Kiltit pojat pääsee minne vaan

Perjantai-iltana oltiin jo kaukana metikössä, mutta työviikko hurisi vielä mielessäni. Montakohan saraketta jäi ensi viikolle. Pitää muistaa sitten soittaa jakeluun. Mietteissäni tuijottelin lumiseen kaukaisuuteen ja levitin poskiini pakkasrasvaa. Pitääkö niiden kaikien haista aina samalta? Tuli lapsuus mieleen.

Vielä kun soviteltiin suksia jalkaan, epäilin keikkamme mielekkyyttä. Eipä pienessä hiihtovoittoisessa viikonlopussa ollut mitään vikaa, ei varsinkaan Eemelin kanssa. Eikä töiden puolesta ollut sen kummempaa stressiä, työasiathan pitää tällaisilla keikoilla nimen omaan unohtaa. Mutta kun tuli lupauduttua koko viikonlopuksi tänne korpeen ja mukana oli kaksi ujoa ja kilttiä tyttöä, tilanne ei näyttänyt kovin hyvältä.

Tai en minä tiedä. Tämä vaatii vähän selittämistä. Ennen retkeä olin vain kerran tavannut Katin ja Millan, mutta sain niistä jotenkin heti sen vaikutelman, että ne oli auttamattoman kilttejä ja ujoja. Varmaan uskovaisiakin. Toisaalta ne oli Eemelin uusia kavereita eikä ne siis voineet olla ihan epäkelpoja. Eemeli taisi käytännössä seurustella Katin kanssa: sen verran tiuhaan tuo nimi oli sen puheissa vilahdellut. Olin kyllä kiitollinen Eemelille, että oli järkännyt retken, olkoonkin että hoidin kai sitten Millan kanssa jonkinlaista tärkeää sivuosaa tässä.

Eikä mulla yleensä niin hirveästi ole kilttejä tyttöjä vastaan. Mutta jos valita saa: tämmöiselle viikonloppuretkelle, jossa sisua ja elämää koetellaan pienenä joukkiona syvän hangen keskellä, mieluiten osun vähän ronskinpaan seuraan. Mennään vaikka sitten pelkästään poikaporukalla. Myönnän, että olen ennakkoluuloinen, mutta sanotaan vaikka näin: haluan saunoa, juoda, kiroilla ja puhua kauheita ilman, että heti joku itkee.

Hiihtäessämme Eemeli avasi latua, minä sivakoin viimeisenä. Kati ja Milla hiihtivät reippaina välissämme. Ihan fiksuja ja kauniita kyllä, armahdin heitä siinä mielessäni. Niissä oli jotain samaa kuin vanhoissa avaruus- ja agenttisarjoissa. Molemmat hoikkia ja pitkiä, oikeastaan mallityyppiä. Kati vaalea, lyhyttukkainen ja Milla tumma, pitkätukkainen. Selkeä linjaus tämän filmin tuottajalta - oli se sitten Eemeli tai Isä Meidän tuolla avaruudessa.

Toisaalta tyttöjen miettiminen sai minut vain ärtyneemmäksi. Tuntui, että naiskauneus menisi näissä jotenkin hukkaan. Ainakin kauas minusta. Jonain päivänä nämä tyttöset kaikkine suloineen kuuluisivat parille hurskaalle ja fiksulle jessepojulle.

Eikö ne koskaan voi tehdä mitään irtiottoja? Olla edes lesboja?

Aloin olla kateellinen Eemelille. Päätin, etten katkeroidu, en vittuunnu. Päätin hiljaisesti hyväksyä esimerkiksi sen, että Eemeli saattaisi olla tarpeeksi "hyvä ihminen" näille. Tosin ei ihan helposti, jonkun verran käännytystyötä, tai mitä se nyt teillä onkin, joutuisitte tekemään, tytöt hei saatana.

Aavistelin, että nämä päivät tulisivat olemaan tuskaisan tylsiä.

Suksien sihinä ja lasikuitusauvojen melodinen tikutus johdattelivat meidät ensin metsän siimekseen ja sitten hitaasti ylös rinnettä. Metsä harveni ja kävi kitukasvuiseksi. Tuulikin alkoi tuntua, mutta puhtia oli kaikilla vielä pitkään kierrokseen. Tehtiin yli neljän tunnin lenkki.

Hiihdon jälkeen lämpimään mökkiin ja sauna päälle. Mutta tietysti sitten saunavuoro tytöille ja pojille erikseen. Murahdin mielessäni, että lauletaan varmaan virsiä sitten illalla.

Tytöt saunoivat ensin. Kun Eemelin kanssa köpöteltiin saunasta yhdeksän maissa, Milla ja Kati olivat kaivaneet rinkastaan luukuttimen ja pinon CD-levyjä. Vain yksi levy oli Mikko Kuustosta, loppu olikin sitten oikeaa musiikkia. Viiniäkin sitten kallisteltiin varovasti, ja yhdyin omaksi yllätyksekseni siihen muotiin, vaikka luulin jo päättäneeni, etten tässä seurassa juo kuin ehkä lusikallisen. Illan mittaan Eemeli kippasi sitten minua enemmän, mikä olikin harvinaista.

Tytöt halusivat tanssia, ja sen tekivätkin sitten ujostelematta. Hienosti tuntui kunto kestävän. En itsekään ollut varsinaisesti väsynyt, eivätkä lihaksetkaan särkeneet, mutten välittänyt diskoilla. Eemeli sai pomppia minunkin edestäni. Sytytin kaikki löytämäni kynttilät ja sammutin sähkövalot.

Ookoo tunnelman kyllä saimme aikaiseksi. Aloin lämmetä. Varauksellinen asenteeni kai haihtui takkatulen imussa talviyön taivahille.

Isäntämme Eemeli alkoi väsyä jo kymmenen maissa ja painui aika suoraan nukkumaan. Oli huonosti nukkunut viikolla. Jäimme kolmisin tyttöjen kanssa. Kallistin tytöille ja itselleni lisää viiniä. Tytöille tuli tanssiessa kuuma ja riisuivat pitkät housut pois. Tein havainnon, että tytöt osasivat tanssia hyvin myös sukkahoususillaan.

Ihmettelin, hiipikö siinä heidän mieleensä yhtäkään syntistä ajatusta. Minulle hiipi muutamia Millaan liittyviä, ja sen myötä housussani alkoi hidas heräämisjuhla. Oli pakko napata lehti syliin takkapöydältä. Mitä uutta auringon takana tänään, Lapin Kansa?

Levyltä tuli hitaita ja tytöt tanssivat sujuvasti kahdestaan niitäkin. Yllättävän sujuvasti. Hihittelivät ja vilkuilivat välillä minuakin. Hymyilin takaisin. Tytöt laahustivat hitaasti ja armaasti, halaten toisiaan hartioiden ympäri. Hyvä kun eivät pussanneet.

Menin ulos kuselle. Pakkanen oli kiperä, ja tähtitaivas terävä. Oloni oli rento ja irtonainen. Yhtäkkiä siinä kuseskellessa tuntui siltä, että olin päässyt jostain tylsästä ja raskaasta vapaaksi. Tuijotin lyhyttä kitukasvuista mäntyä. En ollut juuri humalassa, mutta mänty alkoi sitä katsellessani kääntyä. Sitten sen neulaset herkesivät kimaltelemaan utuisesti, sitten pimeni, ja kohta kirkkaita valoja ilmestyi nyt neulasten kärkiin, monenkirjavin värein. Yritin katsoa oikein keskittyneesti. Männyn neulaset näyttivät säkenöiviltä vihreiltä tähdiltä, ja niiden katsominen tuotti mielihyvää. Tuntui kaikin puolin hyvältä. En ihmetellyt näkyä, vaan nautiskelin siitä. Köpöttelin pakkasesta takaisin sisään.

Milla haki minut tanssimaan hitaita. Se sujuikin hienosti. Pitelin häntä vyötäisiltä, silittelin selkää samalla kun juteltiin.

Mietin asiaa ja nautin samalla suuresti Millan läheisyydestä. Hmm. Ainakaan viini ei ollut pannassa, Milla oli kipannut sitä jo puoli pulloa. Ja hitaiden tanssiminenkaan ei tainnut olla syntiä. Laskin käteni vähän alemmas, ja hyväilin sukkahousujen läpi nättiä takapuolta. Olin varautunut torjuvaan vastaanottoon, mutta Milla vastasikin nostamalla kätensä hartioitteni ympäri. Jatkoin hyväilyäni, kohotin toisen käteni hitaasti hyväilemään selkää. Milla painautui kaulaani vasten ja rutisti minua lempeästi. Juttelimme ja samalla jatkoimme varovaista hyväilyä.

Hoipertelimme välillä istumaan. Kati oli käynyt jossain ja tuli juttelemaan unisen mutta iloisen näköisenä. Hän huomasi sopuisan olotilamme, ja sanoi menevänsä Eemelin kylkeen nukkumaan. Sitten hän antoi meille kummallekin hyvänyönsuukon ja häipyi ulos pesemään hampaita.

Milla istui sylissäni poikittain, jalat koukussa.

Nauroin ja tunsin samalla oloni sanomattomani hyväksi. Hyväilin Millan reittä ja katsoin sitten häntä silmiin. Milla vastasi katsomalla hyvin tyynesti hymyillen.

Kumarruin suutelemaan Millaa. Hän vastasi pehmeästi.

Milla otti minua kädestä kiinni ja talutti huoneeseensa. Heittäydyin kahden hengen pirttisängylle. Milla etsi repustaan kauneuspussinsa ja purkitti piilolinssinsä pois. Sitten hän hiipi sängylle ja kuori farkkuni pois. Suljin silmäni, ihmettelin onko tämä edes totta. Olin menossa sänkyyn uskovaisen tytön kanssa joka on fiksu, kaunis, ja varmaan paljon muutakin. Tunsin kuinka Millan käsi hakeutui alushousujeni kohdalle ja paineli uteliaasti jököttävää sukukalleuttani.

Milla työnsi alkkarini alemmas ja laskeutui suukottelemaan. Se tuntui ihanalta. Milla oli taitava, juuri sopivan rauhallinen, vaikka olimme kummatkin ihan kiimassa.

Milla kohottautui välillä ja katseli suudelmistaan kostunutta kulliani. Hamusin Millan syleilyyni ja hyväilin häntä vuorostani. Milla rimpuili uudelleen kaluani kohti ja otti sen jo varovasti suuhunsa. Kaappasin Minnan lantion lempeään halaukseeni ja olimmekin sitten kauniisti kuusysit, kyljellämme.

Askartelin Millalta sukkahousut pois. Painelin nenälläni alkkareita pimpin kohdalta. Milla tykkäsi ja asetteli jalkojaan enemmän haaralleen. Kierähdin selälleni, Milla tuli nyt matalaan konttausasentoon päälleni. Heitin sängyssä seilanneen tyynyn pääni taakse, ja pääsin varsin mukavassa asennossa ihailemaan ja hellimään Millan jalkoväliä.

Huoneessa oli mukavan hämärää, vain toinen yölampuista paloi. Erotin alkkareissa pimpin kohdalla kostean läikän, ja suutelin sitä hellästi. Läikkä tuoksui kutsuvasti.

Omalla suunnallaan Milla imeskeli hellästi kulliani. Kietaisin käteni Millan reisien päälle, ja hyväilin niitä, etenin toisella kädellä silittelemään kauniita pakarakumpuja. Painoin alkkareita sormenpäillä hellästi peppuvakoon ja suutelin paljastuneita pakaroita. Sitten oikaisin alkkarit uudelleen ja silittelin niitä. Sulloin toisenkin tyynyn hartioitteni taakse. Kuljetin nenääni alkkareita pitkin hitaasti ylös alas. Nuuhkin pimppiä, nuuhkin välillä vähän peppupuoleltakin. Hyväilin toisella kädellä Millan reittä, toisella Millan selkää. Sitten otin kaksi käsin Millan vyötäisiltä kiinni ja painoin nenäni tiukasti pimppiin kiinni ja pyörittelin päätäni hitaasti. Milla ulvahti ja alkoi uudelleen imeä kaluani.

Heittäydyin vielä vähän tuhmemmaksi ja kiusoittelin kielelläni pimppiä alkkareiden läpi. Olin jo odottanut, että Milla ottaisi alkkarinsa pois tieltä. Mutta ei, ei ihan vielä...

Puhalsin hitaasti ja lämpimästi puuvillaisen kankaan läpi. Ensin pimppikarvoihin, sitten peppuvakoon. Kun Milla ei tuntunut pahastuvan siitäkään, jatkoin pepun hellittelyä. Päätin suudella Millan peppureikää alkkareiden läpi. En hämärässä nähnyt, missä kohtaa se oli, mutta löysin perille pieneen kuoppaan nenänkärjelläni varovasti painellen. Sitten annoin sen suukon. Hitaasti yhden ja vielä hitaammin toisen. Milla värähti, ja lopetti kaluni imemisen ja siirsi hieman toista jalkaansa. Havahduin hetkeksi pohtimaan, meninkö liian pitkälle.

Milla koukisteli jalkojaan, rimpuili alkkarinsa pois ja heitti ne lattialle. Ei siis ainakaan suuttunut. Mieleni teki hirveästi suukotella nyt paljasta peppureikää, mutta päätin varmuuden vuoksi olla kiltisti, olinhan luvannutkin.

Alkkareiden alta paljastunut pimppi oli oikea söpöliini. Käännyin sitä kohti, kiusoittelin kielelläni ja nuolin välillä ihan ujostelematta. Yritin olla yhtä hyvä kuin Milla; hellä, huolellinen ja kiihottava.

Taisin onnistua. Milla kääntyi rennosti selälleen. Paransin asentoa, pääsin nuolemaan pimppiä oikein hyvässä kulmassa. Pimppi tuoksui hyvin naiselliselle. Sitä tuoksua alkoi olla jo ympäri kasvojani. Välillä sain suuhuni pimppikarvan, enkä heti onnistunut saamaan sitä näppeihini. Milla nousi hihitellen auttamaan.

Jatkettiin. Sitten Milla alkoi painaa reisiään yhteen. Estin, halusin pitkittää... pidin pääni jämäkästi Millan jalkojen välissä, ja touhukkaan kieleni pimpin äärellä. Milla ei voinut muuta kuin vääntelehtiä ja puristaa reisillä päätäni. Sitten kuulin hänen inahtavan.

Vaihdoin asentoa ja otin Millan lempeään syleilyyni. Ohjasin kullini Milla pimpin luo. Oikeastaan paljoa ohjailua ei tarvittu. Katsoin Millaa kysyvästi. Milla sanoi jotain, mistä en ollut yllättynyt.

Katsoin Millaa silmiin. Sitten painoin huuleni hänen huulilleen. Milla sulki silmänsä ja vastasi suudelmaani. Tärisimme siinä vähän. Kului ihana ikuisuus.

Hyväilin Millan selkää, lapaluita, olkapäätä... annoin toisen käteni vaeltaa selkää pitkin toiseen suuntaan, ristiselälle, sitten hitaasti pepun yli reisille ja takaisin päin.

Ujutin sormeni pakaroiden väliin. Milla jähmettyi ihan paikallaan, oli kai vähän hermostunut. Olin mäkin; käteni olivat varmaan jääkylmät. Tai sitten Millan lämmin peppu hämäsi. Mutta annoin sormeni vaeltaa alemmas pakaroiden väliin. Sormi löysi etsimänsä, lämpimän pikku reiän. Hyväilin sitä rauhallisesti, ja Milla alkoi samassa suudella minua kiihkeästi. Jatkoin hyväilyä ja tein sormellani pieniä ympyröitä.

No, laitettiin sitten sitä pakkasrasvaa. Minna kävi selälleen. Hän katsoi minua ujosti silmiin samalla kun nosti jalkansa koukkuun. Katsoin takaisin ja painoin sormeni voidepurkkiin. Jokin meitä naurattikin siinä. Levitin vaseliinia ensin peppureiän seudulle, sitten otin uuden nokareen ja painoin sen hellävaroen hieman sisään peppuun. Sitten otin kahdella sormella lisää ja painoin senkin hitaasti sisään tiukkaan reikään. Ja sitten säästelemättä omaan kaluuni.

Asettauduin sitten kohti peppureikää. Annoimme toisillemme pusun, ikään kuin toivottaen hyvää yhteistä matkaa toisillemme. Odotin, että Milla painautuisi mua vastaan, mutta hän olikin ihan paikallaan, ja jätti mulle aloitteen. Painoin sitten varovasti. Millaa nauratti taas. Olin kai hetken ajan näyttänyt totisen keskittyneeltä siinä tähdätessäni. En silti uskaltanut mennä sen pidemmälle, ennen kuin Milla veti minua käsillään itseänsä kohti. Painoin varovasti... Tunsin kristillisen tasaisesti leikatut kynnet selässäni.

Milla halusi parantaa asentoaan, joten vetäydin varovasti ulos. Milla asettautui eteeni kontalleen, käyristi selkäänsä ja ohjasi kullini paremmassa kulmassa peppuun päin. Olin paikallani, Milla painautui vähä vähältä minua kohti ja lopulta kullini melkein kuin lipsahti sisään.

Kullini jökötti nyt jo paljon syvemmällä kuin hetki sitten.

Tuntui hirmu hyvältä olla kiltti. Tuntui hirmu hyvältä olla Millan pepussa. Millastakin se näytti tuntuvan hyvältä; hän kohotti lantiotaan ja painautui tiukemmin minua kohti. Kaluni oli sen seurauksena sitten koko mitaltaan Millan pepun tiukassa hyväilyssä. Milla vilkaisi minua olkansa yli raukein ja onnellisin silmin.

Millaa alkoi naurattaa.

Painoin varovasti, Milla voihkaisi hiljaa. Vedin ulospäin ihan vähän, ihan hitaasti. Milla kiemurteli.

Painoin takaisin sisään. Kullini kihelmöi, tiesin että laukeaisin kohta, ja halusin saman kohtalon Millallekin. Työnsin hitaasti sisään. Milla antoi silmänsä painua kiinni, kiemurteli ja alkoi huohottaa. En nopeuttanut yhtään, jatkoin vakaasti ja hellästi liikettäni sisään ja ulos.

Sitten tajusin, että multa alkoi tulla. Se alkoi hitaasti, ja oli ihanaa alusta alkaen. Monta peräkkäistä purkausta. Ujostelematta annoin kaiken tulla Millan tiukan lämpimään koloon.

Milla ei vielä ollut yhtä pitkällä. Pysyin paikallani, kullini pysyi edelleen kovana. Siihen vähän jo sattui, niin tiukassa syleilyssä se oli ollut. Milla ei antanut periksi vaan vääntelehti ja hapuili minua käsillään lähemmäksi. Liikahtelin varovasti edestakaisin, nyt vähän nopeammin. Milla halusi lisää ja lisää, ja nopeammin. Onneksi kullini pysyi kovana liukkaassa kolossaan. Painoin ja painoin, Milla vain voihki ja heitteli päätään puolelta toiselle. Millan orgasmi ei tullut helpolla, mutta sitten kun se tuli, se oli ikimuistoinen. Silloin Milla ensin pysähtyi äkisti, alkoi sitten hitaasti kiihdyttäen huudahdella. Tunsin kuinka peppureikä puristeli tiukkana, samaan tahtiin. Orgasmi oli voimakas ja kesti estottoman pitkään.

Aikojen päästä tavoitimme toistemme utuiset katseet. Muistan Millan raukean ilmeen ja onnelliset silmät. Sitten rojahdin Millan kainaloon nukkumaan. Milla taisi paijata päätäni muutaman kerran, ennen kuin nukahdimme.