienissä stringseissä ja aloin ottaa aurinkoa. Riisuin itseni pian ihan alasti ja kuljin kalu kovana ympäri lähitienoota täysin posliinina. Seisokki kesti koko parin tunnin lenkin pienillä viljelysteillä ja rannalla. Päivän tapahtumat olivat saaneet minut ennen kokemattomaan kiimaan.

Olin niin kiihottunut, että odotin jonkun näkevän minut tai tulevan vastaan. Ketään ei kuitenkaan tullut.

Jonkun ajan kuluttua menin mökin pihanurmikolle aurinkoon selälleni makuulle. Siinä nostin jalat ylös, sitten hartioille ja sieltä pään taakse. Aloin imeä kaluani. Nuolin aluksi taas terskan alapintaa ja sitten otin koko pään suuhuni ja pyöritin kieltä sen ympärillä. Välillä työnsin kalun niin syvälle kuin sain. Tässä vaiheessa päivää sain sen jo lähes puoleen varteen.

Pidätelläkseni laukeamistani aloin välillä nuolla nännejäni. Vaikka se kiihottaa minua aika paljon oli siitä nyt apua. Laila on myös innostunut niiden imemiseen ja siksi ne ovat kasvaneet aika suuriksi. Ne ovat ainakin sentin pituiset ja aika paksut. Joskus joku luo pitkiä silmäyksiä niihin. Itse pidän niistä juuri sellaisena.

Pian kuitenkin jatkoin kullini imemistä. Leikin kalullani kiihottavia leikkejäni välillä vähän rauhoittaen lähes tunnin verran. Oli lämmin ja aurinko paistoi, oli ihanaa ja kiihottavaa maata siinä nurmikolla "saunasolmussa".

Kun olin tosi kovana ja lähellä laukeamistani tuli pienlentokone aika matalalta ja meni ylitse. En malttanut lopettaa, vaan jatkoin suihin ottoa, olinhan lähes ekstaasissa.

Huomasin koneessa olevien varmasti näkevän minut. Se kiihotti minua entisestään. Halusin heidän tietävän mitä teen. Näin kun kone kaarsi metsän takana ja tuli uudelleen ja matalammalla kuin ensi kerralla. Jatkoin entistä innokkaammin kielen pyörittämistä terskani ympärillä.

Kun kone oli aivan kohdalla se vaaputti siipiään ja kaarsi pois päin. Jatkoin kuin ei mitään olisi tapahtunut. Sain jo vähän sperman makua suuhuni, mutta en lauennut vielä, kun maltoin hiljentää tahtia.

Tovin kuluttua kone tuli vielä kolmannen kerran ylitseni ja vielä matalammalta, kuin aiemmin. Pystyin erottamaan jopa lentäjän ja toisen matkustajanpaikalla olevan naishenkilön.

Sitten aloin tehdä edes takaisin työntöjä tiuhempaan ja välillä pyörittää kieltäni oman terskan alapinnalla. Se on tosiaan tosi herkkä alue. Pian laukesinkin suuhuni. Tunsin kuinka lämmin sperma syöksyi sykähdellen nieluuni ja levisi koko suuhun. Olin tyytyväinen suuri spermalasti suussani. Suuni oli lähes puolillaan spermaa. En malttanut niellä sitä pitkään aikaan, vaan nautin sen mausta rauhassa. Siemeneni oli tavallista paksumpaa ja vahvemman makuista. Johtui varmaan siitä, etten ollut kolmeen päivään lauennut, vaikka olin ollut melkoisessa kiimassa. Aaah...... sitä ihanuutta!!!!!!!!!

Vieras

Käännyin hiljaa istualleen nurmikolla. Katsahdin ylös mökille tulevalle tielle. Siinä alle kymmenen metrin päässä seisoi pyöränsä kanssa lähikaupan uusi kesäapulainen, jolle olin hätäpäissäni ehdottanut tansseihin lähtöä.

Tyttö ei tällä kertaa näyttänyt enää kiltiltä maalaistytöltä. Hänellä oli yllään vihreät tangat ja saman värinen lyhyt napapaita.

Kysyin oletko ollut siinä kauan? Tyttö sanoi olleensa ehkä kymmenen minuuttia ja nähneensä lentokoneen ja miten olin lauennut suuhuni. Neiti selitti, etten ollut varmaan kuullut hänen tuloaan, koska lentokoneen ääni oli peittänyt hänen tulonsa äänet. Hän pyyteli nolostuneena anteeksi ja sanoi, ettei ollut pystynyt lähtemään pois, vaan oli halunnut nähdä loppuun asti suihin ottoni. Sanoin, ettei se mitään haittaa. Neiti sanoi, ettei koskaan ollut nähnyt mitään niin kiihottavaa.

Kysyin, että haluatko maistaa? Tyttö nyökkäsi ja tuli luokseni nurmikolle ja istuutui siihen.

Aloimme suudella. Koska minulle oli vielä vähän spermaa suussa puhalsin sen hänen suuhunsa. Kielemme työntyivät vuorotellen toistemme suuhun ja leikimme naintiliikkeitä kielillämme. Sperman maku levisi kummankin suuhun tasaisesti. Se maku sai meidät kiihottumaan nopeasti.

Tyttö riisui tangansa ja paitansa pois ja jatkoi suutelua. Istuimme siinä sylikkäin ja pian penikseni etsi tiensä tytön sisään. Erektioni ei ollut penisrenkaan ansiosta laantunut, joten voin sen tehdä. Laukeamiseen en olisi enää pystynyt.

Kesäapulainen alkoi ratsastaa minulla taitavasti. Samalla huomasin, että päivällinen arvioni tytön kokemattomuudesta oli väärä. Hänet oli seivästetty jo monasti aiemminkin.

Tyttö laukesi muutaman minuutin päästä ja nytkähteli sylissäni. Hetken kuluttua hän pyysi, että näyttäisin vielä sen mitä tein, kun hän tuli mökille. Haluaisin nähdä sen ihan läheltä, hän pyysi.

Vedin hiljaa elimeni pois tytön sisältä ja käännyin nurmikolla selälleni näyttääkseni sen vielä hänelle, vaikka olinkin jo kovin väsynyt.

Nostin jalat ylös ja sieltä niskan taakse ja aloin nuolla peniksestäni tytön nesteitä. Hän toi kasvonsa aivan lähelle ja katsoi hyvin tarkkaan mitä tein. Lopulta huulet olivat vain muutaman sentin päässä kalustani. Lopulta tyttö uskalsi koskea huulillaan sitä ja antaa sille suukon.

Muutaman minuutin nuolimme sukunuijaani yhdessä ja tyttö pääsi maistamaan omia makujaan kaluni varresta. Myöhemmin hän kertoi, ettei ollut moista makuelämystä aiemmin kokenut.

Hänellä oli kiire siskonsa ja kaveriensa kanssa pesäpalloharjoituksiin. Sovimme kuitenkin siitä lavatanssi-illasta ennen kuin hän lähti pyöräilemään harjoituksiinsa.

Lähtiessään hän vielä sanoi, nimeni on muuten Hannele. Tapaamisiin.

© Severi Aho