1. seksifantasia

yö oli kostea, syksyisen viileä. kävelin kaupungin kaduilla päämäärättömästi, kadut olivat sateesta kiiltävät ja katulamppujen loiste vain täydensi vaikutelmaa. Minä olin yksin joten sain määrätä itse menemisistäni ilman että täytyy kuunnella jonkun toivomuksia, niimpä suunnistin rantaa kohti. Veden läheisyys saa minut aina hieman tunteelliseksi ja haaveilevaksi ja etenkin tänään tarvitsen tuota hetken hiljaisuutta. Rannalla ei ollut ketään - mitä ylellisyyttä ! yleensä siellä on nykyajan rappionuorisoa kaljakasseineen ottamassa "perseet olalle".

käyn koivun juurelle sammaleisen kiven päälle istumaan ja vain katselen järvelle nauttien sen pinnasta. Olen juuri pannut välini poikki mieheen jonka luona asuin 7 vuotta , ero oli kipeä asia enkä näin kahden kuukaudenkaan päästä ole päässyt nauttimaan elämästäni. Vain seksi toimi, ei mikään muu.

en tiedä kuinka kauan olin ollut ajatuksissani kun kuulin takaantani askeleita, hiljaisia, suorastaan hiipiviä .Mietin kuumeisesti sekunnin mitä tekisin jos se olisi jokin humalainen, rietas mies ja alkaisi myös käyttäytyä sen mukaisesti.

mies tuli lähemmäksi minua ja kun erotin hänen kasvonsa en tuntenut miestä entuudestaan, aivan uppo outo. Mies oli ruskeasilmäinen ja hänellä oli lihaksikkaat käsivarret sekä täyteliäät huulet,. Juuri sellaisilta huulilta nainen haluaa suudelmia ja hyväilyjä. äkisti tunsin kuinka haluni tuota salaperäistä miestä kohtaan vain kasvoi ja kasvoi. miltein säikähdin itseäni ja tunteitani sillä minähän olen ollut varsinainen siveyden sipuli ja nyt tämä tuntematon muukalainen tulee ja herättää minussa villin himon saada kokea muutama raju hetki hänen kanssaan.

Mies istahti mitään sanomatta minun viereeni ja katsoi minuun pitkään noilla uskomattoman lumoavilla silmillään joissa oli rakkaudennälkäinen palo. Hän vain katsoi, minäkään en virkannut mitään. Lopulta hyvin pitkän ajan kuluttua tuo muukalainen kysyi nimeäni. Vastasin että Anniina, jolloin mies silitti hellästi poskeani ja suuteli." kaunis nimi, aivan kuin itsekin olet". hän esitteli itsensä Esaksi ja jatkoi: " olen jo kauan ihaillut sinua salaa. tänä iltana näin sinut yksin ja päätin seurata sinua tänne. Ohut ryppyhameesi hyväili kutsuvasti sääriäsi ja näin kuinka kevyt kävely sinulla. minä haluaisin rakastaa sinua tämän yön "

olin kuin unessa, en uskonut tätä todeksi. Noin ihana mies joka kohtelee minua kuin prinsessaa ( johon en ollut tottunut ). suutelin Esaa intohimoisesti ja salaa toivoin ettei yö koskaan loppuisi, että aika pysähtyisi. Esa kaatoi minut pehmeälle ruohikolle ja alkoi tunnustelemaan pehmeillä käsillään muodokasta naisen vartaloani. Kuinka hellä hän onkaan, ajattelin. niin lähti vaatteet päältäni enkä nolostunut alastomuuttani yhtään. Tämä oli menoa nyt, tiesin. Esa oli uskomaton, hän kiihotti minut hekuman huippuun ja äkisti lopetti ja näin pitkitti ihanasti nautintoani. hän löysi salaisen g-pisteeni ja aaah, miltä se tuntui. kun esalla alkoi olla hetkensä, otin hänen mahtavan falloksensa huulieni väliin ja sanoin että tee mitä haluat rakas, suostun kaikkeen. ja hän tekikin, sain tuon ihanan rakkauden nektarin suuhuni ja nautin sen aromista kuin parhaimmastakin viinistä. välillä levättiin ja sitten taas aloitettiin entistä kuumemmat puuhat kunnes olimme lopen uupuneita.. kun aamu tuli niin Esaa ei ollut missään. Hän oli lähtenyt. Sanomattakin olin todella pettynyt mutta samalla iloinen yhteisestä rakastelusta. löysin käsilaukustani paperinpalan johon oli kirjoitettu viesti " Rakas, tapaamme uudelleen ".