Korkkaus

Liikuntatunti oli lopuillaan. Olimme jo vetäytyneet pukkariin ja voikkamaikka painunut kahville. Muutamat tytöistä vetäytyivät omiin oloihinsa, jotkut kävelivät alasti käytävän toisessa päässä olevaan suihkuhuoneeseen, toiset kietoivat tällekin matkalle ympärilleen pyyhkeen, kuka mistäkin syystä. Koulupäivä oli jo ohi, joten päätin mennä verkkareissa kotiin ja ottaa siellä lämpimän kylvyn.

Luokkamme puheenjohtaja Susanna oli sille päälle sattuessaan hyvin suorapuheinen nainen ja tänään hänellä sattui olemaan hankala päivä. Hän alkoi taas esittää muille henkilökohtaisia kysymyksiä pojista ja seksihommista. Sitä en välittänyt jäädä kuuntelemaan, sillä aihepiiri oli arka.

Luokallamme oli vielä edellisenä vuonna seiskalla ollut pari fyysisesti ottaen pikkutyttöä, jotka selvästi olivat kärsineet Susannan puheista. Nyt kaikilla oli jo ainakin jonkinasteiset rinnat ja kaikkien jalkovälissä oli ainakin ohut karvatupsu, mutta henkilökohtaisten asioiden levittely ei minusta kuulunut muille. Susannan puheenjohtajuuskin oli häneen ihastuneiden poikien ansiota.

Hölkkäsin koulusta kotiin. Hissi oli varattu, joten lähdin pinkomaan portaita seitsemänteen kerrokseen. Kotona ei ollut ketään. Riisuin verkkarit ja saman tien kaikki muutkin vaatteeni omaan huoneeseeni ja kävin hakemassa keittiöstä juotavaa. Pöydällä oli iso tuore kurkku. Samalla hetkellä tunsin pimpissäni erikoista kutinaa ja tiesin,mitä tekisin. Otin kurkun ja lukkiuduin kylpyhuoneeseen.

Astuin ammeeseen ja avasin suihkun. Pesin hiet pois ja asetin tulpan paikoilleen. Kun vettä oli sen verran, että pimppi oli pinnan alla, ryhdyin avaamaan tuota vielä keskenkasvuisen oloista orkideaani. Otin kurkun lavuaarin päältä ja ryhdyin hakemaan sen ohuemmalla päällä klitoristani. Kun sormella aikaansaatu vaikutelma tuntui paremmalta, käänsin kurkun toisin päin ja asetin sen emättimeni aukolle valmiina työntymään sisään. Työnsin kurkkua varovasti sisääni. Tuntui ilkeältä. Otin kurkun pois ja hieroin häpyhuuliani vielä suihkulla lisää. Levitin jalkojani niin paljon, kuin suinkin onnistuin. Kokeilin uudelleen, nyt kurkku tuntui menevän vähän syvemmälle pimppiin. Milli milliltä kurkku upposi sisään ja murskasi immenkalvon, mikä kyllä sattui jonkin verran, mutta kun pyöritin häpyhuulteni välistä törröttävää kurkkua huomasin, ettei verta tullut eikä kipu ollut jatkuvaa.

Otin kurkun pois emättimestä ja huomasin, että verta tuli sittenkin vähäsen. Se kuitenkin laimeni ammeessa olevaan veteen ja jo hetkeä myöhemmin ryhdyin sullomaan kurkkua vielä aika arkaan rakoon uudelleen. Mietin myös, voisiko elintäni enää sanoa pimpiksi kuten olin tottunut vai olisiko minulla nyt "korkattuna" pillu tai vittu? Ovi kävi, äiti tuli kotiin. Huikkasin hänelle olevani suihkussa koulun voikkatunnin päälle. Käynnistin suihkun uudelleen, otin tulpan pois ja söin kurkun. Näin katosivat kaikki jäljet immenkalvostani sekä sen tuhonneesta vihanneksesta.

Seuraavana päivänä jalkovälissäni ei tuntunut juuri miltään. Jomotus, mikä immenkalvon repeämisestä oli seurannut, oli loppunut äkkiä. Tyttöporukkamme oli välitunnilla puhunut melkein kaikesta muusta paitsi seksistä.

Palasin iltapäivällä kotiin. Näin yhdeksäsluokkalaisen Miken korjaavan polkupyöräänsä kellarin oven edessä ja jäin juttelemaan hänen kanssaan oman pyöräni kitisevistä ketjuista. Hän lupasi rasvata ne ja tekikin sen heti, kun näytin hänelle mikä pyöristä oli minun.

Mikke sai oman pyöränsä valmiiksi ja ajoi sillä pari koekierrosta. Muistelin itsekseni, kuinka olimme joskus muutamia vuosia sitten sattumalta törmänneet läheisen järven rannassa olevassa yleisessä saunassa. Muistin hyvin hämmennykseni kun alasti saunaan mennessäni siellä istuikin pari ikäistäni poikaa. Toinen heistä otti jalat alleen heti minut ja siskoni nähtyään, toinen (eli Mikke) tunnisti minut ja tervehti ihan rennosti. Muistin tapauksen ensinnäkin siksi, etten ollut koskaan muuten joutunut sattumalta alasti vieraiden poikien juttusille sekä siitä, että olin jälkeenpäinkin usein itsekseni pohtinut, miten erikokoiset pippelit kaveruksilla oli: Toisella tuskin omaa pikkurilliäni isompi, Mikellä taas varmaan pidempi kuin monella aikuisella, vaikkakin ohut ja karvaton.

Mutta nyt olisi varmaan toisin. Päätin, että Mikke saisi suorittaa pimppini "korkkauksen" loppuun. Otin Mikkeä kädestä ja vedin hänet perässäni pyöräsuojasta kellaritason kerhohuoneeseen. Mikke oli hieman hämmentyneen näköinen, muttei yrittänyt pakoonkaan. Lukitsin oven perässämme ja riisuin paitani. Hän katsoi hievahtamatta, aika yllättyneen näköisenä, kun avasin hakaset rintsikoistani ja annoin niiden pudota lattialle. Hän lipoi huuliaan edelleen pöllämystyneen näköisenä, mutta sai sitten lopulta suunsa auki: "On ne...Onko sulla karvoja...siellä...?". "Tottakai", sanoin ja riisuin pikavauhtia sekä farkkuni että pikkuhousuni. Hän tuijotti minua kuin hypnoosissa. "Nussitaanko?"

Kysymys oli oikeastaan typerä, mutta halusin sen esittää, koska olin selkeästi ottanut aloitteen käsiini. Vaikka pimppiäni verhoileva tupsu olikin vielä aika ohut, oli minussa -ainakin omasta mielestäni- niin paljon naisellisuutta kuin kohta 15 vuotta täyttävässä tytössä voi olla. Mitään sanomatta kumarruin alastomana Miken housujen vetoketjun puoleen ja ryhdyin vapauttamaan sinne kahlittuja voimavaroja. Se ei kauan kestänyt, housuista pongahti esiin uskomattoman kookas kalu täydessä erektiossa.

"Vau", sanoin ja puristin sitä kevyesti käsissäni. Mikke ikäänkuin havahtui, riisui paitansa ja mitään kysymättä ryhtyi toisella kädellään hieromaan pimppini vakoa. Kesti hetken, ennen kuin hänen sormensa tapasi reiän. Sain sormesta uudenlaista värinää, mutta halusin silti enemmän kuin mitään saada sisääni tuon patukan, jonka veroista en ennen ollut nähnyt. Otin sen suuhuni ja imin hetken, kunnes hänen sormipelinsä pimppini uumenissa sai aikaan lisää haluja.

Menin sohvalle ja Mikke tuli päälleni. Hänkin oli ensi kertaa touhuamassa, eikä antanut odotella itseään. Mikke ohjasi kalunsa pimppiini, saikin sen uppoamaan paremmin kuin mitä itse olin kurkun kanssa onnistunut edellispäivänä ja kallistimme yhdistyneet kroppamme sohvalle. Aloimme pomppia sohvan päällä niin, että sen jousitus murtui. Samalla hetkellä, kun sohva sanoi yhteistyösopimuksensa irti tunsin, kuinka emättimeni täyttyi jostain nestemäisestä.

Mikke veti kalunsa heti pois sisältäni. Terska oli yltäpäältä minulle aiemmin tuntemattoman valkoisen aineen peitossa. Tiesin kyllä, mitä se oli ja otin innoissani koko kalun pään suuhuni saadakseni kaikki jäljelläolevat tipat talteen. Esinahka oli "sukellusretken" aikana rullautunut peniksen varteen ja sain näin imeä paljasta terskaa ahnaasti, Mikke voihkaisi nautinnosta. Hetken päästä hän pyysi anteeksi ja sanoi ettei ilman kortsua pitäisi.

Myönsin, mutta sanoin myös, etten voisi nyt tulla raskaaksi. Menkkani olivat loppuneet vasta kolme päivää sitten ja koulun terveystiedossa oli kerrottu, ettei muutaman ensimmäisen niiden jälkeisen päivän aikana ollut hedelmöittymisvaaraa. Mikke huokaisi ja sanoi, ettei ollut tällaisesta kuullutkaan. Hän suuteli minua ja vastasin samalla intohimolla. Pudottauduimme lattialle, koska sohvan pohja tuntui murtuneen. "Tiedätkö, mistä olen toiseks onnellisin", hän kysyi. "En, mutta kiinnostais tietää ja sekin, mistä eniten", vastasin. "Ekana tulee tietty se, että mä sain olla sun kanssa", hän sanoi ja katsoi minua kysyvästi. Suutelimme jälleen. Toiseksi tärkeintä Mikke sanoi olevan sen, että hän pääsi voihdoin poikuutensa pois päiväjärjestyksestä. Kerroin, että olin itsekin juuri tullut korkatuksi, vaikka immenkalvoni olikin hajonnut jo aikaisemmin. Mikke sanoi kuulleensa joskus sellaisesta puhuttavan, muttei ollut muistanut kysyä asiasta, koska oli niin jännittänyt. Sitä en juurikaan ihmetellyt, mutta ajattelin kyllä, mitä pojille oikein terveystiedossa kerrotaan. Ehkä siinä keskitytään suihkussa käymisen tärkeyteen, kortsun päällepukemiseen tai johonkin.

Ulkopuolelta kuului kolistelua. Pukeuduimme vikkelästi ja Mikke kiipesi huoneen nurkassa lojuvan ikivanhan kuntopyörän päälle. Postuessani huoneesta tapasin käytävässä talkkarin, joka ihmetteli mitä olin tehnyt siellä. Kerroin, että olimme Miken kanssa kokeilleet kuntopyörää ja että se olisi niin hyväkuntoinen, että voisimme vaikka ostaa sen. Talkkari sanoi lahjoittavansa pyörän minulle, koska kellarissa se olisi vain tiellä. Menimme takaisin huoneeseen, jossa Mikke yhä polki yltä päältä punaisena puhkuen. Talkkari kehoitti meitä viemään kuntopyörän samantien pois, jos kerran olimme siihen niin tykästyneet.

Kannoimme pyörän Miken luokse. Hänen huoneessaan oli kuin olikin vielä tilaa ja kun olimme laskeneet pyörän nurkaan, saatoimme jatkaa toisiimme tutustumista sängyllä. Mutta se oli jo toinen kerta...

Sanneliina