Kaivarissa

"Lämmin ilma...tälläisina iltoina ei niin haittaa, vaikkei vielä mihinkään ravintolaan pääsisikään sisään", sanoin Tuulille, joka nyökkäili siideripullo huulillaan. Olimme kesäistä perjantai-iltaa viettämässä Kaivarissa, tällä kertaa vain kaksistaan. Meidän molempien poikaystävät olivat kavereineen jossain kuulemma "kundien kesken" iltaa viettämässä. Me oltiin Tuulin kanssa varmasti hyvä parivaljakko muiden silmissä, Tuuli 175 senttinen, tosi tumma ja laiha ja minä taas 164 senttiä "lyhyt" ja aivan blondi. Ei mullakaan läskiä ollut, päinvastoin, mutta Tuulin rinnat ja pylly olivat kuitenkin sellaiset, miten sen nyt kuvailisi...pienet ja hyvin kiinteät ne ainakin oli! Toisaalta mä kyllä tykkäsin siitä, miltä Tuulin pylly näytti esimerkiksi saunassa alasti, se ei näyttänyt niin lattealta kuin housut päällä. Kadehdin sen vartaloa jopa joskus, se sai aina syödä niin paljon kuin se jaksoi ja silti se näytti kuin parhaimmalta mallilta ikään!

Näistä jutuistakin me puhuttiin siinä rantakallioilla istuessa, se oli meidän vakiojuttu jos oltiin vain kahdestaan iltaa viettämässä, me siis käveltiin melkein aina Kaivariin ja istuttiin siellä juttelemassa. Siideriä oli mennyt jo ihan kivasti, ehkä jotain kolme puolenlitran pulloa jo per nenä ja se kyllä tuntui mun kevyessä vartalossa. Ilta alkoi pikkuisen viilenemään auringon laskiessa ja nyt olisi jo kyllä mieli tehnyt lämpimään suihkuun kotiin...jos siellä ei odottaisi taas vanhempani suurinpiirtein alkometrit kädessä ja kysymyspatterit valmiina.

"Moi Anu! Mitäs tytöt täällä istuu?" kuului takaamme ja säikähdin tuota kantavaa ääntä. Sehän oli isosiskoni avomies Teemu joka sieltä huuteli joku kaveri mukanaan. Teemu oli kuulemma tulossa työkaverinsa kanssa vasta duunista ja olivat käyneet Kaivarissa moikkaamassa paria kaveriaan. Teemu oli muistaakseni 28 tai 29 -vuotias, en ole ihan varma, ja musta tosi hyvä kundi mun isosiskolle. Teemustakin oltiin juteltu jonkun verran Tuulin kanssa ja tiesin, että Tuuli tykkäs tosi paljon siitä, miltä Teemu näytti. Joka kerta kun Tuuli kuuli, että Teemu on meillä mun isosiskon kanssa, Tuuli "yllättäen" halusi aina tulla käymään. Eikä Tuuli kyllä sitä ihmeemmin peitellytkään, se oli mua paljon rohkeampi ja ronskimpi jutuissaan ja se oli sanonut ihan suoraan että mun isosiskolla on käynyt tuuri!

No Tuuli tietenkin kääntyi heti yli-iloisena Teemuun päin istumaan nurmikolla ja hymyili niin nätisti kuin osasi. Mutta kyllä me molemmat silti oltiin posket punaisina tästä heidän tupsahtamisestaan meidän "piknik" -paikalle... Teemu istahti meidän viereen viltille ja juteltiin siinä hetken aikaa. Sen kaveri seisoi siinä vieressä ja katseli jo ihan tylsistyneen ja levottoman näköisenä ympärilleen, kait se ajatteli että mitähän pikkulikkoja noikin on. No, oltiinhan me niiden silmissä varmaan ihan pentuja, molemmat vasta 16 vuotta, mutta mitä sitten? Tylsä tyyppi...ja onneksi se sitten avasikin suunsa: "Hei Teemu, mä kyllä taidan lähteä himaan päin. Maanantaihin sitten...". Teemu moikkasi kaveriaan ja sanoi jäävänsä katsomaan meidän perään hetkeksi, ettei vaan vieraat pojat kuulemma tulisi ahdistelemaan, ja sekös meitä nauratti. Kuka sekopää tänne hiljaiseen, suojaiseen nurkkaan Kaivarissa tähän aikaan edes löytäisi enää?

"No missäs ne kundit on? Kuinka ne teidät tänne ihan keskenään on laskenut?" kysyi Teemu hymyillen. Selitettiin mikä on kuvio tänä iltana ja Teemu siihen virnuillen: "Jaa...en mä olisi teidän iässänne yhtä nättiä tyttöä laskenut perjantai-iltana mihinkään...oltaisiin varmasti keksitty muutakin tekemistä." Ja voitte vaan arvata, miten hyvännäkösen, vanhemman kundin imartelu teki hyvää itsetunnolle! En mä Teemun sanoja sen kummemmin miettinyt, mutta Tuuli pomppas pystyyn ja pyysi mua mukaansa pissalle puskien luokse ja arvasin että se haluaa sanoa mulle jotain. Käveltiin ne muutamat kymmenet metrit ja heti kun päästiin puskan taakse, aloitti Tuuli ihan innoissaan vuodatuksensa: "Teemu on niiiin ihana! Näitsä sen kropan, se näytti vielä paremmalta ku teillä viimeks...Anu, suututsä jos mä kokeilen jotain?" Nielaisin pari kertaa, ennenkuin sain sanoja suustani: "On söpö joo...Kokeile mitä? Siis...muista, Teemu on systerin kundikaveri!" Tuulin suoruus yllätti kyllä, mutta toisaalta, en voinut kun nauraa sen jutuille ja jatkoa seurasi: "...tiedän tiedän että se on systeris kundi, mekin seurustellaan periaatteessa molemmat, mut me ollaan nuoria vielä! Eihän sitä välttämättä edes kiinnosta me yhtään, mutta heitetään vähän läppää...Mennään nyt ettei se kyllästy ja lähde."

Ajattelin pikkuisen humaltuneessa mielessäni takaisin Teemun luo kävellessämme Tuulin sanoja ja periaatteessa ajateltiin molemmat ihan samalla tavalla, Tuuli vaan sanoi asiat suoraan. Tiesin ettei Tuuli ollut enää neitsyt niinkuin minä, se oli ollut jo kahden pojan kanssa sängyssä, eka kerta oli kun se oli neljätoista, siitä lähtien se onkin seurustellut putkeen tähän päivään asti. Mä en ollut vielä halunnut yhdyntään asti mennä mun kundikaverin kanssa, aika lähelle kyllä oltiin jo menty...ehkei vaan ollut tullut oikeaa hetkeä eteen.

Istuttiin takaisin viltillemme ja Teemu oli oikaissut itsensä selälleen siihen reunalle. Tuuli yritti punastellen olla rohkea ja yrittää jutustella mahdollisimman rennosti Teemun kanssa ja kysyi tältä mihin se on puolestaan mun isosiskon jättänyt. Systeri oli kuulemma kavereidensa landella polttareita juhlimassa ja Teemulle oli näin langennut "poikamies-ilta". Tuuli vinkkasi mulle vaivihkaa silmää ja ajettelin että mitähän se nyt meinaa...ei vaan nolaisi itteensä. Toisaalta Teemu oli mustakin erittäin söpö ja silleen, mutta se oli kuitenkin mun systerin mies. Mutta yritin ajatella vähän vapaammin, kerranhan täällä vaan ollaan...ja saahan sitä puhua vaikka mistä, tekeminen on sitten eri asia.

Vähän ajan päästä Teemu nousi ylös makaamasta ja nojaili siinä istuessaan taaksepäin käsiensä varaan. Tuuli vihjasi että hän haluaisi niin kovasti myös oikaista itsensä viltille ja kysyi Teemulta voisiko hän nojata tätä vasten, maata vasten kun oli niin kovaa... Naurettiin Teemun kanssa hyvää vauhtia punastuvalle Tuulille, mutta Teemu myöntyi kuitenkin Tuulin pyyntöön. Tuuli meni Teemun jalkojen väliin istumaan ja laskeutui siitä sen vatsaa vasten nojaamaan vinkaten taas mulle silmää, enkä voinut kuin hymyillä. Jos ihan totta puhun, olin jopa vähän mustasukkainen Tuulille ja sen rohkeudelle. Tässä me sitten istuttiin paikoillamme aika pitkään, kaivettiin viimeset siiderit repusta ja juteltiin niitä näitä, enimmäkseen seurustelusta ja sellaisesta. Huomasin miten Tuuli vähän väliä laski kätensä Teemun jalalle ja piteli sitä siinä. Jossain vaiheessa Teemukin nousi ylöspäin istuma-asentoon, eikä oikein tiennyt näköjään mihin olisi kädet laittanut. Tuuli nojasi edelleen sen vatsaa vasten, eikä sillä ollut aikomustaan liikkua valtaamaltaan paikalta mihinkään.

En tiedä olinko todella niin naivi, etten ollut huomannut Teemun lämpenemistä Tuulin kosketuksille vai mitä se oli, mutta siiderit meni kyllä väärään kurkkuun, kun tajusin pitkän ajan päästä siinä edelleen turistessamme missä todella mennään: Huomasin miten Tuuli paineli silmiään kiinni vähän väliä ja juuri kun olin tekemässä itseni tyhmäksi ja kysymässä, oliko hän noin väsynyt kun ei paljoa ollut puhunutkaan vähään aikaan, näin Teemun käden kulkevan Tuulin vatsan seutuvilta suoraan hameen sisään. Tuulin pusero peitti vähän sitä kättä, ehkä en siksi ollut huomannut sitä ja koska se oli sinne mennyt...siinä Teemu jutteli muina miehinä samaan aikaan kun sen sormet oli Tuulin hameen alla! En voinut peitellä hämmästystäni, enkä voinut olla katsomatta tarkemmin vähän väliä niiden touhuja ja tottakai ne myös silloin viimeistään tajusivat minun huomanneen tilanteen.

Mutta ei kummallakaan ollut aikomustakaan lopettaa minun takiani, ei ne olisi varmaan muuten mitään siinä silmieni alla aloittaneetkaan. Tuuli hymyili mulle jossain välissä lyhyesti, mutta keskittyi heti perään silmät kiinni vain nauttimaan saamastaan "huomiosta". Yritin vain hymyillä niille, jutella edelleen Teemun kanssa mahdollisimman luontevasti, katsoa muualle kun Tuulin nautinnosta hehkuviin kasvoihin...arvatkaa vaan oliko se vaikeaa! Sitten Tuuli päästi tosi hiljaisen mutta pitkän huokauksen, yrittäen ilmeisesti hammasta purren pidätellä orgasminsa näkymistä ulospäin, mutta huomasihan sen! Pian Tuuli oikisteli itseään siinä Teemun sylissä posket hehkuen ja kääntyi Teemun puoleen kehräten kuin kissa. Tuulin kädet hamusivat varovasti Teemun viltillä lepääviä reisiä, vartaloa hyvin myötäilevään paitaan verhoiltua vartaloa, kaulaa... ja jotain Teemun korvaan kuiskaten painui ihan siihen kiinni.

Keskustelu kävi vähän vaikeaksi Tuulin yrittäessä saada Teemua mukaan kiehnäämiseensä. Tuuli paineli melko ronskein ottein Teemun housujen etumusta, kuin sieltä elonmerkkejä etsien. Ilmeisesti hän haluamansa löysi, sen verran maireana hän Teemun korvaan alkoi huokailla. Omaa vaivaantunutta oloani helpottaakseni kiemurtelin paikoillani parempaa asentoa etsien ja päädyin lopulta viltille tämän nolostuneen pariskunnan viereen mahalleni makaamaan. Ajattelin että tässä mä nyt jokatapauksessa olen, jos jotain kehtaatte tehdä niin teette sen mun silmieni alla. Jotain ne yritti mullekin siinä jutella, mutta ilmeistä näki, että ne ikäänkuin molemmat haki multa touhuilleen jotain hyväksynnän tapaista.

Ja kai ne sitten multa hyväksynnän saivat, hymyilin vain siinä niiden viekussa enkä lähtenyt antamaan tuomitsevia katseita tms...miten olisin voinutkaan, mua tilanne lähinnä huvitti ja mitä enemmän Tuuli nautti tilanteesta, sitä kateellisempi mä olin sille... Mäkin olisin halunnut olla noin rohkea, silloin sitä joskus itsekin varmasti pääsisi jännempiin tilanteisiin, saisi enemmän huomiota itselleen jne. Nyt mua varmaan pidettiin kavereiden piirissä kilttinä kotityttönä, joka säästäisi neitsyytensäkin "sille oikealle".

Vaikken mä ihan niin kiltti aina ollutkaan, niin kyllä mä kuitenkin niin kotityttö olin, etten ollut tälläistä livenä ennen nähnyt, saati sitten itse kokenut. Nimittäin Tuuli käsi hyväili Teemun lahkeen "tiettyä" osaa aika intensiivisesti ja erotin hyvin, mikä siellä kiinnosti. Pienen ritinän saattelemana, Tuulin näppärien sormien aukaistessa hiljaa Teemun vetoketjun, päästi Teemu äänekkään rykäyksen ja yritti ottaa merkitseviä katseita Tuulin suuntaan. Tuulin kiihkosta/jännityksestä/humalasta utuiset silmät eivät olleet tätä kannanottoa huomaavinaankaan, vaan sormet löysivät nopeasti tiensä eteenpäin ja suoraan sepaluksesta sisään. Tuuli katsoi vihdoin minunkin ilmettäni ja kun hän sai vastaukseksi ihmetyksen sekaisen hymyn, tirskahti hän ääneen tätä, sanoisinko melko omalaatuista asetelmaamme.

Sen kummempia Teemu ei Tuulin toimia estelläkseen tehnyt, vähän hämillään vaan katseli meitä vuorotellen, Tuulia siinä touhujensa keskellä ja minua siinä vieressä makaamassa, ujosti, mutta suurella mielenkiinnolla heidän suuntaansa tuijottaen. Tuuli sormet yrittivät kaivautua kunnolla kohteeseensa, mutta ilmeisesti tilaa oli liian vähän ja hän päästi tylsistyneen tuhahduksen. Ilme kirkastui uuden ajatuksen myötä ja pienen hetken päästä minulle annettiin taas uusia kokemuksia elämään...

Luulin jo että Tuuli lopettaisi hänen vetäessään kättään pois Teemun housuista, mutta voimakas sähköisku kulki lävitseni, kun sormet toivat mukanaan ulos housuista Teemun paljaan peniksen. Se oli ensimmäinen kerta kuin näin muiden kuin oman isäni kalun...enkä sitäkään ollut nähnyt näin läheltä ikinä! Se sykki puolittain velttona Tuulin sormien välissä, eikä Tuulikaan tuntunut alkuun tietävän, mitä sille pitäisi nyt tehdä. Värisin siinä viltillä ja odotin...mitä, en tiedä. Teemu ilmeisesti päätti katsoa korttinsa loppuun saakka ja sulki silmänsä ja painoi päänsä taaksepäin. Tuuli laskeutui alaspäin pitkin Teemun vartaloa, aina minun tasolleni maahan saakka. Penistä kädessään puristaen, sen paisuessa sormien välissä sykäyksittäin aina vain suuremmaksi, Tuuli katsoi hymyillen minuun päin. Silmiini tuijottaen hän lipaisi kohoilevan peniksen päätä, niin nautinnollisin ilmein kuin vain voi kuvitella. Purin hampaitani hihaani sitä katsellessa, se näytti niin voimakkaalta, sileältä...vähän pelottavan suurelta.

Hitaasti Tuulin ohuet sormet vetivät Teemun esinahkaa alaspäin...ja taas ylöspäin. Ja ahnaat huulet halusivat taas maistaa terskaa, ja ne painuivat siihen kiinni. Huulet puristuivat tiukemmin sykkivän pään ympärille ja laskeutuivat terskaa myöden hitaasti alaspäin. Otettuaan kalun pään kokonaan suuhunsa, Tuuli pyöritti hitain liikkein huuliaan sen ympärillä, imien sitä kuin tikkaria. Tiesin ettei Tuuli tätä ensimmäistä kertaa tekisi, mutta en tiennyt että hän näin hyvin oli harjoitellut... Katselin kun Tuuli ei ollut saada huuliaan irti Teemun peniksestä, hän lipoi sitä välillä kielellään, välillä vain katseli ihastuksissaan sen olemusta samalla käsillään sitä edestakaisin hyväillen.

Vihdoin Tuuli katsoi mitä minulle kuuluu, yritti kiimaisille kasvoilleen vääntää jotain hymyn tapaista ja vinkkasi minua sormellaan lähemmäs. Teemu näki tämän ja päästi jotain "huh huh..." äännähdyksiä ja laskeutui kokonaan käsiensä varasta selälleen viltille makaamaan. Jos ei Teemu voinut uskoa korviaan ja silmiään, en voinut kyllä itsekään. Minun ei oikeastaan tarvinnut kuin kurottautua hieman ja olin jo melkein poski poskea vasten Tuulin vieressä. Tuuli nyökkäsi kädessään pitelemänsä peniksen suuntaan, runkkasi sitä hiljaa ja antoi sille suudelman, jonka jälkeen hän ikäänkuin tarjosi sitä minulle päin. Hivuttauduin aivan sen yläpuolelle ja saatoin jo tuntea nenääni sen tuoksun. Se näytti edelleen niin pelottavalta...mutta Tuulin pitäessä siitä lujasti kiinni, uskalsin kokeilla miltä sen iho huulillani tuntui. Kuljetin huuliani sen paljasta vartta pitkin, tunnustelin sen poimuja, maistoin hieman sen kosteutta. Tuuli veti kädellään esinahkan kokonaan alas ja kalun pää paisui entisestään, kuin odottamaan huuliani. Rohkaisin mieleni ja otin peniksen suuhuni, vain muutaman sentin ensin. Se tuntui niin lämpimältä ja tunsin miten se sykki huulieni puristuksessa.

Tuuli laski sen kädestään ja vei omani sen varrelle. Puristin sormeni yhteen sen ympärille ja upotin kalua vielä hieman syvemmälle suuhuni. Pienillä liikkeillä liikutin esinahkaa ja aloin maistella liukasta terskaa edestakaisin suussani. Teemulta pääsi voimakas huokaus...ilmeisesti tein jotakin oikein! Tuuli nousi polviensa varaan ja puuhasi jotain, mutta en ehtinyt keskittyä mitä se oli, uppouduin nyt tämän uuden kokemuksen tuomiin iloihin. Juuri kun aloin tuntea että tiesin mitä tein, Tuuli työntyi taas lähemmäs ja jouduin vetäytymään vähän sivummalle katsomaan mitä Tuulilla oli tällä kertaa mielessään.

Tuuli tuli hitaasti Teemun jalkojen päälle hajareisin noin polvien korkeudelle, toisella kädellään hamettaan hieman ylös nostaen ja samaan aikaan näin Tuulin pikkuhousut Teemun jalkopäässä. Tuuli kurkottautui avaamaan Teemun housuja enemmän auki ja onnistuikin siinä Teemun avustuksella helposti. Teemu todellakin vain vähän auttoi ja odotti, mitä tuleman pitää. Päällihousuja laskettuaan hieman, Tuuli pujotti peniksen takaisin sepaluksen aukosta ja veti myös Teemun alushousuja alaspäin. Tuulin Farkkuhame oli näköjään sen verran tiukka, ettei hän päässyt kunnolla sen kanssa haluamallaan tavalla liikkumaan, mutta asia korjaantui Tuulin nostettua hameensa kokonaan vyötärölleen. Kaikki tapahtui jotenkin niin nopeasti, että minua oikein pyörrytti. Hetki sitten näin ensimmäisen vieraan pojan kalun luonnossa ja nyt katsoin, kuinka paras kaverini runkkasi kädellään melkein jo haarojensa välissä kivikovalta näyttävää penistä valmiiksi itseään varten.

Olin ihan varma, ettei Tuuli ollut kovin kauaa tältä näyttänyt alapäästään, kun hän peniksellä hieroi lähes paljaaksi ajellutta häpyään. Hitaasti kalu painui oikealle kohdalle ja Tuuli otti sitä hieman sisäänsä. Molemmilta pääsi lähes yhtäaikainen huokaus, kun tämän jälkeen penis painui ääriään myöden kerralla Tuulin sisään. Häpyhuulet näyttivät tästä katsottuna kauniilta, kun ne myötäilivät sileän kalun vartta joka puolelta. Peniksen iho kiilteli pimenevässä yössä, kun Tuuli nousi ylös pitkin sen vartta. Katselin tovin heidän hidasta, mutta ilmeisen nautinnollista naintiaan, kunnes Teemu veti minut niskastani lähemmäs itseään.

Lämpimät huulet antoivat minulle märän suudelman kielen kutitellessa omaani. Kävin polvilleni ja suutelin minkä osasin...Teemu hengitti yhä kiivammin ja raskaammin. Teemun kädet olivat vapaina ja ne löysivätkin paikkansa ensin rinnoiltani, sitten ohuiden kangashousujeni takapuolelta. Ja Teemu työnsi lopulta kätensä jalkojeni väliin ja yritti tunnustella häpyäni housujen läpi. Avasin nappini housuista ja vikkelä käsi sujahtikin samantien sisään. Vasta kun käsi painoi pikkuhousuni pimppiini kiinni, tunsin miten märkä olin! Teemu hieroi nätisti ja hellästi häpyäni meidän siinä samalla suudellessa ja se tuntui taivaallisen hyvältä. Jalkojani vähän levittämällä sain Teemun innostumaan entisestään, ja pikkuhousuni vedettiin sivuun häpyhuulien päältä, lämpimien sormien koskettaessa ensimmäistä kertaa paljaita huuliani. Nytkähdin kuin vieteri ja vei hetken aikaa, ennenkuin pystyin rentoutuneena ottamaan vastaan häpyäni hyväilevät sormet.

Hetken päästä tunsin kädet takanani ja siinä samassa housuni laskettiin polviin Tuulin toimesta. Katsahdin ympärilleni nopeasti ja varmistin että saimme todella olla edelleen rauhassa, ja ujutin housut kokonaan jalastani. Teemu otti kädellään reidestäni kiinni ja veti minut lähemmäs...ohjaten minut päällensä hajareisin, aina kasvojensa ulottoville. Tuulin uppoutuessa täysin nautinnolliseen ratsastukseensa, uudet kokemukset saivat jatkoa: nesteitäni lipaistiin häpyhuuliltani varoen, pieniä suukkoja taipeisiini, häpyhuulilleni...kunnes Teemu työnsi kielensä sisääni. Värisin kauttaaltaan taitavien huulien ja vielä taitavamman kielen ansiosta, tuntui kuin olisin sulanut Teemun jokaisesta kosketuksesta siihen paikkaan.

"Sun vuoro" kuului hiljaa kuiskaus korvaani, Tuulin noustessa otsa hiestä kiiltelevänä pois Teemun päältä. Siinä se seisoi, uhkaavana kohti taivasta! Mitä sille pitäisi tehdä? Itse ei asiaa tarvinnut kauaa pohtia Tuulin tarttuessa minua lanteilta ja vetäessä minua alaspäin kohti odottavaa kalua. Tuuli otti siitä kädellään kiinni ja piti penistä aivan kohtisuoraan pystyssä, sitä samalla edestakaisin hyväillen. Otin sen myös varmuuden vuoksi etusormeni ja peukaloni väliin tiukkaan puristukseen ja vein sen pään huulilleni. Suljin silmäni ja sain liukkaan pään huulieni väliin yrittäen laskeutua alaspäin...jo muutaman millin jälkeen tuntui kipua! Olin varma ettei tästä tulisi mitään, mutta Tuulin ääni korvassani kertoi: "miltä tuntuu?...se on jo sisälläsi!". Avasin silmät ja kurkistin...todellakin, se oli terskaa myöden sisässäni. Otin sen uudelleen ulos ja taas uudelleen saman verran sisääni. Parin kerran jälkeen se tuntui liukuvan paremmin, enkä tuntenut enää mitään kipua. Keskityin ottamaan joka työnnöllä sitä hieman enemmän sisääni...kunnes ikuisuuksilta tuntuvan ajan jälkeen tunsin Teemun häpykarvat omiani vasten. Päässä oli sumeaa ja olo tuntui...hmmm...täydeltä!

Teemu päästeli voimakkaita huokauksia joka kerta, minun pystyessä vihdoin liikkumaan ja ottamaan hänen kaluaan sisääni. "Odota..." kuului jostain Teemun yhteenpuristuneiden huulien välistä ja veti kalunsa mahdollisimman rauhallisesti sisältäni, ettei minuun sattuisi. Tuuli tiesi mistä on kyse ja hänen sormet löysivät nopeasti kiinni pian laukeavan kalun varteen. Tuuli painoi kalun syvälle suuhunsa ja hetken runkkauksen jälkeen Teemu laukesi mumisevan Tuulin huulien väliin. Tuulin pyyhkiessä huuliltaan nesteitä, hänen ainoa kommenttinsä oli: "sulta tuli vain vähän verta...et sä ollutkaan neitsyt?"

Merenpoika