Ikimuistoiset synttärit

Edessä olisi varmasti mahtava ilta, sillä täyttäisin vihdoin 18 vuotta! Pääsisin ravintolaan ihan laillisesti ja luvan kanssa, saisin ajokortin... Mutta ennenkuin lähtisimme kiertämään vihdoinkin oikeilla papereilla kaupungin juottoloita, oli suunnitelmissa kunnon bileet ja pohjien otto tyttöystäväni äidin luona. Hänen äitinsä, joka oli eronnut miehestään muutama vuosi sitten, oli lähtenyt ystävilleen viettämään viikonloppua ja jättänyt suosiolla omakotitalonsa käyttöömme viikonlopun ajaksi.

Alkuilta sujui ihan hauskasti, joimme kaljaa ja siideriä minkä kerkesimme, soitimme musiikkia ja juteltiin kavereiden kanssa. Huomasin että tyttöystävääni Eevaa kiinnosti näköjään melkein kaikkien muiden seura kuin minun, mutten jaksanut alkuun siitä sen kummemmin stressata. Myöhemmin kun aloimme kaikki olla jo melkoisen kännissä, huomasin Eevan viihtyvän liiankin hyvin Peten kanssa, Eeva kiehnäsi Peten ympärillä jatkuvasti, jotain ne ilmeisesti lääppivätkin siinä muiden nähden.

Aikaa kului taas pari tuntia ja olin jo aivan tööt, kun joku tuli kysymään etteikö jo lähdettäis sinne raflaan. Porukka alkoi tehdä lähtöä ja menin etsimään Eevaa mukaani. Hoipertelin pitkin seiniä, olin juonut ihan liikaa ja tajusin että mun pitäisi skarppaa jos meinaisin päästä johonkin paikkaan vielä sisään. Kiertelin tyhjää taloa ja saavuin yläkertaan. Kävin huoneet läpi ja samassa rytäkässä avasin myös vessan oven ja kurkistin sisään. Jalat melkein meni alta, kun näin miten Pete nai housut kintuissa Eevaa lavuaaria vasten. Sen verran känniltäni tajusin, että se oli nostanut Eevan minihameen lantiolle ja siinä ne nyt sitten teki sitä.

Vedin oven kiinni ja painuin suoraan alakerran baarikaapille ja otin Eevan faijan viskipullon käteeni. Pete ja Eeva syöksyivät alas ja Eeva huus mulle jotain, että "sä oot aina niin saatanan kännissä, ettei susta mitään iloa oo, sori vaan..." Sen jälkeen en seuraavista tunneista muista mitään. Heräsin jonkun puheeseen ja yritin avaa silmiäni... ja siinä oli Eevan mutsi suoraan mun vieressä. Aloin paniikissa sopertaa jotain että mun pitää mennä, kyselin paljonko kello on, mutten edes päässyt ylös sohvalta, johon olin sammunut. "Kello on kuusi aamulla, miten sä täällä yksin olet? Ja olet yltäpäältä oksennuksessa... Naapurit soittivat heti aamulla ja sanoivat että täällä oli huudettu jotain yöllä ja lähdin heti aamusta katsomaan mitä täällä on tapahtunut." Vai oksennuksessa...katsoin itseäni ja näin oli, paita oli karmean näkönen ja haju ällöttävä. Yritin nousta ylös, mutta jalat vispasivat eikä siitä tullut mitään. "Et sinä voi tuon näköisenä lähteä yhtään mihinkään, käyt ensin suihkussa, vaihdat puhtaat vaatteet päälle ja selviät ensin vähän. Pidä kiinni vähän, vien sinut yläkertaan suihkuun." Lea otti minusta kiinni ja lähti taluttamaan minua yläkertaan. Mua hävetti niin hemmetisti, mutten voinut ololleni mitään, yritin vain näyttää mahdollisimman selvältä, muttei se tainnut mennä läpi Lealle... sen verran kauan kesti rappusten kipuaminen.

Pääsimme yläkerran vessaan ja Lea istutti laittoi minut ammeen reunalle istumaan ja avasi suihkun. "No niin, selviätkö itse?" hän sanoi ja kaivoi pyyhkeen kaapista. Tottakai, vastasin ja yritin tavoitella jotain hymyn tapaista huulilleni. "Älä vaan laita ovea sitten lukkoon, jos sulle tulee jotain niin pääsen auttamaan!" jatkoi Lea ja lähti pois sulkien oven perässään. Riisuin vaatteitani pois ja hyi olkoon että ne haisivat! Yritin nousta ammeen reunan yli ja silloin kolisi...ja makasin ammeen pohjalla juoksevan veden alla. "Hei, nyt tästä ei tule yhtään mitään!" huusi Lea ovelta ja tuli salamana sisään. "Sä olet vielä ties monen promillen humalassa, annas kun autan...satutat vielä itsesi tosi pahasti poika!" totesi Lea vakavana. Aivan, olin vielä ihan sekaisin, mutta en niin sekaisin, ettei Lean tulo olisi nolottanut minua siinä ammeen pohjalla alasti konttaillessani. Lea auttoi minut ylös suihkun alle ja siinä seinästä tukea ottaen vakuutin että pärjään kyllä. Lea hymyili jo vähän ja sanoi voivansa kyllä auttaa vielä, jos vain annan. Ja mitään vastauksia odottamatta hän otti sienen käteensä, laittoi siihen saippuaa ja alkoi pestä vartaloani. Pyysin anteeksi aiheuttamaani häiriötä ja vaivaa... "Tiedän jo jotain, Eeva soitti myös aamulla Peten luota. Rentoudu nyt, hoidetaan tämä haju ensin sinusta ja jutellaan sitten. Äläkä stressaa sillä Eevalla itseäsi, se on aina ollut samanlainen, itsepäinen niinkuin isänsäkin oli. Te olette nuori vielä ja kaikkea pitää kokeilla...eikö niin?"

Näinhän se varmaan oli, olin jo unohtanut koko eilisillan tapauksen. Ja unohdin sen myös taas nopeasti uudelleen tämän pesijän käsittelyssä. Lea käänsi minut ympäri seinää vasten nojaamasta, ja otti lisää saippuaa sieneensä. Nyt Lean ilme näytti jo paljon valoisammalta ja hän hymyillen alkoi saippuoida minua etupuolelta. Päästin pitkän ja väsyneen uuuuh -äänen ja nojasin taaksepäin seinää vasten. "Tuntuuko paremmalta? Tuntuuko tämä auttavan pahaan oloosi?" kysyi Lea ja loi minuun aika mielenkiintoisen katseen. En kai vaan nyt kuvitellut jotain kännisessä päässäni, mitä Lea ei olisi todellakaan tarkoittanut?

"Tuntuu tosi hyvältä. Anteeksi nyt..." vastasin, mutta Lea keskeytti minut samantien: "Hysh!" ja vei etusormensa nauravan suunsa eteen. Lea laittoi sienen ammeen reunalle ja otti saippuaa lisää kämmenelleen. Lea jatkoi pesemistään paljailla käsillä, hyväillen minun vatsaani, reisiäni, pohkeitani. "Saanko?" kysyi Lea kun kaikki paikat oli saippuoitu ja katsahti penikseni suuntaan. "En tiedä...nolottaa...en pysty kauaa enää..." yritin kakerrella vastaukseksi ja kun en saanut mitään järkevää sanotuksi, jatkoi Lea kiusaten; "Pysty mitä? Sinähän olet kuule nuorimies vielä niin humalassa, ettei sinusta varmaan mihinkään ole...". Ja samassa Lean kädet hyväilivät häpykarvojani, penistäni, kiveksiäni, pesten sen joka puolelta. Ja niinkuin olin yrittänyt kertoa, en pystynyt pitämään itseäni kurissa, vaan minulla alkoi seistä, vaikka kuinka yritin ajatella jotain ihan muuta kuin Lean hymyileviä kasvoja ja taitavia käsiä kehollani. Ja samassa kun Lea huomasi tämän, hän irroitti otteen sii! tä ja sanoi: "Katso nyt paitaani! Ensin se on ihan sinun oksennuksessasi ja nyt hihat ovat aivan läpimärät..." Ja siinä samassa Lea otti paitansa pois ja paljasti yllättävänkin söpöt, nelikymppisen naisen kauniit rintansa tuon joskus valkoiselta näyttäneen trikoopaitansa alta, johon olin onnistunut muutaman läiskän oksennustanikin sotkemaan.

Se oli myös helpotus minulle, en sittenkään ollut tulkinnut Lean elkeitä ihan väärin. Lea otti lisää saippuaa ja jatkoi hyvää vauhtia kohoilevan penikseni pesemistä. Sormet vetivät esinahkani taakse, pyörittivät saippuaa terskan ympärille...ja kaluni oli hetkessä täydessä mitassaan. Suihku kädessään Lea huuhteli minut joka puolelta, erityisen pitkään ja huolellisesti hän huuhteli seisovan penikseni... ja odotin koko ajan enemmän. Mutta Lea jätti sen vain muutamaan huuhtelun varjoon tehtyyn hyväilyyn.

"Valmis! Annas kun autan sinut pois sieltä ammeesta..." ja Lea laittoi pyyhkeen ympärilleni ja hartioista tukien vei minut Eevan huoneen sängylle. "Noin, käy siihen lepäämään. Käyn vielä itse suihkussa...nukut vähän aikaa niin katson sinulle puhtaan paidan sen jälkeen. Lea häipyi suihkuun ja jäin siihen Eevan sängylle ihmettelemään että tässäkö se nyt oli kuitenkin sitten? Jalkojen välissä tuntui tukalalta ja pienten tuskailujen jälkeen kaivauduin peittojen alle huilaamaan ja toteamaan että taitaa olla parasta helpottaa oloa myöhemmin ihan omin voimin...

Lea tuli suihkusta pyyhe ympärillään ja toinen hiuksissaan kohta puolin ovelle kurkistamaan ja kysyi onko kaikki ok? "Ooon...kai. Vähän tukala olo vielä...kai se on krapula vaan" vastasin vällyjen alta. "Vai tukala olo?" Lea hymyili oven suusta. "Kuule minä mieteskelin tuossa juuri..." sanoi Lea ja tuli huoneen puolelle. "Tämä ei ole ihan oikein näin. Minä olen sinua yli kaksikymmentä vuotta vanhempi. Menin äsken vähän liian pitkälle ja pyydän anteeksi sitä. Olet komea nuorimies ja en tiedä mitä ajattelin..." Keskeytin Lean vuodatuksen nopeasti: "Lea, olet kaunis nainen ja tiedän että olen vielä humalassa ja siksi sanon ja teen kaikkea tyhmää...ja siksi sanon sulle suoraan, että olisin halunnut sinua todella paljon!"

Lea jäi miettimään pitkäksi toviksi oven suuhun mitä sanoin, käänsi viimein päänsä takaisin lattiasta ylös kuin päätöksen tehneenä ja jatkoi: "Ja ethän sinä ole saanut edes itseäsi kunnolla kuivaksi...näytähän..." Lea käveli sängyn viereen ja otti ympärillään olevan pyyhkeen pois paljastaen suihkunraikkaan vartalonsa eteeni ja alkoi kuivata pyyhkeellä läpimärkiä hiuksiani. Lean vartalo oli kaunis, niin hyvin säilynyt, kiinteä ja seksikäs kuin vain aikuisen naisen vartalo voi olla. Itseasiassa parempi kuin monen ikäiseni tytön oli! "Onko muualla vielä kosteaa?" kysyi Lea ja nosti peittoa "Täällä taitaa olla". Lea kuivasi alavartaloani pyyhkeellään, jättäen kuitenkin peiton päälleni.

Painoin silmät kiinni ja pääni tyynyyn...ja tunsin miten pyyhe jäi sivuun ja lämpimät sormet ottivat tukevan otteen kalustani. "Mmmmhh...löytyi tukalan olosi aiheuttaja, sieltä mistä arvasinkin!" Lea sanoi selvästi vähän kiihoittuneella äänellä ja otti toisella kädellään pyyhkeen pois hiuksiltaan. Lea nosti peiton kulmaa ja painoi päänsä peiton uumeniin. Näin kohoilevan peiton alla pään liikkuvan pitkin alavartaloani ja tunsin aina silloin tällöin viileiden ja märkien hiuksien lomasta lämpimän suudelman siellä täällä... ja vihdoin tunsin miten Lean kieli kulki kaluni vartta kiveksistä ylöspäin. Oloni alkoi olla todellakin parempi, rentoutunut, lämmin ja erittäin kiihottunut!

Liikutin lantiotani Lean sormien ja huulien tahtiin, välillä ylöspäin takapuoltani sängystä nostaen, välillä sitä pyöritellen varovasti. Lean kädet kulkivat yhä kiivammin pitkin vatsaani, rintojani ja takapuoltani hänen ottaessa suihin myös yhä nopeampaa tahtia. "Mmmhhh...olkoon sitten nuorimies!" parahti Lea noustessaan äkisti peittoni uumenista. Hän nosti peiton alavartaloni päältä ja heitti sen ylemmäs kasvojeni ja rintakehän päälle. Odotin siellä pimeässä mitä tapahtuisi kalu jalkojen välissä erittäin voimakkaasti sykkien, tälläistä suihinottoa se ei ollutkaan vielä kokenut.

Tunsin taas sormien puristuvan kaluni ympärille ja voimakkaan huokauksen saattelemana sen ympäröivät kosteat ja kuumat häpyhuulet...Lea oli tullut päälleni ja otti peniksen sisäänsä laskeutuen koko painollaan alas. Tunsin Lean pyllyn alavatsallani, eli hän oli kääntynyt selkä minun suuntaan ja alkoi liikkua varovasti ylös ja alas. Lea päästeli yllättävän kovia huokauksia naidessaan minua, ne kuuluivat kyllä minulle asti ihan selvästi peittomytyn allekin. Välillä oli pakko ottaa happea ja kurkistin varovasti Lean suuntaan. Lea huoahteli voimakkaasti, nytkäytteli päätään taaksepäin aina välillä. Lean pylly näytti tästä kulmasta tosi hyvältä, pakaroiden puristuessa yhteen joka kerta hänen noustessa ylöspäin pitkin kaluni vartta. Katselin hetken ja uskalsin osallistua itse myös hieman tähän aktiin. Otin käsilläni kiinni Lean lantiosta ja samassa Lea säpsähti ja nousi ylös päältäni kääntyen minuun päin. "Ei ei ei..." hän mumisi, otti käteni omiinsa, vei ne ylös ja painoi ne kiinni sängynpäätyyn. Pidin "käskystä" sängynpäädyn tapeista kiinni molemmin käsin ja Lea tuli päälleni nyt kasvot minuunpäin. Tottuneet sormet ohjasivat nopeasti kalun takaisin sisään häpyyn ja Lea aloitti todella kiihottavan näköisen ratsastuksensa. Koko vartalo voimakkaasti liikkuen ja huojuen hän imi kaluani sisäänsä kuin edellisestä kerrasta olisi vähintään tuhat vuotta aikaa. Lea huokaili ja äännähteli edelleen ja repäisi peiton kokonaan voimalla päältäni pois. "Nai Tomi, nai minua..." hän sanoi anellen, nousi päältäni ja kääntyi ympäri kontilleen.

Tämä oli kuin unta, rakastin naida tätä naista! Lea painoi päänsä alas ja koukisti selkäänsä tuoden pyllynsä herkullisesti esiin eteeni. Nousin hänen taaksensa, Lean avatessa sormillaan häpyhuulensa raolleen. Painoin kalun pään huulien väliin ja painoin sen pohjaan asti. Lean häpykarvat omillani tuntuivat hyviltä, penis kokonaan hänen vaginassaan näytti kauniilta, tästähän olisi pitänyt saada valokuva, ajattelin sekavassa mielessäni! Naimme vähän aikaa, Lea hyväili sormin koko ajan milloin klitoristaan, milloin minun kiveksiä ja milloin pakaroitaan. Hyväilin Lean pyllyvakoa sormillani ja painelin anusta varovasti etusormellani, ja juuri kun olin työntämässä sitä sisään, tunsi että tulisin hetkenä minä hyvänsä. Enkä pystynyt pidättelemään syöksyäni, vaan otin kalun ulos vaginasta ja laukesin Lean pakaroille.

Lea hieroi nauttien spermaani pakaroihinsa ja häpyynsä...ja pyllyreiänsä ympärille. Tajusin ettei Lea ollut vielä saanut orgasmia ja minua nolotti. Yritin saada käsin penistäni uudelleen nousemaan, muttei se oikein innostunut asiasta, eikä se suostunut puolikovana menemään kunnolla Lean sisään, vaikka yritin. "Odota vähän", Lea sanoi, ponnahti ylös ja käveli huoneesta ja huusi perään: "leikitään nyt sitten leikki loppuun!" Pian hän tuli takaisin käsi selän takana ja mönki kokonaan peiton alle ja veti minutkin sinne kädestäni kiinni pitäen, olimme kuin teltassa ikään Lean maatessa sängyllä ja minun ollessa hänen vieressään polvillani odottaen mitä tapahtuisi. "Tuossa!" sanoi Lea ja ojensi käteeni valkoisen hieromasauvan. Mitään muuta sanomatta Lea otti paremman asennon sängyssä ja notkisti selkäänsä ja avasi reitensä. Kävin Lean jalkojen väliin kontilleni ja aloin tunnustella sauvan päällä Lean kiimasta tuoksuvaa vaginaa ja häpyhuulia. Yritin tehdä samoja liikkeitä sillä kuin m! itä olisin omalla kalullanikin tehnyt. Mutta se ei ihan riittänyt, vaan Lea otti itse dildosta kiinni ja näytti miten se tuntuisi parhaimmalta; "tee Tomi näin, kosketa tänne...ja tänne...juuri noin..."

Katselin siinä hämärässä kiihoittavia häpyhuulia ja niiden väliin painuvaa sauvaa. Otin sauvan välillä pois Lean sisästä ja painoin kasvoni hänen häpyynsä. Siihenkin Lealla löytyi ohjeita: "työnnä kielesi kokonaan sisääni...hiero sen kärjellä klitoristani...ime häpyhuulia Tomi, ime niitä..." ja tein työtä käskettyä. Minulla alkoi seistä jälleen kunnolla, niin hyviltä ja pehmeiltä häpyhuulet maistuivat huulillani ja kielelläni. Ja yritin nousta hieman ylemmäs, jotta pääsisin Lean sisään... "Ehei...näytäs. Oletko vieläkään valmis?" Lea sanoi ja veti minut pakaroistani päälleen hajareisin, kasvojen kohdalle asti. "Kyllähän se taas seisoo...kaunis kalu. Sileä, ihana..." Sai Lea sanottua ja otti penikseni suuhunsa. Hän otti hetken minulta suihin kuin varmistakseen että minulla taas seisoisi kunnolla, ja painoi minut lanteistani alas.

Puolittain kyljellään maaten Lea pyysi minut tulemaan sisäänsä. Asento oli hieman hankala, enkä päässyt kokonaan pohjaan asti sisään työntymään. Vähän aikaa häntä näin naituani, Lea haparoi käteensä hieromasauvan ja pyöritteli sillä pakaroitaan ja reisiään. Pian Lean huokailut jälleen voimistuivat ja kädellään pakaroitaan levittäen ja anoi naimaan lujempaa...syvemmälle. En päässyt syvemmälle ja Lea huomasi tämän ja kääntyi selälleen makaamaan. Yritin tulla sisään, mutta Lea esti aikeeni ja työnsi hieromasauvan sisäänsä: "Odota Tomi..." Katselin miten Lea vähän aikaa työnteli sauvaa edestakaisin sisällään ja huutaen sai orgasmin silmieni alla. Itsekseen hetken jotain nautinnosta mumisten Lea kääntyi polvilleen ja tarttui sängyn päädystä kiinni molemmin käsin. "Nyt on taas sinun vuoro Tomi, tule!" Menin Lean taakse ja Lea otti kaluni käteensä, muttei ohjannutkaan sitä häpyhuulilleen vaan hieroi terskaa pyllyreikänsä päällä. Ja varovasti kaluani sisäänsä työntäen, se upposi Lean ! sormien avustuksella pikkuhiljaa anukseen. Tämä oli minulle ensimmäinen kerta kun nain ketään pyllyyn, ja nyt ihan toisen osapuolen pyynnöstä!

Sinänsä ei nainti pyllyreikään tuntunut miltään järisyttävältä kokemukselta, mutta niin tiukka ja ahdas se oli, että vain parin minuutin rakastelun jälkeen laukesin syvälle Lean anukseen. Lea otti kaluni käteensä ja laskeuduimme alas vuoteelle makaamaan. Otimme henkeä jonkin aikaa siinä vierekkäin ja Lea sanoi, ettei tästä tarvitse sitten kertoa edes kavereille, ymmärräthän? Ja ymmärsin kyllä, enkä puhunut siihen ikään asti parhaimmasta nainnista kenellekään mitään. Eevan kanssa pidimme pitkän tauon, mutta palasimme yhteen myöhemmin, jolloin näin Leankin vasta seuraavan kerran. Mutta se onkin sitten ihan toinen tarina se...

Merenpoika