Housujen lyhennys

Olin lähdössä työmatkalle ja olin sitä varten ostanut uudet kesähousut. Ne olivat tietysti liian pitkät ja vaimokaan ei ollut kotona. No täytyy pyytää naapurin rouvaa lyhentämään. Hän tietoni mukaan oli lyhentänyt omankin miehensä housut.

Joten menin housut kainalossa naapuriin. Soitin kelloa ja kohta naapurin rouva tulikin avaamaan oven. Hänellä oli päällään miehensä paita ja sen alla näytti olevan vain alusvaatteet. Kerroin hänelle ongelmastani ja hän totesi, että sopii hyvin hän olikin juuri ompelemassa itselleen mekkoa ja siksi pukeutunut kuten oli. Naapurin rouva Seija on yli neljäkymppinen pyöreähkö, muttei lihava. Hänellä on melko kivan näköinen takapuoli, joku voisi sanoa isoksikin ja sopivasti rintojakin. Nainen josta saa kiinni.

Hän vei minut työhuoneeseensa, jossa näytti ompelukset olevan kesken. Hän käski laittaa uudet housut jalkaan ja nousta tuolille. Tein työtä käskettyä. Hän kumartui tutkimaan lahkeita, jolloin avautui suora reitti hänen puseronsa sisään. Seijalla ei ollut rintaliivejä, joten hänen rintansa näkyivät puseron kaula-aukosta. Minulla alkoi jalkovälissä tuntua kimoilua ja kaluni alkoi kovettua ja tunsi, että minulla oli jo täysi seisokki päällä. Samalla Seija katsoi ylöspäin ja huomasi, että tiiralin hänen kaula-aukkoonsa. Hän ei tuntunut olevan moksikaan ja kysyi onko housut kunnolla jalassa. Sanoin, että joo ja hän käski ottaa housut pois. Punastuin, mutta pakkohan se oli. Siinä sitten seisoin kalsareissa ja Seija ei voinut olla näkemättä, miten kaluni seisoi hänen silmien edessä. Seija katsoi minua hymyillen ja kysyi mikäs se täällä housuissa on. Huomasin hänen silmissään pilkettä ja sanoin, että senkun katsot, mitä löytyy. Seija totesi, että hänen ei kyllä pitäisi, mutta hänen miehensä oli ollut työmatkalla muutaman päivän ja ei voinut vastustaa kiusausta. Seija veti alushousuni alas ja entisestään kaluni kovettui. Siinä seisoin kulli pystyssä parhaassa juhlakunnossa.

Seija totesi, että siinäpä miehekäs kalu ja alkoi kosketella ja hivellä kulliani hiljaa. Polviani heikotti. Seija työnsi kullini punaisten huuliensa väliin ja alkoi nuolla ja runkata minua. Hän pyöritti terskaa suussaan ja kostutti sitä syljellään. Selvästi hän alkoi itsekin osoittaa kiihottumisen merkkejä. Seija tuntui osaavan asiansa. Se tuntui todella hyvältä. Polviani heikotti ja oli vaikea seistä jo. Katselin Seijan rintoihin paidan sisään samalla kun hän imi kulliani. Oli juuri laukeamassa hänen suuhunsa kun hän lopetti ja pyysi minua laskeutumaan alas. Hän piti edelleen kullistani kiinni, joka sykki hänen kädessään.

Seija sanoi, että haluaisi myös itse. Otin Seijalta paidan pois. Hänen rintansa tulivat esiin nännit kovina. Suutelin niitä ja hieroin niitä, ne tuntuivat todella mukavilta. Hänen henkityksensä kiihtyi. Ja tunsin miten seksuaalisesti kiihkeä nainen hän oli. Suutelimme kiihkeästi ja hieroin samalla kulliani hänen lantiota vasten.

Seija sanoin, eiköhän mennä parempaan paikkaan, olen itse asiassa odottanutkin tätä tilaisuutta milloin pääsen naimaan kanssasi. Hän johdatti minut makuuhuoneeseen. Seija meni pikkuhousuissa edelläni ja vasta silloin huomasin millainen herkkuperse Seija oli. Minulle tuli aivan pakottava tarve naida häntä takaapäin.

"Haluatko sä riisua pöksyt?" Seija kysyi. Hitaasti valutin hänen pikkuhousunsa nilkkoihin. Siinä hän seisoi aivan alasti edessäni. Työnsin sormeni hänen pilluunsa, joka oli aivan märkä ja suorastain valui nestettä. Seija oli täydessä kiihkossa ja alkoi liikuttaa lantiotaan. Työnsin hitaasti sormiani edestakaisin hänen pillussaan ja hieroin hänen klitoristaan. Seija läähätti ja sanoi, että ei ollut saanut munaa kolmeen päivään.

Suutelimme kiihkeästi ja hieroin hänen märkää pilluaan. Kaadoin Seijan sängylle ja aloin nuolla hänen pilluaan ja samalla hieroin hänen rintojaan. Pillu maistui hyvältä, selvästikin hän oli huolehtivainen. Työnsin kieltäni edestakaisin ja imin hänen klitoristaan. Seija vääntelehti ja lantio vatkasi edes takaisin ja mennyt kauaakaan kun hän sai kovan orgasmin, mikä värisytti häntä pitkään.

Sanoin, että haluaisin naida häntä. Seija sanoi siitä vaan voit vetää paljaalla tuttuna kaverina ja ehkäisystä on huolehdittu, joten voit laskea myös sisään. Käänsin Seijan ympäri ja työnsi kullini hänen pilluunsa takaapäin. Se upposi todella helposti märkää ja turvonneeseen pilluun. Aloin naida häntä takaapäin siinä se oli edessäni leveä takapuoli. Pakarat läiskivät vatsaani vasten. Samalla käsillä hieroin hänen rintojaan. Se oli niin kiihottava näky, sain paljaalla kullilla vetää. Pian alkoi kullini sykkiä siihen malliin, että enää en pystynyt pidättelemään ja laskin lastin sisään polvet tutisten. Makasimme vähän aikaa paikoillamme ja lähdimme jatkamaan housujen lyhennystä. En ollut saanut moista persettä koskaan aiemmin.

Sovimme, että ostan joskus taas uudet housut.