Diskossa

Olen lukiota käyvä 17v tyttö ja viime keväänä luokkamme piti Itä-Helsingissä kevätdiskon, jolla oli tarkoitus kerätä rahaa abi-retkeämme varten etelään.

Disko oli lauantaina ja jo hyvissä ajoin aloin valmistautua siihen. Ajattelin, että kerrankin laitan itseni oikein sexikkääksi. Meikkasin itseni huolellisesti. Minulla on pitkät vaaleat hiukset, jotka palmikoin nätisti. Puin ostamani uuden mustan minihameen, mustat sukkahousut ja vaalen avokauluksisen paitapuseron päälleni. Kävelin peilin eteen ja pidin näkemästäni. Olin todella sexikkään näköinen.

Disko alkoi seitsemältä illalla, tulin paikalle noin puoli kahdeksan. Väkeä ei vielä ollut paljon. Näin muutamia luokkakavereitani, menin heidän kanssaan juttelemaan. Yksi Tiina sanoi, että käydäänpäs tuolla naistenhuoneessa, että hänellä on vähän asiaa minulle. Naistenhuoneessa Tiina otti pullon käsilaukustaan ja sanoi, että otappas Tuija pienet ryypyt, niin päästään vauhtiin. No pullohan loppui alta aikayksikön ja tunsin olevani pienessä nousuhumalassa.

Palasimme diskonpuolelle ja porukkaakin näytti tulleen lisää. Tanssin muutaman kappaleen parin tuntemani pojan kanssa, jopa yksi miesopettajakin haki minua. Ilta meni tanssiessa ja kavereiden kanssa jutellessa, kunnes ovesta asui sisään kolme miestä. Yhden heistä tunsin - Villen - hän oli entisiä naapureitani.

Ville haki minua tanssimaan, tunsin, että hänen kalunsa seisoi. Kiihoituin hieman ja tunsin kostuvani. Toisen hitaan kappaleen tullessa hän käänsi minut itseään vasten niin, että hänen kalunsa oli suoraan häpykumpuani vasten. Hän hieroi pyörivin liikein itseään minua vasten. Melkein laukesin, mutta kappale loppui kesken. Villen kaveritkin tulivat hakemaan minua vuoronperään eli Jorma ja Timo. Timo oli heistä vanhempi, hän sanoi iäkseen 38 (mielestäni aika vanha), mutta hän oli aika nuorekkaan näköinen. Jorma oli 27 vuotias ja Ville 21.

Kello lähenteli kymmentä ja ajattelin lähteä pikkuhiljaa kotia kohti. Ville tuli kysymään minulta, että lähtisinkö heidän mukaansa pienelle kaupunkikierrokselle. Epäröin aluksi, mutta sanoin, että sopii, koska mutakaan tekemistä ei ollut.

Menin Villen autolle, kuvittelin, että menisimme kahdestaan ajelulle. Auton takapenkillä istuivat Jorma ja Timo. Timo nousi autosta ylös ja avasi minulle kohteliaana takaoven ja sanoi, että voisiko kaunis neiti tulla istumaan heidän seurakseen takapenkille. Sanoin vain että se sopii, minua aina imartelee kohteliaisuudet... Istuin Jorman ja Timon keskelle. Ville lähti ajalemaan kohti Helsingin keskustaa. Aluksi juttelimme niitä näitä, minulla oli hauskaa, koska pojat olivat huumorintajuisia ja mukavia.

Huomasin, että ajoimme Sörnäisten rantatietä pitkin, liikennettä ei ollut paljon. Yht'äkkiä Timo ja Ville laittoivat kätensä ympärilleni ja kysyivät mitenkäs tytöllä nuo poikaystävä asiat ovat? Sanoin, että nyt en seurustele kenenkään kanssa.

Timo laittoi kätensä polvelleni ja Jorma toiselle polvelleni. Heidän kätensä alkoivat pikkuhiljaa hivuttautua reittäni pitkin ylös. Yritin kiemurrella irti heidän otteestaan, mutta he sitoivat käteni käsillään ja alkoivat levittää jalkojani erilleen. Kysyin mitä oikein meinaavat? Ville pysäytti auton Kaasutehtaan kadulle. Minä olin kuin ruuvipenkissä voimatta tehdä mitään. Jorma sanoi, että nyt katsotaan, onko tytöllä paikat kosteina... Kumpikin työnsi kätensä haaroihini, aloin itsekin vähän kiihoittua ja kostua... yhdessä he vetivät sukkahousuni ja alushousuni alas... Siinä minä olin jalat levitteyinä täysin auki kolmelle miehelle. Timo laittoi ensiksi sormensa sisääni, liikutteli vähän aikaa ja sanoi, että nyt on Jorma sinun vuorosi. Jorma teki yhdyntäliikeitä sisälläni, päästin pienen vingahduksen ja lantioni alkoi liikkua sormien tahdissa. Myös Ville sai osansa, nyt sain ensimmäisen orgasmin.

Timo kysyi, että haluaisinko naida...nyökkäsin. Ville käynnisti auton ja menimme Timon luokse Herttoniemeen.

Kun pääsimme Timon asunnolle. Miehet riisuivat minut eteisessä täysin alastomaksi ja kantoivat makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneessa he laittoivat minut sängylle sellälleni ja riisuivat sitten itsensä. Timolla oli suurin kyrpä, ainakin 20 cm, mutta ei kovinkaan paksu. Jormalla taas oli normaali 15 cm, mutta ylöspäin käyrä...huhuhuhuh. Villellä oli siitä välistä, mutta kaikein paksuin kyrpä.

Minua alkoi pelottamaan. Ville meni taakseni, niin että pääni olin hänen sylissään (tunsin hänen kovettuneen kyrpänsä). Hän piti käsistäni kiinni.

Jorma laittoi jalkani koukkuun ja levitti ne auki..yritin päästä heidän otteestaan... Timo tuli jalkojeni väliin ja koetti laittaa sormensa sisään. Se ei onnistunut, koska pelkäsin ja olin nyt aivan kuiva. Timo kävi hakemassa jotain rasvaa ja rasvasi sormensa, laittoi sen sisääni, minulta pääsi pieni huokaus... Timo laittoi toisen ja kolmannen sormen sisääni, lopulta kostuin ja orgasmi oli tosi lähellä. Timo lopetti ja otti kovettuneen kalunsa käteensä ja laittoi sen pilluni huulille. Hän työnsi sitä pikkuhiljaa sisälleni. Se porautui minuun kuin valtava mäntä... Huusin suoraa huutoa, niin hyvää se teki. Timo alkoi liikuttelemaan elintään edestakaisn minussa. Pojat pitivät minusta tiukasti kiinni. Sain ensimmäisen orgasmin, toisen. Pilluni kouristeli, lopulta Timoltakin tuli. Hän veti kyrpänsä pois ja ruiskutti kaikki vatsalleni. Timo sanoi, että ei ollut koskaan saanut näin nuorta ja tiukkaa herkkupillua... Minulla nimittäin kouristelee emättimessä niin, että jotkut pojat ova! t sanoneet, että pystyn pelkällä supistelulla saamaan miehelle orgasmin. Sitten oli Jorman vuoro, sain taas orgasmin, Ville tuli seuraavaksi. Se ei oikein tahtonut mennä sisään, koska Vilellä oli aika paksu ja suonikas kyrpä. Lopulta sekin oli kahvaa myöten minussa. Hän nai minua raivokkaasti, olin melkein pyörtymisen partaalla. Lopulta hänkin tuli. Olin yltä päältä spermassa.

Ajattelin, että nyt tämä loppui ja pääsen kotiin. Pojat olivatkin eri mieltä. Jokainen imutti kyrpäänsä vuoronperään, että ne olivat hetken päästä taas juhlakunnossa. Timo kysyi olinko koskaan saanut kolmea yhtäaikaa? Sanoin, että en...!

Pojat sanoivat yhteen ääneen, että nyt Tuija saat ja kunnolla. Olin minä kokeillut anaalisexiä aikaisemmin ja olin siitäkin saanut orgasmeja. Timo meni selälleen sänkyyn ja laittoi minut istumaan hänen patukkansa päälle, Jorma tuli taakseni ja rasvasi 'varareikäni' ja laittoi kyrpänsä huulille ja alkoi työntää sitä pikkuhiljaa minuun... aluksi se sattui, mutta vähitellen se oli pohjassa sakka. Ville tuli eteeni ja työsi oman kyrpänsä suuhuni.

Sitten alkoi elämäni pano. Jorma alkoi naimaan pikkuhiljaa minua peräreikään, Ville nai minua suuhun, mutta Timo ei paljoakaan pysynyt liikkumaan. Ensiksi sai Ville, suuni oli täynnä spermaa, sitten tuli Jorma karjuen kuin leijona ja ruiskuttaen spermansa pyllyyni(itse olin yhtä orgasmia kokoajan). Lopulta Timokin sai, kun hän psytyi naimaan pilluani kunolla, minä en enää tiennyt olinko edes hengissä enää.

Pojat halusivat tietysti vaihtaa paikkaa (pesulla tietysti kävimme ensiksi). Lopulta tunsin olevani vain yhtä reikää.....

Kun kaikki olivat saaneet tarpeekseen lähdin suihkuun. Juuri ja juuri pystyin kävelemään. Puin vaateeni päälleni, katsoin itseäni peilistä, näytin kyllä enemmän hutsulta, kuin koulutytöltä. Pojat antoivat taxirahat ja sanoivat, että otetaan uusiksi joskus vielä... Taxikuskikin katsoi minua ihmeissään, mutta ei sanonut mitään...

Kun pääsin kotiin olin muutaman päivän niin raihnaisessa kunnossa, että ei paljon naiminen tullut mieleen...

nim. 'Tyttö diskosta'

Aapo