Katselua

Katselen sinua ikkunasta. Yrität kai opiskella, mutta jatkuvasta asennon vaihtamisesta päätellen sinun on vaikea keskittyä. Tarvitset ilmiselvästi rentoutumista. Näen kuinka vilkaiset suuntaani ja katseesi kääntyy sitten vastahakoisesti takaisin kirjaan.

Nousen ylös tuoliltani ja tanssin hitaasti Madonnan tahtiin. Suljen silmäni ja keikautan pääni taaksepäin. Käteni nousevat hiuksiini ja hyväilevät niitä. Kerään hiukset tukuksi pääni päälle ja annan niiden sitten pudota hartioilleni. Vilkaisen sinua ja näen, että katsot vaikka välittömästi käännätkin pääsi pois.

Kääntelehdin hiljaa musiikin hyväilyssä ja kuin huomaamattomasti avaan puseroni ylimmäisen napin. Et enää keskity kirjaasi, tiedän kyllä. Avaan toisen napin. Et ehkä niin kaukaa voi nähdä vähitellen esiin tulevaa rintojeni kaarta, mutta tiedän, että voit hyvin kuvitella.

Kyllästyn ja avaan loput napit ja tiedän sinun hengähtävän syvään kun näet raskaat rintani. Hyväilen rintojani, kummallakin kädellä, hieron nännejäni ja pääni alkaa olla pyörällä hyvästä olosta.

Käännyn poispäin sinusta ja pujotan käteni housujen vyötärön sisäpuolelle. Hyväilen ensin ihoani ja sitten avaan silmäni ja avaan napin ja vetoketjun. Ujutan housuni alas ja alta paljastuvat valkoiset alushousut.

Voit nähdä vain suurinpiirtein vyötäröni, et paljoa enempää. Silti nautit. Hyväilen haaroväliäni sijoittamalla käteni alushousujen päälle. Alue on jo hieman märkä, mutta tarvitsee selvästi lisää huomiota. Kosketan alushousujen reunaa ja käännyn katsomaan sinua, pysähdyn kesken rytmin. Tunnut nyökkäävän, läpi ikkunoiden, pihan yli.

Alan taas keinua musiikin tahtiin ja hivutan alushousuni alemmas katsellen ilmettäsi tiiviisti. Keinut hiljalleen tahdissani nauttien. Potkaisen housut pois tieltä ja otan vielä sukatkin pois, haluan tuntea täydellisen alastomuuden.

Keinun lämpöisenä ikkunan edessä. Ulkona pihalla on lunta, mutta se ei minua kylmennä, sinunkaan ei ole kylmä siellä ikkunasi takana. Tanssin kosketellen vartoaloani, hyväillen itseäni, rintojani. Nautin silmät kiinni, nautin koko tilanteesta!

Lady Saturn