Kännykkäseksiä ja kimppakivaa

Marianne ja minä olemme olleet parhaat ystävät lapsesta saakka. Yhdessä kävimme leikkikoulun, yhdessä kirjoitimme ylioppilaiksi. Samaan aikaan muutimme pois kotoa toiseen kaupunkiin opiskelemaan - Marianne oikikseen ja minä kauppakorkeaan. Ei ole montaakaan asiaa, josta en Mariannelle voisi puhua.

Tero on poikaystäväni pitkältä ajalta. Olemme seurustelleet enemmän tai vähemmän kiinteästi jo liki kymmenen vuotta. En ole mustasukkaista sorttia, vaan suhteemme on vapaa. Kummallakin osapuolella on lupa mennä miten mielii. Minulla onkin ollut Teron aikana paljon muitakin miesjuttuja - lähinnä tietenkin sellaisia kevyitä ravintolaseikkailuja. Terosta en tiennyt - en, ennenkuin löysin hänet ja Mariannen eräänä päivänä omasta vuoteestani.

Se oli ollut kerrassaan kamala päivä. Puolet työpaikkani väestä oli kaatanut vuoteeseen joku tavallista ärhäkkäämpi vatsaflunssa. Meidän kerroksessa vain minä ja Kauppisen Reiska, atk-mies, olimme sinä päivänä päässeet työpöytiemme ääreen.

Puolen päivän maissa kaikki talon sähkölaitteet pimenivät. Katkoksen syytä emme tienneet. Kukaan ei ollut muistanut ilmoittaa meille alakerran remontista, jonka takia sähköt menisivät poikki neljäksi tunniksi iltapäivällä.

Paarustin turhautuneena kahvihuoneeseen. Kahvia ei tietenkään voinut keittää; sähköt kun olivat poikki, mutta ajattelin juoda lasillisen appelsiinimehua, jota minulla aina oli työpaikan jääkaapissa. Pyörähtäessäni etsimään itselleni lasia kuivauskaapista, tunsin jonkun katselevan minua. Käännähdin ympäri ja näin Reiskan seisovan keittiön ovella hivenen eksyneen näköisenä.

Reiska oli sitä pesunkestävää nörttityyppiä, joka yleensä viihtyi vain tietokoneiden ääressä. Hänen vartalonsa oli sopusuhtainen, mutta punttisalilla ei hänen lihaksiaan ollut piinattu. Hän oli sellainen keskenkasvuisen oloinen luiru. Ei hän missäänmäärin vastenmielinen ollut. Hän nyt vain ei näyttänyt sellaiselta sporttiselta jokanaisen unelmamieheltä. Hänellä oli yllään farkut ja musta T-paita, jossa oli pingviinin kuva. Tunsin nenässäni kiihottavan, miedon miehekkään parfyymin tuoksun.

Jostakin alitajuntani pimeimmästä sopukasta kohosi tuhma ajatus. Rupesin kuvittelemaan, millaista olisi rakastella jonkun Reiskan kaltaisen kanssa. Mietin, olikohan hän milloinkaan edes saanut naista vai oliko hän tyydyttänyt primitiivisimmätkin halunsa vain tietokone ja oma käsi apunaan.

- Ei voi tehdä töitä kun sähköt on poikki, sanoin kokeilevasti.

- Mmmm.

- Kuinkahan kauan tää katkos kestää, yritin hitusen terävämmin.

- Jaa-a.

Minua on aina ärsyttänyt tuollainen yksitavuisten äänteiden käyttö normaalin keskustelun sijasta. Päätin antaa pikku nörttipojalle ajattelemisen aihetta oikein todella.

- Kun naitattaiskin, sanoin suloisimmalla äänelläni ja katsoin suoraan Reiskaan.

Enää hän ei sanonut mitään. Hänen katseestaan näin, ettei ehdotukseni ollut hänelle lainkaan vastenmielinen. Hän ei näyttänyt edes tippaakaan hämmentyneeltä. Olin tainnut arvioida nörttipojan täysin väärin.

Reiska käveli luokseni ja tarttui minuun vähääkään arkailematta. Hän veti minut kiivaasti itseään vasten. Painoin lantiotani hänen lanteitaan vasten ja tunsin hänen ruususen unta nukkuneen peniksensä alkavan heräillä satavuotisesta (tai kenties vain muutaman tunnin mittaisesta) unestaan.

Reiska painoi suunsa huulilleni. Liekö olemassa jokin tietokoneohjelma suutelemisenkin opetteluun - en tiedä. Suudella nörttipoju ainakin osasi. Tunsin ensimmäisen pitkän ja kuuman suudelman herättävän minun jokaisen soluni haluamaan tätä miestä.

Reiska ujutti kätensä paitani alle selän puolelta. Hänen herkät, pitkät sormensatanssivat ihollani. Minä painauduin tiukemmin häntä vasten, kiusoittelin hänen vartaloaan omallani.. Työnsin rintojani hänen rintaansa vasten ja näykin hänen korvaansa hampaillani.

Hitaasti, viivytellen me aloimme riisua toisiamme. Reiska ujutti paidan ja liivit päältäni. Minun käteni teki uskaliaita tutkimusretkiä Reiskan housuihin. Avasin Reiskan farkut ja annoin niiden pudota nilkkoihin. Reiskalla oli yllään niinikään pingviinin kuvilla koristellut bokserit. Lapsekkaan vaikutelman tosin pilasi kyrpä, joka nyt miehekkäästi pullotteli housujen etumuksessa. Painoin käteni housujen läpi jököttävää miehisyyden vertauskuvaa vasten ja värisytin kättäni tavalla, josta tiesin ainakin Teron pitävän. Reiska huokasi nautinnosta ja työnsi lanteitaan kiivaammin kättäni vasten.

Riisuimme loputkin vaatteet ja seisoimme hetken alastomina ja vain katselimme toisiamme. Reiskan vartalo oli näin Aatamin asussa paljon edustavampi kuin vaatetettuna. Hänellä oli tiukka perse ja jykevän näköinen, hieman käyrä kalu. Hänellä ei ollut kuin muutama rintakarva, jotka sojottivat nännien ympärillä kuin olemassaoloaan häpeillen.

Reiska astahti luokseni ja ujutti kätensä reisieni väliin. Levitin jalkojani avuliaasti ja... Osasi nörttipoju napsutella muutakin kuin hiirtä. Hänen taitavat sormensa saivat minussa aikaan väristyksen toisensa jälkeen. Hän hyväili klitoristani, kuljetti sitten sormiaan alemmas, kävi kääntymässä häpyaukon suulla ja takaisin klitorikselle. Tunsin, miten koko vartaloni jännittyi vastaanottamaan järisyttävää orgasmia kun Reiska äkkiä veti kätensä pois, haparoi vaatteilleen ja kaivoi farkkujensa taskusta pienen pyöreän napin näköisen esineen.

- Soitatko mun kännykkään, Reiska pyysi. Olin ällikällä lyöty, mutta päätin noudattaa hänen pyyntöään enempiä kyselemättä. Otin kännykkäni pöydältä, mihin sen olin mehua hakemaan tullessani laskenut ja näppäilin Reiskan antaman numeron. HÄn työnsi sen pikku napin jalkojeni väliin ja... mitä ihanuutta! Kun Reiskan kännykkä alkoi soida, alkoi pillussani oleva nappi väristä rytmikkäästi tuottaen minulle sanoinkuvaamatonta mielihyvää. Reiska työnsi samalla sormensa syvälle sisääni ja piteli toisella kädellä nappia paikallaan klitorikseni päällä. Se nappi oli tietysti sellainen pieni kännykkäkansan kiusaksi kehitelty kikkaseiska. Kun lähellä oleva kännykkä soi, alkoi nappi väristä.

Olin hulluna himosta. Halusin saada Reiskan sisälleni siinä paikassa.

- Nyt! - Pistä töpseli seinään, kiljuin suoraa huutoa. Reiska kallisti minut mahalleni kahvihuoneen pöytää vasten ja lykkäsi kännykän käteeni. Hän työntyi hitaasti ja nautinnollisesti minuun takaapäin kännykän soidessa ja napin väristessä edelleen klitorikseni päällä. Reiska alkoi liikkua hitaasti sisälläni ja minä voihkin nautinnosta. Aina kun puhelu yhdistyi Reiskan vastaajalle, katkaisin puhelun ja soitin uudestaan ja nappi alkoi jälleen väristä. Luulin, että se olisi menoa nyt, mutta ei. Reiska hiljensi vauhtia ja tunsin, miten hän tunnusteli peräaukkoani niillä pitkillä sormillaan. Hän työnsi sormensa perseeseeni ja alkoi liikutella sitä samaan tahtiin kyrpänsä kanssa.

Tunsin suorastaan sulavani, leviäväni pitkin kahvihuoneen pöytää ja lattiaa. Tunsin lentäväni, hajoavani kappaleiksi, sinkoutuvani linnunradalle ja vajoavani meren syvyyksiin kun orgasmi viimein tuli. Reiskakin sai samanaikaisesti ja yhdessä huusimme hurmiosta ja lyyhistyimme sitten kahvihuoneen pöydälle.

- Ei taida tulla työnteosta tänään mitään, sanoin muutaman minuutin kuluttua.

- Mmmm, totesi Reiska ykskantaan. Enää se ei kuitenkaan häirinnyt minua. Olin tyydytetty ja siis myös tyytyväinen senhetkiseen elämääni. Pukeuduimme molemmat ja palasimme omiin huoneisiimme.

Lähdin kotiin normaalia aikaisemmin kun sähköjä ei tuntunut kuuluvan. Kaikki työjutut olivat tietokoneella eikä hommista yksinkertaisesti tullut mitään.

Hämmästyin nähdessäni Mariannen takin riippuvan eteisen naulakossa. Kuljin läpi talon olohuoneeseen, mutta ei siellä ollut ketään. Sitten kuulin jotain ääntä yläkerrasta. Hiivin hiljaa raput ylös ja pysähdyin makuuhuoneen kynnykselle.

Marianne ja Tero makasivat alastomina meidän parivuoteellamme. Teron käsi oli Mariannen haaroissa ja hän hyväili Mariannen klitorista hitaasti ja nautiskellen. Mariannen silmät olivat kiinni. Hän tuntui nauttivan Teron osaavista käsistä täysin siemauksin.

Rykäisin ilmoittaakseni olemassaolostani. Tero tiesi kyllä, etten nostaisi tästä mekkalaa, mutta entä Marianne? Yksi harvoista kiistanalaisista kysymyksistä minun ja Mariannen välillä oli niinsanottu moraali. Olimme monet kerrat keskustelleet pettämisestä ja tunteista. Marianne oli - tai ainakin niin olin luullut - sitä mieltä, että uskollisuus oli kaiken perusta. Siinä hän nyt kuitenkin makasi minun poikaystäväni kanssa minun sängyssäni eikä näyttänyt olevan millänsäkään.

- Ai sinä tulit jo, Tero huokasi. - Me ajattelimme järjestää sinulle pienen eroottisen yllätyksen, mutta kun kerta jo olet siinä, riisu ja tule mukaan.

Minua ei tarvinnut kahta kertaa kehottaa. Riivin vaatteet päältäni ja hyökkäsin sänkyyn. Jos totta puhun, minussa taitaa olla vähän bi-henkisyyttä. Olin jo pitkään katsellut Mariannea ja miettinyt, miltä tuntuisi hyväillä hänen rintojaan tai nuolla hänen kiimasta litisevää vakoaan. Tero oli ainut, jolle tästä fantasiasta olin uskaltanut puhua. Olin arvellut, että jos kertoisin Mariannelle fantasiani, se olisi ystävyytemme loppu. Olin kuitenkin ilmeisesti arvioinut myös parhaan ystäväni täysin väärin.

- Tero kertoi minulle, Marianne kuiskasi kun kävin makaamaan hänen viereensä.

- Minäkin olen katsellut sinua...

Enempää ei sanottu - ei tarvinnut sanoa. Tiesin myös Teron fantasiasta saada maata kahden naisen kanssa samanaikaisesti, joten kaikki oli kohdallaan.

Aloitin laskemalla käteni varovasti Mariannen rinnalle. Hyvin hitaasti aloin hyväillä hänen pyöreitä, kiinteitä rintojaan. Tunsin, miten hänen nänninsä kovenivat kosketuksestani. Tiesin, että hän piti tästä yhtä paljon kuin minä. Marianne laski kätensä jalkoväliini ja ujutti sormensa klitorikselleni. Hän hyväili minua hitain, kiireettömin ottein. Tunsin, miten halu alkoi taas herätä minussa. Tero istui sängyn päädyssä ja vain katseli meitä. Tiesin tämän kiihottavan häntä suunnattomasti.

Marianne työnsi sormensa syvälle sisääni ja pyöritteli sitä rauhallisesti. Minä hyväilin edelleen hänen rintojaan ja tunsin, miten mahlani alkoivat virrata valtoimenaan. Tero kapusi sänkyyn ja tuli makaamaan taakseni niin, että hänen vatsansa oli selkääni vasten. Niinpä minä siis olin voina hänen ja Mariannen välissä. Käännyin selälleni jotta Tero pääsi hyväilemään rintojani. Marianne veti sormensa pois minusta ja kääntyi tarjoten minulle vakonsa nuoltavaksi. En ollut koskaan aikaisemmin nuollut ketään naista, mutta en arkaillut pistää päätäni Mariannen kiinteiden, pyöreiden reisien väliin. Aloin nuolla Mariannen vakoa hitaasti ylhäältä alas. Kuulin hänen voihkivan nautinnosta. Samalla tunsin miten Tero työntyi minuun ja alkoi liikkua sisälläni. Kun olin laukeamaisillani, vetäytyi Tero pois. Marianne kääntyi nyt Teron puoleen ja tarjosi vakoaan hänelle. Niinpä Tero työntyi nyt vuorostaan Marianneen ja minä tarjosin kiimanesteitä valuvan lemmentemppelini Mariannen kasvojen eteen.

Nyt ei mikään enää pidätellyt minua. Tunsin, miten järisyttävä orgasmi - päivän toinen - tuli, hyökyi ylitseni ja hukutti minut alleen. Myös Marianne ja Tero laukesivat ja Tero ruiskutti nesteensä syvälle Mariannen sisään.

Luulin, että seksiseikkailut olisivat siltä päivältä ohi, mutta pian huomasin erehtyneeni raskaasti. Marianne haki jostakin kätköstä suklaakastiketuubin. Hän pyysi, että kävisin makaamaan selälleni ja alkoi sitten voidella minua suklaakastikkeella. Hän aloitti nilkoista, eteni jalkojani ylös polviin, reisiin, klitoriksen yli häpyaukolle, vatsaan rinnoille, kaulaan. Kun hän oli saanut voideltua minut kiireestä kantapäähän, he alkoivat Teron kanssa järjestelmällisesti nuolla makeaa tahnaa iholtani. He kiusoittelivat minua kiellillään. Teron nuollessa vakoani ja Mariannen rintojani tunsin jälleen kiihkon vyöryvän ylitseni. Marianne alkoi imeä nännejäni Teron kielen tehdessä tutkimusretkiä häpyaukolleni.

Minä työnsin sormeni Mariannen haaroihin ja aloin hyväillä hänen klitoristaan. Tunsin miten Tero kääntyi ja työnsi jälleen kovettuneen elimensä sisääni. Nostin jalkani Teron harteille ja niin me kaikki kolme saimme toisen orgasmin tässä vähän omalaatuisessa asennossa, jossa Marianne makasi jalat pääni takana, suu rinnoillani ja minun käteni hänen jalkojensa välissä ja Tero työntyneenä sisääni alakautta minun jalkani harteillaan.

Hengästyneinä me makasimme siinä yhdessä kasassa kaikki täysin tyydytettyinä ja tyytyväisinä. Pian nousimme ylös ja menimme kaikki yhdessä suihkuun. Sitten keitimme kahvit ja Marianne lähti kotiinsa.

Sittemmin olemme usein tavanneet samoissa merkeissä ja meillä on ollut mahtavaa. Myös Reiskan kanssa olen toisinaan ottanut uusintoja työpaikalla.

The Indecent