Kartanolla

"Moi Lotta! No, lähettekö illalla sinne kartanolle?" huusi siskoni kysymyksensä korvaani, herättäessään minut eräänä lauantaipäivänä. Siskon mies oli saanut työnantajaltaan joululahjaksi lahjakortin hienoon kartanoon, johon kuuluisi ruokien lisäksi myös oma sauna ja allasosasto neljälle hengelle sekä yöpyminen kartanon tiloissa. Iltapäivällä veimme mieheni kanssa lapset mummolaan hoitoon ja suunnistimme kohti kartanoa, jossa meidän piti suoraan tavata siskoni miehineen.

Siskoni on minua 7 vuotta nuorempi eli 35-vuotias ja hänen miehensä vielä häntä kuusi vuotta nuorempi. Heidän mentyä tavallaan salaa naimisiin pari vuotta sitten, nousi siitä hirveä haloo suvussamme, ajatella, ottaa nyt noin nuori mies, sehän on ihan poika vasta! No, olin alussa ihan samaa mieltä, mutta toisaalta: kun omaa miestäni katsoo, ymmärrän siskoani oikein hyvin. Nuoressa miehessä on energiaa ja virtaa ja sitäpaitsi, onhan Jussi vieläpä varsin komeakin ilmestys, ei siinä mitään. Paljoa emme olleet yhdessä aikaa viettäneet, lähinnä kai sen takia, että miehemme eivät juurikaan tulleet toimeen keskenään. Esteenä ei niinkään minusta ole ikä vaan asenne-erot, he elävät aivan eri maailmoja. Jussi on siis suht nuori ja näyttää ehkä vielä ikäistäänkin nuoremmalta ja hän harrastaa kaikenlaista, innostuu helposti uusista asioista jne., kun taas mieheni Make on ns. tavallinen suomalainen mies, käy normaalisti töissä ja on ihan kaikinpuolin kunnollinen, muttei välttämättä enää mikään adrenaliinipommi, joka jaksaisi yllättää minut kerta toisensa jälkeen. Eikä tarvitsisikaan, kunhan silloin tällöin löytyisi vähän jännitystä ja kokeilumieltä seksinkin suhteen, niin olisin kyllä ihan tyytyväinen... Emme siis tienneet mitä tästä illasta yhdessä tulisi, mutta pakkohan se kokeilla oli, kun illanvietto ei mitään maksanut.

Istuimme alkuiltaa kartanon todella viihtyisissä tiloissa nautiskellen maittavasta ruokapöydästä sekä tietysti lukuisista eri viinilaaduista. Huomasin selvästi, miten viini teki tehtävänsä seurueeseemme, enkä varmasti ollut itsekään enää ihan selvinpäin. Vaikkei miehemme edelleenkään löytäneet mitään todellista jutunjuurta, siskoni vaatimalla vaati että tytöt menevät saunaosastolle ensin ja vasta sitten on poikien vuoro. Kaappasimme pyyhkeet mukaan huoneistamme ja suunnistimme kohti saunaosastoa. Tunnelmallisessa ja avarassa pukuhuoneessa oli meille laitettu shampanjapullo jäihin odottamaan sekä jokin kortti Jussin työnantajalta päällä. Mikäs siinä, korkkasimme pullon samantien ja painuimme lauteille. En voinut olla ääneen ihastelematta siskoni todella kaunista vartaloa, se oli kuin parikymppisellä tytöllä enkä ymmärtänyt miten se hän onnistui sen pitämisessä noin tiukassa kunnossa.

Käymme siskoni kanssa lähes päivittäin lenkillä tai pelaamassa sulkapalloa ja milloin mitäkin. Olemme hyvin läheisiä ja kerromme kaikki asiat toisillemme, seksielämämme yksityiskohdat mukaanlukien. Eipä ole yksi taikka kaksi kertaa, kun olemme esim saunan lämmössä kuntoilun jälkeen käyneet läpi niitä hyviä ja vähemmän hyviä hetkiä makuuhuoneen puolella...enkä useinkaan voinut olla kadehtimatta siskoni virkeää seksielämää. Ja siinä saunassa shampanjaa siemaillessamme siskoni kysyi kestäisinkö vielä yhden paljastuksen liittyen äskeiseen kommenttiin hyvin säilyneistä vartaloista. Vastasin myöntävästi ja Lissu kertoi, mitä Jussi oli sanonut minun vartalostani. Kuuntelin posket punoittaen, miten alta kolmekymppinen nuorimies oli kehunut minun säilyneen todella hyvin ja oli toivonut, että Lissukin olisi minun iässäni yhtä hyvässä kunnossa! En voinut uskoa korviani, mutta hyvältähän se tuntui, tottakai. "Ja arvaapa Lotta missä tilanteessa Jussi sen kertoi?" kysyi Lissu. Kuten kerroin, puhuimme kaiken suoraan, joten seuraava ei tullut enää isona yllätyksenä: "Jussi ajoi pyynnöstäni minun häpykarvojani pois kun juttelimme näistä jutuista. Sen jälkeen sivelin myös Jussin paikkoihin partavaahtoa ja aloin ajella kiveksiä paljaiksi, kun hänellä alkoi seistä samaan aikaan. Kysyin, että minkä vuoksi sinulla seisoo? Senkö että ajan karvojasi vai siksikö kun puhut Lotan hyvästä vartalosta?"

"Itsepähän kysyit Lotasta" oli Jussi vastannut punastuen. No, jokatapauksessa olin imarreltu. "Niin, että kyllä sunkin vielä pitäis joskus kokeilla miltä tuntuu hyväkuntoinen nuorimies sängyssä, kun ite kuitenkin jaksat niin paljon nähdä kroppas eteen vaivaa. Et kai sä sitä pelkästään ittes takia tee?" huudahti Lissu. No enhän minä pelkästään itseni...kyllähän se itsetuntoa hiveli, jos miehet vielä jaksoivat katsoa perääni uimarannalla tai kaupungilla. Mutta olin pettänyt miestäni pari kertaa joskus alkuaikoinamme, ja ajattelin silloin että ne kerrat saisivat jäädä viimeisiksi. "Tottakai näen päiväunia sellaisesta edelleen, mutta..." vastasin Lissun keskeyttäessä puheeni: "Mutta et uskalla tai halua pettää Makea? Mistä sä tiedät mitä se tekee vaikkapa Lapin reissuillaan poikien kanssa? Hei, elämästä pitää nauttia kun vielä voi. Ja eihän kaikkien tarvitse tietää...siskoosi voit ainakin luottaa...heh heh"

Niin kai se oli, ainakin vähän juopuneen pääni sisällä se tuntui ihan hyvältä ajatukselta. "Katsotaan joku kerta sitten, kun mennään kaksistaan ravintolaan tai jonnekin...ehkä vielä joskus tulee joku mielenkiintoinen tilaisuus..." sanoin Lissulle. "Niin niin...katsotaan katsotaan...ehkä me jotain keksitään...joskus..." nauroi Lissu ja virnisteli mulle salaperäisesti. Keskustelu jatkui aiheen tiimoilta vielä pitkään, ja lopulta mietimme mitähän ne meidän ukot mahtaa puuhata ja päätimme mennä katsomaan, josko olisi heidän vuoro tulla saunaan. Jussi nuokkui yksin aulatilojen rottinkikalusteilla ja ihmettelin mihin Make oli mennyt? Jussi heräsi puoliunestaan kysymykseeni ja sanoi Maken lähteneen nukkumaan, oli ilmeisesti ottanut muutaman paukun liikaa palan painikkeeksi.

"No tule saunaan sitten, ennenkuin sammut siihen paikkaan!" sanoin Jussille, "minä voin mennä jo suihkuun ja pesulle, menkää vaikka kaksistaan vielä saunaan jos haluatte". Menimme saunaosastoon ja painuin samantien suihkuun Jussin ja Lissun mennessä heittämään vielä löylyä. Kauaakaan en ehtinyt itseäni saippuoida, kun Lissu huusi saunasta että emme ole ehtineet edes vielä kokeilla talon uima-allasta, ja samassa Lissu syöksyi ovesta ja veti minut kädestä pitäen altaalle. Allas oli melko pieni, ehkä kymmenmetrinen, mutta tosi kivasti valaistu tila se oli. Kysyin jäikö Jussi saunaan, mutta Lissu vain naureskeli ja sukelteli niin etten saanut mitään selvää vastauksesta.

Vesi oli todella ihanaa ja sukeltelimme ja roiskimme kuin pikkutytöt konsanaan. Pian kuitenkin saimme seuraa, sillä Leevi käveli suihkun ovesta altaan puolelle. Jussi seisoi altaan reunalla alasti, niinkuin mekin olimme, enkä tiennyt mihin suuntaan olisi pitänyt katsoa. "Onko lämmintä?" kysyi hän. "On on...tule pois" Lissu nauroi ja samassa Jussi laskeutui altaaseen. Näin Jussin vartalon ensimmäistä kertaa näin läheltä alasti ja se näytti kyllä tosi hyvältä, tuntui toisaalta kuin olisi katsonut jotain elokuvaa, se näytti melkein epätodelliselta, niin nuorelta ja kiinteältä. Yritin olla ajattelematta sitä ja olla mahdollisimman luontevasti, mutta se oli vaikeaa Lissun ja Jussin kuherrellessa toistensa kimpussa jatkuvasti. Vettä oli matalassa päässä vain nippa nappa lantioon saakka ja Lissun kietaistessa jalkansa Jussin ympärille, Jussi nosti siskoni ylemmäs syliinsä, paljastaen näin hänen koko vartalonsa veden alta ja suuteli tätä pitkään ja hartaasti. Vaikka kyseessä oli oma siskoni, oli näky kieltämättä varsin eroottinen ja niinpä päätin jättää lemmenparin omaan rauhaan ja sanoin meneväni suihkun puolelle.

Nopean suihkun jälkeen päätin vielä hetkeksi mennä saunaan lämmittelemään. Pian kuitenkin pariskunta tuli takaisin altaalta ja kömpivät lauteille. Yritin lähteä samantien, mutta Lissu pysäytti minut nauraen, että tämänhän piti olla meidän kaikkien yhteinen ilta, kai minäkin voisin nyt heidän kanssaan edes saunoa loppuun asti! Noh, olkoon niin sitten ajattelin ja heitimme siinä sitten vähän aikaa löylyä ja juttelimme niitä näitä. Jussi oikisti itsenä sivulauteille selälleen ja yritin pitää silmäni erossa hänestä. Lissu haki meille shampanja-täydennystä välillä enkä voinut olla vilkuilematta Jussin kaunista vartaloa siinä lauteilla makaamassa. Kiinteästä vartalosta erottui treenatut rintalihakset, sileä vatsa ja...tietysti näin myös hänen peniksen. Näin hämärässä valossakin, mistä Lissu oli karvoja ajanut, kivekset olivat paljaat, eikä peniksen yläpuolellakaan karvat rehoittaneet. Vaikka yritin pitää silmäni erossa Jussista, huomasi Lissu yhdessä välissä katseeni. Hän virnisti suuntaani ja iski silmää, minun yrittäessä näyttää mahdollisimman nololta ja katuvaiselta.

Lissu siirtyi lauteilla vähän lähemmäs Jussia ja laittoi käden tämän säären päälle ja katsoi minua hymyillen. "Kyllä se on lahja kun olen löytänyt tälläisen miehen itselleni. Vai mitä Lotta? Kyllä siinä silmä lepää", sanoi Lissu miehensä vartaloa katseella mittaillen ja kääntyen kysyvästi minun suuntaani. En saanut nolostukselta mitään sanottua, naurahdin vain päätäni myöntävästi nyökytellen. Lissu hieroi kädellään Jussin säärtä ja reittä ja jatkoi ääneen ajatteluaan: "Siinä on minullakin tekemistä, että jaksaa vielä tämän miehen vauhdissa, vai mitä Jussi? Hyvä että minulla on sisko, joka pitää minut kunnossa. Enköhän minä vielä joskus pääse kiittämään kunnolla häntä siitä...". Lissu jatkoi Jussin jalkojen hieromista kädellään edelleen, välillä ihaillen Jussin vartaloa, välillä tarkistaen katsoinko hänen puuhiaan. En voinut olla katsomatta ja viimein Lissu kysyi: "Pidätkö Lotta näkemästäsi, onko hyvät maisemat?" Myhäilin nyökytellen vastaukseksi ja uskalsin jo ihailla paremmin lauteilla lepäävää vartaloa, ihan luvan kanssa. "Rentoudu vaan sisko ihan reilusti, nyt ei ole mikään kiire mihinkään. Saunotaan nyt oikein kunnolla kerrankin oikein porukalla..." Lissu sanoi hymyillen. Lissu istui aivan Jussin jalkopäässä ja kurottautui välillä hyväilemään miestään myös vatsan päältä, palaten taas Jussin hikoileville reisille. Otin mukavampaa asentoa lauteilla ja tuijotin tuota kiihottavaa, nuorta vartaloa joka näytti entistäkin paremmalta pienen shampanjahumalan ja hämärän valaistuksen avustamana. Ja samalla jännitin mitä Lissulla olisi mielessä, näin hänenkin utuisista silmistään, ettei hän varmasti tänään päästäisi Jussia ihan vähällä. Mutta Lissu yllätti minutkin suoruudellaan...

"Näitä siistiessä tälle rontille tuli Lotan vartalon muodot mieleen." jutteli Lissu siirtäen käden Jussin häpykarvojen päälle. Lissu pyöritteli sormiaan ruskeissa ja lyhyiksi leikatuissa karvoissa. Jussi säpsähti hieman rentoutuneesta tilastaan ja taisi yllättyä itsekin Lissun puheista ja liikkeistä, mutta kohta taas painoi päänsä hymyillen takaisin lauteille. Lissu siirsi Jussin penistä vähän sivuun ja tarkasteli ääneen kommentoiden ja kämmenellään Jussin kiveksiä punniten ajelutuloksiaan. "Onko tarpeeksi siististi ajeltu Lotta? Sinähän pidät paljaasta, etkös niin sanonut viime viikolla?" kysyi Lissu minua härnäten. Kakistelin hiljaa jotain tyyliin "...pidän...hyvältä näyttää...tai pitäisin paljaasta, jos sellainen olisi tarjolla..." ja nieleskelin lauseeni loppuun.

Lissu hymähti ja silmät kiinni huokaisten puristi sormensa Jussin vatsan päällä lepäävän peniksen ympärille. Olin jo kiihottunut melkoisesti näkemästäni, ja kun näin miten Jussin kalu reagoi Lissun varovaisiin liikkeisiin sen ympärillä ja lopulta myös sen päällä, tunsin miten kostuin alapäästäni. Minun piti korjailla asentoani vähän väliä, olo tuntui niin tukalalta, enkä tiennyt mennäkö heti suihkun puolelle antamaan itselleni helpotusta, vaiko jäädä seuraamaan kiihottavinta "esitystä", mitä olen eläessäni nähnyt. Jussi käänsi ehkä vähän nolona reaktioistaan päänsä seinään päin, muttei peitellyt paikkojaan peniksen alkaessa seistä Lissun hieroessa kaksin käsin hänen reisiään, siirtyen välillä vatsalle ja lopulta taas peniksen tuntumaan. Lissu nautiskeli näkemästään ja loi minulle rohkaisevia katseita aina silloin tällöin. Hän antoi kalun vavahdella itsekseen pystyyn, tyytyen vain hyväilemään käsillä sen ympäristöä.

Olin pyörtyä näystä. Ihanan hitaasti kasvava penis sykki pikkuhiljaa täyteen mittaansa meidän silmien edessä, kivekset kävivät tiukemmiksi ja nousivat paljaina hyvin myös näkösälle. Lissu laski Jussi toisen jalan alemmalle lauteelle, varmasti hakien itselleen parempaa "hieroma-asentoa", mutta samalla avaten minulle paremman näköalan. Ja niin Lissu istui jo Jussin jalkojen välissä ja katsoi minuun kysyvästi. Nyökkäsin Lissun suuntaan hyväksyvästi ja näytin että antaa mennä vaan. Siskoni otti kalun tyvestä kiinni, puristaen sen peukalonsa ja etusormensa väliin...ja hitaasti painoi päänsä alaspäin...ja otti samantien kalun huuliensa väliin. Lissu piteli penistä sormien välissä, otti sitä milli milliltä syvemmälle suuhunsa...kunnes se ei enää syvemmälle mahtunut. Ja nosti päänsä hitaasti kokonaan ylös ja päästi pitkän aaah -voihkaisun. "Ihana..." mumisi siskoni hiljaa.

Ja taas hän katsoi hymyillen minua ja nosti toisen jalkansa ylemmälle lauteelle vierelleen, paljastaen näin myös häpynsä minuun päin. Lissu jatkoi mihin oli jäänyt, Jussin väristessä välillä nautinnosta, välillä koko tiukan vartalonsa kaarelle jännittäen. Nyt näin myös tarkemmin Lissun alapään edessäni, toden totta, Jussi oli tehnyt melko reipasta työtä, vain pienen pieni karvatupsu oli jätetty jäljelle. Siskoni otti nautinnolla sileää penistä suuhunsa ja painoi toisen kätensä rinnalleen. Lissu hyväili rintojaan, pyöritteli kovettuvia nännejä sormillaan ja siirsi kättään alemmas...ja alkoi hyväillä itseään alapäästään. Se tuntui alkuun vähän kiusalliselta, mutten hetken päästä jaksanut ajatella sitä mitenkään kummallisena näkynä, kaikkihan sitä tekivät joskus... Siitä rohkaistuneena seurasin yhä levottomimmin mielin Jussin ja siskoni puuhia ja uskalsin varovasti koskettaa itseäni. Häpyhuuleni tuntuivat turvonneilta ja hyvin kosteilta ja yritin hyväillä niitä hieman silloin kun siskoni oli eniten miehensä lumoissa.

Jussi ei kuitenkaan jaksanut vain maata lauteilla ja nauttia suihin otosta, vaan hän tarttui Lissua kädestä ja veti hänet suutelemaan itseään. Lissu hivuttautui ylemmäs ja ylemmäs pitkin Jussin vartaloa. Kivikovan kalun kohdalla Lissu pysähtyi ja pyöritteli lantiotaan hetken sen päällä, päästättä sitä kuitenkaan sisään. Näky oli todella kiihottava, kuin paras eroottinen elokuva x 1000! Lissu jatkoi kuitenkin vielä ylemmäs ja nousi puolittain seisomaan Jussin päälle, tuoden häpynsä aivan hänen kasvojensa ulottuville. Jussi tiesi mitä siskoni halusi ja tarttui toimeen. En nähnyt vaginassa pyörivää kieltä kunnolla Lissun jalan ollessa kiusallisesti juuri edessäni ja uskalsin keskittyä enemmän myös itseeni. Nostin itsekin toisen jalan lauteille ja hieroin häpyäni koko kämmenelläni. Juuri silloin Lissu katsoi taas minuun päin ja kiimainen ilme vaihtui hymyksi, aivan kuin tyytyväisenä tilanteen kehitykseen. Hän kurottautui hieman taaksepäin ja otti Jussin kalun uudelleen käteensä ja tiukin ilmein ikäänkuin tarjosi sitä minulle. Pudistelin päätäni ensin, mutta Lissun ottaessa todella pettyneen ilmeen kasvoilleen, nousi ylös omalta puoleltani ja otin pari askelta heidän viereensä. Niiden askelien aikana ehdin sadasosasekunnin miettiä mitä olin tekemässä, mutta se unohtui nopeasti... Istuin Jussin jalkojen väliin ja aluksi uskalsin vain katsoa hänen vartaloaan sekä ahnaita huuliaan, jotka antoivat ilmeisen kaivattuja suudelmia Lissun vaginaan. Kieli vaelteli Lissun häpyhuulilla, pyöritteli klitorista ja välillä lipaisi pyllyvaossa valuvia nesteitä kärjellään... ja sitten Jussi loi pikaisen katseen minuun ja jatkoi hymyillen toimiaan Lissun kanssa.

Laskin käteni Jussi reidelle ja kesti muutama sekunti ennenkuin uskalsin liikuttaa sitä mihinkään. Pian kuitenkin tajusin hyväileväni Jussin molempia jalkoja, vatsaa, tunnustellen tätä vartaloa joka puolelta. Se oli seksikkäin vartalo, jonka olin ikinä nähnyt elämäni aikana, edes nuorempana ei yhdelläkään poikaystävistäni ollut näin kaunista kroppaa. Kalu seisoi liian houkuttelevasti toimettomana silmieni edessä ja sormieni tehtyä ensin tuttavuutta sen tukevaan ja sileään varteen, uskalsin maistaa sen suolaista makua. Hyväilin sitä edestakaisin, vedin esinahan kokonaan alas, tarkastelin sitä kuin pikkutyttö. Ja taas maistelin sitä kuin parasta karkkia, maistuvinta makeista, joka ei tällä kertaa onneksi sulanut kuumilla huulillani, vaan päinvastoin, tuntui että se vielä keräsi muutaman lisämillin mittoihinsa joka kerta kun painoin huuleni voimakkaasti sen ympärille.

Alapääni tuntui olevan tulessa ja katsoin välillä kadehtien mitä Jussi teki Lissulle, vaikken olisikaan päästänyt ihan hevillä tätä yli kymmenen vuotta nuoremman miehen kalua huulieni välistä. Yhtäkkiä Lissu nousi salaman ylös voihkaisten ja sanoi että hänellä on ihan liian kuuma ja menisi nopeasti käymään suihkussa. Tunsin hetken itseni vähän hölmöksi siinä Jussin kalu käsissäni, mutta samassa kun saunan ovi kävi Lissun perässä ja suihku meni päälle, nousi Jussi ylös ja sanaakaan sanomatta suuteli minua ahnaasti huulille. Suudelmat löysivät pian kaulani ja painuivat rinnoilleni ja vatsalleni...painuin makaamaan lauteelle ja otin Jussin kiihkeät suudelmat vartalooni vastaan haroen hänen hiuksiaan kiiman vallassa, joillaista en ole tuntunut vuosikausiin.

Jussi kannatteli jalkojani vuorotellen käsillään ja suorastaan imi reisiäni ja pohkeitani suudelmillaan. Katse suoraan silmiini, jotka kiinni painuessaan antoivat luvan Jussille ja hänen päänsä painui jalkojeni väliin... päästin vaimean äännähdyksen kielen lipaistessa ensimmäistä kertaa häpyhuuliani. Raotin omin sormin uloimpia huuliani, ja painoin Jussin päätä voimakkaammin häpyäni vasten. Jussi nuoli ihanasti, niinkuin nuori mies vain osaa. Tunsin itseni kuningattareksi hänen käsittelyssään ja tunsin käyttäytyväni kuin pahin pornotähti ikään! Hyväilin klitoristani Jussin työntäessään kieltään sisääni, avasin lisää huuliani kielen kutittaessa klitoristani... Ja laukesin huudahtaen kuin taikaiskusta...ja tuntui että orgasmi kulkisi aina pikkuvarpaasta päänahkaan asti...ja sieltä taas takaisin. Vapisin lauteilla hetken aivan tolaltani, kunnes taas olin mukana tässä maailmassa.

Jussi talutti minut kädestä pitäen ylös lauteelta makaamasta ja suihkuun. Menimme samaan suihkun alle hänen kanssaan ja Jussi painautui aivan minuun kiinni. Hän saippuoi selkäni ja hyväili käsin saippuan liukastamana selkääni ja takapuoltani, siirtyi etupuolelle ja rinnoilleni... ja jotain mumisten myös suuteli niitä virtaavan veden alla. Mutta nyt oli minun vuoro, otin koko saippuan käteeni ja työnsin Jussin suihkun seinää vasten. Kävin koko vartalon läpi saippuani kanssa, levittäen sitä hänen rintakehälleen, hieroen sitä hänen yhteenpuristuneille pakaroille...saippuoin koko kalun sitä välillä edestakaisin hyväillen. Kun sain suihkun käteeni, en malttanut pysyä erossa tästä vartalosta suineni. Suihkuttelin Jussin kalusta saippuat pois ja otin sen samantien kokonaan suuhuni. Runkkasin kalua käsilläni ja imin, imin, imin...jälleen kostuen itse halusta. Vasta äänet takaa kuultuani, tajusin Lissun katselleen meitä jo pidemmän aikaa suihkutilan penkiltä. Lissu käveli pyyhe lanteillaan suihkumme luo ja tarttui miestään kädestä ja ohjasi hänet suihkun lattialle istumaan. "En kestä katsoa enempää touhujanne..." sanoi siskoni minulle hymyillen ja painoi Jussin kokonaan maahan makaamaan. Pyyhettä lanteilta ottamatta, kävi siskoni Jussin päälle hajareisin istumaan ja kaivoi pyyhkeensä sisällä Jussi kalun käteensä ja ohjasi sen ilmeistä päätellen sisäänsä. Muutama hidas liike ylösalas voimakkaiden huokausten saattelemana...

Lissu kääntyi selin Jussiin päin, repäisi pyyhkeen lanteiltaan roikkumasta ja jatkoi ratsastustaan selkä taaksepäin kaarevana. Kävin suihkun alle istumaan ja katsomaan siskoni uskomatonta vartaloa. Kiinteät, mutta täyteläiset rinnat kohoilevina hän otti sisäänsä kalua erittäin kauniiseen häpyynsä. Aloin tyydyttää itseäni sitä katsellessa ja samoin teki myös Lissu, joka pyöritteli sormeaan klitoriksensa päällä kalun painuessa yhä kiihtyvää tahtiaan hänen sisäänsä.

Ilman alkoholia ei tätä olisi tapahtunut ikinä siskoni kanssa, mutta tällä hetkellä nautimme molemmat tilanteesta kuin parhaimmat ystävättäret ikään. Katselin aikani lähes posliinia siskoni pillua ja sinne painuvaa kalua ja kohta huomasin konttaavani sitä näkyä kohti. Tartuin kalun juuresta sormillani kiinni ja puristelin sitä joka kerta kun Lissu nousi ylös sen vartta myöden. Lissun häpyhuulet tuntuivat hyviltä niiden painuessa sormiani vasten...todella hyviltä. Kävin kontilleni Jussin jalkojen väliin ja aloin nuolla hänen pallejaan. En voinut vastustaa kiusausta ja annoin nopean lipaisun kielelläni myös Lissun pimppiin. Lissu katsoi kiimaisilla silmillään minua ja levitti samassa sormillaan kalun vartta ympäröiviä huuliaan... ja annoin sinne uuden suudelman...ja toisen ja kolmannen...Lissun alkaessa voihkia ääneen. Heidän tahtinsa hidastui selvästi minun alkaessa nuolla Lissun klitorista...ja tunsin orgasmin kourissa supistelevan vaginan huulieni ja kieleni kosketuksessa. Lissu päästi muutaman voimakkaan huudahduksen, mutta lähes yhtä nopeasti hän oli palautunut orgasmistaan ja nousi pois Jussin päältä. Jussi raukka ei ollut ehtinyt laueta vieläkään, kiitos varmasti minun ja tahtia liikaa hidastavan mukaantuloni.

Siskoni nosti minut melkein puoliväkisin ylös maasta ja työnsi heti perään minut olkapäistä takaisin alas, Jussin päälle. "Ole hyvä Lotta" hän sanoi ja kävi samaan paikkaan kontilleen, missä olin juuri itse ollut. Kävin polvet maassa, hajareisin selkä Jussiin päin hänen päälleen istumaan. Lissun kädet ottivat miehensä kalun haltuunsa toisen käden painaessa minua lantioasta sitä kohti. Lissu pyöritteli kalua häpyhuulillani, avasi ne terskan päällä aivan auki, paineli sillä klitoristani... puhkuin himosta... palasin halusta saada tuo nuori ihana kalu sisääni...siitä olikin aivan liian kauan aikaa, kun olen saanut kunnolla rakastella! Vihdoin Lissu painoi kalun pään huulieni väliin ja käytin tilaisuuteni hyväksi heti ja painoin sen pohjaan asti sisääni. Se tuntui mahtavalta, jopa isommalta kuin oman mieheni, jota pidin jo saavutuksena! Äänet ei pysyneet enää sisälläni, vaan nautinnosta äännellen, puhkuen, voihkien otin kalua sisääni yhä uudelleen ja uudelleen. Ehdin vaihtaa kertaalleen asentoa polviin sattuessa liikaa kova kaakelilattia, kunnes Jussi pyrki altani ylös. Hän livahti kuin ohjus pystyyn ja nosti minut kädestä pitäen myös seisomaan. Minut käännettiin vauhdilla ympäri ja samassa Jussi tunki kalunsa takaapäin sisääni. Sain nostettua toisen jalan penkin päälle, jotta hän pääsisi paremmin syvemmälle sisääni ja nojasin käsilläni seinää vasten. Jussi nai minua melko vauhdilla, niin että märät ihomme litisivät äänekkäästi joka kerran hänen pumpatessa kalunsa voimalla syvälle sisääni. Juuri tälläisestä olin haaveillut päivänunissani... ja pyysin lisää...yhä voimakkaammin! Lissu tuli meidän viereen ja laski kätensä pakaroilleni, silitteli niitä, hieroi niitä, levitti niitä nähdäkseen häpyni ja sinne painuvan miehensä kalun. Tunsin välillä että Lissun sormet olivat Jussin kalun ympärillä...kunnes sormet taas vaeltelivat pakaroillani ja pyllyvaossani. En tiedä kumpi se loppujen lopuksi oli, mutta koin upean orgasmin samaan aikaan, kun tunsin anukseeni painettavan liukkaan, saippuoidun sormen! Jalkani tuntuivat tämän jälkeen jo aivan veteliltä, mutta juuri kun ehdin parkaista taukoa, ruiskutti Jussi lämpimät lemmennesteensä pakaroilleni.

Kävimme suihkussa yhdessä kaikki kolme, ja muistin vielä muutamaan kertaan mainita, ettei tästä puhuttaisi jälkeenpäin kenellekään...mutta vastaan en laittaisi, jos Lissu ja Jussi haluaisivat joskus vielä koittaa uudelleen!

Merenpoika