Keskikesällä

Oli kuuma keskikesän päivä, liiankin kuuma, ja olimme tekemässä peltotöitä mökillä. Sakkiin kuuluivat: Minä, Anna, Katja sekä Sari. Joten olin ainoa mies porukassa. Ei se kuitenkaan minua haitannut. Teimme töitä kolmisen tuntia putkeen ja olimme aika hikisiä ja nälkäisiä sen jälkeen. Sari ehdotti, että lämmittäisimme saunan ja menisimme uimaan. Ranta oli kivenheiton päässä saunasta.

Anna ja Sari sekä minä olimme ystäviä ja olimme ostaneet mökin yhdessä. Katja tuli vain vierailulle. No, me sitten söimme ensiksi, ja sitten rupesimme lämmittämään saunaa. Se oli sellainen vanha sauna, joka temppuili joskus. Niinpä kesti ainakin tunnin, ennen kuin sauna oli tarpeeksi lämmin. Ehdotin, että tytöt menisivät ensin saunaan, ja sitten minä. No, niin sitten tehtiin.

Odottelin pukuhuoneessa lueskellen lehteä, kunnes kuulin huikkauksen: "Me tullaan nyt, älä katso!" Se oli luultavasti Sari. Suljin silmäni, ja kyselin vähän väliä, että saako katsoa. Sain aina vastaukseksi, että odota vähän, kohta saat. Sitten, vihdoinkin sain katsoa. Siinä olivat Sari ja Anna edessäni aivan alastomana, ja kullini heräsi heti.

En ehtinyt edes ihmetellä, mitä tapahtuu, kun Sari otti minua kädestä ja veti lattialle seisomaan. Sitten hän riisui bokserini ja jäi ihastelemaan kaluani. Hän tuijotti sitä kuiskaten: "Vau, se on iso." Sitten hän laskeutui polvilleen eteeni ja alkoi nuolla kulliani. Hän puraisi sitä muutaman kerran, mutta se tuskin tuntui. Ajattelin, että onkohan tämä järkevää, mutta tulin siihen päätökseen, että haluaisin itsekin tätä.

Sitten Anna tuli mukaan kuvioihin. Katja siis oli vielä saunassa. Sari nousi seisomaan ja Anna tuli eteeni. Hän painautui tiukasti minua vasten ja ohjasi sormeni pilluunsa. Minä tunnustelin hänen vakoaan. Se oli jo märkä. Työnsin sormeni syvälle hänen sisäänsä ja Anna voihkaisi. Saunan ovi avautui. Siinä seisoi Katja alasti ihmettelemässä, mitä me oikein olimme tekemässä. Katsahdin Sariin. Hän hymyli minulle, ja ymmärsin, että voisin jatkaa. Sari asteli Katjan luokse ja alkoi suutelemaan tätä kaulaan. Katja näytti hetken miettivän, mutta alkoi sitten itsekin nuolla Saria.

Pian me kaikki olimme vauhdissa ja laskin Annan lattialle. Hivuttauduin hänen allensa kuusysiin. Siinä minun pääni yläpuolella oli nätein pillu, jonka olin ikinä nähnyt. Vilkaisin vielä sivusilmällä Saria ja Katjaa. He olivat jo täydessä toiminnassa. Sari istui Katjan pään päällä ja voihki. Katja oli ilmeisesti työntänyt kielensä syvälle Sarin sisään. Minä aloitin nuolemisen. Melkein siinä samassa tunsin, kun Anna nuoli kulliani. Levitin käsilläni hieman Annan häpyhuulia, ja kieleni porautui Annan sisään. Imeskelin klitorista ja tunsin, kuinka lähellä olin itse laukeamista. Anna oli mestari kullin nuolemisessa. Laukesin Annan suuhun ja spermani valuivat Annan suupieliä pitkin.

Anna alkoi lähestyä orgasmia, ja pian se tulikin. Hän värähti muutaman kerran, ja tuli sitten pois päältäni. "Mä haluun kokeilla anaaliseksiä", sanoi Sari. Menin Sarin taakse samaan aikaan kun Anna kävi hakemassa jotain rasvaa ja levitti sitä Sarin pyllynreikään. Kun Anna oli hoitanut hommansa, aloin työntää kaluani hitaasti Sarin peffanaukkoon. "Aah, tuntuu tosi hyvältä", sanoi Sari.

Kun nussimiset oli nussittu, lähdin mökkiin ja päätin, etten puhu tästä ikinä kenellekkään. Tytöt ilmeisesti jäivät nussimaan toistensa kanssa vielä pitempään.

© Antti