3. seksifantasia

Näin hänet usein unissani ja silloin meillä oli monia eroottisen suloisia kokemuksia keskenämme. Joskus saatoin herätä siihen kun tunsin kuinka peittoni alla kihelmöi. Voi kuinka haluaisinkaan hänet oikeasti tavata..Eräänä aamuna aamukahvilla Itä-hämettä lukiessani osui silmiini muuan ilmoitus.Siinä eräs vanha mummo ilmoitteli kehittämästään yrttijuomasta joka tekisi "unistakin totta" eikä yhden session hintakaan ollut paha, vain 450 markkaa!

Soitin mummolle ja tapaaminen järjestyi vielä samalle päivälle. tuo vanhus asui hyvin varustetussa pikku mökissä kaupungin liepeillä ja ulkonäöltään hän olikin kuin velhot yleensä. Hän viittasi minut istumaan erikoisen pöydän ääreen ja hiljaisuuden vallitessa istunto alkoi. monien rituaalien ja suitsukkeiden sytyttämisen jälkeen sain eteeni maljan joka oli piri pintaan täynnä höyryävää juomaa ja minun piti juoda se yhteen menoon muuten noituus ei toimisi. Join ja vaivuin ikäänkuin transsiin, paikan ja ajantaju katosi.

Äkkiä olin harhailemassa suuren suuressa tavaratalossa. Liike oli jo suljettu ja vain yövalot olivat päällä. Harhailin ja aloin epäilemään noidan erehtyneen juomansa koostumuksesta tai jotain, enhän ollut toivonut pääseväni tavaratalon sisälle sulkemisen jälkeen, mitä jos yövartija vaikka yllättäisi.

Löysin ravintolan ja menin sisään. yksi kynttilä paloi hienosti katetussa pöydässä ja keittiöstä tuli suloinen tuoksu, huomasinkin olevani jo nälkäinen. Hiivin pöydän luo sillä olin havainnut siellä jonkin pienen lapun ja halusin selvittää mitä siinä luki.

"istu pöytään, tulen aivan kohta luoksesi", kuului ääni takaantani. Säikähdin sillä olin luullut olevani aivan yksin tässä suunnattomassa rakennuksessa joka oli ainakin niin suuri kuin itäkeskus. Huomasin äänen kuuluvan hänelle, josta olin nähnyt unta lukuisina öinä. Aleksander oli kadonnut taas keittiön ovesta sisälle ja minä rohkaistuin menemään pöytään.

Olin aivan haltioitunut kun toiveestani oli sittenkin tullut totta hän saapui minuuttien odotusten jälkeen pukuun pukeentuneena, ihmeekseni minäkin huomasin että päälläni oli coctailpuku. Hän huomasi ihmetykseni ja selitti että tämähän ei tapahdu tosielämässä, tämä on sinun mielikuvituksesi tuotetta mutta koet sen fyysisesti minun kanssani sillä joithan yrttijuomaa. Halaamme lämpimästi ja hän suutelee minua poskelle.Häntäkin jännittää tavata minut ensimmäistä kertaa tällä tavoin, unen ja normaalin elämän välimaastossa. Ensin kuitenkin aloitamme aterian nauttimisen jonka hän valmisti nimenomaan meitä varten. Teemme sen kokolailla hiljaisina.. silloin tällöin Aleksander nostaa kätensä hellästi omani päälle, joskus taas hän suutelee sormiani. Ajattelen että hän on todella eroottinen mies, kumpa tämä yö ei koskaan päättyisi. Maailma ympärillä ei näe meitä emmekä me sitä. Maailmaa ympärillä ei ole meille!

Aterialla hän juo vain vettä mutta minulle hän kaatoi lasillisen viiniä, enkä suinkaan pidä sitä pahana sillä olen joutunut äkillisen ujouden puuskaan "haluan tuntea kaiken tänä yönä jonka saan olla sun kanssas. Tänä yönä haluun rakastajattareni kokonaan." Hän sanoo minulle katsoen suoraan silmiini. Kynttilän liekki tekee hänen silmistään suorastaan salaperäisen maagiset. Minun tekisi mieli kysyä että kuka oikein olet, sen verran tämä kaikki epätodellinen todellisuus on vaikuttanut minuun mutta en halua pilata eroottisesti latautunutta tunnelmaa turhilla kysymyksillä.

Kun olemme päivällisen, tai paremmin sanottuna yöllisen syöneet, menemme musiikkiliikkeen puolelle tanssimaan jotain hidasta. Hän valitseekin kaunista, hempeää musiikkia taustalle. Siinä me kaksi tanssimme lähekkäin hiljaisina, kumpikin miettii miten tästä jatkaisi, tavallaanhan tämä oli ensi tapaamisemme. Hän suutelee minua intohimoisen kiihkeästi ja minun henkeni on salpautua . Tunnen kuinka minut valtaa suunnaton himo tuohon uskomattoman söpöön Aleksanderiin ja hän huomaa sen.

Lähistöllämme sijaitsee huonekaluliike ja hän johdattaa minut sinne käsistäni kiinni pitäen. Näen jo kaukaa kuinka erään satiinilakanaisen pylvässängyn luona palaa kymmeniä kynttilöitä odottamassa meitä, yön päähenkilöitä. Menemme sängyn viereen seisomaan ja kuumasti toisiamme syleillen kuorimme toisiltamme vaatteet. Ne tipahtelevat lattialle sikin sokin Aleksanderin silmät kipinöivät kun hän kietoo minut käsivarsiensa sisään ja puristaa minua hellästi itseään vasten ja painaa kasvonsa hiuksiini. Tunnen hänen miehekkään tuoksunsa. Se on kuin merkki ja leikillisyys on poissa..

suutelemme kiihkeästi ja hyväilen hänen pakaroitaan puhaltaen samalla hellästi hänen korvaansa. "En voi saada tarpeeks susta... sun pehmeistä rinnoistas... kiihoittavasta vatsastas...mmmm!" hän kuiskii minulle.

Laskeudumme siitä vuoteelle ja istun hänen vatsansa päälle ja painan kuuman suudelman karvaiselle rintakehälleen. "vihdoinkin saan taas hyväillä sun alastonta vartaloas.. tuntea sen itseäni vasten" toteaa hän. Hengityksemme on kiivas... nännit hyvinmuodostuneilla rinnoillani kovettuvat hänen huuliensa välissä... Haluan hyväillä Aleksanderia suullani kaikkialta ja niin hänkin alkaa hyväilemään minua. Käännymme ympäri ja hän hautaa kasvonsa kuumaan syliini hyväillen parransängellään sitä hellästi.

Tavoittelen hänen mahtavana odottavaa fallostaan, hän voihkii himosta kun tuntee kuuman hengitykseni ihollaan. Kiedon sormeni hänen aseensa ympärille ja hyväilen sitä. Näen kuinka hän nauttii ja se seikka saa minut vain enemmän tuottamaan hänelle hyvää oloa. Pehmeät huuleni painan sen silkkiselle kärjelle ja suutelen sitä kevyesti. Olemme 69 asennossa ja minua ujostuttaa sillä suuseksin kohteenaen ole ennen ollut, mutta hän huomaa sen ja tarjoaa minulle siemauksen viinilasistani. Aleksander painaa kielensä häpyhuulteni väliin ärsyttäen minua juuri oikeasta paikasta. Aah, kuinka ihanalta se tuntuukaan, enään en ujostele sillä voiko sellaista toimintaa ujostellakkaan josta nauttii niin suunnattomasti.

Alan hekumoimaan oikein kunnolla ja painankin itseäni enemmän hänen kasvojaan kohden, siitä hän innostuu vain lisää. Näin jatkuu meidän kiihoittava leikkimme ehkä tunnin... ehkä puolitoista... olemme aivan märkiä ja lopulta suutelemme kiihkeästi toisiamme samalla kun hän tähtää tykkinsä mirriini ja painuu hitaan nautinnollisesti sisään . koko pituudeltaan ja rakastelemme kiihkeästi. Meillä on koko yö aikaa ja sen käytämme viimeistä sekuntia myöten.

Käymme ostoskeskuksen jokaisessa vähänkin kiinnostavassa osastossa ja niimpä rakastelemme suihkussa juoksevan veden alla.... keittiössä pöydällä , parvekkeen kaidetta vasten mihin vain katuvalo ylettä heikkona. Se tekee koko parvekerakastelun niin kielletyn oloiseks kun naapurit voi nähdä... oomme kuitenkin niin kiihkeitä ettei meitä häiritse naapurit. Aamulla vielä kerran suihkussa yhdessä.

Sitten onkin jo kello sen verran että yrttijuoman vaikutus katoaa vähitellen. Avaan silmäni ja kasvoillani on pieni punastus kun näen eukon kutomassa sukkaa keinutuolissa, eipä tiedä mummo mihin minut laittoi. Eukon ihmetykseksi haluan välttämättä ostaa pari laatikollista tuota ihmejuomaa, vaikka siihen menevätkin kaikki säästöni.

Kun kotiin palattuani avaan radion sieltä tulee juttua edellisyön ostoskeskus murrosta. Havahdun kun toimittaja toteaa "oudointa jutussa oli se kun mitään ei ole varastettu. Pikimminkin näyttää siltä että siellä olisi pidetty vain hauskaa; pukeuduttu pukuihin ja oltu intiimissä kanssakäymisessä ympäri keskusta, poliisi on lopettanut tutkimukset.". Vilkaisen taikajuomapulloa ja päätän pian kokeilla sitä uudelleen..