2. seksifantasia

Olen jo kertonut mitä tapahtui kun Anniina tapasi Esan järven rannalla , mutta nyt meidän täytyy palata aikaan jolloin hän asui vielä sen miehen kanssa jolle oli edellisessä tarinassa antanut jo lemput. Palattava aikaan jolloin hän osti tietokoneen ja asensi siihen internet-yhteyden ja oli siitä pitäen lähes joka yö kissin chatissä.

oli jälleen yö, kuten niin monta kertaa ennenkin kun hän imaisi ensin postit koneelleen, kävi ne läpi ja käynnisti selaimensa. Internetti oli vielä aika uusi tuttavuus hänelle eikä hän vielä osannut oikeen etsiä sieltä mitään, kunhan vaan surffaili ihmisten kotisivuilla ja linkkilistaa läpi niinkuin useimmat netinkäyttäjät yleensäkin vain tekevät. Juuri kun hän oli aikeissa lopettaa nettailun siltä yöltä, hän huomasi ihmemaan haun lopussa linkin top 100 -sivuille. taidan katsoa mitä ihmiset ovat hakeneet, hän tuumasi ja avasi kyseiset sivut. Jonkin matkaa listaa läpikäytyään hän huomasi kissin chatin ja sulasta uteliaisuudesta hän meni tutustumaan siihen. Hänellähän oli kokemusta vain virkun chatistä sitä ennen joten jo olikin aika löytää parempi chatti!

Hän ei päässyt erotica houseen joka olisi lienee ollut kiinnostavin paikka mutta sen sijaan hän mahtui torille jossa tapasi 25 vuotiaan Chrissen ja tämä rupesi häntä heti piirittämään viesteillään joten Anniina halusi tsekata tyypin että mikä tämä oli miehiään sekä mihin juttu suuntautuisi. Alku oli tavallista viatonta jutustelua mutta sitten Anniina rohkaisi mielensä ja juttu lämpeni ja lämpeni , kuten myös Anniinan paikatkin kostuivat. voi kuinka hän olisi halunnut siirtyä juttukaverinsa luokse satojen kilometrien päähän. joskus pikkulikkana hän oli viimeksi kokenut vastaavan ilmiön jutellessaan jonkun kanssa seksistä "kohtauspaikka"-linjalla mutta silloin hän oli ollutkin aivan impi ja kokemattomat tytöthän kiihottuvat niin helposti. Tämä nykyinen tilanne hämmästytti häntä että kiihottua voi jopa pelkästään siitä mitä toinen kirjoittaa.. kuin salaa, hänen kätensä liukuivat kohti sitä pyhintä paikkaa ja alkoi hieromaan itseään. Chrisse oli ihana rakastaja, Anniina tunsi hänen kiihkeät sanansa siellä mihin ne oli tarkoitettukkin, tuntui ettei hän voinut saada tarpeekseen. "olet kuin huumetta , se kielletty hedelmä jonka nauttisin, yhä uudelleen ja uudelleen", hän kirjoitti koneelleen ja kuin huomaamattaan hän kirjoitti toisella kädellään yhä enemmän ja enemmän ja nopeammin useampia juttuja "sano" -kohtaan. hän ei voinut olla Chrissen luona kuin cybermeressä mutta sekin vaikutti todella sähköisesti häneen. hän kuvitteli itsensä tuon miehen makuuhuoneeseen, ei, hänen ei tarvinnutkaan kuvitella sillä hänhän oli jo ajatuksissaan ja tekemisiensä osalta siellä! Mutta kesken kaiken yhteys katkesi!

Anniinan koneen asetuksissa oli jotain häikkää ja tuli vain ruutu "yhdistetään uudelleen 30 sekunnin kuluttua". uuden yhteyden saatuaan hän teki havainnon että se "tori" jossa chrisse oli, oli ehtinyt täyttyä, mikä pettymys! onneksi Chrisse oli antanut hänelle sähköosoitteensa ja Anniina kirjoitti siihen tosi kuumaa tekstiä jonka ajatteli saavan tuon miehen vastaamaan hänelle ja pysymään juttukumppanina.

Hän oli vielä kovin kiihoittuneessa tilassa ja ajatteli mennä tuulettamaan kiihkon pois kehostaan. hän puki päälleen ja hiipi talosta ulos. Se oli helppoa sillä hän asui omakotitalossa jonka ovi ei paukahda kiinni kuten kerrostalojen huoneistojen ovet, hän kävisi parilla oluella läheisessä yökerhossa. Paikka oli siisti, puolipimeä ja tilava ravintola jossa kaikki kaupungin yökiitäjät ovat juhlimassa, taustalla soi juuri sinä hetkenä jokin maxiversio Madonnan erotica-biisistä ja lavalla oli menossa eroottinen miehen ja naisen välinen eroottinen tanssiesitys.

Tarjoilija toi oluen hänen pöytäänsä ja hän lipitti sitä yksinään syrjässä ihmismassasta joka näytti koostuvan enimmäkseen miehistä ja liikaa meikanneista katunaisista. Anniinan juotua toisen oluensa puoleen väliin, tuli hänen viereensä joku mies istumaan. Mies ei ollut mikään kiiltokuvapoika mutta jotain alkukantaisen puoleensa vetävää hänessä sentään oli, ei hänen silti olisi pitänyt tulla röyhkeästi vain istumaan Anniinan pöytään, vaan tapoihin kuului kysyä ensin onko paikka varattu ja sitten ehkä ehdottaa seuraan liittymistä, mutta hän ei sanonut sitä miehelle kuitenkaan. Mies ei näyttänyt huomaavankaan häntä joten tyttö sai aivan rauhassa tehdä havaintoja miehestä. Mies oli ehkä neljänkymmenen jo, nimettömässä ei ollut sormusta mutta helppohan se oli "unohtaa kotiin" kuten vaimolle saatettaisiin selittää sormuksen puuttumista. Illan kuluessa Anniina oli huomannut miehen yrittäneen tehdä kauppaa ilotyttöjen kanssa mutta hän ei ollut siinä kuitenkaan onnistunut...

"ai kato nainen! Sori oliks tää paikka varattu?" mies yht`äkkiä kysyi. "ei ollut" Anniina vastasi. "mä olen muuten yks Hiski vaan. oon katellu sua pitkin iltaa" mies valehteli. Hänen motiivinaan oli vain saada tytöt sänkyyn ja tuo tuossa on oikea namipala, mitkä tissit!

"mun nimi on Anniina" tyttö sanoi eikä ollut oikeen kiinnostunut tuosta houkasta joka oli varsin riettaaksi osoittautunut mitä tyttö oli hänen puuhiaan ehtinyt seurata.

"voinko tarjota sulle jotain Anita?" "Anniina. enhän minä ilmaisesta juomasta voi kieltäytyä mutta onko sulla jotain taka ajatuksia. ne saat unohtaa"

"ai tyttö osaa bailata!" mies totesi innostuen ja lisäsi ettei hänellä ole mitään mielessään muutakuin juttuseura. tuon sanoessaan mies suorastaan tunsi sädekehän päänsä yläpuolella.

Hiski tilasi sinisen enkelin Anniinalle vaikka tyttö olisi oluen mieluummin ottanut, ja sitten salmiakkikossun. itselleen mies otti alkoholittoman mutta antoi tytön ymmärtää että siinäkin oli viinaa. Anniinan pää meni jo ekasta paukusta sekaisin ja niimpä hän löysi itsensä kertomassa Chrissestä ja neitsyyden menetyksestään hiskille. hän tunsi sielujen sukulaisuutta tämän kanssa. Hän oli niin hiprakassa että häneen meni täydestä kun hieski sanoi ettei hän pysy pystyssä. tulisiko Anniina hänen kanssaan miestenvessaan, taluttaisi tukien sinne ja takas. kyllä tyttö suostui ja niin he löntystivät sinne käsikynkkää. miestenvessassa ei ollut ketään ja tytön huomaamatta hiski veti oven lukkoon ja sammutti valot. "Hei, mitä nyt tapahtui?" Anniina kysyi hihitellen. hänellä oli vaikeuksia pysyä tapahtumissa mukana , hänestä tämä kaikki oli sekä jännää että huvittavaa.

"älä säiky. sähköt taisi mennää ja ovikin juuttui kiinni, sehän toimii sähköllä. tuota..saanko tulla sun vierees mä pelkään pimeää." mies sanoi saalistajan pilke silmissään yhä sädekehä päänsä päällä.

"Iso mies! pelkää pimeää "Anniina mutisi jatkaen:" tule vain. minä en pelkää"

mies tuli hänen taakseen ja vetosi huoneen pimeyteen kun kosketti tyttöä muka vahingossa rintoihin. tyttö vain hihitteli mikä sopi hiskille hyvin. Ja koska Anninaa ei tuntunut moinen seikka haittaavan mies rohkaistui siitä vain lisää. Sisimmässään hän halveksi tyttöä joka oli näin helppo tapaus ja halvaksikin tuli ja kirosi kun tyttö ei ollut huora, eli hänelle ei voinut sentään tehdä mitä vain. Hän kyllä viettelisi tuon heitukan!

mies kasoi tilaisuutensa koittaneen, hän painautui Anniinaan aivan kiinni ja tyttö voihki himosta jonka nettikaverinsa oli häneen jättänyt. Hiskille vain mahdollisuus toteuttaa itseään merkitsi jotain, ei se mistä joku oli kiihottunut. hän painoi tytön lattiaan vatsalleen ja riisui hänen hameensa. sekä nimettömät. tyttö ei vastustellut vieläkään, oikeastaan mies toivoi että tämä olisi tehnyt niin. mies tunnusteli naisen hyvin muodostunutta peffaa ja sitten käänsi tytön selälleen. kädet löysivät myös etupuolelle ja totesivat naisen pehmeän märkyyden. Sormillaan mies alkoi ärsyttämään Anniinan herkimpiä kohtia.

Anniina joka ei ollut tottunut moiseen, yritti estellä mutta hiskillä oli nahkatakin povarissa käsiraudat jolla lukitsi naisen kädet toisiinsa ja meno jatkui. Nyt hän oli kuorinut Anniinan topinkin tämän päältä ja saanut käsiinsä hänen hyvin runsaan povensa.

Anniina oli hurmiossa. Ajatella hänen illastaan muodostui varsin kiihottava vaikka kyllä hän ujosteli ja hieman myös kammoksui tuota kiiltävän kaljun omaavaa puoleensa vetävää miestä. Hän ei ollut kauheassa hiprakassa ja niimpä hän tunsi miehen teot yhä selvempinä. tämä on aika kivaa, hän ajatteli. juuri nyt oven ulkopuolelta kuului jotain ääniä, aivankuin joku yrittäisi avata sitä mutta ovihan oli lukossa, jäänyt jumiin niinkuin Hiski oli hänelle sanonut. Mies itse oli niin touhuissaan ettei kuullut yhtääön mitään. Anniina otti kaiken vastaan ja surkutteli mielessään ettei voi toiselle tehdä kädet sidottuina mitään ihanaa. ilmeisesti mies vain ajatteli omaa tyydytystään eikä sallinut toisen osallistua ollenkaan.

Mies raotti hänen sääriään ja otti jotain ilmeisesti taskustaan, niin Anniina päätteli vaatteiden kahinasta. jokin vempain alkoi surista hiljaa ja mies työnsi jonkun kylmän mutta värisevän ja surisevan esineen hänen jalkojensa väliin. Aaah, tämähän on ihanaa ja tyttö voihki ja kiermulteli nautinnossaan. Mieskin huohotti ja käytti toista kättään edestakaiseen liikehdintäänsä ja toinen kiihotti sauvalla juuri oikeita kohtia tytössä. Anniina sai elämänsä orgasmin. Anniina makasi hurmiotilassaan miestenvessan kylmällä laattalattialla kädet sidottona raudoilla kun mies lähestyi häntä hajareisin. Mies tuli ja tyhjensi lämpimän spermansa hänen päälleen ! Se oli iljettävää Anniinasta joka ei kuvitellut koskaan tuntemattomalle antavansa mokomaa tapaa tyhjentää aseensa. Hän alkoi kirkumaan hysteerisenä. Yht`äkkiä ovi avattiin ja valot sytytettiin. tyttö nousi todella äkkiä pystyyn keräten vaatteitaan ja piilottaen kasvonsa niihin. Hän ryntäsi viereiseen naistenvessaan ja puki siellä päälleen ja häipyi vähin äänin yöhön. Tämän kokemuksen jälkeen hän ei enään ollut sama Anniina. Kun aamu sarasti, hän antoi nykyiselle kumppanilleen lemput, osittain siksi koska heillä ei enään toiminut muukiun seksi ja sekin heikonlaisesti ja osittain koska halusi viettää aktiivista sinkkuelämää. Hiskiä hän ei enään koskaan halunnut nähdä.