Kirjastossa

On aivan tavallinen perjantaipäivä. Istun kirjastossa ja surffailen netissä. Kiertelen ympäri internettiä ja löydän eräältä sivulta mielenkiintoiselta vaikuttavan linkin. Katson ympärilleni ja huomaan olevani ainoa surffaaja tällä hetkellä, joten uskaltaudun klikkaamaan linkkiä. Ikkunasta avautuu varsin irstas Ruotsalainen pornosivu kauniita puolialastomia naisia pullollaan. Muutaman klikkauksen kautta löydän erään sivun, jossa kaksi kiimaista blondia nuolevat toistensa alapäitä 69-asennossa varsin kiihottuneina. Vierittelen sivua alaspäin ja löydän uusia kiihottavia kuvia satamäärin.

Alapäässäni alkaa tuntua jo hieman kiusallista pakotusta. Tuntuu kuin housuni ratkeaisivat tämän painovoimaa uhmaavan kaluni voimasta, joka selvästi haluaisi päästä vapaaksi ja saada huomiota osakseen. Lopulta uskaltaudun avaamaan huosujeni sepaluksen ja päästämään kullini vapaaksi. Se on jo täydessä pituudessaan ja kurkottaa kohti kattoa. Vaistonomaisesti otan sen käteen ja tapahtumapaikasta huolimatta alan runkkaamaan sitä hitain ottein. Olen täysin uppoutunut kiihottaviin kuviin ja omaan tyydytykseeni enkä tajua sitä, että olen täysin julkisella paikalla kiimasta jännittynyt kalu kädessäni.

Yhtäkkiä kuulen pienen narahduksen läheltäni ja luon pikaisen katseen sivulleni. Näen kauniin ja nuorekkaan kirjastotädin, joka on työntänyt toisen kätensä housuihinsa ja hyväilee itseään samalla katsellen touhujani. Hän on varmasti alle kolmenkymmenen niin kuin minäkin ja selvästi eräs kauneimmista naisista, jonka olen koskaan nähnyt. Tämän tummahiuksisen naisen rinnat näyttävät paidan läpi ainakin C-kuppikoolta ja varsin kiinteiltä, eikä muussa vartalossakaan ole valittamista. Kysyn häneltä hieman kiusaantuneena, että mitä hän täällä tekee. Hän vastaa tulleensa ilmoittamaan, että kirjasto suljetaan ja samalla sammuttamaan koneita. Hän oli kuitenkin huomannut minut intiimeissä puuhissani, eikä tohjennut keskeyttää minua jääden katsomaan tätä kiihottavaa tapahtumaa, kun kaikki muutkin olivat jo lähteneet.

Olemme siis kahden tässä hieman kiusallisessa tilanteessa. Hän tuijoittaa täysissä mitoissaan olevaa kaluani herkeämättä ja tokaisee sen olevan kaunein kalu, jonka on koskaan nähnyt. Kysyn häneltä, että haluaisiko hän tutustua siihen hieman lähemmin ja hän nyökkää. Hän lähestyy minua ja kumartuu polvilleen ottaen tiukan otteen suuresta kalustani. Hän antaa sille ensin hellän suudelman ja ottaa sen sitten lopulta suuhunsa. Hän imee sitä kuin viimeistä päivää ja syö kuin jäätelöä. Pitkiä nuolaisuja ja helliä suudelmia. Alan olla jo lähes laukeamaisillani hänen käsittelystään ja aikaisemmasta masturboinnistani, joten pyydän häntä riisuutumaan.

Hän ei pane ollenkaan vastaan, sillä olihan hän jo tutustunut minun paikkoihini, mutten minä vielä hänen! Hän nousee pystyyn ja aloittaa eroottisen tanssin ympärilläni samalla riisuen vaatteitaan. Ensimmäiseksi lähtevät kengät ja päälispaita, jonka alta paljastuu kireä toppi, joka pitää hyvin hänen suurehkot rintansa asennossa, vaikkei hänellä rintaliivejä näytäkkään olevan. Hänen rintansa ovat kuitenkin jo sen verran pystyssä, että aavistan hänen olevan varsin kiihottunut tilanteesta. Sitten hän riisuu kireät farkkunsa paljastaen mustat stringit, jotka tuskin peittävät hänen intiimejä paikkojaan. Hän kääntyy ympäri ja näen hänen päärynän muotoisen peppunsa, joka on kenties kauneinta mitä olen koskaan nähnyt. Hetken esiteltyään sitä hän kääntyy ja ottaa topin pois. Alta paljastuu kiinteät ja pyöreät rinnat, jotka odottavat vain, että joku noulisi niitä pehmein ottein. Niinpä otan homman omiin käsiini ja siirryin nuolemaan niitä. Hyväilen niitä ja pyörittelen nännejä kosketellen häntä hellästi, mutta määrätietoisesti. Hänkin alkaa olla jo täysin kiihkon vallassa ja pyytää minua siirtymään alemmas.

Pikkuhiljaa hivuttaudun alemmas ja lopulta pääsen hänen sykkivän pillunsa luokse. Housut ovat jo aivan märät valuvista nesteistä ja lähettelevät tuoksuillaan minulle anelevia viestejä. Tunnustelen aluksi housujen läpi häpykumpuja kunnes riisuin hänen stringinsä ja alta paljastuu kauniisti ajeltu alapää, johon on jätetty vain pieni karvatupsu aukon kohdalle. Työnnän sormeni aluksi hänen sisäänsä ja pyörittelen sormia siellä. Lopulta työnnän sinne kieleni myös sekaan ja nuolen pitkin vedoin saaden aikaan hänessä värähdyksen. Hän huokailee, eivätkä jalat meinaa pitää. Hän käy todella kuumana ja pyytää jo kaluani sisään.

Nousen ylöspäin ja ohjaan kaluni sisään tuohon kauniiseen ajeltuun aukkoonsa, joka suorastaan rukoilee kulliani sisäänsä. Työnnän kankeni pohjaan saakka ja hän kiljaisee. Hänen pillunsa on sen verran pieni ja se puristaa kaluani mukavasti aiheuttaen pieniä kipuja hänelle. Hetken kuluttua kuitenkin alkaa selvästi hänelläkin tuntua hyvältä sillä hän huokailee ja nauttii silmät kiinni tästä mahtavasta aktista. Otan hänet syliini ja nostan seinää vasten, jolloin mahdun paremmin sisään. Meno on hurjaa! Hän alkaa lähestyä huippuaan ja pillu sykkii työntöjeni tahdissa. Lopulta hän saa ja huudahtaa tyytyväisenä.

Tämän jälkeen hän irroittautuu hetkeksi minusta. Hän kuitenkin palaa ja ryhtyy suutelemaan minua ahnaasti pehmeillä huulillaan muistaen etten ole vielä saavuttanut omaa huippuani. Hän kysäisee, että haluasinko kenties tehdä sen vielä takaapäin ja vastaan myöntävästi, vaikken koskaan aimmin sellaista ole kokeillutkaan. Se tuntuu kuitenkin niin kiihottavalta ajatukselta etten voi kieltäytyäkkään. Hän pyytää minua seuraamaan ja lähdemme kirjaston puolelle täysin alastomina hakemaan kosteusvoidepurkkia. Onneksi kirjaston väki on jo lähtenyt ja saamme tepastella siellä rauhassa. Tilanne on toki varsin kiihottava, sillä en edes parhaimmissa fantasioissanikaan ole kuvitellut harrastavani anaaliseksiä keskellä kirjastoa.

Hän noutaa kosteuvoidepurkkinsa ja alkaa sivellä sitä taas täydessä iskussa olevalle kullilleni hellästi. Vastaavasti pääsen sivelemään voidetta hänen kauniiseen takapuoleensa. Kiusoittelen hieman häntä kaarrellen ympäriinsä hänen kauniilla takapuolellaan sivellen rasvaa hänen peräaukkoonsa. Hän neuvoo minua laittamaan kaluni peräaukolle ja työntämään sen varovasti sisään. Aluksi homma näyttää hieman sattuvan, mutta hetken kuluttua tuntuu ilmeisesti jo paremmalta. Samalla kun työntelen kaluani hänen sisäänsä koskettelen hänen kauniita rintojaan hyväillen nänninpihoja ja itse nännejä. Hän nauttii. Nautimme molemmat. Lähestyn huippuani ja vedän kaluni ulos peräaukosta. Pyydän häntä kääntymään ja ohjaan hieman jännän värisen kaluni vielä hänen pilluunsa. En tarvitse enää montaa työntöä ja lopulta laukaisen lastini hänen taivaalliseen aukkoonsa hänen saavuttaessa huippunsa.

Retkahdamme molemmat hetkeksi makaamaan kirjaton tiskille, jossa nautimme vain toistemme seurasta ja kauniista vartaloista täysin nääntyneinä. Lopulta puemme vaatteet päällemme ja sovimme tapaavamme vielä joskus näissä merkeissä!

© Nimetön harrastelija