Biologian tunti

Kaikki alkoi yhtenä sateisena keskiviikkona biologian tunnilla. Opettaja selitti naama punaisena piirtoheittimeltä munuaisten rakennetta ja toimintaa. Vasemmalla puolellani yhden pöytärivin edempänä istuu mielestäni todella kaunis nainen. Hänen nimensä on Hilkka hän on suunnilleen 187cm , pitkät vaaleat hiukset, kauniin pitkät sääret, pieni rintainen ja erittäin kaunis kasvoinen.

Katselin hänen ristissä oleviaan sääriä pöydän alla aivan muissa maailmoissa. Tiukat siniset farkut saivat hänen säärensä näyttämään niin herkullisilta ja himoittavilta etten saanut katsettani irti niistä. Huomasin noin viiden minuutin katselun jälkeen, että hänen päänsä kääntyi minun suuntaani tiedostin sen mutten kuitenkaan mitenkään reakoinut siihen. Pian tämän jälkeen hän käänsi päänsä takaisin ja katsele kalvoa joka oli heijastettu seinälle. Siinä vaiheessa heräsin haaveistani ja otin kynän käteeni ja yritin esittää ahkeraa pian kuitenkin katseeni suuntautui taas häneen. ajattelin mielessäni kuinka kaunis hän onkaan ja kuinka kovin haluisin häntä. Tunsin kuinka nämä ajatukset kiihottivat minua ehkä liikaakin kun aloin tuntea housuni liian tiukiksi siirsin ajatukseni samantie pois hänestä. Katsoin vaivihkaa sivuilleni, koska pelkäsin, että joku huomaisi vielä erektioni.

Hetken rauhoittumisen jälkeen katseeni suuntautui jälleen häneen ja sitten... hän laittoi kummatkin kätensä niskallensa ja hieroi itseään kevyesti ja hitaasti. Puristin tiukasti kynääni ja yritin kaikin toivoin olla katsomatta...mutten pystynyt. Sitten hän siirsi kätensä alaspäin rintojensa muotoja hyväillen. Samassa kynä katkesi käteeni... sen kiusallinen ääni sai koko luokan hiljemään. Se oli kauheeta katsoin eteenpäin ja yritin olla punastumatta. Opettaja loi ylimalkaisen katseen minuun ja alkoi sitten pälättää lisää. Huokaisen hiljaa helpotuksesta ja katsoin häntä uudelleen. Nyt hän oli vienyt kummatkin kätensä sääriensä päälle ja antoi niitten olla siinä hetken aikaa kunnes hän teki sen uudelleen nyt alhaalta ylöspäin... purin huultani ja ajatukseni täytti pelkästään mielikuvat seksistä hänen kanssaan...tahdoin nousta ylös ja alkaa naida häntä siinä pulpetin päällä kaikkien nähden. Ravistelin päätäni ja katsoin kelloa ja kauhistuin... enää muutama minuutti ja kellot soi. Pelkäsin, koska minulla oli aika komea erektio sillä hetkellä päällä.

Sitten kellot soivat tutulla äänellään ja luokka liukui vauhdilla ulos. Kiskaisin takin ylös selkänojalta ja vedin sen mahdollisimman alas yrittäen peitellä alaosaani. Kävelin ulos luokasta huomasin kaksi kaveriani jotka olivat jo menossa rappusia alaspäin. Melkein vaiston varaisesti meinasin lähtee heidän perään, mutta käänsinkin katseeni ja yritin etsiä hänet. Löysin hänet menossa aivan päinvastaiseen suuntaan. Oletin, että hän oli matkalla luokan viereiseen vessaan. Lähdin kävelemään häntä kohden ajatellen kokoajan, että mitä helvettiä minä oikein teen? Hän avasi vessan oven ja käveli sisään... nojauduin aivan oven viereen odottamaan. Katselin takasin luokan suuntaan ja yritin olla kenenkään huomaamatta mitä aikoisin tehdä. Odotin ja odotin... päätin jo yhdessä vaiheessa luopua ajatuksesta, mutta mielettömän kiimainen oloni esti sen.

Sitten kuulin kuin vessan lukko avattiin sydänmeni jyskytti niin, että ajattelin koko koulun kuulevan sen. Ovi avautui ja hän oli juuri astumassa ulos kun avasin oven ja astuin sisään...pistin käteni hänen vyötärölleen ja painoin hänet melko kovakouraisesti seinää vasten. Jo ennen seinää painamista olin painanut huuleni hänen huuliansa vasten ja suutelin häntä mielettömällä raivolla. kallistelin päätäni joka suuntaan ja työnsin kieltäni yhä syvemmälle hänen suuhunsa. Hänen alahuulensa oli ihanan pehmoinen ja täyteläinen...nuolin ja välillä näykinkin hänen alahuultaan. Olin niin kiimassa, että oven saaminen lukkoon tuntui olevan kovan työn takana...mutta lopulta onnistuin ja ovi oli lukossa ja me kahden sisällä.

Hän riisui takkinsa pois ja niin tein myös minäkin... nappaisin hänen alahuulensa hampaiteni väliin ja puristin samalla kun hieroin hänen pieniä rintojaan. Häneltä pääsi aika kova inahdus kun purin häntä joten minun ei auttanut muukuin tehdä pitkä kielari ja tukkia hänen ääntelynsä. Suudellessaan hän avasi farkkuni vetoketjun ja upotti kätensä sisään puristaen vähintään yhtä kovakouraisesti penistäni. Minusta tuntui hieman nololta koko tilanne, koska emme edes ole koskaan seurustelleet ja nyt hän jo hieroo penistäni sellaisella tahdilla, että pelkäsin laukeevani hänen housuilleen. Hän polvistui ja hieroi jäykkää kyrpääni edestakaisin...suljin silmäni ja yritin olla ääntelemättäm , mutta siinä vaiheessa kun hän veri esinahan taakse ja alkoi nuolla kaluani kielellään minulta pääsi pakonomainen äänähdys. Hän imi ja imi kyrpääni kuin koira... minusta tuntui, että ajantajuni lähti kokonaan... en kestänyt enää ja tunsin kuinka spermaa ruiskusi mielettömällälailla hänen huulilleen ja suuhunsa. Äänähtelin tyydytteneesti ja avasin silmäni... katselin häntä ja hänen spermaisia huuliaan... menin polvilleni ja silitin hänen kasvojaan ja rohkaisin itseäni ja aloin suudella häntä spermaisin kielisuudelmin. Aluksi sperma maistui ja tuntui ällöttävältä, mutta hänen taitava kielen käyttönsä sai senkin tuntumaan mukavalta. Kielarin aikana kello soi sisälle... säpsähdimme, mutta jatkoimme kuitenkin vielä hetken tietäen, että kohta vessan edusta olisin täynnä oppilaita...

Nousin ylös ja räkäisin spermaa pesualtaaseen..pyyhin suuni ja hän teki sen melkein samallalailla minun jälkeeni. otin häntä kädestä kiinni ja sanoin "kiitos". hän vastasi viettelevällä hymyllä ja sanoi "ole hyvä vaan". Olisin hämilläni kun en voinut tyydyttää häntä... yritin vaivihkaa ehdotella uutta tapaamista jossain muualla kuin vessassa... hän vastasi minulla salamyhkäisellä virneellä. sanoin hänelle "otan tuo myöntävänä vastauksena"... hän ei ainkaan kieltänyt sitä, joten olin varsin tyytäinen ja annoin hänelle pusun.

sitten päätimme, että minä menisin ensin ja hän tulisi vasta vähän ajankuluttua ulos... avasin oven ja tulin ulos... huomasin lattialla istuvan lukio I luokkalaisen... yritin olla mahdollisinmman normaali ja lähdin kävelemään kohti rappusia. Kun juuri olin astumassa rappusia alas Hilkka tuli ulos..käännyin katsomaan taakseni ja näin naurun sekaisin ilmeen tällä vuoden nuoremmalla opiskelijalla. hymyilin ja pudistelin päätäni nolona ja lähdin kävelemään alasrappusia...

-Stangg