Alistettuna on hyvä olla...

Tyttöystäväni tuli kotiin virne kasvoillaan. Aavistelin jotakin erikoista tapahtuneen ja uteliaana menin kyselemään asiasta. En saanut vastausta... virne vain säilyi Johannani kasvoilla. Vaikka kuinka yritin kysellä, ainoa vastaus oli: "No kyllä viela huomaat...". Lopulta kyllästyin kyselemään, vaikka asia jäikin kiertelemään mieleeni.

Iltaan mennessä olin unohtanut Johannan virneen. Menimme nukkumaan, kuten aina normaalistikin. Käteni oli Johannan ymparillä ja tunsin hänen lämpimän ihonsa omaani vasten. Johannalla oli käsi puolihuolimattomasti leikkimässä kalullani ja kiveksilläni. En jaksanut innostua, sillä olin melkoisen väsynyt - olimme rakastelleet jo pari kolme kertaa aikaisemmin päivällä.

Olin ilmeisesti nukahtanut ensimmäisenä - tosin Johannalla ei todennäköisesti ollut tarkoituksenaankaan nukahtaa. Heräsin, ilmeisesti johonkin kolahdukseen tai muuhun ääneen, ja totesin olevani yksin sangyllä. Johannaa ei enää ollutkaan kainalossani. Hitaasti huomasin jotakin muutakin outoa: käteni ja jalkani oli kiinnitetty sängyn kulmiin käsiraudoilla. Tätä Johanna oli päivällä virnistellyt! Olin joskus maininnut, että olisi jännittävää kokeilla, miltä tuntuisi olla sidottuna ja tilassa, jossa ei voisi vastustella mitään, mitä toinen tekee.

Huomasin Johannan istuvan tuolilla huoneen toisella puolella ja katselevan minua hieroen samalla itseään jalkojen välista. Kaluni alkoi koventua kun seurasin Johannan käden liikkeitä ja ilmeitä kasvoilla. Johanna nousi hitaasti ja tuli sängylle. Haistoin ilmassa leijuvan tuoksun, jota levisi Johannan märästä jalkovälistä.

Johanna tuli polvilleen kasvojeni yläpuolelle ja aloin ahnaasti nuolla ja imeä valuvaa pimpsaa. Tunsin Johannan vävähtelevän, kun kieleni osui klitorikseen. Otin klitin huulieni väliin ja samalla liikutin hellästi kieltäni sillä. Johanna voihki ja liikutti itseaan hitaasti kasvojani vasten kieleni liikkeiden mukaan.

Hetken kuluttua Johanna halusi ilmeisesti jotakin muutakin. Hän istui hajareisin nyt kovana seisovan kaluni päälle, joka työntyi maiskahtaen kerralla pohjaan asti. Tuntui taivaalliselta... Johanna aloitti hitaan liikkeen ylös-alas; ylhäällä kaluni oli vain aivan pari milliä rakkaani sisällä. Tunsin, kuinka kaluni liikkui Johannan sisällä, tunsin aukon reunojen hierovan terskan pintaa...

Olin sängyllä Johannan alla sidottuna. Olin orjana, valmiina tekemään mitä tahansa ilman, että voisin vastustaa sitä mitenkään. Ainoa tarkoitukseni tällä hetkellä oli tuottaa seksuaalista tyydytysta, olin kuin ihmisenmuotoinen tekopenis, jota käytetään vain hyväksi, vain tyydytyksen saamiseksi, ainoalla erolla se, että sain myös itse tyydytystä hyväksikäytöstä.

Johanna kiihdytti vauhtia huokaillen ja voihkien yhä voimakkaammin ja voimakkaammin. En enää erottanut yksittäisiä kohtia hierovan kaluani, koko valuva vagina hieroi sita kastellen samalla alapääni litimäräksi. Tiesin tulevani kohta, hyvin pian, omaani hierottiin niin voimakkaasti, niin ahnaasti ja märästi...

Tunsin Johannan alkavan vapista ja aavistin hänenkin olevan lähellä orgasmia. Pidättelin omaani niin hyvin kuin pystyin, kunnes Johannan hengitys yhtakkiä kiihtymisen jälkeen lakkasi. Laukesin syvälle Johannan sisälle ja tunsin, kuinka spermaa tulvi kalustani, kun Johanna laukesi vävähdellen ja äännellen voimakkaasti. Vävähteluä kesti pitkään ja sen hitaasti loppuessa Johanna jäi makaamaan väsyneenä paalleni. Kaluni alkoi löystyä ja tunsin, kuinka Johanna jaksoi viela työntää sen ulos sisältään. Samalla tunsin, kuinka Johannan ja omani nesteeni valuivat sekoittuneina hitaasti ulos kultani reiästä.

Ennenkuin Johanna ehti nukahtaa, pyysin häntä avaamaan käsirautani, jotta saisin otettua oman rakkaani syliini. Hän kaivoi tyynyn alta avaimen ja vapautti käteni ja jalkani napsauttamalla käsiraudat auki. Tämän tehtyään Johanna nukahti melkein heti, hengitys tasaantui hiljakseen rauhalliseksi tuhinaksi vierelläni. Mutta itse olin hereillä, eikä aikomuksenani ollut viela nukkua vahään aikaan...

Nousin varovasti, jotta Johanna ei heräisi ja huomaisi mitä olen tekemassä. Käänsin hänet varovasti vatsalleen ja otin samalla käsiraudat lattialta, siita mihin ne olivat juuri pudonneet. Tätä peliä voi pelata kaksikin! Kiinnitin Johannan samalla tavalla sängyn kulmiin kuin itse olin äsken ollut, ainoana erona se, etta Johanna oli pylly ylöspäin... Naksautin kolme ensimmaistä käsirautaa varovaisesti kiinni, ettei Johanna heräisi kesken kaiken. Viimeisen naksautin kiinni voimakkaasti ja Johanna heräsi säpsähtäen tajuten samalla olevansa yhtä avuttomassa tilassa kuin mitä itse olin äsken.

Olin vahvasti sita mieltä, ettei Johanna antanut edellisellä kerralla minun maistella itseään riittävän kauan. Työnsin kasvoni takaapäin Johannan jalkojen väliin ja aloin imeä vaginasta mehuja suuhuni. Johannan jalkoväli oli vieläkin aivan märkä edellisestä rakastelusta.

Johanna voihki onnellisena, kun kaivoin kielelläni lisää juotavaa pimpsasta. Tunsin, kuinka se kostui entisestään... Tunsin, kuinka häpyhuulet sykkivät odottavina... Ojensin käteni sängyn vieressä olevaan koristeelliseen arkkuun ja kaivoin sieltä ison vibraattorin... laitoin sen päälle ja työnsin hitaasti sen kokonaan Johannan aukkoon takaapäin. Liikuttelin sitä siellä hetken aikaa edestakaisin ja jätin sen sitten surisemaan syvälle Johannan sisään.

Olin myös yhtä vahvasti sitä mieltä, ettei Johanna antanut aikaisemmin maistella oikeasta paikasta... Halusin maistella ja leikkiä Johannan pyllyllä, halusin nuoleskella sitä joka puolelta, halusin hieroa sitä, halusin työntää kieleni pyllynreikään niin syvälle kuin vain saisin, halusin maistella sen makuja, halusin haistella sen tuoksua.

Levitin pyllynposkia ja työnsin kasvojani lähemmäksi... Johanna säpsähti ja hieman hädissaan sanoi "Ei, ei ei ei, siellä on likaista" ... En välittänyt tuosta, eikä Johanna voinut mitenkään estääkään minua... Tekopeniksen yha suristessa syvallä Johannan sisällä kumarruin syvemmalle ja aloin nuolla pyllyvakoa joka puolelta... Johanna tuntui rauhoittuvan vähitellen ja lihakset rentoutuivat pikkuhiljaa.

Hieroin käsillä pyllynposkia, vedin niitä erilleen toisistaan ja taas työnsin toisiinsa kiinni, samalla nuollen koko ajan Johannaa takaapain pyllyvaosta. Pyllyvako maistui ja tuoksui ihanalta, ja halusin maistaa myös Johannaa sisäpuolelta... Aloin hitaasti pyörittää kieltäni ryppyisellä pyllynreiällä ja kuulin Johannan huokailevan... Työnsin kieltani lämpimään aukkoon hitaasti, ja tunsin, kuinka sen lihakset yrittivät puristaa sitä kiinni. Kieleni tunkeutui lihasten puristuksessa hitaasti mutta varmasti syvemmälle, kunnes en enää syvemmälle sitä saanut ylettymään. Liikutin kielenkarkeä ylösalas Johannan pyllynreiässä ja tunsin kuinka Johanna voihki ja heilutti itseään kieleni määräämässä tahdissa.

Maistellessa Johannan pyllyn aromeita kaluni oli herännyt taas ja seisoi tomerana odottaen tyydytystä. Kurotin jälleen arkkuun ja otin sieltä K-Y Jellyä. Levitin runsaasti sitä Johannan pyllyyn, työnsin sitä sormella sisäänkin asti. Hieroin sitä myös omaan seisovaan penikseenikin, jotta en satuttaisi omaa kultaani - joka makasi sängyllä sidottuna ja vibraattori pimpsassa surisemassa.

Tulin polvilleni Johannan pyllyn takana ja levitin käsillä pyllynposkia erilleen toisistaan. Painoin kaluni pyllyvakoon reiälle ja aloin hitaasti painamaan sitä sisään. Hitaasti Johannan pylly antoi periksi ja työnsin kaluani tiukkaan aukkoon rauhallisesti mutta määrätietoisesti. Kuulin Johannan voihkivan ja tunsin, kuinka hän yritti rentouttaa lihaksia päästäessään minut rakastelemaan pyllyynsä. Tunsin samalla Johannan emattimessä syvällä olevan vibraattorin tärinan, tunsin kuinka se teki Johannalle hyvää...

Työnsin omani melkein kokonaan Johannan sisään ja aloin hitaan ja pienen liikkeen siellä. Jokaisella liikkeellä Johanna voihkaisi voimakkaasti - ei tuskasta vaan nautinnosta... Pyllynreikä tuntui todella tiukalta, se puristi penikseni varresta tiukasti kiinni... tuntui hassulta, kun työntelin ikäänkuin väärään paikkaan...

Työnneltyäni hetken aikaa itseäni Johannan pyllyyn, tunsin, kuinka Johannalla taas orgasmi alkoi lähetä. Tunsin kuinka koko ruumis alkoi täristä, hengitys tiheni ja yhtäkkiä Johanna laukesi vavahdellen ja kiljuen... samalla pyllynreikä puristeli vavahdusten tahdissa ja tunsin kuinka sperma lähti pusseista liikkelle. Laukesin Johannan pyllyyn enkä jaksanut kuin jäädä Johannan päälle makaamaan.

Voima palasi hitaasti jäseniini ja nousin ylos vetäen löystyneen kaluni pois Johannan pyllystä. Pyllystä alkoi valua vaaleaa nestettä, spermaa, jonka sinne äsken syöksin. Nuolaisin spermat suuhuni, irrotin Johannalta kasiraudat ja otin Johannan lämpimaan syliini ja nukuimme aamuun asti sylikkäin.