Friday Night Fever

Puolen tunnin jonotuksen jälkeen me, siis minä ja tyttöystäväni Terhi, pääsimme sisään yökerhoon. Tupakansavu leijaili sieraimiimme. Kaipa sitä sitten täytyy yrittää kestää, ajattelin ja näin Terhin nyrpistävän nenäänsä. Oli perjantai-ilta ja yökerhossa oli suuri joukko nuoria aikuisia viettämässä iltaa. Suuri, ellei jopa suurin osa oli jonkinasteisessa humalatilassa. Kello lähenteli vasta yhtätoista, mutta jotkut olivat jo lähdössä. Varmaan juoneet liikaa. Naapurini Anna hoiperteli naulakoiden luokse epäilyttävän näköisen "herrasmiehen" kainalossa. Hän huomasi minut ja Terhin. "Tuomash, tää on Lasse... Sä oot komee... Onks toi Terhi?" En ehtinyt edes avata suutani vastatakseni tuon kiltin ja viattoman näköisen, mutta selvästi päihtyneen 18-vuotiaan nuoren naisen kysymykseen, kun hänen seuralaisensa jotain mutisten kouraisi oikealla kädellään hänen takapuoltaan, mihin Anna vastasi hihityksellä. "Annalla menee lujaa", sanoi Terhi, ja käsi kädessä kuljimme tanssilattiaa kohti.

I Wish I Was a Little Bit Taller on ehkä suosittu kappale, mutta minun mieleeni se ei ole. Terhi halusi mennä tanssimaan, mutta minä päätin odottaa hieman nopeampaa (tai hitaampaa) kappaletta. Kiertelimme pöytien välissä ja näimme joitain tuttujamme. Yllätykseksemme löysimme muutaman täysin selvin päin juhlivan ihmisen. Mark Snow'n X-Files Theme alkoi soida ja Terhi suorastaan repi minut tanssimaan.

Matkalla tanssilattialle tapasimme Heidin ja Riitan, jotka ilahtuivat nähdessään meidät. Kummatkin olivat luokkatovereitani ja Heidi, joka tuntui olevan enemmän humalassa kuin Riitta, halusi välttämättä halata minua. Virnistin Terhille ja rutistin Heidiä Riitan vaihtaessa pari sanaa Terhin kanssa. Heidi oli huomattavasti minua lyhyempi, toisin kuin Riitta, joka oli pitkä ja hoikka kuin urheilija. Kummatkin hyvin kauniita tyttöjä, joiden meikkaustaidoissakaan ei näyttänyt olevan vikaa. Heillä näytti olevan haku päällä, sen verran houkuttelevasti he olivat pukeutuneet. Heidillä oli tiukka valkoinen mekko ja Riitalla tiukat, tummansiniset farkut ja vaaleanpunainen toppi. Terhi oli pukeutunut hillitymmin, hänellä oli tavalliset vaaleat farkut ja värikäs pitkähihainen paita. Heidi halusi halata myös Terhiä, sen jälkeen he jatkoivat matkaansa baaritiskille ja me menimme tanssimaan.

Tanssittuamme tylsän teknopopin tahdissa ainakin kymmenen minuuttia näimme Heidin ja Riitan tulevan tanssimaan kahden heitä hieman vanhemman miehen kanssa. Hetken tanssittuaan he katosivat jonnekin ja jonkin ajan kuluttua siirryin Terhin kanssa pöytään. Hain meille lonkerot (jotka muuten olivat sikamaisen kalliit). Baaritiskillä näin Anun ja Heikin, jotka suutelivat muusta maailmasta täysin tietämättöminä.

"Heidillä ja Riitalla on taas uudet", aloitti Terhi. "Niin on, mut onkohan enää huomenna?" kysyin virnistäen. "Sen näkee sitten, mut jos vanhat merkit pitää paikkansa, noi katoo jonnekin yöksi ja sit aamulla yritetään muistella, mitä tuli tehtyä ja kenen kanssa." "No, ei noi nyt niin kännissä tällä kertaa oo." "No ei, mutta kaukana selvästä."

Yllätyimme - vai yllätyimmekö sittenkään - kun Heidi ja Riitta ilmestyivät yhtäkkiä kiroillen pöytämme luo. Tytöt olivat selvästi vihaisia. "Mä en tajuu mitä noi ukot täältä ettii pillua vai mitä", Riitta sylki suustaan. He kertoivat seuralaistensa ehdotelleen turhankin rivoja ja kähmineen. "Siis kyl vähän voi kähmii muttei tolleen heti ja kovaa. Se toinen kävi Heidin rintoihin kiinni!" Katsahdin Terhiin ja sanoin tytöille: "No istukaa tuohon. Kantsii vähän kattoo kenen seurassa täällä on, täällä on vaikka mitä hiippareita. Te voitte olla meidän seurassa jos vaan huvittaa." Heidi ja Riitta kiittivät tarjouksesta ja istuutuivat pöytäämme. Ostin heillekin lonkerot ja juttelimme hieman koulusta. Kävin välillä tanssimassa hitaita Terhin kanssa ja, ihme kyllä, Heidi ja Riitta eivät lähteneet pöydästä minnekään. Bee Geesin How Deep Is Your Love on kyllä hieno kappale. Suutelin Terhiä ja nautin. Hän painautui minua vasten kädet olkapäilläni. Hieroin hänen selkäänsä ja pikkuhiljaa siirsin käsiäni alemmas kunnes lopulta käteni olivat hänen pakaroillaan. Kielemme seikkailivat toistemme suissa samalla kun puristelin hänen pyöreätä takapuoltaan, joka oli melko kiinteä, muttei tarpeeksi pieni Terhin mielestä. Minusta se oli täydellinen, kuten hänen pienet rintansakin, joiden kokoon Terhi ei myöskään ollut tyytyväinen. Tunsin hänen kiinteät, pystyt rintansa rintaani vasten ja aloin kiihottua. Terhi ei varmasti voinut olla tuntematta jäykistyvää siitintäni reittään vasten. Palatessamme pöytäämme mielessäni kävi, mahtoivatko Heidi ja Riitta huomata lievää erektiotani, mutta en antanut ajatuksen häiritä.

Kävimme kaikki neljä vielä pari kertaa tanssimassa ja Riittakin kerran kävi jopa tanssimassa hidasta, muttei lähtenyt tanssikaverinsa matkaan. Kun Riitta kysyi, miten aiomme mennä kotiin, vastasin että autolla. Heidi ja Riitta vaikuttivat toiveikkailta, sillä he olivat tulleet bussilla ja eivät tienneet miten mennä kotiin. Valitettavasti he asuivat aivan toisessa suunnassa kuin minä ja Terhi. "Busseja ei enää mene eikä me tiietä kuka meidät vois heittää himaan eikä oikeen ketään tuntematonta viittis pyytää", Riitta selitti ja ymmärsinhän minä. Kaiken lisäksi tytöt asuivat suhteellisen kaukana, olisi tullut pitkä lenkki, joten olin haluton viemään heitä. Heidi ja Riitta alkoivat näyttää epätoivoisilta, joten ojensin auttavan käden. "Hei, tulkaa meille nukkumaan, voitte sit mennä bussilla vaikka huomenna kotiin", ehdotin. Tyttöjen silmät kirkastuivat, mutta he tuntuivat varautuneilta. "Mut mahtuuks teille... Ja mitä Terhi sanois ja teidän mutsi..." Arvasin heidän sanansa. "Meidän vanhukset on naapurien mökillä ja me oltiin ajateltu että Terhi tulis yöksi." "Mut... Ei kai me häiritä teitä jos te niiku..haluutte olla silleen rauhassa tai jotain?" "Höh, eihän teidän tarvii samassa huoneessa olla!" Tytöt vaikuttivat huojentuneilta.

Lähdimme jo puoli kahdelta, sillä Terhi ei enää jaksanut tanssia eikä musiikkikaan ollut kovin kummoista. Juomat olivat kalliita ja ihmiset kännissä. Ilma oli ihmeen kylmä, vaikka oli toukokuu. Menimme autoon ja Terhi antoi minulle pusun ennen liikkeellelähtöä. Radiosta tuli tappavan tylsä keskusteluohjelma. Suljin radion.

Saavuimme perille ilman kommelluksia ja oli hiljaista kuin haudassa. Taloissa ei ollut valoja, paitsi naapurin talossa. Menimme sisälle. Söimme iltapalaa ja menimme olohuoneeseen ja teimme olomme mukavaksi. Terhi kävi selälleen makaamaan sohvalle, pää syliini. Riitta ja Heidi istuivat rennosti toisella sohvalla. "Kattokaa, Annan talossa näkyy liikettä", sanoin. Anna kulki talonsa keittiössä ilman paitaa, rintaliivit sentään oli päällä. Käveli toiseen huoneeseen. Joku mies seurasi perässä. Nauroimme. Valot sammuivat, syttyivät uudestaan ja sammuivat taas. Avasimme television.

Naurahdimme, kun huomasimme kolmoselta tulevan eroottisen elokuvan. Outoa, että lähetys kesti näin myöhään. Terhi haukkui television eroottisia elokuvia tylsiksi ja Heidi ja Riitta valittivat, ettei niissä koskaan näytetä mitään. Kommentoin, ettei aina tarvitse näyttää kaikkea. Itse asiassa elokuva oli yllättävän rohkea. Välillä ihmettelin, saako tuollaista edes näyttää televisiossa. Näköjään saa. "Toi vois olla kivaa", sanoi Heidi, kun näytettiin kahden miehen ja yhden naisen kimppakivaa. Riittakin näytti kiinnostuneelta. "Heh, mua ei kiinnosta ollenkaan", sanoin. "Pelkäätsä miehii?" kysyi Heidi. Terhi hymyili. "No en, mut ei silleen huvita katella ku mies nai naista." Riitta virnisti. "Jaa, entä tykkäisitsä sit olla monen naisen kanssa?" "Täh, kuin nii?" kysyin. "No mä vaa aattelin. Aiotsä vastata?" "Hahah, ei Tuomas uskalla myöntää ku Terhi on tossa!" Riitta ilkkui. "No?" Terhi kysyi. "No joo, mut ei siin oo mitään ihmeellistä, kaikkihan sitä ajattelee", vastasin nolona. "Noissa leffoissa on aina joku kohta, missä on kaks naista ja yks mies", tiesi Heidi.

Parinkymmenen minuutin kuluttua Heidin ennustus kävi toteen. Elokuvassa nainen ratsasti ja toinen nainen istuutui miehen naamalle. Naiset suutelivat toisiaan ja nuolivat toistensa rintoja. "Mmm", sanoi Heidi. Huomasin Terhin nännien näkyvän paidan läpi selvästi. Terhi oli ollut hiljaa pitkän aikaa. Heidi ja Riitta katsoivat televisiota kiinnostuneen näköisinä. "Terhi, mitä sä aattelet tosta?" kysyi Riitta aivan yllättäen. Terhi hämmentyi. Seurasi ainakin kymmenen sekuntia hiljaisuutta. Tytöt odottivat vastausta. Terhi vastasi ujosti: "Näyttää aika kivalta..." Terhi hymyili hieman, mutta tytöillä oli jo seuraava kysymys valmiina. "Ootsä ikinä aatellut olevas tytön kanssa?" Harmistuin tunkeilevista kysymyksistä ja avasin jo suuni sanoakseni tytöille suorat sanat, kun Terhi yllättäen, lyhyesti ja ytimekkäästi, sanoi: "Joo."

Terhi ei ikinä ollut puhunut mistään biseksuaalisista taipumuksista. Olin todella hämmästynyt. Oliko televisiossa pyörivällä elokuvalla osuutta asiaan? Tuo kahden naisen kohtaus näytti kyllä todella kuumalta ja kiihottavalta. Heidi kysyi suoraan: "Haluaisitsä kokeilla?" Terhi kysyi nopeasti: "Nytkö? Sun kanssa?" Minä en keksinyt mitään sanottavaa, vaan seurasin keskustelua hämmentyneenä. Heidi katsahti Riittaan ja sanoi: "Nii. Mun ja Riitan kanssa." Katsoin alas Terhiä silmiin. Terhi katsoi kuin kysyen hyväksyntää. "Haluutsä?" kysyin. Terhi hymyili. "Sä kai haluut kattoo?" kysyi Riitta minulta. "To-tottakai", änkytin. Riitta naurahti. Tytöt nousivat sohvalta ja astelivat luoksemme. Heidi auttoi Terhin istumaan ja Riitta istui viereeni. Heidi alkoi suudella Terhiä suoraan suulle ja Terhin käsi kiertyi Riitan ympärille hieroen tämän selkää. Riitta otti Terhiltä paidan pois ja alkoi hyväillä hänen pieniä rintojaan. Terhillä oli valkoiset sievät rintaliivit. Riitta alkoi suudella Terhin olkapäitä ja hieroa käsillään hänen reisiään. Heidi riisui mekkonsa.

Hetken kuluttua Riitalla oli jo käsi Terhin rintaliivien alla. Terhi auttoi Heidiä ottamaan rintaliivinsä pois ja näin ensimmäistä kertaa Heidin kauniit rinnat, jotka olivat suuremmat kuin Terhin, mutta eivät varmaan B-kuppia suuremmat. Heidi otti Terhin rintaliivit pois ja Riitta suuteli Terhin rintoja. Siittimeni oli täydessä erektiossa ja farkkuni tuntuivat todella ahtailta. Heidin paljaat rinnat ja vaaleanpunaiset, kovat nännit olivat kiihottavan näköiset, samoin Riitan pieni takapuoli, joka oli kireissä farkuissa aivan vieressäni minun ihailtavanani. Heidi auttoi Riitan topin pois. En nähnyt Riitan rintoja, sillä näin hänet takaapäin. Olisin halunnut ainakin koskea Riitan takapuoleen, mutta en halunnut keskeyttää tyttöjen "leikkiä", eihän enemmästä kuin katselemisesta oltu sovittu. Heidi alkoi ottaa Terhin farkkuja pois samalla kun Riitta imi Terhin oikeata rintaa. Heidin saatua Terhin farkut pois hän auttoi Riittaa pääsemään eroon farkuistaan.

Terhi oli jo puoliksi makuulla sohvalla ja Riitta oli puoliksi hänen päällään. Tytöillä oli päällään enää pikkuhousut ja sukat. Terhillä oli aivan tavalliset valkoiset Sloggit, kuten Heidilläkin, mutta Riitalla oli mustat pitsiset. Voi, miten Riitan pieni takapuoli olikaan pyöreä! Riitta nuoli Terhin rintoja ja hänen pitkät, ruskeat hiuksensa olivat Terhin olkapäillä ja käsillä. Heidi antoi välillä Terhin suudella rintojaan. Heidin toinen käsi oli hänen pikkuhousujensa sisällä. Ja minä olin seinäkukka.

Riitta päätti ottaa Terhiltä pikkuhousut pois. Hän asettui pitkälleen syliini niin, että hänen ylävartalonsa oli Terhin jalkojen päällä ja pää lantion tasolla. Jalat heiluivat tyhjän päällä. Ja hänen takamuksensa oli suoraan kasvojeni edessä. Riitta veti Terhin pikkuhousuja pikkuhiljaa ja suuteli paljastuvaa aluetta. Lopulta hän veti pikkuhousut kokonaan pois ja otti pois myös Terhin sukat. Olohuoneen lattialla oli jo mukava määrä vaatteita.

Nyt Terhin paljas häpy oli Riitan silmien edessä. Tumma häpykarvoitus oli bikinirajaan siististi leikattu ja häpyhuulten välissä ja itse häpyhuulilla kiilsi kosteus. Riitta nosti Terhin jalat koukkuun ja painoi päänsä kiinni Terhin jalkoväliin. En tiennyt, missä pitäisin käsiäni. Lopulta asetin vasemman käteni Riitan selän notkolle ja oikean hänen takamukselleen. Riitta ei tuntunut edes huomaavan. Terhi huohotti. Hänen huulipunansa oli levinnyt ja hiuksensa sekaisin ja samoin oli asian laita myös Heidillä ja Riitalla. Heidi riisui valkoiset pikkuhousunsa. Odotin näkeväni hänellä valkoiset häpykarvat, mutta hän olikin ajellut kaiken pois. Näin selvästi kosteuden hänen paljailla häpyhuulillaan.

Terhin pää oli aivan sohvan reunalla ja ihmettelin, miten Heidi onnistui istumaan Terhin naamalle kaatumatta. Siinä Heidi kuitenkin istui, häpy Terhin naamaa vasten. Terhi sai ensimmäistä kertaa maistaa toisen tytön häpyä. Heidi hieroi rintojaan ja nuoli huuliaan. Kuulin ihanaa litinää tyttöjen nuollessa toistensa häpyjä. Tuo ääni kiihotti minua ja katsellessani Riitan takapuolta näin hänen pakaroidensansa välillä jännittyvän, jolloin mustat pitsiset pikkuhousut puristuivat ihanasti pakaroiden väliin. Pikkuhousut eivät kokonaan peittäneet pakaroita, vaan noin puolet pakaroista oli näkyvissä. Käteni oli tähän asti vain levännyt hänen pakaroillaan, mutta nyt en enää voinut vain katsella tyttöjen touhuja. Aloin vetää Riitalta pikkuhousuja pois eikä hän vastustellut. Itse asiassa hän nosti lantiotaan operaation helpottamiseksi, mutta ei hetkeksikään keskeyttänyt Terhin hävyn nuolemista. Terhin nännit törröttivät kovina hänen nuollessaan Heidin jalkoväliä. Saatuani Riitan pikkuhousut pois ihastelin hänen kaunista, kiinteätä takamustaan ja annoin toiselle pakaralle pienen suukon. Riitta reagoi suukkoon nostamalla lantiotaan, että ylettyisin paremmin. Otin käsilläni hänen lantiostaan kiinni ja nostin sitä lisää. Suutelin ja nuolin hänen pakaroitaan ja hieroin oikealla kädelläni hänen reisiään. Lopulta vein käteni hänen jalkojensa väliin ja kosketin häpyhuulia. Ne olivat aivan märät ja karvattomat. Ehkä Heidi ja Riitta olivat yhdessä ajelleet häpynsä, parhaita kavereita kun olivat. Eivätkä tuntuneet olevan ensimmäistä kertaa tytön kanssa puuhissa...

Sivelin sormillani Riitan häpyhuulia ja hän levitti jalkojaan hieman. Liikuttelin etusormeani häpyhuulten välissä ja hieroin klitorista. Työnsin keskisormeni litimärkään emättimeen, joka oli todella kuuma, kuten varmaan myös Terhin emätin, jossa Riitan kieli seikkaili parasta aikaa. Terhin leuka kiilteli Heidin emättimen nesteistä samalla kun minä työnsin toista sormea Riitan emättimeen. Näin hänen uskomattoman kauniiden pakaroidensa välissä tumman, ryppyisen peräaukon. Kastoin peukaloni hänen kosteuteensa ja asetin sen hänen peräaukolleen. Hieroin liukasta nestettä siihen ja painoin peukaloa hiukan ja näin sen pään uppoavan peräaukkoon. Terhi hytkyi niin, että Heidi meinasi kaatua. Terhi ynisi ja hänen vartalonsa liikkeet saivat Riitankin liikkumaan.

Terhin orgasmin jälkeen tytöt vaikuttivat halukkailta vaihtamaan asentoa. Riitta nosti päänsä Terhin jalkovälistä ja nousi kontalleen ja Terhi laski jalkansa ja suoristi ne. Farkkuni olivat hieman kastuneet Riitan emättimen nesteistä, mutta se ei minua haitannut. "Haluisitsä ottaa vähän vaatteita pois?" kysyi Riitta. "Neljäs pyörä vois olla kiva", Heidi lisäsi. Mitään sanomatta aloin riisua vaatteitani. Nousin seisomaan ja Heidi painautui minua vasten ja auttoi minua riisumaan paitani. Ei siitä varsinaisesti apua ollut, mutta kivemmalta se tuntui. Hänen kovat nänninsä tuntuivat kiihottavilta rintaani vasten ja hän asetti kätensä siittimelleni ja hieroi sitä farkkujen läpi. "Sulla pullottaa täällä jokin... Mikähän se mahtais olla?" sanoi Heidi. "Sun pitänee kattoa", vastasin. Heidi avasi napin ja vetoketjun nopeasti ja hetkessä farkkuni olivat maassa ja astuin niistä ulos. Heidi veti alushousuni alas nopeasti ja paljasti jäykän siittimeni, joka tervehti häntä pomppaamalla hänen silmiensä eteen (hän oli povillaan). "Näyttää aika herKULLIselta", hän tokaisi, katsahti Riittaan ja nauroi. "Miltäs tuntuis jos kaks tyttöö ottais sulta suihin samaan aikaan?" hän kysyi. "Se vois tuntua aika hyvältä", vastasin. Riitta nousi sohvalta, tuli luokseni ja laskeutui polvilleen Heidin viereen. "Tule tänne, kulta", sanoin Terhille ja hän tuli luokseni hymyillen. Kiedoin vasemman käden hänen ympärilleen ja painoin hänet kylkeäni vasten. Heidi suuteli terskaani ja Riitta alkoi suudella siittimeni vartta. Suutelin Terhiä ja hänen suussaan maistoin kiihottavan emättimen maun. Imin Terhin kieltä samaan aikaan kun Heidi ja Riitta kilvan imivät siitintäni, nuolivat kiveksiäni ja välillä suutelivat toisiaan. Vasen käteni hyväili Terhin peppua. Myös Terhin peräaukko oli syljestä märkä. Joko Riitta oli nuollut myös pakaroiden välistä tai sitten hänen sylkensä oli vain valunut peräaukolle. Sivelin hänen peräaukkoaan ja etenin sormillani alemmas, märille ja liukkaille häpyhuulille. Terhin toinen käsi silitteli Riitan hiuksia ja toinen hyväili takamustani, joka oli myös Heidin toisen käden paikka. Heidin toinen käsi piteli siittimeni juurta. Riitan vasen käsi oli Heidin ja oikea Terhin takapuolella. Terhin sormi oli liukas, ilmeisesti hän oli kastanut sen emättimessään, ja hän työnsi sen parin sentin syvyyteen Terhin peräaukkoon samalla kun minä sivelin hänen häpyään, samalla suudellen häntä.

Tunsin, että aloin lähestyä orgasmia. Tytöt, jotka suulla tekivät hyvää siittimelleni, huomasivat sen ja lopettivat nautinnon tuottamisen. Riitta vielä antoi suukon terskalleni. Terhi otti siittimeni käteensä. Voi, jos hän vain olisi vielä hieman liikutellut esinahkaa, olisin ruiskuttanut spermani edessäni polvillaan olevan Riitan pienille rinnoilla, mutta hän vain piti siitä kiinni. Riitta otti sormensa hitaasti pois Terhin pepusta ja tytöt istuutuivat sohvalle kastellen sen alapäidensä kosteudella.

"Mä haluun nähä kun sä nait Terhiä", sanoi Heidi. Katsoin Terhiä, joka istui keskellä sohvaa ja hän hymyili. Hymyilin takaisin. Hän nousi seisomaan ja pyysi minua istumaan sohvalle. Tein työtä käskettyä ja hän kiipesi syliini. Tytöt katselivat, kun siittimeni upposi Terhin emättimeen Terhin levittäessä häpyhuuliaan. Tyttöjen ilmeet olivat ihastuneita ja Terhi näytti onnelliselta. Tartuin käsilläni hänen lantioonsa ja suutelin häntä. Liikutin häntä ylös ja alas. "Mmm... Nuole mun peppua, Heidi", Terhi mutisi. Heidi istui polvilleen lattialle ja minä otin kunnon otteen Terhin pakaroista, asetin sormet hänen peräaukkonsa kummallekin puolelle ja levitin sitä Heidiä varten. Katsoin Terhiä silmiin Heidin koskettaessa ensi kertaa kielellään hänen peräaukkoaan. Terhi nousi ylös ja alas ja Heidi nuoli hänen takapuoltaan ja varsinkin peräaukkoaan innolla. "Mä ja Heidi ollaan leikitty kahestaan jo lukioajoista asti", Riitta kuiskasi korvaani. Terhi otti kielensä suustani ja suuteli Riittaa. Suutelin Riitan poskea ja Riitta asetti toisen kätensä Terhin selälle. Toisella kädellään hän hieroi omaa klitoristaan. Heidin nuollessa Terhin peräaukkoa minä suutelin Riittaa, hän Terhiä ja Terhi minua. Terhin emätin tuntui todella kuumalta ja tunsin orgasmin jälleen lähestyvän. Aloin vääntelehtiä ja lopulta en enää kestänyt pidempään.

Puristin Terhin pakaroita kunnolla ja hän otti siittimeni syvälle sisäänsä. Heidi tökkäsi kielensä jonkin verran Terhin pepun sisään minun imiessäni Terhin kieltä. Tunsin, miten spermaa suihkusi siittimeni päästä Terhin kuumaan emättimeen. Huohotin äänekkääsi. Hetken kuluttua Terhi sai myös orgasmin. Hänen emättimensä kouristeli siittimeni ympärillä ja Heidi tunsi hänen peräaukkonsa supistelevan kielensä ympärillä. Minä ja Riitta työnsimme kummatkin kielemme Terhin suuhun ja Terhi otti kiinni Riitan toisesta rinnasta. Terhi hytkyi ja läähätti jonkin aikaa. Sitten hän suuteli minua lyhyesti ja nousi päältäni hitaasti. Minulta oli tullut runsaasti spermaa, jota Riitta ja Terhi ihastelivat. "Aijai, mä haluun nuolla ton puhtaaks!" huudahti Riitta ja istuutui lattialle eteeni. Heidi halusi vielä nuolla Terhin häpyä ja Terhi istahti viereeni ja levitti jalkansa Heidiä varten. Katselin, kun Heidi nuoli ihanan tyttöystäväni spermaisia häpyhuulia ja Terhi katseli, kun Riitta imi siitintäni. Sekä Heidi että Riitta vielä hieroivat omaa häpyään hoitaessaan hommaansa. Heidi onnistui antamaan Terhille vielä yhden orgasmin, mutta minun siittimeni vain veltostui. Tyttöjen katsottua tehneensä "puhdistustyönsä" loppuun, he asettuivat lattialle kuusysiin. Halasin Terhiä ja sanoin tykänneeni kaikesta, mitä tänä iltana oltiin tehty. "Yhdyn edelliseen puhujaan", hän vastasi ja hymyilimme. Katselimme, kun tytöt nuolivat toistensa paljaita häpyjä ja hieroivat toistensa anuksia. "Oispa mulla yhtä pieni peppu kuin Riitalla", Terhi sanoi katsellen Riitan kaunista takapuolta. "Sulla on maailman ihanin ja seksikkäin peppu", sanoin Riitalle ja sain vastaukseksi suukon. "Enkä taida olla ainoa, joka sun pepusta tässä huoneessa tykkää..." Riitan kiinteä takapuoli oli todella komea, ja toivoin pääseväni tekemään lähempää tuttavuutta sen kanssa vielä joskus. Katsoin hänen pakaroidensa välissä olevaa peräaukkoa. Se oli kiihottava näky.

Tytöt nuolivat toisensa orgasmiin. Sen jälkeen he vaikuttivat rättiväsyneiltä. Sitä olimme myös minä ja Terhi. Ehdotin, että menisimme vanhempieni makuuhuoneeseen nukkumaan, siellä olisi parisänky, johon me kaikki varmaan mahtuisimme. Kaikki pitivät ideasta. Terhi ja Heidi kävelivät makuuhuoneeseen peput somasti keikkuen ja Riitta meni vessaan.

Terhi ja Heidi olivat jo peiton alla ja halailivat ja suutelivat toisiaan. Minä ja Riitta menimme heidän seurakseen peiton alle. Ahdasta hieman oli, mutta sopu sijaa antaa. Kaikki antoivat toisilleen hyvän yön (kieli)suudelman ja nukahdimme nopeasti.

Terhin suudelmat herättivät minut. Hän suuteli minua kaikkialle kasvoilleni. Kun olin tarpeeksi hereillä tajutakseni, mitä tapahtuu, vastasin hänen suudelmiinsa samalla mitalla. Terhi nousi makaamaan päälleni. Vilkaisin kelloa, se oli melkein yksi. Olimme nukkuneet pitkään, mutta ei syytä huoleen; vanhempiani ei ollut odotettavissa kotiin ennen seuraavaa päivää. Riittaa ja Heidiä ei näkynyt sängyssä, Terhi sanoi heidän lähteneen suihkuun. Kysyin Terhiltä, kertoiko hän tytöille, mistä löytyy pyyhkeitä, mutta Terhi oli fiksuna tyttönä muistanut tuon oleellisen asian.

Odotellessamme tyttöjä suihkusta halailimme ja suutelimme. Aurinko paistoi sisään ikkunasta, joka osoitti kohti etelää ja vaikka meillä ei ollut peittoa päällämme, ei ollut lainkaan kylmä. Terhi oli ihanan lämmin ja hänen suudelmansa lämmittivät minua mukavasti. Lopulta tytöt tulivat hiukset märkinä. "Oisitte tulleet mukaan, suihkussa oli kivaa", sanoi Riitta ja Heidi naurahti. Vaihdoimme pari pusua ja menin Terhin kanssa saunan pesuhuoneeseen. Alasti kun olimme, ei aikaa kulunut riisuutumiseen. Pesimme toisemme huolella. Hieroin saippuaa kaikkialle Terhin vartalolle ja hän teki samoin minulle. Halasimme toisiamme saippuasta liukkaina ja suutelimme. Lämmin suihku ja rakkaan ihmisen läheisyys sai olon tuntumaan turvalliselta. Otin jakkaran ja Terhi istui syliini levittäen jalkansa. Vein käteni hänen jalkojensa väliin ja hieroin saippuaa hänen häpyynsä. Terhin peräaukko ja pakarat saivat osansa saippuasta ja sitten olikin Terhin vuoro pestä minun alapääni. Kiihotuin kovasti hänen puristellessaan siitintäni ja hieroessaan saippuaa kiveksiini.

Peseydyttyämme kuivasimme itsemme ja mitään päällemme pukematta palasimme Heidin ja Riitan seuraan. He olivat etsineet keittiöstä itselleen syötävää ja söivät nyt karjalanpiirakoita. "Riitta, älä syö liikaa, ettei peppu kasva", sanoi Terhi. "Mitä sitten vaikka kasvaiskin, ei perseen niin pieni tartte olla", vastasi Riitta. Terhi istui puiselle tuolille ja nosti nopeasti takamuksensa irti tuolin pinnasta. "Iii, toi tuolihan on kylmä!" hän huudahti. "Kas kun huomasit", sanoi Heidi. "Se tuntuu kamalan kylmältä ku ei oo pikkuhousuja", Terhi spekuloi, "tuntuu kuin pimppi jäätyis!" Riitta naurahti. "Ootte tekin lapsia kun koko ajan vaan pimpistä ja pepusta puhutte. Tuomaksella on sit varmaan pippeli, vai miten on, Terhi?" hän ilkkui. Minusta ne sanat olivat kivoja eivätkä lainkaan niin rivoja kuin yleisemmät pillu, perse ja muut. "Sä voit ihan vapaasti kutsua pilluas vaikka miks, eiköhän kaikki käytä semmosia sanoja mistä ite vaan tykkää", sanoin Riitalle. "No hei, se oli vaan tsoukki", hän rauhoitteli, "sitä paitsi mä tykkäsin kun sä eilen sanoit, et mulla on kiva pimppi." Vilkaisin Riitan jalkoväliä. Siellä se karvaton pikku pimppi oli kuin näytillä. Riitta hymyili leveästi.

Söimme ja veimme margariinin ja juuston jääkaappiin, jossa oli vielä ruokaa maanantaiksi asti. "Mitäs sitten tehtäis", kysyin. "Mennäänkö tonne makuuhuoneeseen miettimään", Heidi sanoi ovela ilme kasvoillaan. Makuuhuoneeseen siis menimme ja asetuimme pitkäksemme sängylle. Olimme hetken hiljaa, kunnes Heidi avasi suunsa: "Mä oon usein haaveillut, että mua naitais takaapäin kun mä nuolen tytön pillua..." "Mut ei oo ollu miehii lähettyvillä ku me ollaan leikitty", sanoi Riitta. "Nyt ois", sanoin. "Mä olenkin ajatellut, miltä tuntuis katella vierestä kun sä oot toisen naisen kanssa", Terhi sanoi mietteliäästi. Annoin Terhille suukon ja sanoin: "Ei voi tietää ennenkuin kokeilee."

Vanhempieni sängyssä oli aivan tavallinen patja, ei siis upottavaa vesipatjaa. Riitta siirtyi sängyn kulmaan päin, että meillä olisi enemmän tilaa. Hän levitti jalkansa ja minä, Terhi ja Heidi ihailimme hänen karvattomia häpyhuuliaan. Kiihotuin tuosta näystä kovin. Heidi alkoi suudella ja hyväillä käsillään Riitan kiinteitä reisiä. Riitan kädet olivat hänen omilla pienillä rinnoillaan, joiden tummanpunaiset nännit jäykistyivät Heidin lähestyessä hänen jalkoväliään.

Heidin kielen koskettaessa Riitan häpyhuulia Riitta huokaisi. Hän levitti jalkojaan vielä enemmän ja nosti hieman lantiotaan. Heidi levitti sormillaan ystävättärensä häpyhuulia ja työnsi kielensä märkään ja tuoksuvaan emättimeen. Hän maisteli emättimen eritteiden kiihottavia makuja, joita hän ensimmäistä kertaa oli maistanut vuosia sitten, lukion toisella luokalla ollessaan Riitan luona yötä. Ensin he olivat masturboineet yhdessä, sitten masturboineet toisiaan ja lopulta päätyneet kuusysiin. Nyt kaksi silmäparia, hänen luokkakaverinsa ja tämän tyttöystävän, tarkkasivat hänen kielensä liikkeitä Riitan häpyhuulten välissä.

Heidi imi Riitan klitorista Riitan huohottaessa. Katseeni kiinnittyi Heidin pyöreään takamukseen. Heidi oli kontallaan Riitan edessä ja hän paljasti pyllistäessään paljaaksi ajellun alapäänsä kaikessa komeudessaan. Vaaleiden pakaroiden välissä vaaleanruskea peräaukko kilpaili huomiosta alempana näkyvän vaaleanpunaisen, märän hävyn kanssa. "Eiks näytäkin ihanalta", sanoin Terhille ja hän nyökkäsi nuolaisten huuliaan. "Heidin pimppi taitaa odottaa jotain." Asetuin Heidin taakse, aivan sängyn reunalle, ja hyväilin hänen pakaroitaan Terhin hyväillessä minun takamustani ja selkääni. Heidi köyristi selkäänsä saaden takapuolensa näyttämään vielä pyöreämmältä. Terskani oli parin sentin päässä Heidin kiiltelevistä häpyhuulista. Vedin Heidiä hieman itseeni päin ja terskani painui hänen häpyhuultensa väliin. Terhi veti Heidin toista häpyhuulta sivulle. Meillä kummallakin oli mahtava näköala, kun työnsin hiljaa siittimeni Heidin kuumaan emättimeen. "Aah..tuntuu ihanalta", ähkäisin. Aloin hitaasti työntelemään siitintäni Heidin sisällä ja hän vastasi työntöihin työntämällä itseään minua vasten. Terhi katseli kiihottuneena ja hyväili kiveksiäni.

"Terhi, tuu tänne.." huohotti Riitta. Terhi antoi minulle märän suukon ja antoi pusun myös Heidin pakaralle ja siirtyi Riitan luokse. Terhi suuteli Riitan rintoja ja antoi välillä nänninsä Riitan imettäväksi. "Istu mun naamalle", pyysi Riitta ja Terhi teki työtä käskettyä. Katsoin, miten Terhin häpyhuulet koskettivat Riitan kasvoja ja Riitta alkoi nuolla tyttöystäväni alapäätä, jonne ennen oli ollut pääsy kielletty kaikilta muilta paitsi minulta. Terhi hymyili minulle ja minä jatkoin siittimeni työntelyä Heidin pimpissä. Hänen takamuksensa oli upean muotoinen ja hän vaikutti olevan tietoinen siitä pukeutumistyylistään päätellen. Olin ihastellut hänen kaunista peppuaan jo lukioaikoina eikä aika ollut lainkaan vähentänyt noiden pakaroiden vetovoimaa. Asetin käteni hänen pehmeille rinnoilleen ja hieroin niitä työntöjeni tahdissa. Tunsin kovat nännit sormieni välissä ja nipistin niitä kevyesti. Hengitin raskaasti ja katsoin Terhiä, joka puristeli pieniä rintojaan ja nautti Riitan kielitaituroinnista. Riitta hyväili käsillään Heidin vaaleita hiuksia.

Heidin emätin ei ollut yhtä tiukka kuin Terhin. Terhi oli menettänyt neitsyytensä minun kanssaan, ehkä Heidin "löysyys" johtui kovasta käytöstä? Heidi ja Riitta varmaankin menettivät neitsyytensä jo yläasteella. Fiksuja tyttöjä, mutta kännissä lähtevät ensimmäisten vastaantulevien miesten matkaan. Ihanalta Heidin kuuma pimppi kuitenkin tuntui. Hänen pyllynreikänsä näkyi selvästi ja sen näkeminen kiihotti minua. Puristelin hänen pakaroitaan ja levitin niitä ja häpyhuulia. Hänen takapuolensa ei ollut erityisen pieni, mutta muodokas se oli. Ei yhtä kiinteä kuin Terhin saati yhtä pieni kuin Riitan, mutta erittäin seksikäs. Hän alkoi huohottaa raskaammin ja hänen emättimensä lihakset alkoivat supistella voimakkaasti. Hän äännähteli naama vasten Riitan häpyä ja hänen orgasminsa kiihotti minua entisestäänkin valtavasti. Työnsin siitintäni syvemmälle hänen sisäänsä ja nopeutin tahtia. Tarrauduin hänen takamukseensa ja levitin sitä. Pehmeätä peppua puristellen laukesin hänen sisäänsä. Terhi ja Riitta eivät varmaan edes kuulleet huohotustani, he vaikuttivat olevan muissa maailmoissa. En vetänyt siitintäni ulos Heidin kuumasta pimpistä vaan nautin siitä lämmöstä ja kosteudesta ja katselin Terhin hurmioituneita reaktioita ruiskuttaen spermaa Heidin emättimeen.

Terhi sai orgasmin. Hän heilui Riitan naaman päällä silmät kiinni jonkin aikaa ynisten ja lysähti sitten Riitan viereen. Riitta nuoli Terhin emättimen nesteistä märkiä huuliaan. Heidi ei enää jaksanut nuolla Riittaa. "Tuomas, tuu naimaan mua", ähisi Riitta. "En mä voi, multa tuli just äsken", yritin vastustella, "en mä jaksa nyt." "Sä nait mua nyt", hän vaati. Otin hieman veltostuneen siittimeni ulos Heidin emättimestä. Siittimeni pää oli aivan sperman peitossa. Heidi oli siirtynyt syrjään ja halaili Terhiä. Asetuin Riitan päälle ja Riitta ohjasi siittimeni sisäänsä. "Sun kalu on ihanan märkä", hän sanoi. "Onks siinä jotain ihmeellistä", sanoin ja yritin olla hauska, vaikken jaksanut kunnolla edes virnistää. Riitan emätin oli ihanan kuuma ja erektioni palasi, joskaan ei täysin. Riitta vaikutti kuitenkin nauttivan väsyneistä työnnöistäni. Hyväilin hänen rintojaan ja suutelin häntä. Maistoin hänen kielessään Terhin alapään kiihottavan maun.

Riitta käänsi minut selälleni. Hän kai tajusi, etten jaksanut olla päällä. Mutta hänessä riitti energiaa. Otin hänen pienestä takamuksestaan kiinni ja puristelin sitä samassa tahdissa kuin Riitta otti siitintäni sisäänsä. Hän levitti jalkojaan lisää. "Mä haluun että sä työnnät sormen mun perseeseen, kulta", hän ähki. Katsoin häntä ilmeettömästi silmiin ja levitin käsilläni hänen takapuoltaan. Terhi ja Heidi katsoivat vierestä, kun työnsin oikean etusormeni Riitan pyllyyn. Sormeni oli liukas eikä minulla ollut ongelmia työntää sormea syvemmälle. Työnsin sen melkein kokonaan Riitan peppuun ja sitten vedin sitä takaisin niin, että se melkein kokonaan tuli ulos. Sitten työnsin sen taas takaisin. Vasen kämmeneni puristi hänen toista pakaraansa tiukasti. Hän jännitti pakaroitaan samassa tahdissa kuin liikutti itseään siittimeni vartta ylös ja alas.

Yhtäkkiä hän alkoi täristä ja hän puraisi kieltäni. Hän painautui minua vasten ottaen siittimeni kokonaan sisäänsä. Painoin sormeni hänen pyllyynsä syvälle ja tunsin, miten peräaukon sulkijalihas puristeli sormeani. Hänen emättimensä kädenpuristus tuntui ihanalta siittimeni ympärillä. Hän nousi istumaan ja vedin hiljaa sormeni ulos hänen peräaukostaan. "Ah, toi oli ihanaa", hän sanoi ja huomasin Terhin nuolevan Heidin häpyä vieressäni. "Maistuuko hyvältä", kysyin Terhiltä uupuneena. "Nami spermaa", hän läähätti. Nousin istumaan ja halasin Riittaa. "Meidän pitää kai kohta jo lähtee himaan", hän sanoi, "mut ois kiva jos vois pitää hauskaa toistekin." "Mulla ei oo mitään sitä vastaan", vastasin.

Terhi sai Heidin laukeamaan toistamiseen. Menimme yhdessä suihkuun (taas). Siellä halailimme ja hyväilimme toisiamme. Emme unohtaneet peseytymistä, vaan saippuoimme toisemme huolella. Haimme olohuoneesta vaatteemme kuivattuamme toisemme. Vein tytöt linja-autopysäkille autolla. Terhikin tuli saattamaan.

"Tuuttehan toistekin käymään", Terhi sanoi. "Varmasti tullaan, oli sen verran kivaa!" Heidi nauroi. Suutelimme toisiamme vielä kerran.

Samana iltana rakastelin vielä Terhin kanssa. Olimme yhtä mieltä siitä, että meillä oli ollut hauskaa. Juttelimme rakastelun aikana siitä, mitä olimme edellisenä iltana ja aamuna tehneet.

...ja he elivät onnellisina ainakin jatko-osaan(?) saakka.

by Qwertyuiop