Harmagedon

"Jälkeenpäin ajatellen oli tulitikun sytyttäminen paha virhe", siteerasi yhdysvaltalainen Los Angeles Times -lehti Eric Tomaszewskin kertomusta hänen asuintoveriaan ja homoseksuaalista rakastettuaan Andrew Farnumia hoitaneille lääkäreille, joiden - jatkoi lehti - oli enemmän kuin vaikea pidätellä nauruaan.

Eric ja Andrew oli kiidätetty Salt Lake Cityn keskussairaalan palovammaosaston ensiapuun poikien lemmenleikin saatua nolon lopun, kuten Ericin selvityksestä kävi ilmi.

- Työnsin pahviputken hänen peräsuoleensa ja päästin antilooppirottamme Raggotin sisään. Kuten tässä leikissämme aina, Andrew huusi 'Harmagedon' sen merkiksi, että nyt riittää. Yritin houkutella Raggotin ulos, mutta se ei suostunut tulemaan, joten tähystin putken sisään ja sytytin tulitikun, arvellen että valo houkuttelisi sitä.

Mitä sitten tapahtui onkin sairaskertomusta, jota sairaalan edustaja amerikkalaiseen tapaan selosti tyrmistyneille toimittajille.

Palava tulitikku oli sytyttänyt suolistosta vuotaneen kaasun, ja voimakas tulenlieska oli polttanut Ericin hiukset ja vahingoittanut pahasti hänen kasvojaan. Antilooppirotan turkki oli myös syttynyt tuleen, mikä puolestaan johti kauempana suolistossa olleen suolistokaasun syttymiseen. Räjähdyksen voimasta eläin oli sinkoutunut ulos kuin tykinkuula, kertoi Los Angeles Times.

Eric sai toisen asteen palovammoja, ja putkesta ulos lentänyt rotta mursi hänen nenäluunsa. Andrew sai ensimmäisen ja toisen asteen palovammoja peräaukkonsa ympärille ja sisäelimistöönsä.

Että silleen...

Ei muuta kuin 'Harmagedon'